De ComplotConcurrent – Uitzending 15 “Maniakale MH17 Mindcontrol” (31-5-2018)

15
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Het werkt meer dan alleen maar op de lachspieren….haha..

jolo

In plaats van heel de VN achter het hele verhaal te scharen, gaat Blok in zijn eentje Rusland aanklagen, als je dat handelen als een kip zonder kop wilt noemen?

rob

Broccoli, dit is ook een superfood. Ik heb vorig jaar uitgebreid contact had met de baas van Coppert Crest,Rob Baan. Hij heeft er achter de schermen ook veel geld aan uitgegeven voor onderzoek naar dit product.
Verder is het helemaal niet verkeerd om goed te kauwen. De ‘natuurmens” kauwde ongeveer 20X zo veel dan de moderne mens.(die hadden geen ontbijtdrink). Deze hadden goed ontwikkelde gezichtsspieren en goed ontwikkelde kaken en luchtwegen. Uiteraard kenden deze mensen geen gebitsproblemen zoals scheve tanden, cariës en parodontose.

rob

Bedankt voor de info Micky. Dat bevestig het vermoeden dat ik al heel lang heb, gezondheid hoeft helemaal niet duur te zijn. Je gras maaien en meteen een soepje klaarmaken. Check de website http://www.buteuko.nl, dat gaat over ademhaling, hoe belangrijk dat is, en wat nu de juiste ademhaling is. We worden geboren met de eerste ademhaling, en sterven met de ademhaling. De kunst is je co2 gehalte in je lichaam te verhogen door minder te gaan inademen. Er schuilt gewoon een scheikundig principe achter, het zogenaamde Bohr/haldane effect. Wij merken in onze praktijk enorme verbeteringen van kinderen wanneer ze weer… Lees verder »

Guusje

Knap hoor. 2x keer deze uitzending opnemen.? ja die MH17 blijft een raar verhaal. Ik zou zeggen lees deze versie eens. Die details ben ik op internet vaker tegengekomen.
http://www.assayya.com/index.php/ammi-shaddai/boodschappen/231-discrepanties

Sjaak

die grootse bravour waarop al dat nieuws over de MH17 gebracht wordt en dat vragen om internationale steun om Rusland verantwoordelijkheid toe te schuiven……….ik woon in Frankrijk, maar voor de Franse mainstream blijkt het in ieder geval géén onderwerp , uberhaubt zelden berichtgeving over de Nederlandse politieke hotemetoten.

Ank

De laatste theorie waar jij/Micky het hebt over de correlatie tussen de NAVO NEWFIP en de ramp/false flag van de MH17 spreekt mij ook aan, waarbij het interessante is dat bij de MH370 de transponders (ook) uitgezet waren, maar hun vlucht wel gevolgd kon worden door de militaire opsporingssystemen. In dat geval werd van pingen gesproken ipv poofen (dat woord gebruikte jij geloof ik). Bij false flag aanslagen is er bijna altijd vlak daarvoor of tijdens de aanslag een oefening/drill en bij de MH370 was er op dezelfde dag een drill. En, zegt David Hawkins van Abel Danger: Who benefits?… Lees verder »

Toz

Benieuwd naar de mening van de complotconcurrent over Operation Backyard Brawl. Daar had de QAnon het over. De video van de Veterans On Patrol, die dankzij een tip een kamp in Arizona hebben gevonden dat schijnbaar recent is gebruikt door mensensmokkelaars om kinderen tijdelijk vast te houden. Bizarre voorwerpen aangetroffen zoals kinderspeelgoed, condooms en haarverf. De gatekeeper media doen het af als een daklozenkamp maar dat geloof ik niet zo te zien op het filmpje. Op een ander kamp is vorige week een kinderschedel gevonden. https://m.youtube.com/watch?v=8r8ecOhD2so Dit is allemaal op terrein van het Mexicaanse cementbedrijf Cemex, ‘s werelds tweede grootste… Lees verder »