Satanische rituelen en Monarch Mind Control in de muziekindustrie – Mark Devlin & Freeman Fly

( 3 )
 • guuz

  Wow, da capo….

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Toch interessant om te zien dat er meer is dan al die ‘[ARTIEST] ILLUMINATI EXPOSED!’ YouTube kanalen beweren.

  Beantwoorden
 • Ank

  Als Mark Devlin wat langzamer zou praten, zou hij een 4 uur durende show hebben kunnen vullen ipv. een 2 uur durende show. Wat een informatie. Als ik me niet vergis was het verhaal dat artiesten “ hun ziel aan de duivel verkocht hadden” toch algemeen bekend vroeger en natuurlijk werd het naar het rijk der fabelen verwezen.
  Bedankt voor het doorgeven van deze informatie Micky.
  Als iemand het verdient om financieel gesteund te worden is het Freeman. Maar de belangrijkste blijven wat mij betreft Indigo Revolution en George Kavassilas.
  Gisteren sprak ik met een buurman over een video van Jimmy Dore, met de titel: The real reason why we are in Syria. En in de loop van het gesprek zei hij: de zieligste mensen zijn de Eerste Ministers van de verschillende regeringen. Ze zijn zgn. de machtigste mensen van hun land maar moeten ondertussen dansen naar de pijpen van HUN opdrachtgevers.
  En er zijn een heleboel andere “zielige “ figuren zoals we in dit Freeman interview kunnen beluisteren.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>