Sympathie voor de duivel

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Wesley Brisco
4 jaren geleden

Mooi artikelen. Het grappige is dat nog maar weinig mensen doorhebben dat ze denken dat alles wat we hier doen we doen op basis van zogenaamde keuzes die we denken te maken. Ga ik rechts of linksaf? vervolgens denk je dat je zelf kiest om rechtsaf te gaan terwijl dit van bovenaf wordt bepaald. De weg die wij allen volgen is de weg naar een huwelijk aangaan met jezelf. Het mannelijk en vrouwelijk in balans is het zogenaamde heilige huwelijk. De bruid en de bruidegom. The kingdom of Heaven. Daarin bestaan geen dualiteit omdat alles daar in balans is en… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Wesley Brisco

Wat mooi gezegd Wesley. Ik voel dat hetzelfde, het huwelijk aangaan met jezelf.. de man en vrouw in jezelf in balans brengen.. weer in een eenheid. Het gaat zoveel verder dan weten wat de matrix is.. het is het aangaan van de matrix delen in jezelf, al het geconditioneerde uit je halen. Beperkingen hebben we zelf gecreeerd, en daar kunnen we dus zelf uit komen, in vertrouwen in je pad en je ziel (jezelf). Naarmate je de matrix delen in jezelf transformeert wordt dit ook weer gereflecteerd naar anderen. Je hoeft dan steeds minder spiegels aan te trekken die jou… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Precies wat ik ook bedoel met mijn Luciferanisme. Er zijn meerdere hoeken waar je ECHTE kennis vandaan kan halen. De meeste lichtwerkers zijn JUIST het duister in een licht jasje. Goed en slecht duister en licht zijn enkel een andere zijde van dezelfde munt. God en satan op -5D is dus ook een en dezelfde entiteit, en heeft beide nodig om in balans te blijven . Het Yin en Yang teken staat hiervoor, licht heeft ook donker nodig om in balans te blijven en andersom ook. Daarom die puntjes ook, naar gelang waar nodig is worden die punten in de… Lees verder »

Freeflip
4 jaren geleden

Micky, hoop dat je een goeie vakantieweek hebt gehad.
Dank voor dit schrijven, heel interessant.

Groet Freeflip

Monique
4 jaren geleden

Dit is weer een juweeltje van een column. Dank je wel Micky!

Amilius
4 jaren geleden

Ik had meer sympathie voor de duivel dan voor het leven.
Dit bracht me tot
https://youtu.be/Bl4dEAtxo0M

En uiteindelijk altijd weer bij dit
https://youtu.be/98AJUj-qxHI

Sebas36
4 jaren geleden

Sympathy for the Devil, het favoriete nummer nummer van mij en m’n vader van de Stones. Heel apart. Mijn vader en ik zijn alletwee Stones fan.

Goede keuzes Amilius
Master of puppets (obey your master)
https://www.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4

Enter the sandman
https://www.youtube.com/watch?v=87by1DjfxLw

En geloof me, er zit meer achter deze teksten dan je denkt, als je ever over de titels dieper nadenkt valt denk ik het kwartje wel.

gr. sebas

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Mee eens Sebas, dat kwartje is ooit gevallen.
Metallica heeft een hoop diepgang voor wie het horen wil. En….Ze brengen het goed!?

Gerben
4 jaren geleden

Deze is er ook nog
Draaide ik vroeger om m’n moeder te treiteren
https://m.youtube.com/watch?v=_3Vynew5mrw

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Gerben

Zet deze maar voor je moeder op en geef haar een knuffel.
?

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius
Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

hehe die spoonlady ziet er echt niet uit maar ze is wel goed!
Best lekkere new Orleans sound…

Het doet me een beetje aan Erick Clapton denken, ook de manier van zingen.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Music is the doctor of my soul ?

hans coudyser
4 jaren geleden

Er is een hier niet zo gekend oud verhaal uit India over de scheppende God Brahma. Deze was in oorsprong helemaal alleen. Behalve Brahma was er niks anders. Het verhaal gaat als volgt dat Brahma zich begon te vervelen. Daarom besloot hij een spelletje te gaan doen. Probleem was dat hij helemaal alleen was. Daarom schiep hij godin Maya, gewoon om plezier mee te hebben . .. Toen Maya er eenmaal was en Brahma haar de reden van haar bestaan vertelde, zei ze : “ok, ik weet wel een prachtig spel om samen te spelen, maar dan moet je wel… Lees verder »

hans coudyser
4 jaren geleden

Er is nog een zee van tijd om daar achter te komen Micky. Een andere mogelijkheid is misschien om eens samen dat spul te drinken waarover je schreef gepresenteerd door de onschuld van een kinderhart. XX

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  hans coudyser

Pff het Hindoeisme, een van de stromingen waar ik mijn vingers niet aan brand qua scheppingsverhalen. Er zijn volgens mij wel 10.000 verschillende stromingen hierin met allemaal een eigen verhaal over de schepping en hoe hij zijn 5de hoofd kwijt is geraakt. Ik d8 dat de Griekse mythologie zware kost was (wat ik in principe volg) Maar daar zit tenminste 1 lijn in. Een paar stromingen met allemaal een zeer verschillend verhaal. Mahabharata Dharma Shastra van Manu Vishnu Purana Padma Purana Matsya Purana Ik heb best wel veel uitzendingen van Floortje Dessing gezien in de afgelopen 20jr. Inderdaad drugs gebruiken… Lees verder »

Rolf Künen
4 jaren geleden

Hoi, je hebt hopelijk niet over mij?
Zowel van buiten en binnen of in elke dimensie
Zijn we allemaal “God”, de ontegenzeggelijke verbondenheid van alles met elkaar komt daardoor tot zijn recht. Er is geen verschil tussen leven en dood enzovoort
Alhoewel ik me afvraag waarom mensen in de hemel geloven, terwijl de aarde een gesloten systeem is en de doden hier tijdelijk blijven op deze planeet, de hemel is alles buiten de atmosfeer in een universum wat leven mogelijk maakt buiten alle andere dimensies, universums.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Rolf Künen

Jup wij zijn allemaal god, enkel afgescheiden. Zie mijn reactie op;
De kracht van de weg naar compressie…

Rolf Künen
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Muren om ons heen bouwen we zelf.
Dat klopt ja. Toch is de muur ook een verbintenis, klop maar is tegen de muur als je in een rijtjeshuis zit, de buurman zal je vast wel een keer horen.
God=een=alles

rob
3 jaren geleden

Hier wordt de duivel toch even beet beet genomen, lol. https://youtu.be/zFGIqSed4fI.
En nog wat dangerous shit, https://youtu.be/2L9RZYguI0Q

Elles
2 jaren geleden

Mickey, ik ben een beetje jaloers op het feit hoe jij mensen op een satirische manier een spiegel voor kan houden. Ik blijf vaak veel te netjes en “aardig” als een ander mij ronduit belazerd domweg omdat ze in een positie zitten dat ze dat kunnen maken. In mijn hoofd draait dan regelmatig wat ik had moeten zeggen, maar om de lieve vrede niet gedaan heb, zonde van de energie. Zeg direct wat je op je hert hebt is voor beide partijen het beste, dan groeit de ander niet tot “demonische” proporties en voel je je ook niet het piepkuikentje.… Lees verder »