Het ITNJ, het ITCCS, en andere vangnet tribunalen houden de mensheid gevangen in plaats van voor vrede en gerechtigheid te zorgen

( 21 )
 • Ella*

  Mensen zijn dusdanig geprogrammeerd dat ze voortdurend de macht buiten zichzelf leggen. Er moet altijd een hogere macht of instantie zijn die de problemen in de wereld oplost. Nu is niet iedereen militair getraind om in een guerrilla-groep kinderen te bevrijden, maar er zijn zoveel andere manieren om je macht uit te oefenen.

  In tegenstelling tot bovenstaande claim roept de ITCCS juist op om zelf actief te worden en eigen volkstribunalen op te richten. Ze hebben daarvoor een blauwdruk ontwikkeld die ze deels op hun website aanbieden. Daarnaast besteden ze ook veel tijd aan educatie.

  De grote vraag is wat mensen met al deze informatie gaan doen. Zeker nu de gruwelijke waarheid over het systematisch misbruik de grote massa gaat bereiken. Blijven we passief, of komen we in actie om de parasieten uit onze samenleving te verwijderen? We kunnen daar ieder onze eigen rol in spelen, maar alleen ‘naar binnen keren’ zal niet voldoende zijn. Creatiekracht betekent ook actief worden in de fysieke wereld en hier dingen manifesteren. Misbruik en passiviteit (slachtofferschap) zijn twee uitersten van dezelfde medaille. Wat dat betreft kunnen de onthullingen een wake-up call zijn om dingen te herzien en te herstellen, op wat voor wijze dan ook.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Succes met het verwijderen val al die parasieten uit de maatschappij. Ieder zijn of haar ding wat dat betreft. Mij lijkt het vrij lansloos, maar mijn zegen heb je als dat jouw ding is.

   Wanneer komt die Kevin Annett nu eindelijk eens een keer met de bewijzen voor al zijn gedane claims trouwens?

   Beantwoorden
 • Els

  Even een kleine nuance, je hoeft als mens helemaal niemand te doden om te overleven. Als vegan “overleef” ik nu al meer dan 2 jaar op planten en dat gaat prima hoor. Tal van andere herbivore soorten hoeven trouwens ook geen andere dieren te doden. Dus niet heel de planeet zit zo in elkaar ;-).

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Daar zit je dan goed naast Els. Je houdt jezelf goed voor de gek als je dat denkt. Planten zijn ook levende wezens namelijk. Dus jij doet er net zo goed aan mee, veganisten zijn wat dat betreft vaak enorm hypocriet. https://www.indigorevolution.nl/een-artikel-over-veganisme/

   Beantwoorden
   • Mave Rick

    I humble sidemark to the above mentioned by Micky

    That’s not to say vegetarianism is ‘the truth’, but that our intentions must be pure in whatever we do. For example if the only food source around (as is the case in some areas of the world) is meat, then your intention will be to survive and as long as you give respect and gratitude to the animal you are
    eating it’s OK. It’s all about intention.

    Beantwoorden
 • Ella*

  Nog even over de ITNJ ‘Village People’ met aristocratische titels en connecties:

  • Rockstar Sacha Stone is oprichter van Humanitad en fervent supporter van de VN en Agenda ’20-’30.
  • Bisschop Riah Abu El-Assal (tijdens de zitting steeds aangesproken met “His Grace”) is een vertegenwoordiger van de kerken gelieerd aan het Vaticaan. De Anglicaanse kerk is een subsidiair van de Katholieke kerk.
  • De Chief Council is rechter Sir John Walsh of Brannagh, geridderd door en gelieerd aan de Britse Kroon en Temple BAR Association.
  • Het vocabulaire van de woordvoerders komt rechtstreeks uit de koker van het Vaticaan: “We streven naar absolutie en verlossing”. Absolutie betekent vergeving na de biecht, verlossing betekent verlost van zonden voor degene die zich openstelt voor god. Dit samen met hun mantra “waarheid en verzoening”.

  Dus je hebt vertegenwoordigers van de VN, Rome en de Britse Kroon. Het is wel duidelijk voor welke groep ze de belangen behartigen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks voor de extra info Ella. Ja overduidelijk waar de belangen van deze Village People liggen. Ik had al zo’n vies voorgevoel bij die Sacha figuur, ik hoorde hem ook al in een ander interview met Bernard over de VN. De VN en ‘god’ daar moeten we dan maar onze macht aan uit handen geven volgens Bernard en Sacha Stone. Ook wat dat betreft ‘ieder zijn of haar ding’, maar die ‘god’ van die lui is nou juist de kwade genius achter het vervormen van de realiteit waar we nu in leven hier op Aarde en is tevens de ‘zetbaas’ die de entiteiten controleert en dus aanstuurt die pedofilie in stand houden door mensen onder grip te krijgen en te houden.

