Ondergrondse basissen, ET autopsies & het onthullen van de geheime ruimteprogramma’s – Emery Smith

( 7 )
 • rob

  Vraagje, is ene Laura Eisenhouwer jullie ook bekend? Ook iemand die zoals emery smith een stuk moet bijdragen voor disclosure? Zag dit stukje op internet namelijk, https://youtu.be/bsvW83Q_9v4

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb niets met Laura Eisenhower, veel te veel informatie waar ik 0,0 procent mee resoneer, vandaar ook helemaal niets van Laura op deze website.

   Beantwoorden
 • rob

  Vraagje aan Micky. Wat is je mening over remote viewing? Luisterde laatste stukje over iemand die het verhaal van Corey Goode met blue avians als target had, en deze remote vieuwer deed vreemde ontdekkingen en vond het de moeite waard om dit verder te onderzoeken en dat dit zeer de moeite waard was.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat ligt er aan wie er remote viewt en hoe er ge-remote viewwd wordt.

   Ik ben wel fan van ‘Farsight Institure’, hoe zij de boel aanpakken.

   De Blue Avians remote viewen (die zich in een andere deniteit bevinden) lijkt mij niet nuttig, vrij kansloos is dat, want als remote viewers van te voren hun doel weten dan gaat de mind er ook mee aan de haal. Daarom ben ik fan van Farsight’s aanpak. De remote viewers daar weten niet van te voren wat ze remote viewen, ze krijgen enkel coordinaten.

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Mickey, je bedoelt het Farsight Institute,die met het bijzondere onderzoek War in Heaven? Is inderdaad bijzonder en ik zie het als echte wetenschap. Brett Stuart is de remote viewer waar ik het over had, http://www.technicalintuition.com. Zover ik begrepen heb werkt hij ook met coördinaten en weet het doel van te voren niet. Ik heb een bijzonder informatief stukje gevonden : https://youtu.be/mNXYuteD4rQ. Ik begrijp uit dit stukje dat 4 remote viewers op enkel coördinaten het reincarnatieproces bestuderen en de rol van de aarde hierin maar ook een netwerk of al-intelligentie om de aarde heen.
  Je artikels mbt tot de 2e cyclus waar we ingaan hebben me geïntrigeerd, vandaar dat ik hier nu mee bezig ben, en ik probeer me op dit proces wat komen gaat in te stellen of voor te bereiden en dat heeft dan toch met innerlijk werk te maken. Ik mis nog de bewuste connectie met de hogere zelf, aarde, zon waar George Kavassilas het over heeft. Ik lees er veel over, mijn verstand begrijpt het, maar ik “voel” het nog niet. Ik denk dat ik binnenkort toch een Skype afspraak met George Kavassilas maak, kost wel 120 euro, maar ben binnenkort toch jarig, dus leuk verjaardags cadeau. Ook omdat ik verder nog wat specifieke vragen heb die ik zo uit zijn lezingen niet kan halen. Ik zie het ook op een soort voorbereiding wanneer ik een keer kom te overlijden, dat ik weet wat ik moet doen en dat ik niet “verstrikt” raakt in die AI-wereld. Is soort leerproces.
  Groetjes Rob

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als ik je een tip mag geven Rob, dan zou ik inderdaad de focus leggen op je diepere aspecten en je verbinding met/vertrouwen op deze diepere aspecten. Ik begrijp uit welk aspect je nu schrijft, dat is het mind-ego, dat kan ik onder andere zien aan de contradicties in je reactie, alsmede ook het feit dat je nu al een hele tijd bezig bent om een agnst die in het mind-ego zit proberen op te lossen/probeert te controleren. De angst waar ik op doel is de dood. Gezien vanuit onze diepere aspecten hoeven we geen moment bang te zijn voor de dood en wat er eventueel na de dood op ons pad komt. Als we weer voldoende op en dus in onszelf vertrouwen hoeven we helemaal nergens meer bang voor te zijn.
   De contradictie waar ik op doel is dat je George Kavassilas’ werk een aantal keren aanhaalt in je reacties. George’s kern boodschap is niet heel veel verschillend van mijn kernboodschap(pen) die ik met deez website wil verspreiden. Vertrouwen in je diepere aspecten is daar eentje van. En ook dat we in een proces zitten waarin we aan het einde van onze Universele reis begeven, waarin we alles aan het integreren zijn wat we tijdens die Universele reis ervaren hebben (kort samengevat). Het einde van die Universle reis betekend automatisch dat we ook niet meer hoeve te reincarneren/dood gaan. Daarom zeg en schrijf ik vaak dat ik in dit leven niet van plan ben om dood te gaan. En mocht dat toch gebeuren (deze Micky ego persoonlijkheid kan zoveel willen maar heeft bar weinig in te brengen) dan zou ik juist meteen weer willen incarneren hier op Aarde. Want de Aarde is het enige mogelijke eindpunt van onze Universele reis. Niets geen gevangenis of zo dus, dat zijn leugens/desinformatie van de new cage religie. De Aarde is het letterlijke middelpunt van het Universum, ik zou op dit moment nergens anders willen zijn dan hier op Aarde.

   Dat even als tip. Ik ben niet jou, en ga niet over jou, maar als ik jou wel was dan had ik dat hele reincarnatie gebeuren aan de kant geschoven en mij gefocust op zaken die er in dit leven op dit moment toe doen, angst voor angst verlamt ons namelijk, de dood en wat er eventueel na de dood gebeurd vind ik een treffend voorbeeld van angst voor angst hebben. Angst zit in de mind.

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky,

  Mickey, Hartelijk bedankt voor de reactie. Nu begin ik te begrijpen met wat je bedoeld”ik ben niet van plan dood te gaan”, ik heb die zin inderdaad meerdere malen gehoord. In diepere essentie ben ik niet bang voor de dood, want ik weet dat we oneindig zijn, we zijn er altijd al geweest. Verder weet ik dat de aarde, maar ook ons lichaam, belangrijk is om de Universele reis af te ronden. Alleen dat laatste beetje angst, de angst voor de angst of dat laatste beetje angst voor jezelf moet ik nog overwinnen. In de link die ik voorheen stuurde stond inderdaad dat angst je nog kan bevriezen wat er van weerhoudt dat je je reis kunt afmaken. Ik begreep wel dat na “de ego dood van rob” je wel de kans krijgt om niet meer te reïncarneren als je er klaar voor bent. Maar als ik je begrijp zou je ook nu al ineens, wanneer je klaar bent met de reis kunnen beginnen voor “een ander project”, of doe je dit samen met de aarde?Waarom ben ik zo ongeduldig?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>