Laat jij jezelf verdelen?

( 11 )
 • Freeflip

  Goeie filosofie Micky. Hierbij nog wat wijze woorden van oom Max https://youtu.be/0F717hJ-m28

  Beantwoorden
 • Annelinde

  Volg je al heel lang Micky en vind je zeer sympathiek. Niet dat ik het in alles met je eens ben. Je doet altijd verslag van je persoonlijke ervaringen en ik vind ze altijd weer geweldig om te lezen. Je haalt de matrix aan in kader verdeel en heers, maar mijn opinie is dat dát in de mens zelf zit. Over duizenden jaren is er wat dat betreft niets veranderd. Wat mij betreft zit het ten allen tijde in de programmeringen die vanaf conceptie ondergaan worden. En dat zijn dan ervaringen van afgescheidenheid. Innerlijk werk, maar ook ayahuasca ervaringen brengen je daarmee weer in contact. Wat ik een interessante vraag vind of de mensheid uberhaupt in staat is door toenemend inzicht op een veel grotere schaal de problemen te overstijgen of dat we altijd weer dezelfde fases moeten doorlopen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je reactie Annelinde.

   Ik denk dat we hetzelfde bedoelen met de Matrix. Ik heb het niet over de film versie van de Matrix, maar over de mind-matrix, die infrastructuur ‘ligt’ er al meer dan tienduizend jaar en kan en wordt ook al duizenden jaren gebruikt om de mensheid te manipuleren. Maar het is veel meer dan dat natuurlijk. Ook ‘goden’ hadden en hebben veel invloed op ‘onze’ leiders. Het ziet niet in de mens zelf, het is aangeleerd gedrag, wat ook nog eens op duizenden jaren van trauma based mind control is gebaseerd hier op Aarde. Want het is hier eigenlijk al duizenden jaren een soort van helhol waar alles en iedereen elkaar afmaakt. Dat trauma van al die vorige levens dragen velen van ons ook nog steeds mee. In deze incarnatie hebben we de mogelijkheid om al onze aspecten, incarnaties, trauma’s, you name it, te verenigen in ons. Daarom is deze tijd zo bijzonder. Het is met geen enkele andere periode of tijdperk te vergelijken, niet op Aarde en ook niet in de kosmos, het is uniek en wij zijn de eersten die het doormaken nu, vandaar ook de extreme vormen van manipulatie, afsnijding van onszelf en afleiding.

   Beantwoorden
   • ikke

    Heb dit eerder ergens gelezen (niet de grote alternatieve media’s) dat er hier op Aarde iets groots staat te gebeuren.
    Eerlijkheidshalve kan ik mij hier niets bij voorstellen hoe dat plaatje er uit gaat zien.
    Wellicht kun jij een tipje van de sluier oplichten, ik heb namelijk geen idee.
    Ik ben dan ook benieuwd of het in dit huidige leven/tijd van ons gaat gebeuren.
    Betekend dat bv. geliefde van ons die al heen zijn gegaan dit event niet meer maken of moet je dit anders zien.

    Verder vermoedt ik dat dat hele NWO geleuter al eeuwen aan de gang is, het is er altijd al ‘grotendeels’ geweest. Alleen nu door de alternatieve media en internet is het bereik groter dan in vroegere tijden. Velen worden bang gemaakt dat die NWO gaat komen
    Het is gewoon de massa bespelen en bezighouden zodat deze lekker kunnen schoppen tegen de schenen van de elite e/o regeringen ect. beetje zoals een Alex Jones vangnet.
    Althans zo denk ik er over.

    Beantwoorden
 • Annelinde

  Jij ook bedankt voor je reactie Mickey.

  Alles zit in de mens zelf, van die opinie help je mij niet even af want heb er een levenslange studie ook opzitten 😉 Goden en leiders zit wat mij betreft ook in ons allemaal; alleen in tijden is dit denken voorbehouden geweest aan mensen met macht ontleend aan manipulatie van zijn/haar medemens middels geld/goud. De rente kwam er later pas in, toen ging het helemaal mis. Aangeleerd gedrag betekent voor mij dát het juist in de mens zelf zit anders zouden ze dit gedrag niet accepteren. De trauma’s worden denk ik inderdaad vele levens doorgegeven, of reincarnatie nu wel of niet bestaat. Ik mag hopen dat het een bijzondere tijd is; deels is dat ook wel mijn overtuiging maar behoudt mijn sceptisme; want ik heb in mijn leven lang nog nooit zoveel verdeeldheid gezien als nu. Maar misschien is dat een goed teken, hoop ik dan maar…

  Beantwoorden
  • Ank

   Levenslange studies kunnen je aardig in de weg gaan zitten Annelinde. Het zijn allemaal meningen van andere mensen die het ook weer van andere mensen hebben gehoord. En niemand van deze mensen is de Matrix ontstegen. Conclusie: indoctrinatie.

