Dwangbuis (column)

( 33 )
 • Ella*

  Hoi Mickey, Ik heb wel eens gehoord dat mensen pas uit de matrix kunnen stappen als ze bereid zijn alles los te laten. Fijn te horen dat je bijna zover bent! :-})
  Tot die tijd gewoon leuke stukjes blijven schrijven. Met jouw scherpte en gevoel voor humor, altijd inspirerend en vermakelijk.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt Ella, ik ga zeker door, wat mensen nog niet weten is dat ik hier op het dak van de Matrix zit en zo de Matrix overzie, helaas zie ik vanaf hier nog een fiks aantal matrixen zich uitstrekken in de kosmos… ik laat dus nog maar even niet los, want het dak is best hoog… 😉

   Beantwoorden
   • Erik Iedereen

    Het is TE ALLEN TIJDE Micky, en te uwer geruststelling; bovenstaande column is de spijker op zijn kop en uwes is niet gek, eerder de roepende in de Woestijn, de Don Quichot, de Parelstrooier voor de zwijnen.
    Nee voor iemand die slecht ziet, is het allemaal heel goed gezien. Het enige verwijt dat u te maken valt, is dat u in plaats van een grote allesverhelderende feesttaart te maken, steeds maar weer losse koekjes in de trommel van Pandora blijft doen. En dat is inderdaad HEEL erg zonde van uw tijd, inzicht en capaciteiten.
    Overigens wel eens goed nagedacht over het scenario ¨alleen nog maar plastic digitaal geld¨ en dan vervolgens negatieve rente van alle banken op uw rekeningen ?? Nou, dan hebben ze iedereen goed zitten toch !?

    Beantwoorden
   • Amilius

    Het dak is winderig en koud.
    Stilzitten is er niet bij, want het gebouw is niet stabiel.
    Zo hierbeneden zie je ook heel wat matrixjes, vanaf hun fundament. Het ziet er vaak imposant uit, maar bij nadere inspectie is er weinig fundatie gelegd en is er meer op om hoog gaan en uitbreiden gericht. En zo zakt elke zgn matrix vanzelf weer de stront in.
    Moeder natuur, de echte moeder X zal blijven. Zij regeert en is het fundament.
    Dat kan men niet ontkennen en geen een matrix kan zich er van ontdoen.

    Beantwoorden
   • dirk

    heerlijk

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Topstuk trouwens dit Ella, http://www.ellaster.nl/2017/08/23/op-de-bres-voor-klokkenluiders-1/ De moeite waard om te lezen voor diegenen die het nog niet gelezen hebben!

   Beantwoorden
   • Bart

    Goed Artikel Mick, Chapeau, bedankt voor het delen!

    Beantwoorden
 • Monique

  Er gaan geruchten dat hele transgenderprobleem een gevolg kan zijn van de vele vaccinaties die een baby vanaf zijn geboorte krijgt. Het zou iets met het DNA doen. Het zou mij iig weer helemaal niets verbazen. Eigenlijk heeft niemand enig idee wat het uiteindelijke resultaat is van het vaccineren behalve dan dat onze kinderen duidelijk steeds zieker en zieker worden, en blijkbaar vinden we dat ook heel normaal. Nu weet ik natuurlijk niet of Angelina en Brad hun kinderen hebben laten vaccineren maar als je je kind op haar elfde jaar al hormonenpillen laat slikken omdat ze zelf aangeeft liever een jongetje te zijn dan mis je mijns inziens wel iets in je bovenkamer..

  Beantwoorden
 • Monique

  En wat je schrijft over dat je soms niet weet of jij gek bent of de rest van de wereld vind ik zo herkenbaar.
  En hoe meer ik me verdiep in bepaalde onderwerpen hoe erger het lijkt te worden. M.a.w hoe meer kennis je vergaart hoe groter de gekte. Maar is dat de gekte van de wereld of je eigen gekte. Soms wens ik mezelf weer even in slaap. En soms ben ik ook echt weer even in slaap om dan vervolgens weer wakker geschut te worden door een ervaring of een gevoel of iets wat ik lees. We leven in een krankzinnige en tegelijk heel wonderlijke tijd. En tijd..wat is dat eigenlijk!?

