Het ITNJ, het ITCCS, en andere vangnet tribunalen houden de mensheid gevangen in plaats van voor vrede en gerechtigheid te zorgen

21
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ella*

Mensen zijn dusdanig geprogrammeerd dat ze voortdurend de macht buiten zichzelf leggen. Er moet altijd een hogere macht of instantie zijn die de problemen in de wereld oplost. Nu is niet iedereen militair getraind om in een guerrilla-groep kinderen te bevrijden, maar er zijn zoveel andere manieren om je macht uit te oefenen. In tegenstelling tot bovenstaande claim roept de ITCCS juist op om zelf actief te worden en eigen volkstribunalen op te richten. Ze hebben daarvoor een blauwdruk ontwikkeld die ze deels op hun website aanbieden. Daarnaast besteden ze ook veel tijd aan educatie. De grote vraag is wat… Lees verder »

Els

Even een kleine nuance, je hoeft als mens helemaal niemand te doden om te overleven. Als vegan “overleef” ik nu al meer dan 2 jaar op planten en dat gaat prima hoor. Tal van andere herbivore soorten hoeven trouwens ook geen andere dieren te doden. Dus niet heel de planeet zit zo in elkaar ;-).

Ella*

Nog even over de ITNJ ‘Village People’ met aristocratische titels en connecties: • Rockstar Sacha Stone is oprichter van Humanitad en fervent supporter van de VN en Agenda ’20-’30. • Bisschop Riah Abu El-Assal (tijdens de zitting steeds aangesproken met “His Grace”) is een vertegenwoordiger van de kerken gelieerd aan het Vaticaan. De Anglicaanse kerk is een subsidiair van de Katholieke kerk. • De Chief Council is rechter Sir John Walsh of Brannagh, geridderd door en gelieerd aan de Britse Kroon en Temple BAR Association. • Het vocabulaire van de woordvoerders komt rechtstreeks uit de koker van het Vaticaan: “We… Lees verder »

Bernhard Schat

Ohm namo narai ! Nog even tussendoor , Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot de zelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie. Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen . Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen . Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken. Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998… Lees verder »

rob

Ja Bernhard, kun je specifieker info over die 9th circle? , wij zijn daar allemaal benieuwd na. Welke diagnose heb je gekregen, door een psychiater neem ik aan? Geef je dan lezingen in het buitenland, of heb je speciaal onderzoek gedaan in het buitenland en welk land dan, welke ontdekkingen en conclusies heb je bij dit onderzoek in het buitenland gedaan? Heb je daar documentatie van of heb je een website met info? Juist door informatie met elkaar te delen kunnen de mensen zich meer bewust worden van wat zich er allemaal speelt.

AntiSoof

Ik geloof niets van die poppenkasten. Waar ik wel in geloof is de realiteit. Als je wil weten wie de macht heeft, dan moet je bijvoorbeeld kijken welke gebouwen er al sinds eeuwen en eeuwen staan. Waarom treft de ellende van geweld niet deze gebouwen? Welke steden zijn nog heel? Eigenlijk is het heel simpel. (Als je het ziet.) Gekken en dwazen schrijven hun NAAM op muren en glazen. Wie schrijft die blijft. Taal is volgens mij ws. uitgevonden door hen van slechte wil. Taal namelijk, kan je ‘er in luizen’. Natuurlijk niet alle taal, maar vooral engels, abn en… Lees verder »

rob

dag antisoof. Moet je dan ook kijken naar bv de “neutrale landen” die nooit betrokken zijn bij oorlogen of er grote hinder van hebben ondervonden zoals Zwitserland en Lichtenstein?

AntiSoof

Rob,
In een goede vraag ligt het antwoord al.
Natuurlijk moet je ook daar naar kijken.