Het ITNJ, het ITCCS, en andere vangnet tribunalen houden de mensheid gevangen in plaats van voor vrede en gerechtigheid te zorgen

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ella*
3 jaren geleden

Mensen zijn dusdanig geprogrammeerd dat ze voortdurend de macht buiten zichzelf leggen. Er moet altijd een hogere macht of instantie zijn die de problemen in de wereld oplost. Nu is niet iedereen militair getraind om in een guerrilla-groep kinderen te bevrijden, maar er zijn zoveel andere manieren om je macht uit te oefenen. In tegenstelling tot bovenstaande claim roept de ITCCS juist op om zelf actief te worden en eigen volkstribunalen op te richten. Ze hebben daarvoor een blauwdruk ontwikkeld die ze deels op hun website aanbieden. Daarnaast besteden ze ook veel tijd aan educatie. De grote vraag is wat… Lees verder »

Els
3 jaren geleden

Even een kleine nuance, je hoeft als mens helemaal niemand te doden om te overleven. Als vegan “overleef” ik nu al meer dan 2 jaar op planten en dat gaat prima hoor. Tal van andere herbivore soorten hoeven trouwens ook geen andere dieren te doden. Dus niet heel de planeet zit zo in elkaar ;-).

Mave Rick
3 jaren geleden

I humble sidemark to the above mentioned by Micky

That’s not to say vegetarianism is ‘the truth’, but that our intentions must be pure in whatever we do. For example if the only food source around (as is the case in some areas of the world) is meat, then your intention will be to survive and as long as you give respect and gratitude to the animal you are
eating it’s OK. It’s all about intention.

Ella*
3 jaren geleden

Nog even over de ITNJ ‘Village People’ met aristocratische titels en connecties: • Rockstar Sacha Stone is oprichter van Humanitad en fervent supporter van de VN en Agenda ’20-’30. • Bisschop Riah Abu El-Assal (tijdens de zitting steeds aangesproken met “His Grace”) is een vertegenwoordiger van de kerken gelieerd aan het Vaticaan. De Anglicaanse kerk is een subsidiair van de Katholieke kerk. • De Chief Council is rechter Sir John Walsh of Brannagh, geridderd door en gelieerd aan de Britse Kroon en Temple BAR Association. • Het vocabulaire van de woordvoerders komt rechtstreeks uit de koker van het Vaticaan: “We… Lees verder »

ank
3 jaren geleden

Het is heel cynisch om te zeggen maar het nieuwe mindcontrol godsdienstige programma van Ronald zorgt er dus voor dat zijn zeer goedbedoelde en zeer oprechte spijt van waar hij aan meegewerkt heeft een ode is aan de macht achter dit hele docudrama. Wie het laatst lacht, lacht het best. Als ik Micky’s volstrekt juiste analyse lees van het drama waarin wij onze rol spelen en waar het ITNJ nu weer aan toegevoegd is, komen er een scala aan tegenstrijdige gevoelens in me op. Uit alles blijkt hoe eenvoudig het is om uit het drama te stappen en tegelijkertijd blijkt… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  ank

reactie op Ank. Zag eergisteren een docu op TV, z doc, over hoe de rijken leven. Best interessant. Vooral een 90 jarige multimiljonair-miljardair. Hij werkte nog steeds , puur omdat hij er lol in had, niet stilzitten, steeds weer nieuwe dingen blijven creëren. Zo wordt je wel gezond oud. Vooral de mindset die hij had, toen de reporter vroeg hoe hij met tegenslagen omgaat, en denk maar dat die persoon er veel heeft gehad in zijn lange leven, of hij niet bang was alles kwijt te raken? Zijn reactie was: ik maak me geen zorgen om dingen, dat laat ik… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Tuurlijk, dat snap ik Micky.Als je de nodige miljoenen op de rekening hebt staan dan lijkt het of je geen zorgen hoeft te hebben. Hoewel een aantal van deze mensen wel degelijk zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid naar hun personeel toe.Want als je niet continue op je hoede bent, kan het ineens einde oefening zijn met je grote bedrijf. Die zorgen hebben de “rijke mensen” weer, die andere mensen niet hebben. De Joden hebben niet voor niets het gezegde, wat een echte verwensing is: ik wens je veel personeel toe!

ank
3 jaren geleden

Ik ben het helemaal met je eens dat Bernard oprecht is.

Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ohm namo narai ! Nog even tussendoor , Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot de zelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie. Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen . Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen . Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken. Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998… Lees verder »

Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ohm namo narai ! Beste Mickey . Sinds 1965/1981 en 1995 ben ik door de nood gedwongen bezig met dit onderwerp . Eerst als slachtoffer later als sociaal werker en uiteindelijk als getuige van zo’n 9e cirkel voorstelling in Groningen . Door mijn reactie hierop kreeg ik dus die diagnose en uiteindelijk een dwangopname. In 1995 zat ik daar dus maar mooi mee in de separeer van de K.K.P. te Groningen. Er waren voor mij destijds nog een hele boel onduidelijkheden waaronder operatie Paperclip en project Monarch . Ik had persoonlijk eerst wat informatie nodig . Tijdens de planning die… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Ja Bernhard, kun je specifieker info over die 9th circle? , wij zijn daar allemaal benieuwd na. Welke diagnose heb je gekregen, door een psychiater neem ik aan? Geef je dan lezingen in het buitenland, of heb je speciaal onderzoek gedaan in het buitenland en welk land dan, welke ontdekkingen en conclusies heb je bij dit onderzoek in het buitenland gedaan? Heb je daar documentatie van of heb je een website met info? Juist door informatie met elkaar te delen kunnen de mensen zich meer bewust worden van wat zich er allemaal speelt.

AntiSoof
3 jaren geleden

Ik geloof niets van die poppenkasten. Waar ik wel in geloof is de realiteit. Als je wil weten wie de macht heeft, dan moet je bijvoorbeeld kijken welke gebouwen er al sinds eeuwen en eeuwen staan. Waarom treft de ellende van geweld niet deze gebouwen? Welke steden zijn nog heel? Eigenlijk is het heel simpel. (Als je het ziet.) Gekken en dwazen schrijven hun NAAM op muren en glazen. Wie schrijft die blijft. Taal is volgens mij ws. uitgevonden door hen van slechte wil. Taal namelijk, kan je ‘er in luizen’. Natuurlijk niet alle taal, maar vooral engels, abn en… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  AntiSoof

dag antisoof. Moet je dan ook kijken naar bv de “neutrale landen” die nooit betrokken zijn bij oorlogen of er grote hinder van hebben ondervonden zoals Zwitserland en Lichtenstein?

AntiSoof
3 jaren geleden
Reply to  rob

Rob,
In een goede vraag ligt het antwoord al.
Natuurlijk moet je ook daar naar kijken.