God versus de Duivel

13
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gino

Micky, het is dat ik niet in politiek geloof, anders had ik je wel in t torentje willen zien zitten… Thanks weer!

Freeflip

Ik denk niet dat Micky in dat luchtkasteel gaat zitten. Hij schrijft nou juist dat hij klaar is met dualisme en dat is precies wat zich daar afspeelt.

rob

Goed artike, bedankt! De kunst is dus je eigen demonen een plaastje te geven in jezel? Dat is wel nog moeilijk. Het liefste jaag ik ze weg, omdat ik gewoon wil creeren. Dat stemmetje dat zegt”gaat je niet lukken, is veel te moeilijk, je krijg veel tegenwerking,blablabla”. Fuck off zeg ik nu en ik ben er nog steeds.

Amen Micky! Als we weer naar huis willen gaan oftewel weer ons zelf willen zijn is het idd zaak om onze tegenstrijdige illusie gedachten niet meer vast te pakken en het eindeloze zoeken naar antwoorden op levensvragen die nooit beantwoord worden los te laten. Het zijn immers onze ideeën, gedachten, rituelen ,symbolen, mythen, hiërogliefen, geschreven Latijnse talen, dogma’s etc die ons vastgeketend houden in een aards sterfelijk bewustzijn van onwetendheid en lijden. Een bewustzijn die niet het ware leven maar tijdelijk spel van lijden is. We zijn Alllen Een. Uiteindelijk zal in Ieder-Een de Startvonk, Levensenergie dus levensenergievonk ontwaken en… Lees verder »

Heleen

Hoi Annette, ‘Wij zijn allen een’? Lees Micky’s artikel ‘ Nondualiteit, waarheid of hesenkronkel’ nog eens.

Nexus

Het grappige is dat wij als zogenaamde intelligent ras teveel nadenken. Dieren doen dit niet en leven in perfecte harmonie met beide kanten. Ze gebruiken beide kanten wanneer het ze uit komt.

Martijn Beerepoot

comment image