Een paranormale achtbaan

( 3 )
 • Ank

  Een show van Freeman is een traktatie die ik me niet al te vaak gun, want er zijn zoveel interessante richtingen die je in kunt slaan om verder uit te diepen. Helemaal als je aankomt bij 45.00 min. Channeling AI, dimensions and timelines are merging etc. En onderwijl dat ik luister, denk ik af en toe: als ze nou die laatste stap zouden kunnen zetten, waar jij en George het over hebben, wat zouden ze dan de komende tijd gaan doen met al hun kennis en ervaring.

  In aansluiting op wat ze bespreken over dimensies en tijdlijnen en portals wil ik graag een link delen waarin je een gesprek/interview hoort, waar geaproken wordt over de werkelijke doelen van CERN in Geneve. Over gevaarlijk bezig zijn gesproken………. https://youtu.be/tnkSi4QGLbE

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Er word een iets andere termologie gebruikt maar dit had net zogoed David Icky kunnen zijn.
  Ook het gevaar van astraal reizen, enteties e.d. (Ik kan en weet ook hoe, maar je moet strong minded zijn)
  Freeman = een Luficrian 1:1, damn…
  Ik ben best wel even shocked bij hem,ik vond hem altijd te langdradig maar dit is precies wat ik ook met mijn collum bedoelde!

  Er is meer in het mystieke mensen, we zijn alemaal astraal connected 3G/4G hebben we niet eens nodig. Je kan zelf reizen naar andere werelden. Er zit erg veel goede dingen in deze Podcast, ik ben enkel bang dat 50% de boodschap niet snapt.

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik resoneer ook wel heel erg met deze informatie. Ik heb me altijd erg aangetrokken gevoeld door het magische en mystieke. Ik heb er alleen zelf 0,0 ervaring mee. Misschien zit het niet in mijn genen zoals waar zij het over hebben. Bij hen zit zoiets blijkbaar in de familie. Wordt het gewoon genetisch overgedragen. Maar soms kan ik wel balen dat anderen wel dit soort ervaringen hebben en ik niet haha. Of misschien sta ik er gewoon niet open genoeg voor, of is het er wel maar mis ik het gewoon compleet. Iemand misschien nog tips daarover? 🙂
  Ik heb me altijd wel heel erg afgevraagd waarom ik dol ben op het onverklaarbare, het wel kunnen voelen maar niet kunnen duiden.
  Ik denk inderdaad dat heel veel mensen deze info misschien niet snappen maar ergens wel kunnen voelen. Ik snap namelijk ook niet 100% alles wat er in dit interview gezegd werd maar op een dieper niveau begrijp ik het wel degelijk heel goed. Ik denk sowieso dat je deze informatie niet volledig met je hoofd moet willen begrijpen..

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>