De ComplotConcurrent – Uitzending 10 “Klemvast in het Konijnenhol” (26-4-2018)

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Flo
3 jaren geleden

Vindt jij the Eckhart tolle niks joh? The power of now is toch niks mis mee? is echt handig als je te veel met onzinnige dingen bezig bent zoals je ego. Hier heb jij het toch ook vaak over?

Flo
3 jaren geleden

Mensen kunnen er ook te ver in gaan ja. Dat ze zich aan alles gaan overgeven, niet meer kritisch willen denken, alles accepteren en naast zich neerleggen, over zich heen laten lopen.

Maar die hebben the point gemist of zijn hem eigenlijk voorbijgeschoten

Seth-3
3 jaren geleden

Misschienl kan je beter aanschuiiven aan Ramana Maharahi, Atmananda en Nisaragata Maharaj. Die pakken het net anders aan dan een Eclhart.

Flo
3 jaren geleden

Verder weer een hoop dingen die ik nog niet wist in het programma, ga zo door!

Flo
3 jaren geleden

The long beach port vlakbij the Mexico border is vooral belangrijk voor coke (elite drug) uit zuid amerika via mexico naar de VS. Ik heb toevallig een kennis die daar bij de coast guard heeft gewerkt. Hij heeft vaak achter verdachte boten aangezeten.

Die port heeft lijkt me weinig te maken met mensensmokkel, de grenzen zijn zo open dat je ook gewoon op bijvoorbeeld een toeristenvisum mensen naar binnen zou kunnen smokkelen, of zonder visum, lopend over de grens.

guuz
3 jaren geleden

Lindje Mick….neem er eerdaags 1 van mei……xxx

Marco
3 jaren geleden

Als ik een advies kan geven; verdiep je eens wat meer in het Qanon fenomeen. Dit gaat veeel dieper dan je schetst. Q geeft aan dat de troep zo diep en wereldwijd is, dat door hints te geven, de ” Anononiemen = Anon zelf op zoek gaan en op informatie stuiten die ze op het 8chanforum delen, zo helpen ze elkaar om te proberen uit te vinden wat Q met zo`n hint bedoelt. Zo hoopt Q dat de gevonden informatie zich verspreid en dat als later de grote dingen zich gaan openbaren de wereld bevolking ( of in elk geval… Lees verder »

Marco
3 jaren geleden

Q geeft zelf aan dat als alle kaarten direct op tafel gegooid zouden worden, er wereldwijde chaos en veel doden zouden vallen. Eerlijk gezegd wacht ik ook af ( de dan vooral de kopstukken ) gaan vallen. Maar tot die tijd zijn het puzzelstukjes op op hun plaats vallen en langzaam wordt het grote plaatje duidelijk.

Marco
3 jaren geleden

En ik kom nu net een compilatie van tv beelden door de tijd heen die antwoord geven op jouw vraag waarom er dan geen rechtzaken zijn. Eyeopener !!
https://www.youtube.com/watch?v=47BmA0ZCrWs

Marco
3 jaren geleden

Klopt,ik had het beter moeten verwoorden.

Hier een lijst van arrestaties mbt human trafficing tot nu toe
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MAnZZoD7y5Ydwx2rSrZualrZTNUYDY7gozTXkT0YUOs/edit#gid=0

en een nl forum over Qanon
https://www.fatsforum.nl/forums/topic/qanon/page/130/

guuz
3 jaren geleden

tv beelden die door de tijd heen antwoord geven? Das lekker nieuw…..

guuz
3 jaren geleden

Vergeet je medicijnen niet in te nemen…..gna,,,,

Marco
3 jaren geleden
Reply to  guuz

Ja die red pil heb ik jaren geleden al gehad ( shill )

Ank
3 jaren geleden

Dat was weer even een goeie reality check Micky. Connecting the dots en niet kritisch zijn om kritisch te zijn (om anderen af te branden, wat maar al te vaak gebeurd , ook in de alt media) maar uit leggen waarom. Zo was ik nieuwsgierig naar de haatcampagne van Bill Ryan van Project Avalon richting Corey Goode, die vooral uitgespeeld wordt via de Black Journalist site. Het schijnt dat Bill Ryan, als hij, om welke reden dan ook, een antipathie opvat tegen iemand, die persoon kapot probeert te maken. In dit interview zie je de mens Corey die het één… Lees verder »

Heleen
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Hallo Ank, bedoel je misschien Dark journalist?

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Heleen

Ja, sorry Heleen en Micky. Het is Dark Journalist.

New World Disorder
3 jaren geleden

‘I will not sell out the truth!’
Nee Alex, vast niet…
https://youtu.be/d2mynlMv88E

Of is Alex Jones toch Bill Hicks?
https://youtu.be/pxb5Rxk3uI4

Ank
3 jaren geleden

Gewoon even een algemene observatie over wat er allemaal speelt momenteel, waarbij opgemerkt dat ons geheugen ons nog wel eens in de steek laat. Zelf heb ik de neiging om de kern van een verhaal te onthouden en de rest te vergeten. Zo keek ik naar een video waarin Ole Dammegard een overzicht gaf van de laatste false flag aanslagen en dat er op de plaats van de aanslag altijd clues achtergelaten worden waar de volgende aanslag plaats zal vinden. Vervolgens gingen mijn gedachten naar de verschillende theorieën die er de ronde doen over wie nu feitelijk de machtigste partij… Lees verder »

guuz
3 jaren geleden

Nou Ank, de meer ik me geheugen opfris, de minder alles op die zogenaamde plek valt…in welk plaatje dan ook…groet…

Toz
3 jaren geleden

Mick in het oranje wat een grap hahahaaa… Ik zit zelf al jaren in een Biodanza-groep, dat is ook iets met allerlei rituele dansen in een kring en kan je misschien kosmische softdrugs noemen; de lerares grapt wel eens met een beetje zelfspot zo van “iedereen zijn shotje weer gehad” of “voor de echte verslaafden een extra dansavond”… jointje moet kunnen toch 🙂 Grappig dat Micky QAnon uitspreekt als in “anus” ipv “anonymous”, niet eens opzettelijk waarschijnlijk 😀 Bij Dotcomradio zijn ze helemaal _into_ de QAnon en dat is dan Nederlandse alternatieve media. Ik weet echt niet wat ik er… Lees verder »