Verdwaald in de vissenkom

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
3 jaren geleden

Hey MvL, Weetje ik trek de mongolenchromosen neaderthalers niet meer, werkelijk waar het enige waar ik nog enigzins plaisier aan beleef is, is het lezen van boeken en mij vooral afzijdig houden van deze zombietrollen. Ik heb heel vaak heel erg de neiging om een paar gewoon voor de gein dood te slaan, ze zijn het namelijk al, alleen weten ze het niet. Ik heb er ook steeds minder moeite dat ze van alle kanten kapot gemaakt worden, omdat ze zo afhankelijk zijn van de matrix/maya dat het lijkt alsof er maar een paar mensen op deze aarde door hebben… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  Mave Rick

Ha Mave , je hebt de players en de non-players. Maar mag je dan de non-players dan wel op hun bek slaan? Is toch ook niet sociaal?

Mave Rick
3 jaren geleden
Reply to  rob

Players vs non-players etc, etc, (polariteit). Dit is het ultieme doel van de matrix, zolang we maar tegen elkaar strijden, en niet zelf nadenken, voed je het systeem. Zoals Mike al heel poetisch in zijn schrijven “Het is een inside job” heeft aangegeven. “De wereld waarin we leven een uiterlijke projectie is van de interne gemoedstoestand van de mensheid als collectief. Je uiterlijke wereld is een projectie van je innerlijke wereld.”

“What you do to another, you ultimately do to yourself.”

Guusje
3 jaren geleden

Dank je wel maar weer.
Deze Nemo heeft nog wel eens zwemles nodig ?

3 jaren geleden

“Ik heb wel eens gehoord dat een mens een geheugen heeft van zes weken als het aankomt op dingen die zich binnen de Matrix hier op Aarde afspelen.”

Waarom denk je dat de schoolvakanties cyclie van 8 weken kennen?

Amilius
3 jaren geleden

Leg maar is een vis naast zijn kommetje en kijk wat er gebeurd.
Toch wel een beetje sociaal justice stukje..

Amilius
3 jaren geleden

Deze Nemo emo houdt er idd er niet van om in een kommetje gezet te worden. De vismens geloofd heilig in zijn scholing en blaast luchtige bellen over wat er eventueel voor vrijheid bestaat. Vliegende mensvissen hebben het hoogste berijkt vinden ze, maar ploffen weer neer in de zelfde nattigheid. Eventjes waren ze daar, In de ruimte. Maar echt ontsnappen kunnen ze niet. Een kom een zee of een Oceaan maakt geen verschil, je zit er in en eruit komen betekend een eind aan je vismens bestaan. Er is dus denk ik maar 1 manier om van scholing af te… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius
Amilius
3 jaren geleden

Ook hiphop is een vissenvinnen flipflop scholing. Maar dan wel een van de betere waar wat pareltjes in te vinden zijn. Of ze er ooit vaste grond mee krijgen maakt mij niet zo uit. De opportunist in mij kijkt, luistert en geniet er van. Terwijl ik afwacht op betere tijden waarin de ontwaakten bekomen zijn van hun nachtmerries, het stramme lichaam, en de realisatie dat het maar een droom was. Ben zoooooooooo benieuwd wat er dan zou gebeuren. Maar ik weet het, je omdraaien en de dekens weer onder kruipen is ook een graag genomen optie.niks mis mee, maar de… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Ank
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

?

Amilius
3 jaren geleden

Ik moet ook denken aan een oude vriendin. Ze had een klein aquarium op de schouw boven haar kachel staan. Ze had de ballen verstand van vissen maar haar gevoel zou haar wel leiden. Telkens sprongen de vissen eruit en landde dan op de hete kachel of ze gingen spontaan in de rugslag. Naar mijn advies Over PH waarden en temperatuur wilde zij niet luisteren. Zij voelde dat ze het goed deed zo bleef ze doen. Totdat ze erg letterlijk gek van werd en de vissen de deur uit deed. De vis heeft geen keus, behalve dan een duik in… Lees verder »

Mave
3 jaren geleden

Deze is voor de emo visjes met liefdesverdriet 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=YFood_bTOX4

Pas op, deze clip kan hartaanvallen veroorzaken.