   Beantwoorden
   • ank

    Het is heel cynisch om te zeggen maar het nieuwe mindcontrol godsdienstige programma van Ronald zorgt er dus voor dat zijn zeer goedbedoelde en zeer oprechte spijt van waar hij aan meegewerkt heeft een ode is aan de macht achter dit hele docudrama. Wie het laatst lacht, lacht het best.
    Als ik Micky’s volstrekt juiste analyse lees van het drama waarin wij onze rol spelen en waar het ITNJ nu weer aan toegevoegd is, komen er een scala aan tegenstrijdige gevoelens in me op.
    Uit alles blijkt hoe eenvoudig het is om uit het drama te stappen en tegelijkertijd blijkt uit de praktijk hoe moeilijk het is om uit het drama te stappen, óók voor ons die de waarheid weten, omdat we continue met het drama geconfronteerd worden en ook zelf onze eigen kleine persoonlijke drama’s blijven creëeren.
    Dus, verbeter de wereld en begin bij jezelf en in jezelf. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

    Beantwoorden
    • rob

     reactie op Ank. Zag eergisteren een docu op TV, z doc, over hoe de rijken leven. Best interessant. Vooral een 90 jarige multimiljonair-miljardair. Hij werkte nog steeds , puur omdat hij er lol in had, niet stilzitten, steeds weer nieuwe dingen blijven creëren. Zo wordt je wel gezond oud. Vooral de mindset die hij had, toen de reporter vroeg hoe hij met tegenslagen omgaat, en denk maar dat die persoon er veel heeft gehad in zijn lange leven, of hij niet bang was alles kwijt te raken? Zijn reactie was: ik maak me geen zorgen om dingen, dat laat ik maar aan anderen over. Wat een wijsheid!

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Mag ik advocaat van de duivel spelen Rob? Ik kan het niet laten om hierbij op te merken dat denk ik de meesten mensen wel die rust en wijsheid zouden hebben als ze zich de rest van hun leven geen enkele financieele zorgen mee zouden hoeven te maken. Geen gestres zoals de massa om elke maand je rekeningen te kunnen betalen, mogen in plaats van moeten werken, tja dan zouden de meesten mensen denk ik wel rust in hun donder hebben als ze zulke sommen geld op hun bankrekening hebben staan.

      Beantwoorden
      • rob

       Tuurlijk, dat snap ik Micky.Als je de nodige miljoenen op de rekening hebt staan dan lijkt het of je geen zorgen hoeft te hebben. Hoewel een aantal van deze mensen wel degelijk zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid naar hun personeel toe.Want als je niet continue op je hoede bent, kan het ineens einde oefening zijn met je grote bedrijf. Die zorgen hebben de “rijke mensen” weer, die andere mensen niet hebben. De Joden hebben niet voor niets het gezegde, wat een echte verwensing is: ik wens je veel personeel toe!

       Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Het is heel cynisch om te zeggen maar het nieuwe mindcontrol godsdienstige programma van Ronald zorgt er dus voor dat zijn zeer goedbedoelde en zeer oprechte spijt van waar hij aan meegewerkt heeft een ode is aan de macht achter dit hele docudrama. Wie het laatst lacht, lacht het best”

     Ja, ‘in the end’ is dat inderdaad zo. Al heb ik Bernard ook wel eens in de interviews met Irma horen zeggen dat we het zelf moeten doen, dat de kracht en wijsheid in onszelf zit (meen ik mij te herinneren). Ook wel begrijpelijk dat je eerst naar het synthetische duister geslingerd wordt, om vervolgens bij het synthetische ‘licht’ aan te komen. Ik hoop dat hij zelf ook door gaat krijgen dat hij nu misbruikt wordt door dit soort organisaties zoals het ITNJ. Want ik blijf er wel bij dat Bernard oprecht zijn waarheid spreekt.

     Beantwoorden
     • ank

      Ik ben het helemaal met je eens dat Bernard oprecht is.

      Beantwoorden
 • Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Nog even tussendoor ,

  Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot de zelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie.
  Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen .
  Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen .
  Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken.
  Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998 !
  Misschien kunnen we eind dit jaar als een soort van generale repetitie hier een begin mee maken .
  Dan kunnen we eind 2020 allemaal gezamenlijk op dezelfde datum nogmaals in actie komen om dit probleem uiteindelijk te beslechten.

  Op de schaal van richter verloopt alles nog steeds volgens verwachting en naar wens.

  Bedankt en de groeten !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat gaan we dan die andere 364 dagen van het jaar doen als ik vragen mag?

   Beantwoorden
   • Bernhard Schat

    Ohm namo narai !

    Beste Mickey .

