De ComplotConcurrent – Uitzending 33 “Nederland is terminaal ziek” (28-11-2018)

( 27 )
 • Nick Donkers

  Paul de gristenhond ???

  Beantwoorden
 • Nick

  Mickey for president haha

  Beantwoorden
 • rob

  Met betrekking de bijdrage drones: gelukkig heb je al een platvorm die tegen killer robots is, zie het promotie filmpje : https://youtu.be/TlO2gcs1YvM
  of zie de fake website; stratoenergetics.com/. Voortaan toch met een steviger alu hoedje naar buiten gaan?

  Beantwoorden
 • dirk

  Hé Satanistiche Pedofiele Christenhond die je er bent…. puike aflevering weer!

  Wat betreft die CA “bos”branden: Agenda 21 een optie?

  Vast al aangehoord, maar sommigen van je volgers wellicht niet: David Wilcock tijdens laatste Contact in The Dessert bijeenkomst. Magistrale revised uitleg van onze (westerse) geschiedenis en as usual Mindblowing inkijk op de (mogelijke) huidige stand van zaken

  https://youtu.be/vfSA2XIHJaQ

  Houdt je haaks! Jou een beetje kennende gaat dat wel lukken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het is een ggggggristenhond Dirk 😉

   Welk onderdeel van Agenda 21 bedoel je mbt de ‘bos’branden?
   Agenda 21 is een term die vaak gebruikt wordt op het internet, maar waarbij het meestal alleen bij de term blijft en de uitleg ontbreekt.

   Beantwoorden
   • dirk

    Je hebt recht, mijn Nederlandsch is schlecht

    Deel Agenda 21 waarin geopperd wordt alle Rural bewoning te vervangen voor een aantal grote aglomeraties voor ons Usless Eaters. Hunger Games scenario.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Zou een optie zijn, maar ik denk dat ze dan niet in California zouden beginnen omdat dat al geheel in de pas loopt met de agenda van de cabal, dan zouden er (zeker inde VS) betere opties zijn om plat te directed energyen.

     Beantwoorden
     • rob

      Was er geen beweging dat Californie juist onafhankelijk wilde worden ( google Robert Preston)? Wat dan weer niet past in de agenda van de Cabal?

      Beantwoorden
  • rob

   Bedankt voor de link/tip Dirk. Dus Q is president Trumph?

   Beantwoorden
   • rob

    en gaan we binnenkort al naar de 3e fase?

    Beantwoorden
    • rob

     Na het artikel Englen versus Demonen van Micky nog eens gelezen te hebben ( 3e/4e keer?) lijkt het dat we toch de 2e fase in gaan. Nu vraag ik me af of die David Wilcock nu ook niet echt in de gaten heeft wat er nu echt gebeurd ondanks zijn enorme kennis? Omdat hij zo blij en opgetogen is over de disclosure die binnenkort mogelijk gaat plaatsvinden. Na het lezen van het artikel Engelen en Demomen was ik toch weer even aan het kijken naar die entiteit die zich al die namen toe eigend waaronder Lucifer. Ene Norman Paulson heeft er een boek over geschreven. Die Lucifer schijnt, van de Orion te komen en is op de een of andere manier in de ruimte besmet geraakt daardoor knettergek/schizofreen geworden, denkt dat hij de god is die ons heeft gecreeerd en heeft dan deze kunstmatige matrix gecreerd. Via zijn verknipte gedachten zijn zoveel nieuwe gedachten en entiteiten gecreerd waar wij nu mee te kampen hebben. Wat zou er nu gebeuren als we deze rakker eens goed aanpakken, helpen en genezen? Wat zou er dan met dit synthetisch universum gebeuren? Is maar een gedachtespinsel.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik zou de Ghostbusters bellen, of als die niet openemen het A-Team…

      Daarnaast zou ik niet alles geloven wat er op het internet geplaatst wordt of in boeken opgeschreven wordt, en de kracht in mij zelf zoeken en dus mijzelf helen in plaats van macht uit handen geven aan externe krachten en die proberen te helen..

