Verdwaald in de vissenkom

( 17 )
 • Mave Rick

  Hey MvL,

  Weetje ik trek de mongolenchromosen neaderthalers niet meer, werkelijk waar het enige waar ik nog enigzins plaisier aan beleef is, is het lezen van boeken en mij vooral afzijdig houden van deze zombietrollen. Ik heb heel vaak heel erg de neiging om een paar gewoon voor de gein dood te slaan, ze zijn het namelijk al, alleen weten ze het niet. Ik heb er ook steeds minder moeite dat ze van alle kanten kapot gemaakt worden, omdat ze zo afhankelijk zijn van de matrix/maya dat het lijkt alsof er maar een paar mensen op deze aarde door hebben wat er echt achter de schermen plaatsvind.

  Beantwoorden
  • rob

   Ha Mave , je hebt de players en de non-players. Maar mag je dan de non-players dan wel op hun bek slaan? Is toch ook niet sociaal?

   Beantwoorden
   • Mave Rick

    Players vs non-players etc, etc, (polariteit). Dit is het ultieme doel van de matrix, zolang we maar tegen elkaar strijden, en niet zelf nadenken, voed je het systeem. Zoals Mike al heel poetisch in zijn schrijven “Het is een inside job” heeft aangegeven. “De wereld waarin we leven een uiterlijke projectie is van de interne gemoedstoestand van de mensheid als collectief. Je uiterlijke wereld is een projectie van je innerlijke wereld.”

    “What you do to another, you ultimately do to yourself.”

    Beantwoorden
 • Guusje

  Dank je wel maar weer.
  Deze Nemo heeft nog wel eens zwemles nodig ?

  Beantwoorden
 • Rooi Rakker

  “Ik heb wel eens gehoord dat een mens een geheugen heeft van zes weken als het aankomt op dingen die zich binnen de Matrix hier op Aarde afspelen.”

  Waarom denk je dat de schoolvakanties cyclie van 8 weken kennen?

  Beantwoorden
 • Amilius

  Leg maar is een vis naast zijn kommetje en kijk wat er gebeurd.
  Toch wel een beetje sociaal justice stukje..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het zit diep bij je he, dat ik je ooit een keertje een social justice warrior genoemd heb? 😉

   Komt er een vis bij de dokter, zegt die dokter “ik zie het al, uit de kom”

   Beantwoorden
   • Amilius

    Deze Nemo emo houdt er idd er niet van om in een kommetje gezet te worden.
    De vismens geloofd heilig in zijn scholing en blaast luchtige bellen over wat er eventueel voor vrijheid bestaat. Vliegende mensvissen hebben het hoogste berijkt vinden ze, maar ploffen weer neer in de zelfde nattigheid. Eventjes waren ze daar,
    In de ruimte. Maar echt ontsnappen kunnen ze niet. Een kom een zee of een Oceaan maakt geen verschil, je zit er in en eruit komen betekend een eind aan je vismens bestaan.
    Er is dus denk ik maar 1 manier om van scholing af te komen
    https://youtu.be/cJMwBwFj5nQ
    Maar loslaten van de vorm is wel erg moeilijk als een verslaving. en dan blijkt het wel voor vele dat doorzwemmen nog even gewenst is, en fijn doorbubbelen over wat er meer is dan mens is zijn.
    Kom op! zijn kop! Is water eruit en vis dood. Le fin en het nieuwe begin.
    Maar zo diep zit het niet hoor Mick,
    Daar ben ik te luchtig voor,
    Het is meer mijn migrane en het gevoel wat dan op komt wat hier op lijkt https://youtu.be/O3pyCGnZzYA
    De vrije slag is toch al lang verboden. Watertrappen, op de fiets trappen,balletje…Ik ben er al een tijdje klaar mee,en trap tegen de gescholde orde en alles wat daar mee bezig is. En dat is minder voor mijn medevismens maar ik voel me er beter bij.
    Hahaha! ik zie ineens Allah, God en nog en paar van die knakkers met een hengeltje in de wolken zitten…mag jij raden wat ze aan het haakje hebben gedaan. En ik geloof dat ze beet hebben binnenkort.

    Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ja zeker! Lekkere remix zeg ik! Weet niet wat het met het artikel te maken heeft maar dat maakt niet uit want goede hiphop is nooit off-topic 😉

      https://www.youtube.com/watch?v=6IJCFc_qkHw

      Beantwoorden
      • Amilius

       Ook hiphop is een vissenvinnen flipflop scholing. Maar dan wel een van de betere waar wat pareltjes in te vinden zijn.
       Of ze er ooit vaste grond mee krijgen maakt mij niet zo uit.
       De opportunist in mij kijkt, luistert en geniet er van. Terwijl ik afwacht op betere tijden waarin de ontwaakten bekomen zijn van hun nachtmerries, het stramme lichaam, en de realisatie dat het maar een droom was. Ben zoooooooooo benieuwd wat er dan zou gebeuren. Maar ik weet het, je omdraaien en de dekens weer onder kruipen is ook een graag genomen optie.niks mis mee, maar de dag en het leven wacht niet.
       En wees eerlijk, vroeg in de ochtend opstaan leert je dat het stil is tot een uurtje of half acht.En dan breekt de vismensen gekte los tot laat in de donkere nacht.
       En dan…https://youtu.be/g1Vr1on0UBw

       Beantwoorden
 • Amilius

  Ik moet ook denken aan een oude vriendin.
  Ze had een klein aquarium op de schouw boven haar kachel staan. Ze had de ballen verstand van vissen maar haar gevoel zou haar wel leiden. Telkens sprongen de vissen eruit en landde dan op de hete kachel of ze gingen spontaan in de rugslag. Naar mijn advies
  Over PH waarden en temperatuur wilde zij niet luisteren. Zij voelde dat ze het goed deed zo bleef ze doen. Totdat ze erg letterlijk gek van werd en de vissen de deur uit deed.
  De vis heeft geen keus, behalve dan een duik in het ongewisse of van ellende te sterven.
  Zij had wel een keuze, maar daar wilde ze niet aan. Nu loopt ze psychotisch ergens op straat en de vissen zijn dood.
  Volgens mij zitten we in zo’n soort vissenkom,
  En is ze allang weg gelopen achter haar gevoel aan.
  En de vis zong https://youtu.be/S7q_12tYZdA
  Tot hij op de kachel belandde….pssssst

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>