God versus de Duivel

( 13 )
 • Gino

  Micky, het is dat ik niet in politiek geloof, anders had ik je wel in t torentje willen zien zitten… Thanks weer!

  Beantwoorden
  • Freeflip

   Ik denk niet dat Micky in dat luchtkasteel gaat zitten. Hij schrijft nou juist dat hij klaar is met dualisme en dat is precies wat zich daar afspeelt.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik zou er maar al te graag in dat torentje gaan zitten hoor, schijnt goed te verdienen dat baantje, goed voor je CV ook, en ik zou dan gewoon weer dictator willen zijn, want ik kan en ga geen coalities smeden. En ik zou meteen de Eerste en Tweede Kamer afschaffen en alleenheerser worden, ministers en staatssecretarissen heb ik ook niet nodig. Ik zou een betere variant van Erdogan worden, eentje die organische anarchie predikt, en dus de politie, stadswachten, het leger en de belastingdienst afschaft. Maar ik betwijfel of ik de meerderheid van de stemmen krijg met zo’n soort verkiezingsprogramma.. 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     En dan kan ik nog steeds de ComplotConcurrent opnemen vanuit dat torentje, ik heb dan zelfs de gehele NOS onder mijn controle en beschik over de beste studio’s van het land 🙂

     Ik denk zelfs dat ik het NOS journaal dan afschaf, want dat heeft dan toch geen functie meer, dan ga ik er zelf elke dag zitten, en het mooie is dat het de belastingbetaler geen cent kost mijn plannen, want ik schaf immers de belastingdienst af.
     Ik schaf daarna ook geld af. En mochten we toch geld nodig hebben als Nederland zijnde voor mijn persoonlijke pretparken bijvoorbeeld, dan herstel ik de VOC gewoon en jatten we het als old school piraten gewoon weer van de Engelsen en de Spanjaarden.

     Ik zie geen probleem 😉

     Beantwoorden
     • Gino

      Zie je, dat bedoel ik! Minister president van Leeuwen… ?

      Beantwoorden
 • rob

  Goed artike, bedankt! De kunst is dus je eigen demonen een plaastje te geven in jezel? Dat is wel nog moeilijk. Het liefste jaag ik ze weg, omdat ik gewoon wil creeren. Dat stemmetje dat zegt”gaat je niet lukken, is veel te moeilijk, je krijg veel tegenwerking,blablabla”. Fuck off zeg ik nu en ik ben er nog steeds.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat ligt eraan wat je met je eigen innerlijke demonen bedoeld Rob. Bedoel je je eigen aspecten of demonische entiteiten die niet jou zijn? In dat eerste geval is het intergreren, in het tweede geval zal je daar een keertje mee moeten dealen lijkt mij, en de manier waarop weet alleen jij want demonische entiteiten hebben altijd een contract met het ‘baasje’ om wat voor reden dan ook

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Micky. Je voelt het heel goed aan. Soms probeer ik nog wat aan te nemen van anderen. Aan de andere kant gaat het nu allemaal zo hard nu, alles lijkt in een stroomversnelling te komen. Ik probeer de tools die anderen hebben te begrijpen en meteen me eigen te maken wanneer het 100% resoneert. Dan hoef in niet het rad steeds opnieuw uit te vinden, maar uiteindelijk moet ik het zelf doen. En die demonische entiteiten die niet van mij zijn, daar ga ik het contract mee verbreken, maar ik laat ze niet alleen en verloren achter en zal een goed plekje voor ze vinden, die verantwoording wil ik wel nemen. Ik wil nu eindelijk gaan afstuderen. De laatste loodjes nog, joepi! Ik ben mijn eigen schepper en heb geen begin en geen einde.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “De kunst is dus je eigen demonen een plaastje te geven in jezel? Dat is wel nog moeilijk. Het liefste jaag ik ze weg, omdat ik gewoon wil creeren.”

   De kunst is om je eigen weg te vinden, en niets aan te nemen van een ander, gewoon je eigen gevoel volgen in alles, dus ook al had ik wel gezegd dat je demonen een plaatsje in jezelf moet geven, dan nog moet jij daar niet naar luisteren als jouw gevoel zegt dat je ze weg moet jagen. Dat is de kunst als je het mij vraagt, het niet meer volgen van anderen, maar in plaats daarvan jezelf volgen! 🙂

   Beantwoorden
 • annette

  Amen Micky!

  Als we weer naar huis willen gaan oftewel weer ons zelf willen zijn is het idd zaak om onze tegenstrijdige illusie gedachten niet meer vast te pakken en het eindeloze zoeken naar antwoorden op levensvragen die nooit beantwoord worden los te laten.
  Het zijn immers onze ideeën, gedachten, rituelen ,symbolen, mythen, hiërogliefen, geschreven Latijnse talen, dogma’s etc die ons vastgeketend houden in een aards sterfelijk bewustzijn van onwetendheid en lijden. Een bewustzijn die niet het ware leven maar tijdelijk spel van lijden is.
  We zijn Alllen Een.

  Uiteindelijk zal in Ieder-Een de Startvonk, Levensenergie dus levensenergievonk ontwaken en gaan groeien, bloeien en zich verbinden met alle lichtwezens op aarde.
  Niemand komt ons redden we zijn het zelf die dat karweitje moeten klaren.
  Transformeren van binnen naar buiten!
  We zijn onsterfelijke eenheidsbewuste lichtwezens cq multidimensionaal.

  Beantwoorden
  • Heleen

   Hoi Annette, ‘Wij zijn allen een’? Lees Micky’s artikel ‘ Nondualiteit, waarheid of hesenkronkel’ nog eens.

   Beantwoorden
 • Nexus

  Het grappige is dat wij als zogenaamde intelligent ras teveel nadenken. Dieren doen dit niet en leven in perfecte harmonie met beide kanten. Ze gebruiken beide kanten wanneer het ze uit komt.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>