Waarom denken mensen dat Ronald Bernard een acteur is?

Abonneer
Abonneren op
59 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
4 jaren geleden

Niets aan toe te voegen eigenlijk 🙂

ientje
4 jaren geleden

Zo!Goed gesproken, Micky, ik deed het met minder woorden, maar alles klopt wat je zegt. Zovelen zijn achter de mind-ego’s aangelopen, ik hoop dat diegenen wel de weg naar hun hart en gevoel (terug) vinden

only you
4 jaren geleden
Reply to  ientje

Dat gevoel hou ik er ook over, zit er te gelikt uit?
Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken?

math
4 jaren geleden

Er is een informatie-oorlog bezig over de gehele wereld. Dit geld ook voor de alternatieve media. Het enigste vreemde aan de zaak is dat normaliter als je in de financiële fluit, je laatste dagen zijn geteld. En onbegrijpelijk vind ik dat een spijtoptant toch weer in dezelfde financiële wereld zijn brood probeert te verdienen.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  math

Misschien omdat hij daarin thuis is en iets goeds wil doen met wat hij weet? Of moet hij dan een cursus breien gaan geven ofzo?

math
4 jaren geleden
Reply to  Monique

De financiële wereld stuurt en beheerst de wereld, het is de grootste en gevaarlijkste maffia schorem ( krapuul ) organisatie wat god onder zon heeft.

charlud
4 jaren geleden

Binnen de alternatieve media zitten ook gewoon een stelletje fantasten die alles en nog wat opschrijven en ventileren. Ik ben een gepensioneerde ICT-er die veel met data-analyse gewerkt heb en bij het lezen van sommige artikelen gaan bij mij de wenkbrauwen fronzen(een overgebleven beroepsdeformatie). Een zekere Martin Vrijland heeft zeer negatieve artikelen over Ronald geschreven. Via googlen over Martin ben ik erachter gekomen dat deze meneer zelf een verleden heeft waar het woord integriteit nog uitgevonden moest worden. O.a. heeft hij de titel ing. gevoerd terwijl hij niet was afgestudeerd. Je hebt volkomen gelijk Mickey want bij het lezen van… Lees verder »

Hans Coudyser
4 jaren geleden

Enkele dagen voor het recentste youtube over bernard de wereld werd ingestuurd verscheen er op wanted to know een uitgebreid artikel van ella s.over kindermisbruik. Ik vond het opvallend dat die bernard daarin niet werd vermeld en vroeg me via de reacties af hoe dat dit komt met een link van Martin V. Ik ben toen publiekelijk door de hoofdredacteur afgesnauwd en meer. De link naar martin werd verwijderd. Tja. Dit trok mijn aandacht… Het is redelijk normaal dat er verschillende opvatingen zijn. Het is zielig dat die destructief worden uitgespeeld. Persoonlijk ben ik van opvatting dat ie al lang… Lees verder »

Mari
4 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Ik kan het alleen maar met je eens zijn.. hij was inderdaad allang naar Nirvana gestuurd en waarom geen echte bewijzen/namen geven als je dan toch dit interview doet. Daardoor in mijn ogen geen echte klokkenluider en als je de interviews naast elkaar legt dan spreekt hij zich tegen..en klopt het net niet allemaal. Bij de Illuminatie draait alles om symbolen en je zou eens die Blije Bank kunnen onderzoeken.. die heeft toch al behoorlijk wat geld opgehaald. Ik oordeel niet maar het resoneert totaal niet met mijn gevoel temeer omdat het een half verhaal is zonder echte onderbouwing.. en… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden
Hans Coudyser
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Neen. Het werd ongeveer een maand later gepubliceerd. Kan dit nu met smarthphone niet opzoeken. Ben aan t werk. Later. Gr.hans.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser
Hans Coudyser
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Idd. Met de associatie met piepschuim …

Monique
4 jaren geleden

Anne Marie van Blijenburgh leeft toch nog? En zij noemt volgens mij wel echt namen, o.a Friso. Daarom snap ik niet goed waarom er gezegd wordt dat Ronald Bernard allang al om zeep geholpen zou zijn met alles wat hij weet. Kan iemand me dit uitleggen? Waarom Ronald wel en Anne Marie niet?