  Beantwoorden
  • Danny

   Het is logisch dat je aan jezelf gaan twijfelen, want de groepsdruk zegt dat je ongelijk hebt. Maar jij weet wat waar is!

   Dat vind ik ook het mooie eraan: Als je er eenmaal van geproefd hebt, kun je niet meer terug. Want in elke vezel in je lichaam voel je de waarheid.

   Vaak voel ik me alleen in een grote wereld, maar steeds vaker maakt mij dat juist krachtiger.

   Beantwoorden
   • Ikke

    Hier ben ik het helemaal mee eens Danny.
    En idd er is geen weg meer terug als je DIE pil hebt geslikt.
    Vooral het krachtiger worden betekent mijn inziens dat je steeds verder in het proces groeit…

    Beantwoorden
   • Monique

    Ja dat klopt inderdaad helemaal @Danny. Er is geen weg meer uit “the rabbithole” haha..

    Beantwoorden
 • Gerben

  Ha Micky,
  Een Psychiater zei mij eens als je denkt dat iedereen gek is om je heen je aan je zelf moet twijfelen
  Dus….., volgens de matrix waarbinnen we leven ben je knotser dan knots
  Wees gerust je bent niet alleen
  Alleen hier op de site vind je (gelukkig) al genoeg lotgenoten
  Zat vroeger bij de Postbank haalde mijn leefgeld elke maand binnen bij de balie
  En elke keer het zelfde riedeltje dat het makkelijker was om het bij de pin app halen was
  En dat dat de bedoeling is
  Dan zei kindster ik hun hun baan gunde en persoonlijk contact prettiger vind
  Maand later weer het zelfde liedje
  Postbank is er. Iet meer en het personeel van toen???????
  Vervolgens komt er een bewuste supermarkt de Marqt
  Biologisch en verantwoord maar zonder contant geld alleen pinnen
  Geregeld daar een kar volgeladen en dan bij de kassa O,kun je niet pinnen
  Laat dan maar karretje vol laten staan en weglopen
  Dit valt op en ben er niet meer welkom maar nogsteeds mag je alleen pinnen
  Gr van een gek

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat had ik graag die gezichten in die biologische garage gezien als je die kar laat staan omdat je niet met cash kan betalen, had een actie van mij kunnen zijn, misschien dat ik het daarom zo enorm grappig vind.. gelukkig zijn er dus nog veel meer ‘gekken’ die het systeem ‘kietelen’.

   Beantwoorden
   • Freeflip

    Die Max Igan, waar ik aan refereerde in comment bij jouw vorige artikel, vertelde dat ook hij in Nederland (gaf lezing) niet cash kon betalen in supermarket en is in de wachtrij ook een behoorlijke discussie aangegaan.

    Beantwoorden
   • Stay Human

    Bij steeds meer tankstations in Belgïe kun je alleen nog maar met een kaart tanken, in de shop kun je verder alles met contanten betalen.
    Dus dan maar op zoek naar een ander tankstation want ik heb niet eens een betaalpas.
    Betalen om met een kaart te kunnen betalen.
    Mooi niet dus, als ze mijn contanten niet accepteren, krijgen ze niets van me.
    Hetgeen de onbetaalde stagiere achter de kassa natuurlijk een worst mag zijn, deze krijgt niet betaald voor de job dus interesseert het geen ene moer.
    Na de stageperiode wordt er een baan belooft, jammer dat deze weer opgevuld wordt met onbetaalde staggieres etc.
    Modern slavery, are YOU in or out?

    Stay Human.

    Beantwoorden
    • Sebas36

     klopt dit heb je in Nederland ook, maar meestal bij pompstations waar de winkel word beheerd dor de uitbater en de pomp door een oliehandelaar of merk/raffinaderij.

     Over het algemeen kan je eerst naar binnen in België om te tanken betalen contant/pin/visa aan de kassa en dan pas tanken of je pint naast de pomp. Dit is puur om doorrijden na tanken tegen te gaan.

