De ComplotConcurrent – Uitzending 14 “Gele Maanmannetjes” (24-5-2018)

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
3 jaren geleden

Hoi Micky, Ff geleden, maar heb jou en je site nooit losgelaten. Gewoon alleen lekker lezen was ook wel ff lekker. M.b.t. Thorium, maar ook vele andere onderwerpen: Het gaat niet alleen om het verdienmodel, maar het gaat veel verder. Wanneer energie vrij zou worden, stort de hele economie in. Wanneer kanker officieel te genezen zou zijn, stort de hele economie in. En dat geldt dus voor heel veel zaken. Allemaal bedreigingen voor de huidige way-of-life. Heel veel mensen zouden werkloos worden en een miljardenindustrie ligt op zijn gat. Gevolg is instorting van de gehele economie en dus de huidige… Lees verder »

Benjamin
3 jaren geleden

Het is eigelijk andersom. Eerst bomen verbranden en daarna misschien weer aanplanten. De wereld op zijn kop. Bomen zuiveren de lucht en moeten eerst gekapt en verbrandt worden om de lucht te reinigen. Wat klopt er hier niet?!

Ano Nimus
3 jaren geleden
Reply to  Benjamin

Niets, CO2 wordt opgenomen door bomen (fotosynthese) en niet andersom.

“Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”
Michael Ellner

Ti’s niet zo moeilijk, hieronder een opsomming van de (deel)gebieden om de mensheid in zijn geheel te transformeren tot slaven.

* Intelligence
* Een zooitje Chauvinsten (denktanks)
* Auto-industrie
* Handhaving/wetten
* (Private)Banking
* Energie
* Agroculture
* Massa Media
* (Petro)chemie
* Wapens
* Big Pharma

Monique
3 jaren geleden

Leuke, leerzame uitzending Micky. En welcome back Danny ?

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Monique

Thnx, Monique 🙂

Good to be back 😉

guuz
3 jaren geleden

Kennen we de broer van Balkenende nog…?

guuz
3 jaren geleden

Mooie uitzending, Mick.

New World Disorder
3 jaren geleden

‘Island is the South Pacific ocean… Half of the Island is a hologram’

Nog een soft disclosure gezien in Black Panther. (+ een ondergrondse basis)

guuz
3 jaren geleden

Qua pijpleiding…..Broer van……

Gerben
3 jaren geleden
Reply to  guuz

Achtergrond Ronald Balkenende: Roland Balkenende is Director of Tenaris Process and Power Plant Services. He graduated from the Vrije University, Amsterdam, The Netherlands, in Operations Research and Econometrics and received his MBA from the Graduate School of Management in The Netherlands. He started his career in the airline industry with KLM. He then joined the pipe industry in Van Leeuwen Pipe and Tube. In the course of his 17 years with Van Leeuwen, Mr. Balkenende assumed various positions and became Executive Director of the Board of the Van Leeuwen Group. In 2000, he started his own consultancy company, advising international… Lees verder »

Gerben
3 jaren geleden

Micky,
Weer een goede uitzending
Maar dat is het al snel met het onderwerp Thorium
We kunnen het nooid genoeg over Thorium centrales hebben
Op een gegeven moment word het een normaal onderwerp
En ziet men er het nut ipv de angst er van in

Ank Calmes
3 jaren geleden

Weer een paar goeie onderwerpen Micky, bedankt. Ik was nog niet op de hoogte van de Thorium energie. Als jij zo’n onderwerp aanhaalt ga ik meestal een beetje verder graven naar informatie, waarna er weer een onderwerp aan mijn kennis is toegevoegd.
Voor wat betreft Zweden; de regering is volledig onderdeel van de Westerse progapanda machine mbt Rusland.
Ook de link naar de informatie over de achtergrond van de oorlog in Syrië was even een opfrisser die aansloot bij de Balkan informatie.

Nelleke
3 jaren geleden

Dank je wel, Micky!

tom
3 jaren geleden

Hoi Micky, je weet waar het probleem ligt en maakt er graag verslag van. Een beetje deprimerend eigenlijk om het allemaal te weten. En dit doe je al jaren. Wanneer verander je van richting en zeg je ons waar de oplossing ligt. Laat ons zien wat de oplossing is. Laat de wereld zien wat de oplossing is. We weten onderhand wel wat het probleem is. Maar door constant vingertje te wijzen, zo kunnen we toch nooit boven ons zelf uitstijgen. Het is allemaal negativiteit waar je ons op wijst. Lagere vibraties. En wij reageren erop. Negatief. Probleem-reactie-oplossing. Ik wil graag… Lees verder »

Frans
3 jaren geleden

MH 370 en MH 17. Het maleis is goed te vertalen met google. Motief, foto’s em bronvermelding. Begrijpelijker dan een buk die in Rusland niet meer gebruikt wordt.
http://bumiyangtercinta2.blogspot.nl/2015/11/terbongkarnya-misteri-pesawat-mh370-dan_15.html?m=1

3 jaren geleden

Zo!! dat was wel weer een hele goeie..genoten.