De ComplotConcurrent – Uitzending 13 “Micky’s eerste communie” (17-5-2018)

( 12 )
 • guuz

  De vaccinaties zijn er al…..Dozen vol….Direkt aangesleept, alsof ze al klaar waren…..hoi Mick….Hoe heette die leuke minister van ons ook al weer….zouwe ze aandelen hebben en een dumpvergunning?.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha ja een dumpvergoeding. Ab Klink was dat volgens mij die minister. En ik heb straks na de uitzending al wat meer gehoord en gezien over de ebola uitbraak. De vaccins liggen inderdaad al een paar jaar (sommige gevallen) klaar. De uiterste houdbaarheid datum zal/kan wel in de buurt komen. Verzin een ebola uitbraak in Congo en dump je meuk daar. Dat is nog even een tekstuele extra aanvulling op de verschillende opties en scenarios die ik in de uitzending schets 😉

   Beantwoorden
 • guuz

  Je bass is ok…..

  Beantwoorden
 • guuz

  Mooie uitzending weer..

  Beantwoorden
 • guuz

  Oja onse minister Klink….oeioei..HaHa…

  Beantwoorden
 • Nelleke

  Had dat hele gedoe destijds met Ab Oosterhaus en Roel Coutinho niet te maken met de Mexicaanse ‘grap’ i.p.v. met ebola? Klink had al flink wat vaccins ingeslagen. Een grote hoeveelheid vaccins die destijds overwaren zijn naar Afrika gestuurd.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja dat klopt, dat zeg ik ook in de uitzending meen ik mij te herinneren?

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky, bedankt voor de uitzending.
  Nu moet ik zeggen dat ik ook christelijk opgevoed ben. Gedoopt en communie gedaan als kind. Nu ga ik natuurlijk niet meer naar de kerk want ik weet wel beter. Toch heb ik heb een en ander geleerd van de kerk, misschien dat ik toen ook al de “goede” dingen heb opgepikt van het echte christusbewustzijn, de zonnegod of de echte christus waar george Kavassilas het ook over heeft. Wat ik smerig van de kerk vindt, is dat ze ons wijs maken dat iedereen als “zondaar” geboren wordt. Dus voordat je als mens iets kan doen deug je al niet. Lekker voor het zelfvertrouwen. Ik begreep van Kavassilas dat hij zelf oog in oog heeft gestaan met aartsengel Michael. Hij verteld dat hij een goede relatie met hem heeft, het is een goedzak, echter zegt hij, deze entiteit werkt wel weer voor die ziekelijke God, die aanbeden moet worden en denkt dat hij dit universum geschapen heeft. Ik zelf denk ik ook bij een heldere droom dezelfde ervaring heb gehad zoals George Kavassilas. Ik had een korte ontmoeting met deze entiteit. George was wat mondiger dan ik , hij sprak die entiteit aan van: wat doe jij nou hier naast mijn bed, wat slaat dit op? Waar ben jij mee bezig met die onzin en proberen indruk op me te maken? Best hilarisch allemaal…. Ik denk dat ik nu ook klaar ben voor een eerste ayahuasca ceremonie. Dan kan ik die demonen die ik nog van de kerk heb geërfd van me af schudden. Dat wordt een flink potje overgeven dan.

  Beantwoorden
 • ikke

  Heb even opgezocht wat nu eigenlijk een hostie kost.(Jesus Coin’s) 😉
  Even gekopieerd en geplakt:

  Hoeveel kosten ze?

  ,,Een zak met 500 stuks van 28 millimeter doorsnee kost zes euro, 300 stuks van 36 millimeter kosten vijf euro. Dat is aan de lage kant, alhoewel we begin dit jaar na lange tijd een prijsverhoging hebben doorgevoerd.”

  Kunnen gewone mensen ook hosties kopen?

  ,,Dat mag wel, maar wat doe je ermee? Er zit niet zoveel smaak aan. Het is aardig om te hebben, maar we willen flauwekul en gespot voorkomen. Pas als de hosties zijn geconsecreerd kunnen ze gebruikt worden in de heilige mis.”

  Geconsecreerd betekent overigens inwijden/inzegenen, There You Go Micky…!!!
  Je show was weer vermakelijk..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Raar volk die christenen, maar wel goedkoop zo’n zak hosties, zeker als je bedenkt dat er een priester of andere viespeuk aan te pas moet komen om er met zijn smerige handjes aan dat deeg te kneden om het ‘in te zegenen’. Of wacht, misschien is het juist wel duur dan zo’n zak hosties als je bedenkt waar die priester allemaal met zijn handjes aan en ingezeten heeft…. bah.

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Mooie aflevering weer.

  ‘Why space manufacturing is the future of industry’
  https://youtu.be/vXT_rMHgr6A

  Krankzinnig of een geniaal idee? Misschien kunnen we ook CO2 de ruimte in sturen ?

  Beantwoorden
 • Ank

  Naast het feit dat je een krachtige demon/entiteit naar binnen haalt met de Jezus figuur die andere mindere demonen/entiteiten op de vlucht kan jagen ( dat had ik me tot nu toe niet gerealiseerd Micky) is het ook nog eens een vervanging voor het letterlijke kannibalisme. Symbolisch weliswaar, maar met dezelfde intentie en het gaat om intentie. NEE HOOR, kijk eens naar al die slechterikken die kindertjes offeren, daar doen wij niet aan mee. Wij nemen de hostie en drinken de wijn, waarbij de priester letterlijk zegt: dit is mijn lichaam en van de wijn zegt: dit is mijn bloed.

  Af en toe kijk ik naar Alex Jones. Soms heeft hij een Italiaanse Vaticaan kenner in de show die ettelijke boeken geschreven heeft over alles wat met het Vaticaan te maken heeft, voor zover hij er weet van heeft natuurlijk. Zijn naam is Leo Zagami en volgens hem is er momenteel een soort eindstrijd bezig tussen het Vaticaan/de Jezuiten en de Knights of Malta, om de macht.
  https://youtu.be/zuXesmvFmc8

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>