   Beantwoorden
 • Debbie

  Hey Micky,
  Ik loop nu al zo’n twee jaar zelf op het pad van Ayahuasca. Ja dat is een intense reis! De ene keer in volledige ontspanning en andere keren kruip ik letterlijk tot mijn neus door de bagger. Die laatste soort reizen brengen mij het meeste. Antwoorden en inzichten op wie ik ben, wat ik hier kom doen. Ayahuasca geeft je niet alleen wat je op dat moment nodig hebt, maar ook zal Zij niet meer geven dan je op dat moment kunt dragen.
  Toen ik er twee jaar gelden mee begon was ik al ruim een jaar heel actief in het organiseren van demonstraties en ludieke acties. Het was een enorm leerzame tijd die mijn ogen steeds verder opende. Vanuit een persoonlijke frustratie m.b.t. de participatiewet op de barricades geklomen, met roeptoeter en al, kreeg ik steeds meer inzage in de vele andere misstanden die de mensheid gevangen probeert te houden.
  Een leerzame tijd, ja. Vooral geleerd dat actie voeren (je verzetten tegen) me heel veel energie kostte. Zoveel dat ik een bijna 2e en 3e burn out opliep. Ayahuasca heeft me doen inzien dat hoe begrijpelijk en menselijk mijn reactie ook was, het ten koste ging van mijn welzijn.
  Vorig jaar heb uiteindelijk de roeptoeter aan de wilgen gehangen en heb ik me los gemaakt van het actie voeren. Geen gemakkelijke keuze maar wel de enige juiste die ik voor mezelf kon maken. Betekent niet dat ik mezelf niet meer informeer, maar veel van wat ik voorbij zie komen op o.a. FB scroll ik rustig voorbij.
  Nu ben ik weer een werkende alleenstaande moeder die ervoor heeft gekozen om de dingen aan te pakken waar ik wel invloed op heb. Zoals mijn dochter overplaatsen naar een sociocratische school, geef ik inmiddels zelf sessies aan mensen die geroepen worden door Ayahuasca.
  warme groet

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Ook passend artikel hierbij, zinsnede “Such people are so removed from their true Self, that they can’t even see their own ego” 😉
  http://humansarefree.com/2015/07/to-know-truth-first-you-must-know-lie.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Ayahuasca heb ik wel wat over gelezen maar het klinkt mij niet bepaald gezond voor je lichaam in de oren met al dat gekots enzo.
  Eens in de zoveel tijd doe ik truffels of eigenlijk de sporen van paddo’s, hetzelfde effect en eigenlijk product. Er zijn vele varianten , ik gebruik hiervoor High Hawaiians of Mexicana ‘flesh of the gods’ (de hoog psychedelische varianten)
  Of de chocoladereep met Mexicana een een eigen product van de smartshop. die is echt goed komt heel langzaam en zacht maar gaat maar door en door de chocolade word het effect ook versterkt en kan wel tot 12 uur duren…

  Het is natuurlijk niet gebruiken en zien wat er gebeurd maar je pad/ervaring voorbereiden. wat je met die trip wilt doen..
  Als je klaar bent de volgende dag voelt het bij mij alsof ik een kilo hersen-diaree heb geloost en het blikveld is weer vrij.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ayahuasca is totaal niet te vergelijken met paddo en/of truffels. Heb het allemaal gedaan en ervaren. De spirit van ayahuasca is die van moeder Aarde. En dat kotsen en/of schijten is juist goed voor je lichaam, gifstoffen eruit en gaan met die banaan 🙂

   Beantwoorden
  • Monique

   Hmm wat mij eerder ongezond in de oren klinkt zijn die ayahuascakerktoestanden die je er volgens mij een soort van gratis bij krijgt.
   De ex van een vriendin van mij zit nu bij zo’n santo daime kerkgroep. Ik krijg daar wel een beetje de kriebels van eerlijk gezegd..

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>