De ComplotConcurrent – Uitzending 10 “Klemvast in het Konijnenhol” (26-4-2018)

( 29 )
 • Flo

  Vindt jij the Eckhart tolle niks joh? The power of now is toch niks mis mee? is echt handig als je te veel met onzinnige dingen bezig bent zoals je ego. Hier heb jij het toch ook vaak over?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik kan nog geen seconde kijken of luisteren inderdaad naar die Eckhart Tolle

   Beantwoorden
   • Flo

    Mensen kunnen er ook te ver in gaan ja. Dat ze zich aan alles gaan overgeven, niet meer kritisch willen denken, alles accepteren en naast zich neerleggen, over zich heen laten lopen.

    Maar die hebben the point gemist of zijn hem eigenlijk voorbijgeschoten

    Beantwoorden
   • Seth-3

    Misschienl kan je beter aanschuiiven aan Ramana Maharahi, Atmananda en Nisaragata Maharaj. Die pakken het net anders aan dan een Eclhart.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Want? Waarom? Wie zijn dat? En hoe kom je erbij dat ik bij dat soort lui moet aanschuiven? En belanhgrijker nog: wat de fuck heeft dit met de uitzendingen van de ComplotConcurrent te maken?

     Beantwoorden
 • Flo

  Verder weer een hoop dingen die ik nog niet wist in het programma, ga zo door!

  Beantwoorden
 • Flo

  The long beach port vlakbij the Mexico border is vooral belangrijk voor coke (elite drug) uit zuid amerika via mexico naar de VS. Ik heb toevallig een kennis die daar bij de coast guard heeft gewerkt. Hij heeft vaak achter verdachte boten aangezeten.

  Die port heeft lijkt me weinig te maken met mensensmokkel, de grenzen zijn zo open dat je ook gewoon op bijvoorbeeld een toeristenvisum mensen naar binnen zou kunnen smokkelen, of zonder visum, lopend over de grens.

  Beantwoorden
 • guuz

  Lindje Mick….neem er eerdaags 1 van mei……xxx

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ga ik zeker doen Guuz!

   En ik heb weer geen lintje gekregen dit jaar, deed misschien teveel mijn best het afgelopen jaar mte de Oranje’s te pleasen… 😉

   Proost!

   Beantwoorden
 • Marco

  Als ik een advies kan geven; verdiep je eens wat meer in het Qanon fenomeen.
  Dit gaat veeel dieper dan je schetst. Q geeft aan dat de troep zo diep en wereldwijd is, dat door hints te geven, de ” Anononiemen = Anon zelf op zoek gaan en op informatie stuiten die ze op het 8chanforum delen, zo helpen ze elkaar om te proberen uit te vinden wat Q met zo`n hint bedoelt. Zo hoopt Q dat de gevonden informatie zich verspreid en dat als later de grote dingen zich gaan openbaren de wereld bevolking ( of in elk geval een deel daarvan ) is al wat voorbereid op de ongeloofelijke waarheid en daaropvolgende gerechtigheid. Om een voorbeeld te geven: Een wereldwijd nieuw geldsysteen of grondrechten voor het internet zoals vrijheid van meningsuiting en vrijwaring van dataopslag.
  Om je een begin te geven:
  https://www.youtube.com/watch?v=j4w7Y9duuC0
  en
  https://www.youtube.com/watch?v=vFsFp46YiEs
  En dan mag je zelf verder zoeken.
  Succes

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarom geeft Q constant hints en vertelt hij niet meteen alles wat hij weet, waarom maakt hij/zij/het er met andere woorden een spelletje van?

   Beantwoorden
   • Marco

    Q geeft zelf aan dat als alle kaarten direct op tafel gegooid zouden worden, er wereldwijde chaos en veel doden zouden vallen. Eerlijk gezegd wacht ik ook af ( de dan vooral de kopstukken ) gaan vallen. Maar tot die tijd zijn het puzzelstukjes op op hun plaats vallen en langzaam wordt het grote plaatje duidelijk.

    Beantwoorden
 • Marco

  En ik kom nu net een compilatie van tv beelden door de tijd heen die antwoord geven op jouw vraag waarom er dan geen rechtzaken zijn. Eyeopener !!
  https://www.youtube.com/watch?v=47BmA0ZCrWs

  Beantwoorden
 • guuz

  tv beelden die door de tijd heen antwoord geven? Das lekker nieuw…..

  Beantwoorden
 • guuz

  Vergeet je medicijnen niet in te nemen…..gna,,,,

  Beantwoorden
  • Marco

   Ja die red pil heb ik jaren geleden al gehad ( shill )

   Beantwoorden
 • Ank

  Dat was weer even een goeie reality check Micky. Connecting the dots en niet kritisch zijn om kritisch te zijn (om anderen af te branden, wat maar al te vaak gebeurd , ook in de alt media) maar uit leggen waarom.
  Zo was ik nieuwsgierig naar de haatcampagne van Bill Ryan van Project Avalon richting Corey Goode, die vooral uitgespeeld wordt via de Black Journalist site. Het schijnt dat Bill Ryan, als hij, om welke reden dan ook, een antipathie opvat tegen iemand, die persoon kapot probeert te maken. In dit interview zie je de mens Corey die het één en ander uitlegt. https://youtu.be/K0HCGmSKpV4

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ga ik zeker even kijken Ank, interessant. Ik ken Bill Ryan nog uit mijn begintijd als complotter, toen hij samen met Kerry Cassidy Project Camelot vormde. Dat was een goed duo. Daarna ging het mis met Bill. Hij ging ‘klokkenluiders’ promoten die duidelijk geen klokkenluiders waren, en inderdaad dat mensen zwart maken die het niet verdienen om zwart gemaakt te worden. Ik was ook snel klaar met dat Project Avelon websitetje van hem. Black Journalist website ken ik volgens mij niet, dus ben wel even benieuwd.

