Laat jij jezelf verdelen?

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
4 jaren geleden

Goeie filosofie Micky. Hierbij nog wat wijze woorden van oom Max https://youtu.be/0F717hJ-m28

Annelinde
4 jaren geleden

Volg je al heel lang Micky en vind je zeer sympathiek. Niet dat ik het in alles met je eens ben. Je doet altijd verslag van je persoonlijke ervaringen en ik vind ze altijd weer geweldig om te lezen. Je haalt de matrix aan in kader verdeel en heers, maar mijn opinie is dat dát in de mens zelf zit. Over duizenden jaren is er wat dat betreft niets veranderd. Wat mij betreft zit het ten allen tijde in de programmeringen die vanaf conceptie ondergaan worden. En dat zijn dan ervaringen van afgescheidenheid. Innerlijk werk, maar ook ayahuasca ervaringen brengen… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Heb dit eerder ergens gelezen (niet de grote alternatieve media’s) dat er hier op Aarde iets groots staat te gebeuren. Eerlijkheidshalve kan ik mij hier niets bij voorstellen hoe dat plaatje er uit gaat zien. Wellicht kun jij een tipje van de sluier oplichten, ik heb namelijk geen idee. Ik ben dan ook benieuwd of het in dit huidige leven/tijd van ons gaat gebeuren. Betekend dat bv. geliefde van ons die al heen zijn gegaan dit event niet meer maken of moet je dit anders zien. Verder vermoedt ik dat dat hele NWO geleuter al eeuwen aan de gang is,… Lees verder »

Annelinde
4 jaren geleden

Jij ook bedankt voor je reactie Mickey. Alles zit in de mens zelf, van die opinie help je mij niet even af want heb er een levenslange studie ook opzitten 😉 Goden en leiders zit wat mij betreft ook in ons allemaal; alleen in tijden is dit denken voorbehouden geweest aan mensen met macht ontleend aan manipulatie van zijn/haar medemens middels geld/goud. De rente kwam er later pas in, toen ging het helemaal mis. Aangeleerd gedrag betekent voor mij dát het juist in de mens zelf zit anders zouden ze dit gedrag niet accepteren. De trauma’s worden denk ik inderdaad… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden
Reply to  Annelinde

Levenslange studies kunnen je aardig in de weg gaan zitten Annelinde. Het zijn allemaal meningen van andere mensen die het ook weer van andere mensen hebben gehoord. En niemand van deze mensen is de Matrix ontstegen. Conclusie: indoctrinatie.

Debbie
4 jaren geleden

Hey Micky, Ik loop nu al zo’n twee jaar zelf op het pad van Ayahuasca. Ja dat is een intense reis! De ene keer in volledige ontspanning en andere keren kruip ik letterlijk tot mijn neus door de bagger. Die laatste soort reizen brengen mij het meeste. Antwoorden en inzichten op wie ik ben, wat ik hier kom doen. Ayahuasca geeft je niet alleen wat je op dat moment nodig hebt, maar ook zal Zij niet meer geven dan je op dat moment kunt dragen. Toen ik er twee jaar gelden mee begon was ik al ruim een jaar heel… Lees verder »

Freeflip
4 jaren geleden

Ook passend artikel hierbij, zinsnede “Such people are so removed from their true Self, that they can’t even see their own ego” 😉
http://humansarefree.com/2015/07/to-know-truth-first-you-must-know-lie.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Sebas36
4 jaren geleden

Ayahuasca heb ik wel wat over gelezen maar het klinkt mij niet bepaald gezond voor je lichaam in de oren met al dat gekots enzo. Eens in de zoveel tijd doe ik truffels of eigenlijk de sporen van paddo’s, hetzelfde effect en eigenlijk product. Er zijn vele varianten , ik gebruik hiervoor High Hawaiians of Mexicana ‘flesh of the gods’ (de hoog psychedelische varianten) Of de chocoladereep met Mexicana een een eigen product van de smartshop. die is echt goed komt heel langzaam en zacht maar gaat maar door en door de chocolade word het effect ook versterkt en kan… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Hmm wat mij eerder ongezond in de oren klinkt zijn die ayahuascakerktoestanden die je er volgens mij een soort van gratis bij krijgt.
De ex van een vriendin van mij zit nu bij zo’n santo daime kerkgroep. Ik krijg daar wel een beetje de kriebels van eerlijk gezegd..