Satanische rituelen en Monarch Mind Control in de muziekindustrie – Mark Devlin & Freeman Fly

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
3 jaren geleden

Wow, da capo….

New World Disorder
3 jaren geleden

Toch interessant om te zien dat er meer is dan al die ‘[ARTIEST] ILLUMINATI EXPOSED!’ YouTube kanalen beweren.

Ank
3 jaren geleden

Als Mark Devlin wat langzamer zou praten, zou hij een 4 uur durende show hebben kunnen vullen ipv. een 2 uur durende show. Wat een informatie. Als ik me niet vergis was het verhaal dat artiesten “ hun ziel aan de duivel verkocht hadden” toch algemeen bekend vroeger en natuurlijk werd het naar het rijk der fabelen verwezen. Bedankt voor het doorgeven van deze informatie Micky. Als iemand het verdient om financieel gesteund te worden is het Freeman. Maar de belangrijkste blijven wat mij betreft Indigo Revolution en George Kavassilas. Gisteren sprak ik met een buurman over een video van… Lees verder »