Danny
4 jaren geleden

Laat ik voorop stellen dat ik met niemand banden heb. Niet in de alternatieve media en ook niet daarbuiten. Ik ben ook niet op zoek naar publiciteit. Liever niet zelfs. Laat mij maar lekker laag blijven. Toch vertrouw ik hem niet. En zoals eerder gezegd gaat het niet om de boodschap, want daar sta ik achter, maar om de persoon. De artikelen bij M.V. en de commentaren eronder hebben mij wel aan het denken gezet en van daaruit ben ik zelf verder gegaan. Mijn mening: YouTube-video: Complete B of Joy lecture 2016. Gepubliceerd op YT op 28 juli 2017. –… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Irma beweert trouwens zelf ook al certificaten van De Blije B. te bezitten.
Hoeveel is onbekend, maar ook bewijs daarvoor ontbreekt.

Irma deelt in de winst…

Danny
4 jaren geleden

– De Blije B werkt niet alleen nationaal. – Je kunt voor 25 euro medestander van het initiatief worden. Voor 100 euro koop je een ledencertificaat, dat OP TERMIJN rendement gaat opbrengen (!). – Tijdens de lezingen (update 2017) geven zij aan dat er al ruim 5000 mensen aan hun initiatief verbonden zijn in meerdere landen. – Men koopt gemiddeld 2 certificaten. – Het ingelegde geld wordt als dekking gebruikt voor de bank in oprichting en wordt als zodanig beheerd. – De certificaten zijn EEUWIGDUREND. Je kunt er niet vanaf komen. Het geld ben je dus kwijt. – Deze moest… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Lezing op YT gezien?

Danny
4 jaren geleden

Niet goed voor zijn reputatie? Volgens mij is er maar één iemand die hem probeert te ontmaskeren en zijn zijn videos miljoenen x bekeken. Nogmaals: de link Ronald Bernard – DBB is door het internet al gemaakt. Dat hóeft hij niet eens te vermelden in zijn interviews. Ik houd er ook over op. Wil je erin blijven geloven? Ga je gang. Of is het lastig om hierin te erkennen dat je het misschien tóch bij het verkeerde eind hebt? Over ego’s gesproken… 😉 Wat het ook zij, het is goed. Als je zijn lezing gekeken hebt en er dan nog… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

De blije B is uit zijn verleden voortgekomen dat ligt wel voor de hand. Maar voel dit niet als een verkooppraatje daarvoor, het word eventjes behandeld maar het is ook een onderdeel van het hele verhaal. Geld heb ik wel, ook wel om wat te beleggen als ik ergens wat in zie. Ik kan nu niet zeggen dat ik getriggert word door dit interview of even naar de blije B te gaan of te steunen. Aan de andere kant, ik ben een volleerd graficus (mijn 1ste opleiding) Oude en nieuwe methode fotografie/DTP&specialisatie scanoperator enzenzenz. Kleur beeld mindcontrol worden gewoon behandeld… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Sterker nog, dit is juist carrière ruïnerend wat Ronald heeft gedaan.

Monique
4 jaren geleden

Het zou allemaal best kunnen. Ik distantieer me even van de discussie. De waarheid komt vanzelf wel naar boven vroeg of laat..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Discussiëren hoeft van mij niet. Ik heb mijn mening geventileerd en ik vind het goed zo.
Van discussiëren hierover begint mijn hart sneller te kloppen en niet op een fijne manier…

Doe ermee wat je wilt. Of niet… 😉

Vandaarver
4 jaren geleden

Wat een hetze om deze meneer zeg, en wat een onzin dat de alt. Media deze meneer afzeikt. Ja natuurlijk voor de doorgewinterde complotter is er niks nieuws onder de zon! Voor degene die nog niks afweet van dit soort zaken is dit een geweldige video! Sommigen hebben er jaren over gedaan om de informatie die Ronald geeft en klaarblijkelijk ook echt heeft meegemaakt, te verzamelen. Deze man is oprecht in zn woorden. Ik kan aan niks merken dat hij liegt of fantaseert. En als je dan toch na dingen gaat zoeken om hem onderuit te halen moet je toch… Lees verder »

Vandaarver
4 jaren geleden
Reply to  Vandaarver

Bedankt voor het podium Micky =)
Lucht op om even me mening te geven!

math
4 jaren geleden

Waar kan ik informatie vinden waaruit blijkt dat Ronald B. aantoont dat hij daadwerkelijk de waarheid spreekt. Nergens. Dus Mickey op zoek naar bewijzen.
Geloven doe je in god, feiten weergeven doe je met bewijs. Dus eerst onderzoek en kunnen onderbouwen en dan concluderen. Veel succes.

math
4 jaren geleden

Dank je , maar is overbodig, want ik schrijf geen artikelen hierover die ik in het openbaar publiceer.

