Ondergrondse basissen, ET autopsies & het onthullen van de geheime ruimteprogramma’s – Emery Smith

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
3 jaren geleden

Vraagje, is ene Laura Eisenhouwer jullie ook bekend? Ook iemand die zoals emery smith een stuk moet bijdragen voor disclosure? Zag dit stukje op internet namelijk, https://youtu.be/bsvW83Q_9v4

rob
3 jaren geleden

Vraagje aan Micky. Wat is je mening over remote viewing? Luisterde laatste stukje over iemand die het verhaal van Corey Goode met blue avians als target had, en deze remote vieuwer deed vreemde ontdekkingen en vond het de moeite waard om dit verder te onderzoeken en dat dit zeer de moeite waard was.

rob
3 jaren geleden

Dag Mickey, je bedoelt het Farsight Institute,die met het bijzondere onderzoek War in Heaven? Is inderdaad bijzonder en ik zie het als echte wetenschap. Brett Stuart is de remote viewer waar ik het over had, http://www.technicalintuition.com. Zover ik begrepen heb werkt hij ook met coördinaten en weet het doel van te voren niet. Ik heb een bijzonder informatief stukje gevonden : https://youtu.be/mNXYuteD4rQ. Ik begrijp uit dit stukje dat 4 remote viewers op enkel coördinaten het reincarnatieproces bestuderen en de rol van de aarde hierin maar ook een netwerk of al-intelligentie om de aarde heen. Je artikels mbt tot de 2e… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Dag Micky, Mickey, Hartelijk bedankt voor de reactie. Nu begin ik te begrijpen met wat je bedoeld”ik ben niet van plan dood te gaan”, ik heb die zin inderdaad meerdere malen gehoord. In diepere essentie ben ik niet bang voor de dood, want ik weet dat we oneindig zijn, we zijn er altijd al geweest. Verder weet ik dat de aarde, maar ook ons lichaam, belangrijk is om de Universele reis af te ronden. Alleen dat laatste beetje angst, de angst voor de angst of dat laatste beetje angst voor jezelf moet ik nog overwinnen. In de link die ik… Lees verder »