De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider – deel 3

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Akky van der Veer
4 jaren geleden

Dank je wel, Micky! Ben hier zo blij mee! Gelukkig trap jij er niet in. Verdeel en heers, immers? Al dat ego-gedoe, je word er gewoon ziek van. Maar niet als je je hart volgt en intuïtief weet waar je naar moet kijken en luisteren. En wat je wel of niet moet lezen… Nogmaals dank!

Monique
4 jaren geleden

Deze man spreekt de waarheid. Er is geen enkele vezel in mijn lichaam die daaraan twijfelt. Ik hoop zo dat steeds meer mensen durven te spreken. De wereld moet wakker worden! Bedankt voor het delen Micky!

Monique
4 jaren geleden

Wat hij trouwens zegt in de preview van deel 4 dat Nederland een heel duistere en belangrijke rol speelt in het hele gebeuren hier op aarde. Zou dat waar zijn? Het zou mijn gevoel wel bevestigen iig maar zouden we hier in het hol van de leeuw zitten? En hoe dan precies? Ben ik heel nieuwsgierig naar. .

Sebas36
4 jaren geleden

Nederland is inderdaad de spil in de oude/nieuwe wereld geweest. Vroeger stond er zelfs de doodstraf op rente vragen. Nederland is in de gouden eeuw een van de eerste geweest die het bank systeem introduceerde zoals die nu bestaat. Beatrix heeft nog steeds 25% van alle Shell aandelen en dus nog steeds een van de godrijken op aarde.
Nederland heeft meer in het potje te roeren in geopoltiek dan we beseffen. Bea is nog steeds een van de belangrijkste op Bilderberg.

Monique
4 jaren geleden

Ja, dat gevoel is bij mij getriggerd door een column van jou die ik gelezen had een hele tijd terug. Als je erover na gaat denken is het ook inderdaad erg vreemd allemaal. Nederland is volgens mij ook 1 van de weinige landen waar de mensen nog heel diep in slaap zijn. Waar de mensen het eigenlijk ook prima vinden om racist te zijn en daar niet van wakker liggen. Ook het feit dat hier nooit een aanslag gepleegd wordt vind ik op z’n minst verdacht. En dan rijst bij mij ook de vraag “zitten we hier dan eigenlijk goed… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Nou ben benieuwd 😛

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Op die vragen weet ik wel een antwoord. Nederlanders liggen in een hele diepe slaap zelfs in vergelijking wet Fransen Duitsers of Belgen waar zelfs in de MSM meer over dit soort zaken word gesproken. Gewoon even realistisch kijken naar laag 1&2. Nederland/VOC zijn de designers van de nieuwe wereldorde en samen met LUX. zijn we het belastingparadijs voor grote multinationals. De Oranjes zijn nog steeds goede vrienden met andere koningshuizen wat zeer goed is voor de handelsbetrekkingen.Je kan er mee eens zijn of niet zoals veel koningshuisbashers maar met hun “handelsmissies” zorgen ze wel voor geld in het laatje… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Micky. Ik resoneer hierover toch meer met Vrijland en de commentaren onder zijn artikelen. Het staat voor mij buiten kijf dat het waar is wat hij vertelt over hoe de wereld in elkaar zit. Maar daarmee vertelt hij voor ons toch niets nieuws? Zijn verhaal over hemzelf geloof ik niet. Als hij echt zo betrokken is en de wereld wilt veranderen, is er maar één ding dat hij kan doen en dat is onderduiken en via Irma met haar kanaal alle stront naar buiten brengen. Dan gaat hij maar zogenaamd bij Assange of die andere knakker, Snowden, zitten, waar ze… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ik werd toch een beetje nieuwsgierig naar wat deze Martin Vrijland zoal geschreven heeft naar aanleiding van det derde interview.
Uit zijn reaktie blijkt voor mij dat hij zich nog nooit verdiept heeft ik de echte wereld van de Illuminati. Het ontbreekt hem ten enen male aan een intern compas. En die heeft hij ook nooit gehad als je zijn klaagzang hoort over hoe hij behandeld is door de ‘alternatieve’ media. Eén groot brok gekwets ego komt daar mijns inziens uit naar voren.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Dit heeft niks met resoneren te maken Danny, het gaat eerder over voelen en zien. Kijk naar die man zijn ogen, zijn lichaamstaal dat kan je lezen. IRL maar ook op tv/video. Ronald spreekt de waarheid, ook uit mijn eigen bronnen weet ik dat die wereld zo in elkaar zit. Ik ken veel zelfstandig ondernemers en ook hele slimme van jonge leeftijd een non-argument dus. Die man is een emotioneel wrak, die ga je niet aanvallen want die staat op en loopt weg dat zie je toch zo? Hij is geen persoon om die “markt” aan te breken dat moeten… Lees verder »

Freeflip
4 jaren geleden

Beste allemaal,

Ik volg dit verhaal op de voet, intuitief geloof ik Ronald. Zijn dood is niet waar, is al op facebook door Ronald zelf ontkracht.
Heb nu voorbij zien komen: vrijland, niburu, ellestar, johan oldenkamp, micha kat, kortom iedereen heeft er zo zijn mening over. Op twitter gevraagd naar reactie van Irma, Ole Damegard en de Blije B, deze zijn nu aan zet om duidelijkheid te brengen.