      Beantwoorden
      • rob

       Ben er mee bezig Micky, Ik ga de komende tijd ook niet meer zo veel lezen, en lekker aan mezelf werken, heb het al druk genoeg met mezelf, haha. groetjes Rob

       Beantwoorden
   • dirk

    Dat wordt wel gesuggereerd, maar persoonlijk denk ik het eerder iemand of een groep mensen is verder in de achtergrond.

    Beantwoorden
    • rob

     Wat bedoel je daar mee Dirk?
     Verder zit ik ook te peinzen wat nu het doel is van die branden in Californie. Dat het een aanval is van bovenaf is wel heel duidelijk. Hebben die locaties iets gemeen? Micky verteld dat de mensen wel in de pas liepen met de controle van de overheid, gehoorzame slaven dus. Een theorie is of ze wel of geen smart meter in huis hadden, maar zo selecief geloof ik niet in. Of gewoon agenda 21. Chaos kweken, de kabal doet weer een actie en kijken hoe de mensen reageren zoals bij 911? Of al een deel van agenda 21. Mensen evacueren naar aparte gebieden , waar ze een mindere comfortzone hebben en nog meer controle op uitoefenen. Is er verder informatie wat er met deze mensen gebeurt? Krijgen ze een financiele vergoeding? Hoe worden ze opgevangen? Zijn deze mensen goed verzekerd of juist niet? Doet me denken aan diverse hollywood filmen in de jaren 90. Ging altijd over de toekomst die er beroerd uitzag, veel chaos en rotzooi waar mensen in armoedige omstandigeheden woonden, en heel weinig profijt hadden van technische snufjes die wel aanwezig waren. Verder vind ik het zorgewekkend dat nog steeds zo veel mensen in een soort coma leven. Ik ken echt niemand in mijn directe omgeving die zich enigzins vragen stelt bij deze zogenaamde branden. Zelfs niet als ik een kleine hint geef , er wordt totaal niet op gereageert. Dat vindt ik nog het ergste. En zolang het bewustzijn niet veranderd op grotere schaal zal deze ellende alleen maar toenemen.

     Beantwoorden
     • Cecilia

      De Californische bosbranden vonden precies plaats op de route van een high speed monorail systeem dat wordt aangelegd tussen San Francisco en Los Angeles. Dat is wat de locaties gemeen hebben! De gebouwen en huizen lagen in de weg. In het artikel in de link wordt zelfs gesteld dat de branden van tevoren gepland waren.
      https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2018/2500999.html

      Beantwoorden
 • dirk

  Excuse me Spam hierzo vandaag, maar ook al vind ik dat iedereen zich zo moet uitdossen als hij of zij zich goed dunkt, vind ik mensen in Jihabs – want dat zijn wat volgens mij wat de spaarzame vrouwen? hier dragen. Een Burka is die stugge Afghaanse Dennim Versie – ook niet echt gezellig. En inderdaad heeft ook de burgemeester van Amsterdam zich aan landelijk gemaakte wetten te conformeren. Ook al komen die soms via ggggggggggggristenhonden.

  Maar mijn grootste maar gaat over Zwarte Piet. Daar waar ik van mening ben dat je best een traditie over boord kan gooien als een deel van je bevolking zich daar niet prettig bij voelt en tegerlijkertjd vind dat het ook van belang is dat je tradities in ere houdt, bekruipt me de gedachte dat het hele zwarte piet gedoe ook een afleiding kan zijn. Je kunt je naamelijk ook afvragen of we misschien wel af moeten van die Geile Kardinaal met z’n vissenkop hoed, die het fijn vind om kleine kinderen op z’n schoot te nemen en hen een grote banketstaaf beloofd. Gezien de nauwelijks door de gangbare media belichte tering grootschalige pedofilie praktijken van zulke gasten binnen de ggggggggggggggristen RK kerk.

