De ComplotConcurrent – Uitzending 11 “Baphomet’s Baby” (3-5-2018)

( 7 )
 • New World Disorder

  Ongelofelijk hoe ‘The Island’ precies hetzelfde weergeeft als in het verhaal over klonen… ‘Why grow organs when you can grow a whole body?’

  Doet me ook denken aan een aflevering uit Black Mirror waarin ze een dode gast klonen met behulp van big data. Realbotix meets cloning?

  Meer over het klonen en een uitzending vol met ‘predictive programming’ in series/films teken ik voor ?

  Beantwoorden
 • Ank

  Weer wat stof tot nadenken Micky. Als ik zo naar je luister dan roept dat allerlei vragen op.
  Ik kon me, toen ik jonger was niet goed voorstellen wat anderen in Science Fiction films zagen. Allemaal geweld en vechten en ik dacht dat wij onze geweldadige wereld en honger naar geweld projecteerden op de ET’s die altijd bedreigend waren en die we moesten bevechten. Intussen weet ik dat het geweld overal is.
  Dat klonen gebruikt kunnen worden als super soldiers kan ik met voorstellen maar dat ze in het algemeen mensen zouden kunnen vervangen om bv. oorlog te voeren is niet erg logisch gezien het feit dat een mensenleven voor bepaalde groeperingen alleen telt als je zijn/haar energie kunt gebruiken voor aanbidding of energie die vrij komt bij marteling etc. Klonen hebben geen gevoelens, dus geen energie.
  En dan kom je dus ook terecht bij de vraag: wat is een kloon? Zou je een kloon bestempelen als een biologische AI? Een kloon wordt niet bezield, neem ik aan. Wat is het verschil met een robot, anders dan het gebruikte materiaal, alhoewel dat in geval van 3D printing ook niet biologisch genoemd kan worden. En wat is dan biologisch en wat niet?
  ET groeperingen hebben vaak(of altijd?) een hive mind. Betekent dat dat ze ook een hive ziel/groepsziel hebben? of hebben ze wel een individuele ziel. Wij zijn ook ET’s geweest en misschien nóg wel in paralelle levens. Is de individuele levensuiting voorbehouden aan dit laatste stadium van ons leven in dit universum?
  Er is niet voor niks een gezegde dat hoe meer je leert, hoe minder je weet.
  Er zijn nog heel wat vragen waarop ik graag een antwoord zou willen hebben.

  Als de sex/gezelschaps robot het sex misbruik van levende wezens tegen zou kunnen gaan, zou ik er helemaal voor zijn, maar ook hier weer: geen energie, geen angst.

  En weer ben ik een illusie armer: Vanwege de Me Too beweging kan ik al niet meer van bv. Kevin Spacey genieten, maar nu wordt me ook nog het genot van het horen praten van Nigel Farage ontnomen. Dacht ik nog wel dat hij meende wat hij zei/zegt.

  Beantwoorden
 • guuz

  Dank je Mick….mooie wederom…

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  ik weet niet hoe je het doet maar altijd weer ongelovelijke nieuwtjes… die rosemary’s baby jurk op de prinses van engeland… WTF!

  (en je kent het verhaal ook wel van wat er gebeurt is met de actrice van Rosemarys baby neem ik aan)

  waarom ze het doen? denk om iets uit te stralen van wij the royal family of England zijn niet bang om evil te doen… De mensen bang te maken voor de macht van de royal family. Of wil je er juist bij horen dan zul je trouw moeten zijn en over jezelf heen kunnen stappen.

  Wat betreft onderwerpen over nieuwe technologieen, die vind ik heel interessant, maar persoonlijk heb ik weinig met de bron die je daarvoor gebruikt. misschien ook andere bronnen? het mag van mij ook over ideeen gaan ik hoef geen zogenaamde getuigen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Koning Florian, de enige persoon die ik in mijn leven koning noem 🙂

   Ik heb ooit wel eens gehoord wat er met de actrice die Rosemary speelde gebeurd is, maar er gaat op dit moment even geen lampje branden… waarschijnlijk zeg ik als je uitlegt wat er met haar gebeurd is “oh ja…..!!!!”

   Shit ik heb Emery weer in de uitzending van de ComplotConcurrent zitten die momenteel aan het uploaden is… maar ik begrijp wel wat je bedoelt hoor, zelf heb ik meer met getuigen dan ment theorieen. Af en toe zijn de theorieen leuker dan de getuige(s) en/of het echte verhaal. Het is meer dat ik niet zo heel veel bronnen heb en ook de laatste tijd niet heel veel input krijg van mensen dat ik bij Emery momenteel blijf hangen. Ook is het voor mij makkelijker om video clips te hebben dan bijvoorbeeld slechte kwaliteit YT interviews en/of geschreven artikelen, want dat kan ik niet live oplezen in de uitzending vanwege mijn visuele handicap. Maar ik sta zeker open voor suggesties en/of verbeteringen. Dus ik neem je input mee voor dat doel!

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  Die actrice is Mia Farrow, die was getrouwd met Roman Polanski. Hij is de director van de film Rosemary’s baby. Mia Farrow heeft zelf ook nogal een bizar hollywood leven achter de rug, maar ik bedoelde eigenlijk Sharon Tate, even belangrijk want dat was de vrouw van de director van Rosemary’s baby. Dis is in koelen bloede vermoord in haar villa terwijl ze hoogzwanger was. door niemand minder dan Charles Manson

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik herinner het mij nu inderdaad weer, thanks voor de opfrissing.

   En Charles Manson (en andere mainstream bekende seriemoordenaars) was een patsy/cover voor hetgeen diep duistere satanische genootschappen allemaal voor sadistische rituelen uitvoeren. Zo is het cirkeltje dus weer rond.. 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>