De ComplotConcurrent – Uitzending 9 “Tomahawks & Tantramassages” (19-4-2018)

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
3 jaren geleden

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan,,,,,heel fijn Mick…

Caro
3 jaren geleden

Hi Micky,
Mandela effect Kaaba in Mekka was zwart,Is nu gerenoveerd.

Nils
3 jaren geleden

Mick, Je hebt het kwartje niet horen vallen. Had je dit gelezen: https://www.wanttoknow.nl/overige/een-nep-raketaanval-na-een-nepgifgas-aanval/ ? Al bij de vorige Trumpaanval op Syrië viel het mij op dat er nauwelijks beelden waren van de destructie. Toen feitelijk alleen een zwartgeblakerde hangar en te vage, Photoshop?, beelden van een uitgebrande straaljager. Dat alles voor honderd kruisraketten? Nu weer eenzelfde verhaal met 100 raketten waarvan mogelijk 90% niet is aangekomen. Lees het artikel en de beste hypothese is dat er geen raket is afgeschoten, alles nep. Dan is de vraag, waarom? In de eerste plaats omdat het kan. Voor een ander antwoord kun je… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Interessant dat aspartaam verhaal. Na googlen kwam ik op de naam Corrine Gouget, een klokkenluidster over e nummers en op een verdachte manier dood gegaan. Heeft boekje geschreven,” wat zit er i er in uw eten?”. toch maar eens aanschaffen.

New World Disorder
3 jaren geleden

Midden in de nacht de complotconcurrent pauzeren om aspartaam te voeren aan mieren… Het heeft toch wel wat die 3D realiteit hè!

3 jaren geleden

wacht ff.. hebben jullie nix anders te doen op vrijdagnacht 🙂 Zucht

3 jaren geleden

Ik was druk met een cursus kaviapiercen voor gevorderden. Nadat ik mijn duivelsaanbiddingsceremonie compleet met de 6 hoekige ster had afgerond. 🙂

3 jaren geleden

Weet nog steeds niet wat ik nou moet denken over de pijnappelklier, zorgt wel voor melatonine en seratonine.. stel dat hij verkalkt dan mis je die stoffen toch? Wie kan mij dat uitleggen.

3 jaren geleden

Van mij mogen alle pedofielen naar een opgespoten eiland gestuurd worden, iemand die mij het liefste is, is onherstelbaar beschadigd door zo’n VIES BEEST!!!

Blijf met je gore poten van kinderen af!! Het breekt mijn hart.

guuz
3 jaren geleden

Het breekt wel meer dan een hart Maria….hoi Mick…..