  Zouden we de Anti-Zwarte Piet bashers daar niet op kunnen wijzen.

  Heb het hele Snieklaas “Feest” van jongs af aan vreemd gevonden. Ja kadootjes. Wie wil dat niet? Vind het een nare man. Dat mag je rustig weten. Een vervelend personage. Met z’n schimmel.

  Schijnheilige

  https://youtu.be/Qc5xHHBp6Hs

  Maar goed waarschijnlijk Komplotdenken

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat ben ik met je eens over Sintepedoklaas met zijn katholieke outfit. Ik moest als kind al niets van die smeerpijp sprookjesfiguur hebben, mijn moeder vertelde het van de week nog “jij kwam niet in de buurt van Sinterklaas, je moest er niets van hebben, je vond het een enge man” En dat klopt het is een enge figuur… Ik snap ook niet dat er verder niemand ooit vragen stelt over de figuur sinterklaas en dat alle heisa over zijn slaafje gaat… al vind ik dat iedereen mag geloven waar ie in wil geloven, ik doe er gewoon niet aan mee.

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Niet alleen NL is verziekt, maar dat is op heel veel plekken. Maar NL is op zich nog wel goed, dus krijgen we de economische immigranten die per boot naar Italië varen.

  Disclaimer: onderstaand som ik wat feiten op, kan alles refereren, hoop werk, dus ik reference even niet:

  NL wordt/werd vaak genoemd als voorbeeld in de global warming agenda, want hier in NL wordt een grote stijging in temperatuur gerapporteerd. Hoe werkt dat? De atmosfeer droogt op. Al decennia, sinds de metingen begonnen, daalt de relatieve [rel] en absolute [abs] luchtvochtigheid in de atmosfeer. Ik heb het over water, ofwel waterdamp, ofwel het niet gecondenseerde water in de atmosfeer. Wolken zijn gecondenseerd water. Ofwel, de relatieve luchtvochtigheid overschrijdt de 100% en de absolute luchtvochtigheid ook, of nog niet (even een klein beetje middelbare school natuurkunde) dus er onstaat een damp, mist, wolken whatever. Ik heb het over waterdamp nu.

  Waterdamp gehalte van de atmosfeer neemt af. Behalve op leefniveau dan, het onderste laagje van de atmosfeer. Daar is een toename in rel en abs luchtvochtigheid te zien (ik bedoel de (eventuele ‘hergestellte’) openbare reeksen met klimaatdata, bv van NOAA).

  Dus op zich wel vreemd, minder water in de atmosfeer (het smeltende ijs wordt geen waterdamp in de atmosfeer blijkbaar). Even over wolken, dus als de lucht vochtig is: In NL schijnt de zon iets als 2 uur langer per dag dan 100 jaar geleden.

  Einde observatie.

  Zonder onvoldoende research naar hoe die metingen in de atmosfeer in praktijk gedaan worden en hoe de ruwe data achteraf bijgewerkt worden kan ik niet claimen dat de droogte in NL door Fukushima (de straling daarvan (wolkenvorming is afhankelijk van straling)) komt of dat het gebrek aan water in het overgrote deel van de atmosfeer NATUURLIJK tot een hogere temperatuur op leefniveau leidt. Waterdamp (het water in de atmosfeer) is nl hét belangrijkste broeikasgas. CO2 doet in de marge mee. Waterdamp houdt een hoop straling van onze zon en elders tegen. Minder water, meer straling op leefniveau, dus een hogere temperatuur op leefniveau. Zelfs NASA claimt dat CO2 meehelpt om straling tegen te houden. Als ik een paar neuten heb genomen is een glaasje water wel lekker voor het slapen gaan. Heeft het lichaam wat meer water om de alcohol af te breken, want daar is een hoop water bij nodig. Logisch, want de nieuwe moleculen hebben grondstoffen nodig om te groeien en de waterstof uit het water is bij uitstek geschikt om half af moleculen af te maken. Die zuurstof komt wel van pas om de koolfstof uit de nootjes af te voeren. Wat zou er in onze atmosfeer gebeuren met het water als je daar een hoop troep in dumpt? En hoe voorkom je dat? Geen bier meer gooien bij een luie rapper?

