Een paranormale achtbaan

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
4 jaren geleden

Een show van Freeman is een traktatie die ik me niet al te vaak gun, want er zijn zoveel interessante richtingen die je in kunt slaan om verder uit te diepen. Helemaal als je aankomt bij 45.00 min. Channeling AI, dimensions and timelines are merging etc. En onderwijl dat ik luister, denk ik af en toe: als ze nou die laatste stap zouden kunnen zetten, waar jij en George het over hebben, wat zouden ze dan de komende tijd gaan doen met al hun kennis en ervaring. In aansluiting op wat ze bespreken over dimensies en tijdlijnen en portals wil… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Er word een iets andere termologie gebruikt maar dit had net zogoed David Icky kunnen zijn. Ook het gevaar van astraal reizen, enteties e.d. (Ik kan en weet ook hoe, maar je moet strong minded zijn) Freeman = een Luficrian 1:1, damn… Ik ben best wel even shocked bij hem,ik vond hem altijd te langdradig maar dit is precies wat ik ook met mijn collum bedoelde! Er is meer in het mystieke mensen, we zijn alemaal astraal connected 3G/4G hebben we niet eens nodig. Je kan zelf reizen naar andere werelden. Er zit erg veel goede dingen in deze Podcast,… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Ik resoneer ook wel heel erg met deze informatie. Ik heb me altijd erg aangetrokken gevoeld door het magische en mystieke. Ik heb er alleen zelf 0,0 ervaring mee. Misschien zit het niet in mijn genen zoals waar zij het over hebben. Bij hen zit zoiets blijkbaar in de familie. Wordt het gewoon genetisch overgedragen. Maar soms kan ik wel balen dat anderen wel dit soort ervaringen hebben en ik niet haha. Of misschien sta ik er gewoon niet open genoeg voor, of is het er wel maar mis ik het gewoon compleet. Iemand misschien nog tips daarover? 🙂 Ik… Lees verder »