God versus de Duivel

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gino
1 jaar geleden

Micky, het is dat ik niet in politiek geloof, anders had ik je wel in t torentje willen zien zitten… Thanks weer!

Freeflip
1 jaar geleden
Reply to  Gino

Ik denk niet dat Micky in dat luchtkasteel gaat zitten. Hij schrijft nou juist dat hij klaar is met dualisme en dat is precies wat zich daar afspeelt.

Gino
1 jaar geleden

Zie je, dat bedoel ik! Minister president van Leeuwen… ?

rob
1 jaar geleden

Goed artike, bedankt! De kunst is dus je eigen demonen een plaastje te geven in jezel? Dat is wel nog moeilijk. Het liefste jaag ik ze weg, omdat ik gewoon wil creeren. Dat stemmetje dat zegt”gaat je niet lukken, is veel te moeilijk, je krijg veel tegenwerking,blablabla”. Fuck off zeg ik nu en ik ben er nog steeds.

rob
1 jaar geleden

Dag Micky. Je voelt het heel goed aan. Soms probeer ik nog wat aan te nemen van anderen. Aan de andere kant gaat het nu allemaal zo hard nu, alles lijkt in een stroomversnelling te komen. Ik probeer de tools die anderen hebben te begrijpen en meteen me eigen te maken wanneer het 100% resoneert. Dan hoef in niet het rad steeds opnieuw uit te vinden, maar uiteindelijk moet ik het zelf doen. En die demonische entiteiten die niet van mij zijn, daar ga ik het contract mee verbreken, maar ik laat ze niet alleen en verloren achter en zal… Lees verder »

1 jaar geleden

Amen Micky! Als we weer naar huis willen gaan oftewel weer ons zelf willen zijn is het idd zaak om onze tegenstrijdige illusie gedachten niet meer vast te pakken en het eindeloze zoeken naar antwoorden op levensvragen die nooit beantwoord worden los te laten. Het zijn immers onze ideeën, gedachten, rituelen ,symbolen, mythen, hiërogliefen, geschreven Latijnse talen, dogma’s etc die ons vastgeketend houden in een aards sterfelijk bewustzijn van onwetendheid en lijden. Een bewustzijn die niet het ware leven maar tijdelijk spel van lijden is. We zijn Alllen Een. Uiteindelijk zal in Ieder-Een de Startvonk, Levensenergie dus levensenergievonk ontwaken en… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  annette

Hoi Annette, ‘Wij zijn allen een’? Lees Micky’s artikel ‘ Nondualiteit, waarheid of hesenkronkel’ nog eens.

Nexus
1 jaar geleden

Het grappige is dat wij als zogenaamde intelligent ras teveel nadenken. Dieren doen dit niet en leven in perfecte harmonie met beide kanten. Ze gebruiken beide kanten wanneer het ze uit komt.

Martijn Beerepoot
1 jaar geleden

comment image