    Sinds 1965/1981 en 1995 ben ik door de nood gedwongen bezig met dit onderwerp .
    Eerst als slachtoffer later als sociaal werker en uiteindelijk als getuige van zo’n 9e cirkel voorstelling in Groningen .
    Door mijn reactie hierop kreeg ik dus die diagnose en uiteindelijk een dwangopname.
    In 1995 zat ik daar dus maar mooi mee in de separeer van de K.K.P. te Groningen.
    Er waren voor mij destijds nog een hele boel onduidelijkheden waaronder operatie Paperclip en project Monarch .
    Ik had persoonlijk eerst wat informatie nodig .
    Tijdens de planning die ik destijds heb gemaakt had ik vanuit de separeer geen inzicht in tijdsduur van de verdere ontwikkelingen.
    Het spijt me als het jou allemaal te lang duurt maar ik zat met de keiharde feiten en stuitte op een hoop ongeloof , onwil en onbegrip .
    We spreken nu 1995/ 1997 .
    Sinds 1998 ben ik veel in het buitenland met dit onderwerp bezig geweest en heb zodoende wat meer duidelijkheid gekregen .
    Er zijn inmiddels veel publicaties gedaan omtrent Operatie Paperclip en MK Ultra.
    Dus eigenlijk ben ik hier mijn hele leven al in meer of mindere mate mee bezig en ben er best wel zat van….
    De planning waar ik het nu over heb eind 2018 en eind 2020 stamt dus uit 1995 !
    Als je een beter idee hebt dan hoor ik dat graag maar voorlopig lijk me dit nog steeds de beste optie ….
    Eind 2020 bundelen we alle krachten en gaan er dan gezamenlijk tegenaan .
    Omdat er zoveel Mensen op verschillende manieren mee bezig zijn lijkt het mij goed om met Kerst 2020 massaal in actie te komen .
    Iedereen zoals hem of haar dat het beste toe lijkt !

    Zo had ik dat eind 1997 in de planning in de separeer van de K.K.P. te Groningen.
    Tot zover bedankt en tot ziens

    Sri.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Beste Bearnhard,

     Ik zeg niet dat ik het te lang vind duren je plan, ik vroeg mijzelf af wat we dan al die andere dagen tot aan kerst 2020 gaan doen. Een enkele dag actie slaat mijns inziens namelijk nergens op moet ik je heel eerlijk bekennen. Van uitstel komt afstel ook nog eens.
     Verder gebruik je (zo lijkt het) lukraak termen als project papterclip, project monarch, mkultra en 9th circle, maar daar lees ik dan mar omheen. Waar het mij om gaat zijn vragen zoals Wat heb je meegemaakt bij die 9th circle theater show? Heb je bekende Nederlanders gezien daar? Dat zijn de vragen waar mensen gok ik antwoorden op willen zien, daar maak je mensen bewust mee door je eigen ervaringen te vertellen. Waarom was je daar bij de 9th circle in Groningen? Wie had jou uitgenodigd om daar te zijn? Met wie was je? Wat heb je gezien? Ik denk dat veel mensen daar interesse in hebben, niet in het afwachten tot kerst 2020 om dan met z’n alle een dagje actie te gaan ondernemen in welke vorm dan ook. Ik denk ook dat de meesten mensen wel wat anders met kerst te doen hebben 🙂

     Beantwoorden
 • rob

  Ja Bernhard, kun je specifieker info over die 9th circle? , wij zijn daar allemaal benieuwd na. Welke diagnose heb je gekregen, door een psychiater neem ik aan? Geef je dan lezingen in het buitenland, of heb je speciaal onderzoek gedaan in het buitenland en welk land dan, welke ontdekkingen en conclusies heb je bij dit onderzoek in het buitenland gedaan? Heb je daar documentatie van of heb je een website met info? Juist door informatie met elkaar te delen kunnen de mensen zich meer bewust worden van wat zich er allemaal speelt.

  Beantwoorden
 • AntiSoof

  Ik geloof niets van die poppenkasten.
  Waar ik wel in geloof is de realiteit.
  Als je wil weten wie de macht heeft, dan moet je bijvoorbeeld kijken welke gebouwen er al sinds eeuwen en eeuwen staan. Waarom treft de ellende van geweld niet deze gebouwen? Welke steden zijn nog heel?
  Eigenlijk is het heel simpel. (Als je het ziet.)
  Gekken en dwazen schrijven hun NAAM op muren en glazen.
  Wie schrijft die blijft.
  Taal is volgens mij ws. uitgevonden door hen van slechte wil. Taal namelijk, kan je ‘er in luizen’. Natuurlijk niet alle taal, maar vooral engels, abn en dat soort.

  De sprookjes zijn er om ons te waarschuwen.
  Pas op de wolf in schaapskleren, pas op de herder die de kudde helemaal niet beschermd, pas op wolven, pas op mooipraters.

  Het is dus helemaal niet zo moeilijk om de realiteit te ontraadselen. Je moet alleen leren kijken.

  Beantwoorden
  • rob

   dag antisoof. Moet je dan ook kijken naar bv de “neutrale landen” die nooit betrokken zijn bij oorlogen of er grote hinder van hebben ondervonden zoals Zwitserland en Lichtenstein?

   Beantwoorden
   • AntiSoof

    Rob,
    In een goede vraag ligt het antwoord al.
    Natuurlijk moet je ook daar naar kijken.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>