De ComplotConcurrent – Uitzending 11 “Baphomet’s Baby” (3-5-2018)

7
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Ongelofelijk hoe ‘The Island’ precies hetzelfde weergeeft als in het verhaal over klonen… ‘Why grow organs when you can grow a whole body?’

Doet me ook denken aan een aflevering uit Black Mirror waarin ze een dode gast klonen met behulp van big data. Realbotix meets cloning?

Meer over het klonen en een uitzending vol met ‘predictive programming’ in series/films teken ik voor ?

Ank

Weer wat stof tot nadenken Micky. Als ik zo naar je luister dan roept dat allerlei vragen op. Ik kon me, toen ik jonger was niet goed voorstellen wat anderen in Science Fiction films zagen. Allemaal geweld en vechten en ik dacht dat wij onze geweldadige wereld en honger naar geweld projecteerden op de ET’s die altijd bedreigend waren en die we moesten bevechten. Intussen weet ik dat het geweld overal is. Dat klonen gebruikt kunnen worden als super soldiers kan ik met voorstellen maar dat ze in het algemeen mensen zouden kunnen vervangen om bv. oorlog te voeren is… Lees verder »

guuz

Dank je Mick….mooie wederom…

Koning Florian

ik weet niet hoe je het doet maar altijd weer ongelovelijke nieuwtjes… die rosemary’s baby jurk op de prinses van engeland… WTF! (en je kent het verhaal ook wel van wat er gebeurt is met de actrice van Rosemarys baby neem ik aan) waarom ze het doen? denk om iets uit te stralen van wij the royal family of England zijn niet bang om evil te doen… De mensen bang te maken voor de macht van de royal family. Of wil je er juist bij horen dan zul je trouw moeten zijn en over jezelf heen kunnen stappen. Wat betreft… Lees verder »

Koning Florian

Die actrice is Mia Farrow, die was getrouwd met Roman Polanski. Hij is de director van de film Rosemary’s baby. Mia Farrow heeft zelf ook nogal een bizar hollywood leven achter de rug, maar ik bedoelde eigenlijk Sharon Tate, even belangrijk want dat was de vrouw van de director van Rosemary’s baby. Dis is in koelen bloede vermoord in haar villa terwijl ze hoogzwanger was. door niemand minder dan Charles Manson