     Waar je wel voor moet oppassen is bij onbemande pompen tanken in BE/FR vaak word er een bedrag gereserveerd van 125~150 euro voordat je gaat tanken. Op onbemande stations buitenaf word dit niet altijd direct rechtgetrokken dus als je weinig geld hebt op de rekening kan het het tanken worden geweigerd of dat je 2 dagen zonder geld zit.

     Ik heb het een keer gehad met de truck tanken, er werd 350 gereserveerd en 3 dgn. later werd dit pas rechtgetrokken met wat ik echt getankt had. Dus vooraf contant betalen aan de balie of een tankpas.
     Met de truck heb ik een ETA tankpas waar ik ook evt. toll mee kan betalen.

     als je particulier veel tankt in het buitenland is een tankpas ook een uitkomst. Niks voorschieten en achteraf betalen een vaak bij bepaalde stations grote kortingen.

     Een stagevergoeding krijg je altijd, en het gaat om de werkervaring (mbo) wij hebben ze ook lopen op de loods.
     Tja en in MKB is het vaak moeilijk dus komen ze bij pompstations en supermarkten terecht.
     Door de werkervaring kan je dan beter een baan krijgen en volwassener worden is het idee erachter. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt bij AH van mijn schooltijd als vulploegleider/verkoper 1 en besteller. Mensen/kinderen leren omgaan in groepen, leren luisteren en opdrachten uitvoeren enz…
     Of heb jij liever kinderen/jeugd wat de hele dag achter een playstation zit gespekt en vertroeteld door de ouders en met 20 jaar kan nog geen schroef of plug in de muur boren of een schilderij ophangen???

     Stay Human, welterusten.

     Beantwoorden
 • Gerben

  Wat ik nog geregeld doe bij de “gewone” super is als ik maar 1 of 2 artikelen heb en achter me staat iemand met een volle kar de gene voorlaten want ik heb toch niet zoveel
  Krijg je leuke conversatie s
  Soms tot ruzie aan toe
  Gewoon omdat het leuk i

  Beantwoorden
 • Gerben

  De marqt lukt me niet meer kom er niet meer in in Haarlem dan
  Als ik er 1 tegen kom in een andere plaats weet ik niet of ik me weerhouden kan

  Beantwoorden
 • Rolf Künen

  Mensen worden gek van de gekte om hun heen.
  De omgeving die gecreëerd wordt zorgt dat mensen gek worden en dit heeft een uitwisselend effect.

  Laat iedereen vrij ipv vastzitten aan dogma’s
  Zoals kapitalisme, christendom, boedisme, communisme,
  atheisme, complottheorieisme, hindoeisme, communisme alienisme, illuminatisme, fan van een popgroep en andere pyramide-achtige constructies.

  Gr,
  Rol-LOVE

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Micky, wat ik niet helemaal begrijp van jou, als je beweert boven de matrix te staan, je je behoorlijk druk maakt over de puppetshows te weten de EU, false flags en andere geopolitieke spelletjes. Dit schrijf ik als reactie op jullie radioshow.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   A) Waar beweer ik dat ik boven de Matrix sta als ik vragen mag? Als ik dat ergens gezegd heb op de radio of zo dan heb ik dat niet serieus bedoelt want je kan helemaal niet boven de Matrix staan, dan begrijp je niet goed wat de Matrix is en wat de Matrix inhoudt, zie link: https://www.indigorevolution.nl/wat-is-en-hoe-werkt-de-matrix/

   B) En tja, wat is druk maken volgens jou? Ik maak mijzelf er niet druk over allemaal, heb wel wat anders te doen dan mij druk maken over dat soort zaken. Ik bespreek de mechanismes qua mind control, laat zien hoe belachelijk het nieuws is, infotainment is NetNietLive. Druk maken doe ik mij al lang niet meer over dat soort zaken, de meeste niet in ieder geval.. 😉

   Beantwoorden
   • Freeflip

    Ik heb de radioshow niet afgeluisterd want ik kan jullie moeilijk verstaan (kan aan mij liggen).
    Anyway, ik heb meer met de columns van Micky dan de radio-uitzendingen. 😉

    Beantwoorden
    • Joost

     Dat ligt dan idd helemaal aan jou.
     En kwaliteit is niet voor iedereen weggelegd natuurlijk?

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>