De ComplotConcurrent – Uitzending 15 “Maniakale MH17 Mindcontrol” (31-5-2018)

( 15 )
 • guuz

  Het werkt meer dan alleen maar op de lachspieren….haha..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik hoop dat het niet al te veel op de kringspieren werkt Guuz? 😉

   Beantwoorden
 • jolo

  In plaats van heel de VN achter het hele verhaal te scharen, gaat Blok in zijn eentje Rusland aanklagen, als je dat handelen als een kip zonder kop wilt noemen?

  Beantwoorden
 • rob

  Broccoli, dit is ook een superfood. Ik heb vorig jaar uitgebreid contact had met de baas van Coppert Crest,Rob Baan. Hij heeft er achter de schermen ook veel geld aan uitgegeven voor onderzoek naar dit product.
  Verder is het helemaal niet verkeerd om goed te kauwen. De ‘natuurmens” kauwde ongeveer 20X zo veel dan de moderne mens.(die hadden geen ontbijtdrink). Deze hadden goed ontwikkelde gezichtsspieren en goed ontwikkelde kaken en luchtwegen. Uiteraard kenden deze mensen geen gebitsproblemen zoals scheve tanden, cariës en parodontose.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het schijnt zo te zijn, hoorde ik van Pieter Post van het bedrijf ‘D’n Rode Wagen’, dat zelfs ordinair gras een superfood is. Hij vertelde mij dat versgemaaien gras ontiegelijk veel vitaminen bevat die nergens anders te vinden zijn. Hij vertelde mij ook dat grassoep van versgemaaid gras nog 3x zo potent is als bijvoorbeeld broccoli. Daarom eten katten en honden ook graag gras, die zijn nog niet geindoctrineerd als wij en doen wat hun instinct hun ingeeft.

   Beantwoorden
   • Superfoodfabelbasher

    Zowel mijn hond als kat aten gras nadat ze iets verkeerds hadden gegeten. Om kotsreflex te stimuleren. Hun verteringsstelsel haalt er niks zinnigs uit. Het verkeerde soort gras is zelfs gevaarlijk, omdat het dan in de strot kan blijven steken bij het kotsen. Superfoodfabels omg. Volg het dieet van je voorouders niet van de koeien. Werkt het best.

    Beantwoorden
    • Danny

     Honden eten niet alleen maar gras omdat ze zich niet lekker voelen.
     Soms ook gewoon omdat ze het lekker vinden…

     Beantwoorden
 • rob

  Bedankt voor de info Micky. Dat bevestig het vermoeden dat ik al heel lang heb, gezondheid hoeft helemaal niet duur te zijn. Je gras maaien en meteen een soepje klaarmaken. Check de website http://www.buteuko.nl, dat gaat over ademhaling, hoe belangrijk dat is, en wat nu de juiste ademhaling is. We worden geboren met de eerste ademhaling, en sterven met de ademhaling. De kunst is je co2 gehalte in je lichaam te verhogen door minder te gaan inademen. Er schuilt gewoon een scheikundig principe achter, het zogenaamde Bohr/haldane effect. Wij merken in onze praktijk enorme verbeteringen van kinderen wanneer ze weer leren door hun neus te ademen. Zo simpel is het allemaal. Allemaal die chronisch verstopte neusjes krijgen we weer vrij. Gezondheid kan zo goedkoop en gemakkelijk zijn. Maar wat leert de praktijk?: In 2010 werden er gemiddeld 2.100 euro aan zorgkosten per persoon gemaakt. Dat is nogal een verschil met de zorgkosten in 2017. Want het CBS laat op haar website zien dat de zorgkosten in 2017 5.691 euro per persoon zijn geweest. Dat ziet er dus helemaal niet goed uit. Je zou verwachten dat als er ergens geld in gepompt wordt het ook iets oplevert. Dus meer geld in de zorg levert meer gezondere mensen op zou ik logischerwijs denken. De praktijk is dus toch geheel anders, want de chronische ziekten nemen alleen maar toe. Dan de term “welvaartsziekten”. Dat is een contradictio in terminis. In een welvaarts land zoals ik het zie, zou je geen ziekten verwachten zoals we die nu allemaal kennen, dus leven we wel in een welvaartsland?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Jij ook bedankt voor de info Rob!

   Ik denk dat ik al te veel Co2 in mijn lichaam heb opgenomen in dit leven. Ik heb het namelijk vrij snel warm en zweet ook erg snel. Kan dat, teveel Co2 in je lichaam opnemen zodat er in je lichaam ook een soort van broeikast effect ontstaat?
   Als dat zo is dan zit ik er aan te denken om wat interne Co2 te laten afvoeren en eventueel ondergronds op te slaan, want ik wil niet dat mijn overtoliige Co2 ook nog eens in de atmosfeer terecht komt…

   Beantwoorden
   • Timon

    Probeer eens uitademen en dan weer inademen. Werkt al generaties tegen Co2 overschot. lol

    Beantwoorden
 • Guusje

  Knap hoor. 2x keer deze uitzending opnemen.? ja die MH17 blijft een raar verhaal. Ik zou zeggen lees deze versie eens. Die details ben ik op internet vaker tegengekomen.
  http://www.assayya.com/index.php/ammi-shaddai/boodschappen/231-discrepanties

  Beantwoorden
 • Sjaak

  die grootse bravour waarop al dat nieuws over de MH17 gebracht wordt en dat vragen om internationale steun om Rusland verantwoordelijkheid toe te schuiven……….ik woon in Frankrijk, maar voor de Franse mainstream blijkt het in ieder geval géén onderwerp , uberhaubt zelden berichtgeving over de Nederlandse politieke hotemetoten.

