Dwangbuis (column)

33
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ella*

Hoi Mickey, Ik heb wel eens gehoord dat mensen pas uit de matrix kunnen stappen als ze bereid zijn alles los te laten. Fijn te horen dat je bijna zover bent! :-})
Tot die tijd gewoon leuke stukjes blijven schrijven. Met jouw scherpte en gevoel voor humor, altijd inspirerend en vermakelijk.

Monique

Er gaan geruchten dat hele transgenderprobleem een gevolg kan zijn van de vele vaccinaties die een baby vanaf zijn geboorte krijgt. Het zou iets met het DNA doen. Het zou mij iig weer helemaal niets verbazen. Eigenlijk heeft niemand enig idee wat het uiteindelijke resultaat is van het vaccineren behalve dan dat onze kinderen duidelijk steeds zieker en zieker worden, en blijkbaar vinden we dat ook heel normaal. Nu weet ik natuurlijk niet of Angelina en Brad hun kinderen hebben laten vaccineren maar als je je kind op haar elfde jaar al hormonenpillen laat slikken omdat ze zelf aangeeft liever… Lees verder »

Danny

Het is niet haar kind en mijn gok is dat het het kind is aangepraat.

Het kind speelt een rol in de tansgender-agenda. En Angelina ook. Misschien kon Brad er niet meer tegen…

Monique

Ze lijkt toch verdomd veel op haar “moeder”..

Danny

Die kinderen zijn toch allemaal geadopteerd of niet?

Monique

Nee volgens mij is zij toch echt van haar en Brad.Toegegeven, ze lijkt meer op Brad maar je ziet toch heel duidelijk ook Angelina in haar gezicht..

https://www.google.nl/search?q=shiloh&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiO18Lb6IHWAhXDI1AKHTzDAxsQ_AUICigB&biw=1280&bih=915#imgrc=KGvAYfdQfUFjGM:

Danny

Ah oké. Dan is Shiloh het offer wat Brangelina moest brengen 🙂

Monique

Kun je dit commentaar even verduidelijken wat ik geloof dat ik iets mis. Offer?

Monique

Ik ben dus helemaal niet thuis in wat Brad en Angelina zoal uitvreten.. 🙂

Monique

Of bedoel je dat zij het onderwerp is van de scheiding? Dat zou zomaar kunnen inderdaad..

Danny

Ik roep maar wat, maar misschien is Shiloh “geofferd” t.g.v. de transgenderagenda.
Ook Brad en Angelina staan onder controle van iets. Zonder waren ze nooit zo beroemd geworden. En voor die faam moeten ze ook dingen terug doen.

Monique

En wat je schrijft over dat je soms niet weet of jij gek bent of de rest van de wereld vind ik zo herkenbaar. En hoe meer ik me verdiep in bepaalde onderwerpen hoe erger het lijkt te worden. M.a.w hoe meer kennis je vergaart hoe groter de gekte. Maar is dat de gekte van de wereld of je eigen gekte. Soms wens ik mezelf weer even in slaap. En soms ben ik ook echt weer even in slaap om dan vervolgens weer wakker geschut te worden door een ervaring of een gevoel of iets wat ik lees. We leven… Lees verder »

Danny

Het is logisch dat je aan jezelf gaan twijfelen, want de groepsdruk zegt dat je ongelijk hebt. Maar jij weet wat waar is!

Dat vind ik ook het mooie eraan: Als je er eenmaal van geproefd hebt, kun je niet meer terug. Want in elke vezel in je lichaam voel je de waarheid.

Vaak voel ik me alleen in een grote wereld, maar steeds vaker maakt mij dat juist krachtiger.

Ikke

Hier ben ik het helemaal mee eens Danny.
En idd er is geen weg meer terug als je DIE pil hebt geslikt.
Vooral het krachtiger worden betekent mijn inziens dat je steeds verder in het proces groeit…

Monique

Ja dat klopt inderdaad helemaal @Danny. Er is geen weg meer uit “the rabbithole” haha..

Gerben

Ha Micky, Een Psychiater zei mij eens als je denkt dat iedereen gek is om je heen je aan je zelf moet twijfelen Dus….., volgens de matrix waarbinnen we leven ben je knotser dan knots Wees gerust je bent niet alleen Alleen hier op de site vind je (gelukkig) al genoeg lotgenoten Zat vroeger bij de Postbank haalde mijn leefgeld elke maand binnen bij de balie En elke keer het zelfde riedeltje dat het makkelijker was om het bij de pin app halen was En dat dat de bedoeling is Dan zei kindster ik hun hun baan gunde en persoonlijk… Lees verder »

Gerben

Wat ik nog geregeld doe bij de “gewone” super is als ik maar 1 of 2 artikelen heb en achter me staat iemand met een volle kar de gene voorlaten want ik heb toch niet zoveel
Krijg je leuke conversatie s
Soms tot ruzie aan toe
Gewoon omdat het leuk i

Gerben

De marqt lukt me niet meer kom er niet meer in in Haarlem dan
Als ik er 1 tegen kom in een andere plaats weet ik niet of ik me weerhouden kan

Rolf Künen

Mensen worden gek van de gekte om hun heen.
De omgeving die gecreëerd wordt zorgt dat mensen gek worden en dit heeft een uitwisselend effect.

Laat iedereen vrij ipv vastzitten aan dogma’s
Zoals kapitalisme, christendom, boedisme, communisme,
atheisme, complottheorieisme, hindoeisme, communisme alienisme, illuminatisme, fan van een popgroep en andere pyramide-achtige constructies.

Gr,
Rol-LOVE

Freeflip

Micky, wat ik niet helemaal begrijp van jou, als je beweert boven de matrix te staan, je je behoorlijk druk maakt over de puppetshows te weten de EU, false flags en andere geopolitieke spelletjes. Dit schrijf ik als reactie op jullie radioshow.