Verdwaald in de vissenkom

17
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Hey MvL, Weetje ik trek de mongolenchromosen neaderthalers niet meer, werkelijk waar het enige waar ik nog enigzins plaisier aan beleef is, is het lezen van boeken en mij vooral afzijdig houden van deze zombietrollen. Ik heb heel vaak heel erg de neiging om een paar gewoon voor de gein dood te slaan, ze zijn het namelijk al, alleen weten ze het niet. Ik heb er ook steeds minder moeite dat ze van alle kanten kapot gemaakt worden, omdat ze zo afhankelijk zijn van de matrix/maya dat het lijkt alsof er maar een paar mensen op deze aarde door hebben… Lees verder »

rob

Ha Mave , je hebt de players en de non-players. Maar mag je dan de non-players dan wel op hun bek slaan? Is toch ook niet sociaal?

Mave Rick

Players vs non-players etc, etc, (polariteit). Dit is het ultieme doel van de matrix, zolang we maar tegen elkaar strijden, en niet zelf nadenken, voed je het systeem. Zoals Mike al heel poetisch in zijn schrijven “Het is een inside job” heeft aangegeven. “De wereld waarin we leven een uiterlijke projectie is van de interne gemoedstoestand van de mensheid als collectief. Je uiterlijke wereld is een projectie van je innerlijke wereld.”

“What you do to another, you ultimately do to yourself.”

Guusje

Dank je wel maar weer.
Deze Nemo heeft nog wel eens zwemles nodig ?

“Ik heb wel eens gehoord dat een mens een geheugen heeft van zes weken als het aankomt op dingen die zich binnen de Matrix hier op Aarde afspelen.”

Waarom denk je dat de schoolvakanties cyclie van 8 weken kennen?

Amilius

Leg maar is een vis naast zijn kommetje en kijk wat er gebeurd.
Toch wel een beetje sociaal justice stukje..

Amilius
Ank

?

Amilius

Ik moet ook denken aan een oude vriendin. Ze had een klein aquarium op de schouw boven haar kachel staan. Ze had de ballen verstand van vissen maar haar gevoel zou haar wel leiden. Telkens sprongen de vissen eruit en landde dan op de hete kachel of ze gingen spontaan in de rugslag. Naar mijn advies Over PH waarden en temperatuur wilde zij niet luisteren. Zij voelde dat ze het goed deed zo bleef ze doen. Totdat ze erg letterlijk gek van werd en de vissen de deur uit deed. De vis heeft geen keus, behalve dan een duik in… Lees verder »