Dwangbuis (column)

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ella*
4 jaren geleden

Hoi Mickey, Ik heb wel eens gehoord dat mensen pas uit de matrix kunnen stappen als ze bereid zijn alles los te laten. Fijn te horen dat je bijna zover bent! :-})
Tot die tijd gewoon leuke stukjes blijven schrijven. Met jouw scherpte en gevoel voor humor, altijd inspirerend en vermakelijk.

Erik Iedereen
4 jaren geleden

Het is TE ALLEN TIJDE Micky, en te uwer geruststelling; bovenstaande column is de spijker op zijn kop en uwes is niet gek, eerder de roepende in de Woestijn, de Don Quichot, de Parelstrooier voor de zwijnen. Nee voor iemand die slecht ziet, is het allemaal heel goed gezien. Het enige verwijt dat u te maken valt, is dat u in plaats van een grote allesverhelderende feesttaart te maken, steeds maar weer losse koekjes in de trommel van Pandora blijft doen. En dat is inderdaad HEEL erg zonde van uw tijd, inzicht en capaciteiten. Overigens wel eens goed nagedacht over… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

Het dak is winderig en koud.
Stilzitten is er niet bij, want het gebouw is niet stabiel.
Zo hierbeneden zie je ook heel wat matrixjes, vanaf hun fundament. Het ziet er vaak imposant uit, maar bij nadere inspectie is er weinig fundatie gelegd en is er meer op om hoog gaan en uitbreiden gericht. En zo zakt elke zgn matrix vanzelf weer de stront in.
Moeder natuur, de echte moeder X zal blijven. Zij regeert en is het fundament.
Dat kan men niet ontkennen en geen een matrix kan zich er van ontdoen.

dirk
4 jaren geleden

heerlijk

Bart
4 jaren geleden

Goed Artikel Mick, Chapeau, bedankt voor het delen!

Monique
4 jaren geleden

Er gaan geruchten dat hele transgenderprobleem een gevolg kan zijn van de vele vaccinaties die een baby vanaf zijn geboorte krijgt. Het zou iets met het DNA doen. Het zou mij iig weer helemaal niets verbazen. Eigenlijk heeft niemand enig idee wat het uiteindelijke resultaat is van het vaccineren behalve dan dat onze kinderen duidelijk steeds zieker en zieker worden, en blijkbaar vinden we dat ook heel normaal. Nu weet ik natuurlijk niet of Angelina en Brad hun kinderen hebben laten vaccineren maar als je je kind op haar elfde jaar al hormonenpillen laat slikken omdat ze zelf aangeeft liever… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Het is niet haar kind en mijn gok is dat het het kind is aangepraat.

Het kind speelt een rol in de tansgender-agenda. En Angelina ook. Misschien kon Brad er niet meer tegen…

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ze lijkt toch verdomd veel op haar “moeder”..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Die kinderen zijn toch allemaal geadopteerd of niet?

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Nee volgens mij is zij toch echt van haar en Brad.Toegegeven, ze lijkt meer op Brad maar je ziet toch heel duidelijk ook Angelina in haar gezicht..

https://www.google.nl/search?q=shiloh&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiO18Lb6IHWAhXDI1AKHTzDAxsQ_AUICigB&biw=1280&bih=915#imgrc=KGvAYfdQfUFjGM:

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ah oké. Dan is Shiloh het offer wat Brangelina moest brengen 🙂

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Kun je dit commentaar even verduidelijken wat ik geloof dat ik iets mis. Offer?

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik ben dus helemaal niet thuis in wat Brad en Angelina zoal uitvreten.. 🙂

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Of bedoel je dat zij het onderwerp is van de scheiding? Dat zou zomaar kunnen inderdaad..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik roep maar wat, maar misschien is Shiloh “geofferd” t.g.v. de transgenderagenda.
Ook Brad en Angelina staan onder controle van iets. Zonder waren ze nooit zo beroemd geworden. En voor die faam moeten ze ook dingen terug doen.

Monique
4 jaren geleden

En wat je schrijft over dat je soms niet weet of jij gek bent of de rest van de wereld vind ik zo herkenbaar. En hoe meer ik me verdiep in bepaalde onderwerpen hoe erger het lijkt te worden. M.a.w hoe meer kennis je vergaart hoe groter de gekte. Maar is dat de gekte van de wereld of je eigen gekte. Soms wens ik mezelf weer even in slaap. En soms ben ik ook echt weer even in slaap om dan vervolgens weer wakker geschut te worden door een ervaring of een gevoel of iets wat ik lees. We leven… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Het is logisch dat je aan jezelf gaan twijfelen, want de groepsdruk zegt dat je ongelijk hebt. Maar jij weet wat waar is!

