De ComplotConcurrent – Uitzending 14 “Gele Maanmannetjes” (24-5-2018)

( 20 )
 • Danny

  Hoi Micky,

  Ff geleden, maar heb jou en je site nooit losgelaten. Gewoon alleen lekker lezen was ook wel ff lekker.

  M.b.t. Thorium, maar ook vele andere onderwerpen: Het gaat niet alleen om het verdienmodel, maar het gaat veel verder. Wanneer energie vrij zou worden, stort de hele economie in. Wanneer kanker officieel te genezen zou zijn, stort de hele economie in. En dat geldt dus voor heel veel zaken. Allemaal bedreigingen voor de huidige way-of-life. Heel veel mensen zouden werkloos worden en een miljardenindustrie ligt op zijn gat. Gevolg is instorting van de gehele economie en dus de huidige wereld zoals wij hem kennen. Dus dat zullen ze koste wat kost proberen te voorkomen.

  Petje af voor de uitzendingen van “de ComplotConcurrent”.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Daar ben ik het 100 procent mee eens Danny, zo denk ik er ook over, alleen niet de tijd om bij elk onderwerp alle onderliggende lagen en agenda’s aan te stippen. De wereld zou er een heel stuk anders uit zien als we op een juiste manier al die nu nog geheime technologieen zouden benutten in het voordeel van moeder Aarde en haar mensheid. Amen. Goed iets van je te lezen kerel.

   Beantwoorden
 • Benjamin

  Het is eigelijk andersom. Eerst bomen verbranden en daarna misschien weer aanplanten. De wereld op zijn kop. Bomen zuiveren de lucht en moeten eerst gekapt en verbrandt worden om de lucht te reinigen. Wat klopt er hier niet?!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Tja… de menselijke mind, die klopt niet als je het mij vraagt, sterker nog: die spoort totaal niet 😉

   Beantwoorden
  • Ano Nimus

   Niets, CO2 wordt opgenomen door bomen (fotosynthese) en niet andersom.

   “Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”
   Michael Ellner

   Ti’s niet zo moeilijk, hieronder een opsomming van de (deel)gebieden om de mensheid in zijn geheel te transformeren tot slaven.

   * Intelligence
   * Een zooitje Chauvinsten (denktanks)
   * Auto-industrie
   * Handhaving/wetten
   * (Private)Banking
   * Energie
   * Agroculture
   * Massa Media
   * (Petro)chemie
   * Wapens
   * Big Pharma

   Beantwoorden
 • Monique

  Leuke, leerzame uitzending Micky. En welcome back Danny ?

  Beantwoorden
  • Danny

   Thnx, Monique 🙂

   Good to be back 😉

   Beantwoorden
 • guuz

  Kennen we de broer van Balkenende nog…?

  Beantwoorden
 • guuz

  Mooie uitzending, Mick.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  ‘Island is the South Pacific ocean… Half of the Island is a hologram’

  Nog een soft disclosure gezien in Black Panther. (+ een ondergrondse basis)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Black Panther heb ik vorige week ook gekeken, tergend slecht script, 0,0 humor en veel te veel social justice warrior indoctrinatie, maar wel mooi ruimteschip en dito basis 🙂

   Ik ben een inhaalslag begonnen met de 3 Avengers films en deel 2 en 3 van Captain America, uiteraard op chronologische volgorde. Ik was ooit na de eerste Captain America afgehaakt. Mooie disclosures in deze filmreeksen. Van supersoldiers tot aan geheime nazi genootschappen die nog steeds actief zijn, plus al die f*cking coole vliegende vliegdekschepen uiteraard, plus niet te vergeten Scarlett Johansson/Black Widow niet te vergeten 😉

   Beantwoorden
 • guuz

  Qua pijpleiding…..Broer van……

  Beantwoorden
  • Gerben

   Achtergrond Ronald Balkenende:

   Roland Balkenende is Director of Tenaris Process and Power Plant Services. He graduated from the Vrije University, Amsterdam, The Netherlands, in Operations Research and Econometrics and received his MBA from the Graduate School of Management in The Netherlands. He started his career in the airline industry with KLM. He then joined the pipe industry in Van Leeuwen Pipe and Tube. In the course of his 17 years with Van Leeuwen, Mr. Balkenende assumed various positions and became Executive Director of the Board of the Van Leeuwen Group. In 2000, he started his own consultancy company, advising international corporations on E-Business strategies. Tenaris was one of his clients and, in early 2001, Mr. Balkenende joined Tenaris.

   Wat doet het oliebedrijf Tenaris, waar Balkenende dus directeur van is, in Afghanistan (en in Koeweit, Irak)?

   Pijpleidingen maken voor het bedrijf Unocal (daar is Karzai adviseur van geweest, ironisch genoeg. Bron: Le Monde). En Unocal is weer een dochter van Chevron.

