De ComplotConcurrent – Uitzending 9 “Tomahawks & Tantramassages” (19-4-2018)

( 15 )
 • guuz

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan,,,,,heel fijn Mick…

  Beantwoorden
 • Caro

  Hi Micky,
  Mandela effect Kaaba in Mekka was zwart,Is nu gerenoveerd.

  Beantwoorden
 • Nils

  Mick,

  Je hebt het kwartje niet horen vallen. Had je dit gelezen: https://www.wanttoknow.nl/overige/een-nep-raketaanval-na-een-nepgifgas-aanval/ ?

  Al bij de vorige Trumpaanval op Syrië viel het mij op dat er nauwelijks beelden waren van de destructie. Toen feitelijk alleen een zwartgeblakerde hangar en te vage, Photoshop?, beelden van een uitgebrande straaljager. Dat alles voor honderd kruisraketten?

  Nu weer eenzelfde verhaal met 100 raketten waarvan mogelijk 90% niet is aangekomen. Lees het artikel en de beste hypothese is dat er geen raket is afgeschoten, alles nep.

  Dan is de vraag, waarom? In de eerste plaats omdat het kan. Voor een ander antwoord kun je het beste de Amerikaanse propagandapers en gecontroleerde oppositiepers bekijken. Dan zie je dat de burger wordt wijsgemaakt dat er te weinig raketten waren aangekomen. Kortom, tijd voor de volgende diefstal/investeringsronde voor nieuwere raketten.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Toevallig heb ik dat artikel wel gelezen van de week. Maar ik had er niets mee. Ik heb zat satelliet beelden gezien en ook journaal beelden van gevallen bommen, zoals op dat lab waar ik het in de uitzending over heb.

   Wat schieten ze er mee op om een nepaanval te doen als ik vragen mag? Die vraag beantwoorde het stukje van WantToKnow namelijk niet, of ik las erover heen kan ook.

   Beantwoorden
 • rob

  Interessant dat aspartaam verhaal. Na googlen kwam ik op de naam Corrine Gouget, een klokkenluidster over e nummers en op een verdachte manier dood gegaan. Heeft boekje geschreven,” wat zit er i er in uw eten?”. toch maar eens aanschaffen.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Midden in de nacht de complotconcurrent pauzeren om aspartaam te voeren aan mieren… Het heeft toch wel wat die 3D realiteit hè!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goed om te lezen dat de ComplotConcurrent kijkers inspireert om hun privé mierenkolonie bij te voeren 😉

   Beantwoorden
   • Ano Nimus

    wacht ff.. hebben jullie nix anders te doen op vrijdagnacht 🙂 Zucht

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Zijn er betere dingen op vrijdagnacht te doen dan je mierenkolonie bij te voeren dan? 😉

     Beantwoorden
     • Ano Nimus

      Ik was druk met een cursus kaviapiercen voor gevorderden. Nadat ik mijn duivelsaanbiddingsceremonie compleet met de 6 hoekige ster had afgerond. 🙂

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Oke. Jij wint. En je brengt mij op ideeën haha.

       Beantwoorden
 • Maria

  Weet nog steeds niet wat ik nou moet denken over de pijnappelklier, zorgt wel voor melatonine en seratonine.. stel dat hij verkalkt dan mis je die stoffen toch? Wie kan mij dat uitleggen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb mijn vorige (flauwe) reacties weggehaald en zal proberen een normaal antwoord te geven op je vraag.

   Die stofjes worden inderdaad aangemaakt (als ik goed opgelet heb bij biologie en ze de waarheid spreken) door de pijnappelklier. De pijnappelklier heeft meerdere functies. Als ik zeg dat we de pijnappelklier niet nodig hebben dan doel ik eigenlijk niet op onze huidige fysieke toestand, maar meer op datgene waar we naar toe op weg zijn om weer te worden.

   We zijn hier op Aarde om dualiteit in extreme vorm te ervaren, vandaar ook de pijnappelklier. Dag en nacht, slapen en wakker zijn, dat ritme wordt mede gefaciliteerd door de pijnappelklier. Nu hebben we inderdaad nog slaap nodig, daar waar we naar toe werken hebben we geen slaap meer nodig.

   Het verkalkingverhaaltje daar heb ik persoonlijk niets mee overigens.

   Daarnaast vind ik het voor mijzelf belangrijk om bewust te zijn van de valkuilen die de pijnappelklier faciliteert, zoals o.a in deze artikelen beschreven: https://www.indigorevolution.nl/is-de-pijnappelklier-de-zetel-van-de-ziel/ , https://www.indigorevolution.nl/het-verband-tussen-saturnus-chakras-en-de-pijnappelklier-html/ en https://www.indigorevolution.nl/jouw-eigen-realiteit-op-bestelling-op-maat-gemaakt-en-gratis-bij-je-thuis-bezorgt-html/

   De pijnappelklier is één van de belangrijkste instrumenten die gebruikt worden door de ‘Krachten van Beperking’ om ons realiteiten te laten ervaren die synthetisch van aard zijn en geprojecteerd worden over de organische realiteit van de Aarde.

   De pijnappelklier heeft met andere woorden heel veel functionaliteiten. Op dit moment hebben we onze slaap nog hard nodig en daar is de pijnappelklier nuttig voor. Maar waar ik het vaak over heb bij new cage valkuilen is de andere (dark) side van de pijnappelklier. Daar ben ik mijzelf bewust van, en dat probeer ik over te brengen aan anderen onder andere via deze website. Dat staat los van melatonine en andere stofjes voor mij.

   Beantwoorden
 • Maria

  Van mij mogen alle pedofielen naar een opgespoten eiland gestuurd worden, iemand die mij het liefste is, is onherstelbaar beschadigd door zo’n VIES BEEST!!!

  Blijf met je gore poten van kinderen af!! Het breekt mijn hart.

  Beantwoorden
 • guuz

  Het breekt wel meer dan een hart Maria….hoi Mick…..

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>