Dat vind ik ook het mooie eraan: Als je er eenmaal van geproefd hebt, kun je niet meer terug. Want in elke vezel in je lichaam voel je de waarheid.

Vaak voel ik me alleen in een grote wereld, maar steeds vaker maakt mij dat juist krachtiger.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Hier ben ik het helemaal mee eens Danny.
En idd er is geen weg meer terug als je DIE pil hebt geslikt.
Vooral het krachtiger worden betekent mijn inziens dat je steeds verder in het proces groeit…

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ja dat klopt inderdaad helemaal @Danny. Er is geen weg meer uit “the rabbithole” haha..

Gerben
4 jaren geleden

Ha Micky, Een Psychiater zei mij eens als je denkt dat iedereen gek is om je heen je aan je zelf moet twijfelen Dus….., volgens de matrix waarbinnen we leven ben je knotser dan knots Wees gerust je bent niet alleen Alleen hier op de site vind je (gelukkig) al genoeg lotgenoten Zat vroeger bij de Postbank haalde mijn leefgeld elke maand binnen bij de balie En elke keer het zelfde riedeltje dat het makkelijker was om het bij de pin app halen was En dat dat de bedoeling is Dan zei kindster ik hun hun baan gunde en persoonlijk… Lees verder »

Freeflip
4 jaren geleden

Die Max Igan, waar ik aan refereerde in comment bij jouw vorige artikel, vertelde dat ook hij in Nederland (gaf lezing) niet cash kon betalen in supermarket en is in de wachtrij ook een behoorlijke discussie aangegaan.

Stay Human
4 jaren geleden

Bij steeds meer tankstations in Belgïe kun je alleen nog maar met een kaart tanken, in de shop kun je verder alles met contanten betalen. Dus dan maar op zoek naar een ander tankstation want ik heb niet eens een betaalpas. Betalen om met een kaart te kunnen betalen. Mooi niet dus, als ze mijn contanten niet accepteren, krijgen ze niets van me. Hetgeen de onbetaalde stagiere achter de kassa natuurlijk een worst mag zijn, deze krijgt niet betaald voor de job dus interesseert het geen ene moer. Na de stageperiode wordt er een baan belooft, jammer dat deze weer… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Stay Human

klopt dit heb je in Nederland ook, maar meestal bij pompstations waar de winkel word beheerd dor de uitbater en de pomp door een oliehandelaar of merk/raffinaderij. Over het algemeen kan je eerst naar binnen in België om te tanken betalen contant/pin/visa aan de kassa en dan pas tanken of je pint naast de pomp. Dit is puur om doorrijden na tanken tegen te gaan. Waar je wel voor moet oppassen is bij onbemande pompen tanken in BE/FR vaak word er een bedrag gereserveerd van 125~150 euro voordat je gaat tanken. Op onbemande stations buitenaf word dit niet altijd direct… Lees verder »

Gerben
4 jaren geleden

Wat ik nog geregeld doe bij de “gewone” super is als ik maar 1 of 2 artikelen heb en achter me staat iemand met een volle kar de gene voorlaten want ik heb toch niet zoveel
Krijg je leuke conversatie s
Soms tot ruzie aan toe
Gewoon omdat het leuk i

Gerben
4 jaren geleden

De marqt lukt me niet meer kom er niet meer in in Haarlem dan
Als ik er 1 tegen kom in een andere plaats weet ik niet of ik me weerhouden kan

Rolf Künen
4 jaren geleden

Mensen worden gek van de gekte om hun heen.
De omgeving die gecreëerd wordt zorgt dat mensen gek worden en dit heeft een uitwisselend effect.

Laat iedereen vrij ipv vastzitten aan dogma’s
Zoals kapitalisme, christendom, boedisme, communisme,
atheisme, complottheorieisme, hindoeisme, communisme alienisme, illuminatisme, fan van een popgroep en andere pyramide-achtige constructies.

Gr,
Rol-LOVE

Freeflip
4 jaren geleden

Micky, wat ik niet helemaal begrijp van jou, als je beweert boven de matrix te staan, je je behoorlijk druk maakt over de puppetshows te weten de EU, false flags en andere geopolitieke spelletjes. Dit schrijf ik als reactie op jullie radioshow.

Freeflip
4 jaren geleden

Ik heb de radioshow niet afgeluisterd want ik kan jullie moeilijk verstaan (kan aan mij liggen).
Anyway, ik heb meer met de columns van Micky dan de radio-uitzendingen. 😉

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Dat ligt dan idd helemaal aan jou.
En kwaliteit is niet voor iedereen weggelegd natuurlijk?