Dirky
4 jaren geleden

Wat is ervaring opdoen in je leven ,is het leven alleen maar rozegeur en maneschijn?Kan niemand berouw hebben van zijn situatie of inzien dat je karma je juist wijst na een poosje dat je een verkeerde inslag hebt genomen.Denk dat er heel wat wakkere mensen hier daar over moeten denken alvorens iemand af te schieten.Begin bij je zelf te oordelen pas daarna zie je dat je paralellen in je eigen wereld .Is dat niet bewust worden???

4 jaren geleden

Het is opvallend hoeveel negatieve reacties dit interview oplevert terwijl Ronald Bernard met een hele belangrijke waarheid naar buiten komt. Het gaat hier over het functioneren van het financiele systeem en wat het aanricht. Als saus worden daar de persoonlijke ervaringen van de geinterviewde in verwerkt en, juist die saus maakt die reacties los. Die reacties staan los van de belangrijkste informatie en inzichten gegeven door Ronald Bernard. De man legt uit hoe het financiele systeem functioneert. Ondanks dat die informatie tot een wereldwijde woede zou moeten leiden, gaat het alleen maar over de brenger van de boodschap. Ik heb… Lees verder »

Freeflip
4 jaren geleden

Micky, ik heb het modder gooien (want dat vind ik het) mbt Bernard op de voet gevolgd, ook de reacties hier en daar. Buitengewoon treurig allemaal en nog meer verdeling waar sommige partijen heel blij mee zijn. Laat iedereen zelf uitmaken wat hij of zij gelooft.
Deze opmerking van jou vond ik heel treffend, chapeau: “Ik heb ook nog geen enkele website gezien of reactie gelezen waarin mensen stellen “te VOELEN dat Bernard jokt”. Het zijn allemaal redenaties die via de mind gevormd worden namelijk.”

gert
4 jaren geleden

Pseudologia fantastica, daar lijdt de bankier, ondernemer, sociaal werker, theoloog etc. waarschijnlijk aan. Er gebeuren idd bizarre dingen in de wereld, maar die zijn van alle tijden – de mens is niet zo goed – en heeft niks te maken met banken, macht, hooggeplaatsten maar komt ook voor in armere milieus. Gebruik je gezond verstand!!!

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  gert

Zegt wie?

Monique
4 jaren geleden

Zegt gert 🙂

Alijda53
4 jaren geleden

Het is te bizar om te lezen hoe fel sommige mensen reageren op de onthullende video”s van Ronald Bernhard, om dan vervolgens te komen vertellen dat bloggers zoals onder andere Micha Kat en Martijn Alberda (AKA Martin Vrijland) cs, Ronald B. hebben ontmaskert’… gevalletje ‘it takes one to know one’ zou ik willen zeggen. http://www.pateo.nl/HTML/NL/Nieuws/Wie_zijn_de_aanvallers_van_de_moedigste_klokkenluider.htm Vroeger of later krijgen klokkenluiders als bijvoorbeeld Ronald Bernhard en bijvoorbeeld Ella Ster, Kevin Arnnett (ITCCS) allemaal te maken met zulke mensen MK en MV in hun kielzog. En het is vechten tegen de bierkaai, en soms voel ik dan de behoefte om te reageren,… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Alijda53

zoek ook maar eens op MV, dat hele cluppie teuben micha enz.. heb ik een paar jaar geleden al onder de loep gehad op een of andere manier kennen ze mekaar en hebben allemaal met elkaar te maken gehad. Gek He?
Er werd door deze mensen constant modder naar elkaar gegooit, en niemand van die gasten is integer en gunde mekaar zelfs het licht in de ogen niet..

Alijda53
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Ik heb ook absoluut niets met Teuben, die man is uhm…’niet helemaal lekker’ om het maar eens heel aardig te zeggen. Hij heeft ooit eens mijn dochter en haar collega behoorlijk de stuipen op het lijf gejaagd. Ze waren toentertijd bij hem op huisbezoek vanwege haar werk, hij was toen nog in Soest actief, dus dat is best al een mooi poosje geleden alweer. Dat die man nog zoveel aanhang heeft, onbegrijpelijk vind ik dat.

hen3kus
4 jaren geleden

Is het niet mogelijke Micky om deze discussie te sluiten. Het blijft toch een beetje moddergooien en er wordt niets nieuws toegevoegd.
Verder vermoed ik dat er een aantal niet te stoppen trollen actief zijn.
Voor mij is Ronald Bernard niet meer een signaal om ogen en oren goed actief te houden.

hen3kus
4 jaren geleden

Met dat laatste heb je natuurlijk wel gelijk maar ik vind het zo’n zonde van de tijd om al die roeptoeters te lezen en dan tot de conclusie te komen dat het verloren tijd is geweest.

hen3kus
4 jaren geleden

Klopt, maar om te begrijpen wat iemand bedoelt moet je vaak het hele verhaal uitlezen. Het is ook geen kritiek.

