Vertrouwen in Jezelf

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
3 jaren geleden

De paradox: Op je eigen innerlijke instrumenten vertrouwen terwijl je zonder externe bronnen geen stap verder komt in de Matrix. “Ik lees ook veel van mensen die constant bezig lijken te zijn met informatie van anderen tot zich te nemen. Dat merk ik vaak aan zinnen als “volgens die en die is dat zo, en die en die zegt dat is zo gegaan, die en die is het niet met jou eens Micky, ik weet het zelf nu ook niet meer want jij zegt dit en die ander zegt dat, wie moet ik nu geloven Micky?”” De mind control gaat… Lees verder »

Bart
3 jaren geleden

Hee Mick, het is inderdaad een van de vereiste om andermans Bron te verwerken in een onderzoek. Net nog een gesprek over gehad. Je mag tig bronnen hebben en annoteren, niemand die het gaat nalezen(luiheid). Als je een Essay van 50 pagina’s uit je duim zuigt ”maar dat kan echt niet hoor, je steelt iemands ideeën”. Ooit bedacht dat ik het zelf heb verzonnen, net als Shakespeare:)

Freeflip
3 jaren geleden

Hai Micky, ben het volledig met je eens. Toch vind ik er iets wringen waarom je dan de complotconcurrent maakt. Dat zie ik als je ‘druk maken’ om het belachelijke nieuws.
Overigens worden je uitzendingen steeds beter, ik moet er vreselijk om lachen dus ga hier mee door zou ik zeggen. Maar aangezien je niet in de mening van een ander geinteresseerd bent, hoef je dit advies niet op te volgen. 😉

Amilius
3 jaren geleden

Beste Micky, Vertrouwen is een vluchtig menselijk poppenhuis met vissenkom concept. Een scheet kan zo maar een broek vol zijn, dus de wetenschap is dat het altijd anders kan zijn dan waar je op vertrouwd. Jezelf vertrouwen of iets anders, is daarom net als een natte scheet. De uitkomst is anders dan verwacht en het vertrouwen daarmee in de prullenbak. Het is een wereld waarin corruptie de norm is geworden en waarin actie reactie het schimmenspel is dat het uitspeelt. Angst voor chemtrail en al dat gedoe had ik wel, en dat is vrij normaal. Nu niet meer,maar de uitwerking… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden

Wederom een goede column. Oude tijden herleven… Vertrouwen in jezelf is het enige waar het om draait. Dat lukt mij aardig. Al vroeg in mijn leven kwam ik erachter dat mijn intuïtie het vaak bij het juiste eind had. Al merk ik dat mijn mind-ego mij vaak aan het denken zet of ik dan wel zeker weet dát ik iets voel of dénk ik dat ik dat voel. Ik probeer mezelf daar steeds meer in te doorgronden, maar makkelijk is het niet. En al helemaal niet voor mensen die juist nog heel ver van hun gevoel verwijderd zijn. Probeer die… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden

Dank voor je antwoord, Micky. Ik heb inderdaad een koophuis en het gaat om een 15 jarige lening bij de gemeente a 1,5 % rente met 15 jaar garantie en onderhoud. De deal op zich is goed. Na 15 jaar is de lening afgelost en zijn de panelen van mij. Ze zouden daarna nog zo’n 10 jaar meegaan. Financieel een goede deal, maar net als jij vertrouw ik die business niet. Ik denk dat ik mijn beslissing al genomen had en dat ik jouw mening (en die van anderen als die er waren haha… 😉 ) nodig had om het… Lees verder »

Gerry
3 jaren geleden

Heldere en juiste uiteenzetting. En ja hou mezelf liefst zo weinig mogelijk bezig met de negatieve kanten van deze wereld. De chaos binnen mezelf oplossen heb ik al werk genoeg aan. Wil niet zeggen dat we moeten doen alsof het niet bestaat. Kwestie is van het te weten en er zo weinig mogelijk emotioneel op te reageren. Lost niets op en maakt het voor onszelf moeilijker. Blijven lachen is de boodschap. ?

Monique
3 jaren geleden

Zo zo Micky, je bent nog steeds bezig de alternatieve website-koning uit te hangen zie ik. Hoezo eigenlijk? Je hebt echt helemaal niks met mensen, laat staan met dieren en natuur. Je bent gewoon een parasiet die zich met deze website aan het voeden is en het maakt niet uit of je nou positieve aandacht of negatieve aandacht krijgt, je voedt je werkelijk met alles. Een allround parasiet ben je en het hypocriete is dat je de mensen laat geloven dat je dat niet bent, dat jij een goed mens bent die zich bekommert om de wereld, maar dat is… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Hoop voor jou Monique dat je inmiddels bent bijgedraaid

3 jaren geleden

Ik volg al enige tijd de gebeurtenissen en op deze site en kan niet anders……. een groot compliment voor Micky . En sjonge, het stikt eigenlijk van de vragen en onzekerheden in bovenstaande reacties;is er tenminste eens iemand, Micky dus, die een poging waagt om zelfvertrouwen te promoten op een manier waarvan je kunt zeggen “die preekt vanuit z’n zieltje in plaats vanaf een papiertje”, iemand dus die op zijn minst dus uberhaubt in staat is iets over z’n zieltje te zeggen…en is het mijn eigen zelfvertrouwen die zegt dat het goed voelt wat Micky beschrijft. En bovendien,Waarom mag mijn… Lees verder »

ank
3 jaren geleden

My intentions are good, I use my intuition It takes me for a ride But I never understood other people’s superstitions It seemed like suicide As I play the game of life I try to make it better each and every day And when I struggle in the night The magic of the music seems to light the way Ah, Intuition takes me there Intuition takes me everywhere Well my instincts are fine I had to learn to use them in order to survive And time after time confirmed an old suspicion It’s good to be alive And when I’m… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Er voert een kinderlijk
eenvoudige weg
naar de hoogste wijsheid.
De wereld kent die niet.
Zoek de wijsheid niet
in verre plaatsen,
zij staat voor de deur
van uw ziel en klopt.

Jacob Boehme