   Zie hier, een verdacht verband. In ieder geval een sterk argument voor JP Balkenende om bepaalde zaken in Afganistan veilig te kunnen stellen. Vanzelfspekend heeft dit NIETS met opbouwen en al-qaeda te maken.

   Uiteraard is verdere informatie hierover zeer schaars. Dit ligt ongetwijfeld gevoelig en de integriteit van JP Balkenende kan onder druk komen te staan. Welke journalist durft hier diepgaand onderzoek naar te plegen?

   Beantwoorden
 • Gerben

  Micky,
  Weer een goede uitzending
  Maar dat is het al snel met het onderwerp Thorium
  We kunnen het nooid genoeg over Thorium centrales hebben
  Op een gegeven moment word het een normaal onderwerp
  En ziet men er het nut ipv de angst er van in

  Beantwoorden
 • Ank Calmes

  Weer een paar goeie onderwerpen Micky, bedankt. Ik was nog niet op de hoogte van de Thorium energie. Als jij zo’n onderwerp aanhaalt ga ik meestal een beetje verder graven naar informatie, waarna er weer een onderwerp aan mijn kennis is toegevoegd.
  Voor wat betreft Zweden; de regering is volledig onderdeel van de Westerse progapanda machine mbt Rusland.
  Ook de link naar de informatie over de achtergrond van de oorlog in Syrië was even een opfrisser die aansloot bij de Balkan informatie.

  Beantwoorden
 • Nelleke

  Dank je wel, Micky!

  Beantwoorden
 • tom

  Hoi Micky, je weet waar het probleem ligt en maakt er graag verslag van.

  Een beetje deprimerend eigenlijk om het allemaal te weten. En dit doe je al jaren.

  Wanneer verander je van richting en zeg je ons waar de oplossing ligt. Laat ons zien wat de oplossing is. Laat de wereld zien wat de oplossing is.

  We weten onderhand wel wat het probleem is. Maar door constant vingertje te wijzen, zo kunnen we toch nooit boven ons zelf uitstijgen. Het is allemaal negativiteit waar je ons op wijst. Lagere vibraties. En wij reageren erop. Negatief.

  Probleem-reactie-oplossing. Ik wil graag van de reactie af en meteen naar de oplossing.

  Ik hoop dat je ons de oplossing wilt laten zien. En niet de oplossing die zij ons laten zien. Je hebt zoveel kennis vergaard.

  Ik hoop dat je het bovenstaande niet verkeerd opvat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Misschien is het een idee om deze website waar je nu je reactie op plaatst eens door te nemen? Want hoeveel oplossingen wil je hebben beste Tom? De oplossingen zitten allereerst in jezelf, ik zeg het zowat iedere uitzending en schrijf het zowat in ieder artikel op deze website…

   Maar ik neem aan dat je nieuw bent op deze website en nog nooit deze serie artikelen https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/page/2/ (onderaan beginnen voor chronologische volgorde) gelezen hebt? Daarnaast vind je in het menu onder andere deze serie artikelen met allerlei tools en oplossingen https://www.indigorevolution.nl/category/word-weer-jezelf/ voor ieders wat wils.

   Maar dat zijn mijn ervaringen, mijn tools die ik voor mijzelf gebruikt heb en nog steeds gebruik om meer en meer mijn ware zelf te worden. Die oplossingen vind ik alleen in mijzelf. Jouw oplossingen zitten in jouzelf en jij bent de enige die bij die oplossingen kan. Ik zie de wereld niet als iets deprimerends. Ik zie het voornamelijk als entertainment eigenlijk. Meer is het niet, als je begint te graven in jezelf en beetje bij beetje begint te zien en begint te ervaren dat al die externe rotzooi er eigenlijk totaal niet toe doet. Daarom kan ik er ook gemakkelijk verslag van doen. En de oplossingen zitten in jezelf beste Tom, hopelijk neem je een keer de moeite om ook de artikelen op deze website eens door te nemen vol met aangeboden oplossingen, een beetje eigen initiatief is ook nodig in dit proces. Ga niet zitten wachten tot iemand anders jou oplossingen gaat zitten aanreiken. Een pro actieve houding kan echt geen kwaad.

   Beantwoorden
 • Frans

  MH 370 en MH 17. Het maleis is goed te vertalen met google. Motief, foto’s em bronvermelding. Begrijpelijker dan een buk die in Rusland niet meer gebruikt wordt.
  http://bumiyangtercinta2.blogspot.nl/2015/11/terbongkarnya-misteri-pesawat-mh370-dan_15.html?m=1

  Beantwoorden
 • Maria

  Zo!! dat was wel weer een hele goeie..genoten.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>