  Beantwoorden
 • Ank

  De laatste theorie waar jij/Micky het hebt over de correlatie tussen de NAVO NEWFIP en de ramp/false flag van de MH17 spreekt mij ook aan, waarbij het interessante is dat bij de MH370 de transponders (ook) uitgezet waren, maar hun vlucht wel gevolgd kon worden door de militaire opsporingssystemen. In dat geval werd van pingen gesproken ipv poofen (dat woord gebruikte jij geloof ik). Bij false flag aanslagen is er bijna altijd vlak daarvoor of tijdens de aanslag een oefening/drill en bij de MH370 was er op dezelfde dag een drill.
  En, zegt David Hawkins van Abel Danger: Who benefits?
  In geval van de MH370 is bijna iedereen het erover eens dat patenten die te maken hadden met Free Scale Conductors een zeer belangrijke rol speelden. Maar wie had er belang bij het neerhalen van de MH17. De laatste die er belang bij had is Rusland. Maar één van de motieven zou kunnen zijn om Rusland in een kwaad daglicht te stellen.

  Dus op de vraag: Who benefits in geval van de MH17?
  Daar zijn een paar suggesties over gedaan, bv. in the Corbett Report over de MH17. Op 54.00 minuten: Ukraine/Royal Dutch Shell gain access to strategic area in separist heartland.
  https://youtu.be/gWIAARb0fN4
  Verder zou dit een cover-up kunnen zijn om van een aantal lijken af te komen waar ZE nog mee zaten van de MH370 ( zeer ver gezocht, maar er zijn meldingen van lijken die op de grond lagen bij de MH17. Lijken zonder bloed en ze roken naar ontbinding. Hoezo, een vliegtuig wat meerdere lijken aan boord heeft.)
  Je laat het vliegtuig neerstorten in een gebied waar niet direct onderzoek gepleegd kan worden en je kunt de crimescene manipuleren. Iets toevoegen of door onbevoegden de lijken laten verzamelen. Wie maalt er dan nog om een lijk meer of minder en na een paar dagen ruiken ze allemaal hetzelfde.
  Micky had het het nog over die arme Dutchies die ze dit in de maag gesplitst hebben. Ik weet het nog zo net niet of dit niet mooi zo geregeld is.

  In een video gedateerd 17/07/2014 zegt Field McConnel dat hij tijdens zijn bezoek aan Thailand ivm met de MH370 false flag gezegd heeft dat er meer aanslagen van de kant van SERCO (patenten etc.) te verwachten waren waar vliegtuigen bij betrokken waren en hij waarschuwde ze zelfs dat één van hun vliegtuigen daarbij betrokken zou zijn. Vervolgens zegt hij: ik vermoedde dat dat binnen een paar maanden zou zijn en ik weet niet waarom, maar ik noemde de datum van 17 juli.

  Al met al, een enorm mijnenveld deze en natuurlijk andere grote false flag aanslagen.

  Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in wie er allemaal een rol speelden bij de MH370, Kerry Cassidy heeft David Hawkins hierover geïnterviewd, een fascinerend interview.
  https://youtu.be/GDGgXfXlxCA

  Ik zag nu pas de link die Guusje geplaatst had. Ik laat maar staan wat ik geschreven heb maar wat er in die link staat is inderdaad hetzelfde als wat David Hawkins allemaal bespreekt met Kerry Cassidy.

  Beantwoorden
 • Toz

  Benieuwd naar de mening van de complotconcurrent over Operation Backyard Brawl. Daar had de QAnon het over. De video van de Veterans On Patrol, die dankzij een tip een kamp in Arizona hebben gevonden dat schijnbaar recent is gebruikt door mensensmokkelaars om kinderen tijdelijk vast te houden. Bizarre voorwerpen aangetroffen zoals kinderspeelgoed, condooms en haarverf. De gatekeeper media doen het af als een daklozenkamp maar dat geloof ik niet zo te zien op het filmpje. Op een ander kamp is vorige week een kinderschedel gevonden.

  https://m.youtube.com/watch?v=8r8ecOhD2so

  Dit is allemaal op terrein van het Mexicaanse cementbedrijf Cemex, ‘s werelds tweede grootste betonleverancier, gelieerd aan de Rothchilds, Soros, de Clintons. Bekend van de “wederopbouw” in Haïti.

  Verder wijst Q op de verdachte zelfmoorden van vorige week:
  Kate Spade (deurklink), Anthony Bourdain, Inés Zorreguieta zusje van Maxima (deurklink), Alan O’Neill, Ben Krapinski, Steven Pitt, Tareq Kamleh, John Lermayor en Charles Williams. Allemaal lui die te maken hebben gehad met bizarre rituelen enz…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De ComplotConcurrent vindt Q aan psyop. Er komt waarschijnlijk nog een artikel of een gedeelte in de ComplotConcurrent waarin hij dat uit gaat leggen waarom het een psyop is.

   Tipje van de sluier: leuk filmpje van dat kamp wat ze gevonden hebben, maar het bewijst niets. Geen getuigen, geen slachtoffers, dus geen zaak. Condooms en een gevonden toilet zijn geen bewijzen voor gedane claims.

   Van die hele rij namen die je noemt ken ik het verhaal van Anthony Bourdain. Daar hoorde ik gisteren in No Agenda Show (link: http://adam.curry.com/html/NoAgendaEpisode1041H-SllGPrNnbblPXJtvVRw9st8jLTd3v4.html) een goede analyse over. Ook heb ik meegekregen dat het zusje van Maxima zelfmoord gepleegd zou hebben volgens de MSM. Die andere namen ken ik niet en ben ik ook niet mee bezig eerlijk gezegd. Maar ik zal neven nooit niet Q als serieuze bron benaderen. Dat Q gedoe riekt aan alle kanten naar een psyop namelijk.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>