Monique
4 jaren geleden

Als jouw gezin onder vuur zou staan, zou je dan ervoor kiezen alle shit naar buiten te brengen? Met naam en toenaam in de wetenschap dat als je dat doet je vrouw, kinderen weet ik veel wie naar een andere wereld geholpen wordt? Ik niet, dat weet ik wel.. En ja, onderduiken, voor hoelang, wil je in die onzekerheid zitten? Je hele leven? Hmmm..

Monique
4 jaren geleden

Ik heb net ook een poging gedaan om het artikel van MV te lezen. Ik zeg poging want ik heb het niet uitgelezen. Ik vind het een hoop geblaat en gekwaak en de enige conclusie die ik eruit kan trekken is dat de beste man volgens mij een fetisch heeft met NLP. Kwam er nog een conclusie uit? Bijvoorbeeld met welk doel Ronald alles aan elkaar zou liegen want zover ben ik niet gekomen. Ik vind het een hoop geblaat en weinig wol en inderdaad een overdosis ego die hele Martin Vrijland. .

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Monique

MV, blaataap. Ja hij heeft wel shit gehad in het verleden maar ondertussen is hij een ‘shill’geworden zonder dat hij het zelf weet. Net zoals Teuben en dergelijke…
Die mensen denken teveel met hun linker hersenhelft en niet met de rechterkant.

Dirk
4 jaren geleden

Ik resoneer met elke letter van wat die man zegt, zelfs ondanks het feit dat ik een zorgeloze jeugd heb gehad én in dit leven nooit met dergelijke praktijken in contact ben geweest. Ik heb de drie delen van het interview na elkaar bekeken. Deel drie heeft nog veel meer diepgang als je deel 1 en 2 even hebt opgefrist en vallen er veel vragen weg. Als ik een tip mag geven. Ook heb ik ‘even’ de moeite gedaan om de door hem aangehaalde Protocollen van Zion te lezen. Het vraagt best wel wat werk vanwege het taalgebruik, maar het… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Ik heb ook een poging gedaan om de protocollen van Sion te lezen maar ik kom er niet echt doorheen. Het is, zeg maar, best wel zware kost en ook een hele lap tekst. Heel goed te doen als je van zwaar leesvoer houdt 😉

Monique
4 jaren geleden

Ach ja, bij mij heeft dit meestal het tegenovergestelde effect. Hoe groter het in de krant komt hoe minder geloofwaardig ik het vind. Maar het is natuurlijk altijd leuk dat ze het proberen. En gelukkig zijn er steeds meer mensen die de MSM steeds minder serieus nemen.

Monique
4 jaren geleden

En dan halen ze “stichting Skepsis” aan. Die mensen worden volgens mij betaald om alles waar een alternatief luchtje aan hangt onderuit te halen. Doe me alsjeblieft een lol zeg. Kunnen ze echt niets beters verzinnen?

Monique
4 jaren geleden

En als het zo in de volkskrant komt zeg ik “sjapo Ronald Bernard”. Blijkbaar heeft hij toch een gevoelig snaartje geraakt 😛 wie o wie voelt zich hier bedreigt?

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  john

“eputies pinged his cell phone but it kept showing different locations and Bernard called back several times — he said his life was in danger — but he kept moving despite being told to stay put, deputies said.”

Komt me nu al over als een afrekening, aankomende week maar eens de lokale kranten en SCmedia en de omgeving fact checken.

En de volgende bankier die we waarschijnlijk aan het lijstje toe kunnen voegen van de honderden!. Het zal nog wel enkele weken duren voordat dit word bevestigd of debunked.

Jos
4 jaren geleden

“want heb zelf geen facebook”,
Eh, Mickey, wat is dit dan?
https://www.facebook.com/IndigoRevolution/
Ik snap het effe niet.

Jos.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Jos

FB maakt zelf op eigen houtje pagina’s aan met bekende zoekopdrachten Jos.

Sebas36
4 jaren geleden

Aah ok, zelf ook geen Facebook vandaar…

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

En niet te vergeten al die holistische artsen die bij bosjes vallen….

hans coudyser
4 jaren geleden

Ik vraag me eigenlijk af of er al iemand van jullie een ernstige poging gedaan heeft om een -publieke- uitwisseling met Martin aan te gaan? Of er al iemand -anders- zou bestaan die dit wenst te doen. Zo kan de lezer ook nog op een andere manier hierover zicht krijgen op gans die situatie en de al jaren geleden ontstaande achtergrond. Persoonlijk vind ik blijvende contacten in dit veld belangrijk, ook al liggen de standpunten soms heel ver uiteen. Een mens kan zich steeds vergissen, en dit ook toelaten. Martin heb ik al publiekelijk weten toegeven dat hij er al… Lees verder »

Koning Florian
4 jaren geleden

even alle gekheid op een stokje, maar ik geloof niks van wat ie zegt persoonlijk. wel een goed wakker schuddend verhaal hoor, met de beste bedoelingen, maar kom op zeg geen CV?

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Als je jezelf je familie en ex collega’s niet in gevaar wilt brengen. Ik ken wel meer mensen die totaal uit de socialmedia staan en basicly ontvindbaar zijn, kameraad van me is agent. Zelfs de FB van zijn vrouw staat niks over hem, geen foto’s namen. Geen linked in enz… Ga maar eens zoeken op het ronde huis, Demmink enz. Allemaal heel normaal voor de elites. Eyes wide shut kwam ook niet zomaar uit de lucht vallen. Nee de rest geloofd allemaal Micha en Martin, die echt bekend staan als oplichters en nog samenwerken ook. Die 2 hebben een waslijst… Lees verder »