De ComplotConcurrent – Uitzending 12 “Zombies” (11-5-2018)

17
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
guuz

Hoi Mick….
Die tshirts leken op een losgelaten bus Coreaanen in de Keukenhof….

guuz

Had ik ook door je beeldmateriaal….

New World Disorder

Als we het toch over soft-disclosures hebben: De Marvel films (origineel stripboeken) en dan met name The Avengers en de voorgangers zitten bomvol met die Emery Smith onderwerpen… Anti-zwaartekracht motoren, geheime Nazi technologische divisies, gratis energy met ‘Arc Reactors’, nanotech, genetische experimenten, extraterrestrials, etc. etc. (En natuurlijk hoe zwak wij mensen wel niet zijn en we moeten gered worden ?)

Zeer interessant om er meer over te horen en zien! Bedankt voor de aflevering weer.

Ikke

Black Panther is ook loaded met soft-dscls

Ank

Hoi Micky. Blijf vooral je mening geven. Zeg maar tegen Dore dat we wel een stootje kunnen verdragen. Omdat ik tot een paar jaar geleden niet wist hoeveel waarheid er zat in science fiction films en series, had ik er niet veel mee, vooral door het vele geweld. En dan dacht ik: er is al genoeg geweld in de werkelijke wereld. Ondertussen weet ik dat ook die science fiction wereld echt is en dat ook daar het geweld een grote rol speelt en dat altijd de beide kanten van het speelveld qua ‘goed’ en ‘kwaad’ aan bod komen, zoals in… Lees verder »

madadoec

film anon op netflix, gaat over sleepwet

rob

Mickey, bedankt voor de goede uitzending. Vooral over de zombies. Ik neem aan dat jullie niet als zombies met de smartphone voor de neus rondlopen. Maar hoe is het nu in de nacht als je slaapt? Lopen we dan niet als zombies rond omdat we dan niet bewust zijn? Ik zag deze week nog de film Interception. Ook interessant. Gelukkig had ik vanmorgen weer een bewuste droom, dat is best wel hard werken. Heb weer een complete stad/decor moeten ontwerpen, om als hoofdpersoon te kunnen navigeren.Jammer dat ik nu weer het meeste vergeten ben van de droom maar ook het… Lees verder »

Jochem

Interessante aflevering weer! Ze zijn druk bezig met mutanten. Kan het zijn dat in eerdere beschavingen zoals Atlantis etc. Ze ook al hebben geëxperimenteerd met mutaties en dat daar uit mythologische wezens zijn ontstaan zoals bijvoorbeeld de minotaurus en centaurs etc.? Van mij mag je het hier vaker over hebben.

guuz

Is daar niet in de jaren 50 ooit een film over gebakken alla Jurrassick park en een oude getrouwe…. The Fly….

kaas

heee micky goeie geluisd kwalitijd vd keer het volume vd klips vs jou stem was mooi geleveld verder een vermakelijke shoh en nee ik heb geen input verzoekjes of tips… daar voor luister ik naar de deze show 😉