  Beantwoorden
  • dirk

   Ik heb begrepen dat moeder aarde, wanneer er zich teveel CO2 in de atmosfeer regageerd met meer meer verdamping en meer regen. Maar dat die reactie wordt gedwarsboomd omdat er psychopaten op grote schaal Tesla’s technieken aan het uitproberen zijn. Zoals via de HAARP installatie in Alaska:

   https://www.youtube.com/watch?v=1l7gk3PCm7o

   Beantwoorden
   • DrIglo

    Hoi Dirk,

    Het is zelfs zo dat de zgn wetenschappers bedacht hebben dat er een verband is tussen CO2 en waterdamp, dat meer CO2 zou zorgen voor een extra effect van de waterdamp.

    Wat ik denk is dat de zgn wetenschappers een matig idee hebben wat er voor chemische processen zich in de atmosfeer afspelen. Zelf heb ik wel eens in een klein groepje meegedacht op de uni over het ozonmodel waar een NLer (duitser) de nobelprijs mee won. Die raakte redelijk in de war toen ik hem moeilijke vragen ging stellen over een zooitje exotische radicalen.

    Korte samenvatting van dat ozonmodel: er zit een hoop pruttel in de atmosfeer, en de zgn CFKs zorgen er voor dat in het model (een soort dubbele loop van reacties) er heel weinig ozon overblijft, waarbij de afbraakproducten van CFK extreem goed zijn in het afbreken van ozon.

    Goed dus dat er iets aan ozon etc is gedaan. Maar waarom als mensheid eens niet gewoon stoppen met het kappen van bossen. En als zoogdieren in de oceaan weinig te vreten hebben, dan varen er waarschijnlijk teveel trawlers rond.

    Zeezout kan ook niet meer, er zit een partij microplastics in. Gelukkig is er wat meer bewustwording dan voorheen.’

    HAARP is btw echt, in de database van EPO zitten zeker 20 A+ patenten met hun tech. Het programma is stopgezet in de oude vorm, maar de gasten die dat runden waren superblij dat het allemaal goed werkte en ze op een gegeven moment een deel van de hogere atmosfeer 300K opgerwarmd hadden en er toen een flinke solar flare langskwam, waardoor ze die nóg beter konden bestuderen.

    Overigens was HAARP niet alleen een verwarmingselement, maar ook geschikt voor dingen als creëren van een dubellaag in de atmosfeer waar je vervolgens communicatie langs laat lopen etc etc

    Beantwoorden
 • guuz

  Ik ben trots op je…..

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Shit… Ik dacht dat ze de pedokrul nooit zouden ontmaskeren.

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Toch wil ik een klacht indienen om het hoge gehalte satanische symbolen in de show. Je maakt het ze te makkelijk om te ontmaskeren.

   Ik stel dan ook voor dat Chinese artsen even een paar nachtjes doorhalen om ons DNA zodanig aan te passen, dat menig complotdenker geen symbolen meer kan herkennen. De huidige complotters die in tegenstrijd met de wet denken kunnen door de politie worden aangereden, werkt prima!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik heb je klacht gedeponeerd bij de Indigo Revolution TV klachencommissie. En wij zullen er alles aan doen om de host van het programma de ComplotConcurrent tot bedaren te brengen en weer ‘in line’ te krijgen. Je hoort nog van ons!

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ze worden steeds slimmer die toetenbord ridders NWD… ik had het ook niet verwacht dat ze al ze voer waren qua bewustwording en ons zo snel zouden ontmaskeren… we hebben ze duidelijk onderschat.. 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>