   Beantwoorden
  • Heleen

   Hallo Ank, bedoel je misschien Dark journalist?

   Beantwoorden
   • Ank

    Ja, sorry Heleen en Micky. Het is Dark Journalist.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ach, black, dark… het blijft één pot nat. Nee eventueel meelezende social justice warriors ik heb het niet over huidskleur, ik heb het over die ‘journalist’ wat geen journalist is maar de zoveelste Project Avalon shill. Ik heb het gesprek vannacht zitten luisteren, het maakte veel duidelijk voor mij, over connecting the dots gesproken…. Bill Ryan zit dik in de Scientology. En Bill Ryan probeert mensen die waarheden brengen die de demonen in Bill’s hoofd niet leuk vinden kapot te maken. Volgens mij heeft het te maken met het feit dat Bill Ryan dus zelf onder grip staat en een puppet is van de demonen achter scientology, datzelfde scientology steunt de MIC SSP ‘disclosures’ (een beperkt laag 2 dingetje). Corey, en velen anderen die door Bill zwart gemaakt worden brengen informatie die de demonen van Bill dus triggeren. Ik begin het steeds meer te snappen waar mensen doen wat ze doen in de alt media.
     En het werkt wel (helaas). Want telkens als ik iets van Corey Goode plaats kreeg ik de Bill Ryan napapegaaiende ‘waarheidszoekers’ in mijn mailbox die dan aan één zinnetje genoeg hebben “Micky je weet toch wel dat Corey Goode (of vul een andere willekeurige naam in) een bewezen shill is? Bill Ryan en Project Avalon zeggen dat namelijk….

     Beantwoorden
 • New World Disorder

  ‘I will not sell out the truth!’
  Nee Alex, vast niet…
  https://youtu.be/d2mynlMv88E

  Of is Alex Jones toch Bill Hicks?
  https://youtu.be/pxb5Rxk3uI4

  Beantwoorden
 • Ank

  Gewoon even een algemene observatie over wat er allemaal speelt momenteel, waarbij opgemerkt dat ons geheugen ons nog wel eens in de steek laat. Zelf heb ik de neiging om de kern van een verhaal te onthouden en de rest te vergeten.
  Zo keek ik naar een video waarin Ole Dammegard een overzicht gaf van de laatste false flag aanslagen en dat er op de plaats van de aanslag altijd clues achtergelaten worden waar de volgende aanslag plaats zal vinden.
  Vervolgens gingen mijn gedachten naar de verschillende theorieën die er de ronde doen over wie nu feitelijk de machtigste partij is hier op aarde is. Volgens Abel Danger is dat de Crown en de Crown Agents ( Elizardbeth). Volgens Alfred Lambremond Webre zijn het de NAZI’s met hun hoofdkwartier in Antarctica, waar zonodig iedereen die wat te betekenen heeft een bezoek moet brengen. Volgens anderen zijn het de Zionisten ( zelfde als NAZI’s) en Freeman zegt: de Secret Societes en Freeman is niet gek. Voor wat betreft onze moderne geschiedenis wijst hij er op dat zowel Roosevelt als Churchill als Stalin Free Masons waren. Dus vijanden? of een spelletje met een heleboel mensenoffers?

  Toen dacht ik: Waar heb ik dat hele goeie interview ook nog maar gehoord van iemand die tot duizenden jaren geleden onderzoek heeft gedaan naar de Jezuiten en hun voorgangers en ik kon niet meer op de naam komen, totdat mijn innerlijke stemmetje zei: Micky heeft toch een artikel over de Jezuiten geschreven een paar jaar geleden? Zoek dat eens op!!!

  Ik kan alleen maar iedereen aanraden hun geheugen op te frissen en dit artikel uit de serie HET GROTERE PLAATJE te herlezen en alles valt weer op zijn plek.

  Beantwoorden
 • guuz

  Nou Ank, de meer ik me geheugen opfris, de minder alles op die zogenaamde plek valt…in welk plaatje dan ook…groet…

  Beantwoorden
 • Toz

  Mick in het oranje wat een grap hahahaaa…

  Ik zit zelf al jaren in een Biodanza-groep, dat is ook iets met allerlei rituele dansen in een kring en kan je misschien kosmische softdrugs noemen; de lerares grapt wel eens met een beetje zelfspot zo van “iedereen zijn shotje weer gehad” of “voor de echte verslaafden een extra dansavond”… jointje moet kunnen toch 🙂

  Grappig dat Micky QAnon uitspreekt als in “anus” ipv “anonymous”, niet eens opzettelijk waarschijnlijk 😀

  Bij Dotcomradio zijn ze helemaal _into_ de QAnon en dat is dan Nederlandse alternatieve media.
  Ik weet echt niet wat ik er van moet denken. Wel blij dat er nog mensen zijn zoals Micky die zich totaal niet laat afleiden.

  Micky weer bedankt voor een uitstekende uitzending en die Alex Jones kan inderdaad grappig zijn.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik laat me best vaak afleiden hoor, ik ben zeker geen heilige 😉

   Ik laat me alleen niet afleiden door Qanus (goed gevonden, die hanteer ik voortaan is treffender als naam) of ander gestaged drama van de gecontroleerde alt media oppositie. Dat vind ik zonde van mijn tijd, dan kijk ik liever een goede Hollywood serie als afleiding 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>