Ineke Kaptein
4 jaren geleden

Hoi Micky, dank je voor je reactie. Ook ik heb het gevoel dat Ronald zijn waarheid verteld, we hebben geen idee gehad wat er speelt. Nog niet schijnbaar, vandaar alle groffe reacties. Ellaster steekt ook haar nek uit, niet leuk haar berichten, wel zo integer mogelijk. Laten we hopen dat er bij de 33e dam tot dam loop niets gebeurd. Het is wel een getal dat tot de verbeelding spreekt…..de rode kruis mega slachtoffer hulp actie op de dam, ik weet niet of deze gisteren is doorgegaan….afwachten.
Ineke

Ineke Kaptein
4 jaren geleden

Nog even…de rode kruis actie was ook nog op 9-9-2017 gepland….Tesla:als mensen de kracht van 3, 6 en 9 kennen…..

Gerben
4 jaren geleden
Reply to  Ineke Kaptein

Niet schrikken Micky,
Ze proberen een record te halen met zoveel mogelijk mensen tegelijk een EHBO reanimatie cursus op de dam
Met Irene moors en andere BN’er’s

Charon Evers
4 jaren geleden

Het zou niet om RB persoonlijk moeten gaan wel over wat hij verteld. Dat het financiële systeem niet functioneerd en veel (bijna alle) ellende in de wereld veroorzaakt klinkt mij heel aannemelijk. Geld/macht doet nu eenmaal gekke dingen met mensen. Zijn verhaal is zeker niet nieuw. Stel dat deze man niet is wie hij zegt dat hij is dan weet hij wel erg goed waar hij over praat. Als je goed om je heen kijkt en je verdiept in het systeem dan kun je op je klompen aanvoelen dat het wankelt aan alle kanten daar hebben we RB niet voor… Lees verder »

Tom Jansen
3 jaren geleden

Neem wat bekende en veelbesproken thema’s uit complotwereld: bankieren, occultisme, kindermisbruik … smeed daar een verhaaltje van. Als het maar goed klinkt heb je geen feiten, namen of bewijzen nodig. Zoek een paar naieve radiomakers om je verhaal te doen. Doe er een paar loze beloftes bij en je loopt binnen. Hier zie je hoe ik zit te wachten tot Ronald Bernard zijn belofte nakomt, om 90% van het geld terug te geven “als het allemaal niet door gaat”: http://tinyurl.com/ydz7tyhz Hier lees je dat de internationale communitie gelukkig skeptisch is: https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/66tzmg/finance_insider_ronald_bernard_reveals_a_reality/ En hier lees je naar mijn mening de enige… Lees verder »

KeZa
3 jaren geleden

Hier het nieuwe interview met RB en iedereen die denkt dat hij een acteuris die mag de droedels krijgen… https://soundcloud.com/avrotros/de-dj-de-anarchist-5-klokkenluider-ronald-bernard

Edith
1 jaar geleden

Ik ken deze man al even persoonlijk en ik kan je zeggen dat mijn gevoel zegt dat het een eerlijke man is die niet verder kon leven met alles wat hij zag en weet in het bankwezen. Deze man krijgt tranen in zijn ogen als hij je verteld hoe verkloot de wereld is en dat zijn kinderen daarin op moeten groeien. Ik lees nu net ook overal overlijdensberichten, hoe triest is dat, waarom doet men dat? Triest, maar het is met veel anderen die hun mond echt opendoen ook zo vergaan dus ik hoop dat ze hem niet te pakken… Lees verder »

VZGGL
1 jaar geleden
Reply to  Edith

Ik ben al enkele dagen op zoek daar de waarheid achter dit gruwelijke verhaal, wat mede komt door het ontstaan van de “Fall Cabal” reeks van Janet Ossebaard. Helaas zijn er veel tegenstrijdige opinies rondom de onderliggende kwestie en heb ik vooralsnog geen conformatie kunnen verkrijgen.

Edith: Ik vraag me af of jij bovenstaande serie al hebt bekeken op YT en wat je gedachten hierna zijn. Daarbij vraag ik mij ook sterk af waarom je op een inmiddels twee jaar oud bericht reageert?