De ComplotConcurrent – Uitzending 13 “Micky’s eerste communie” (17-5-2018)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
2 jaren geleden

De vaccinaties zijn er al…..Dozen vol….Direkt aangesleept, alsof ze al klaar waren…..hoi Mick….Hoe heette die leuke minister van ons ook al weer….zouwe ze aandelen hebben en een dumpvergunning?.

guuz
2 jaren geleden

Je bass is ok…..

guuz
2 jaren geleden

Mooie uitzending weer..

guuz
2 jaren geleden

Oja onse minister Klink….oeioei..HaHa…

Nelleke
2 jaren geleden

Had dat hele gedoe destijds met Ab Oosterhaus en Roel Coutinho niet te maken met de Mexicaanse ‘grap’ i.p.v. met ebola? Klink had al flink wat vaccins ingeslagen. Een grote hoeveelheid vaccins die destijds overwaren zijn naar Afrika gestuurd.

rob
2 jaren geleden

Dag Micky, bedankt voor de uitzending. Nu moet ik zeggen dat ik ook christelijk opgevoed ben. Gedoopt en communie gedaan als kind. Nu ga ik natuurlijk niet meer naar de kerk want ik weet wel beter. Toch heb ik heb een en ander geleerd van de kerk, misschien dat ik toen ook al de “goede” dingen heb opgepikt van het echte christusbewustzijn, de zonnegod of de echte christus waar george Kavassilas het ook over heeft. Wat ik smerig van de kerk vindt, is dat ze ons wijs maken dat iedereen als “zondaar” geboren wordt. Dus voordat je als mens iets… Lees verder »

ikke
2 jaren geleden

Heb even opgezocht wat nu eigenlijk een hostie kost.(Jesus Coin’s) 😉 Even gekopieerd en geplakt: Hoeveel kosten ze? ,,Een zak met 500 stuks van 28 millimeter doorsnee kost zes euro, 300 stuks van 36 millimeter kosten vijf euro. Dat is aan de lage kant, alhoewel we begin dit jaar na lange tijd een prijsverhoging hebben doorgevoerd.” Kunnen gewone mensen ook hosties kopen? ,,Dat mag wel, maar wat doe je ermee? Er zit niet zoveel smaak aan. Het is aardig om te hebben, maar we willen flauwekul en gespot voorkomen. Pas als de hosties zijn geconsecreerd kunnen ze gebruikt worden in… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Mooie aflevering weer.

‘Why space manufacturing is the future of industry’
https://youtu.be/vXT_rMHgr6A

Krankzinnig of een geniaal idee? Misschien kunnen we ook CO2 de ruimte in sturen ?

Ank
2 jaren geleden

Naast het feit dat je een krachtige demon/entiteit naar binnen haalt met de Jezus figuur die andere mindere demonen/entiteiten op de vlucht kan jagen ( dat had ik me tot nu toe niet gerealiseerd Micky) is het ook nog eens een vervanging voor het letterlijke kannibalisme. Symbolisch weliswaar, maar met dezelfde intentie en het gaat om intentie. NEE HOOR, kijk eens naar al die slechterikken die kindertjes offeren, daar doen wij niet aan mee. Wij nemen de hostie en drinken de wijn, waarbij de priester letterlijk zegt: dit is mijn lichaam en van de wijn zegt: dit is mijn bloed.… Lees verder »