De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider – deel 3

( 35 )
 • Akky van der Veer

  Dank je wel, Micky! Ben hier zo blij mee! Gelukkig trap jij er niet in. Verdeel en heers, immers? Al dat ego-gedoe, je word er gewoon ziek van. Maar niet als je je hart volgt en intuïtief weet waar je naar moet kijken en luisteren. En wat je wel of niet moet lezen… Nogmaals dank!

  Beantwoorden
 • Monique

  Deze man spreekt de waarheid. Er is geen enkele vezel in mijn lichaam die daaraan twijfelt. Ik hoop zo dat steeds meer mensen durven te spreken. De wereld moet wakker worden! Bedankt voor het delen Micky!

  Beantwoorden
 • Monique

  Wat hij trouwens zegt in de preview van deel 4 dat Nederland een heel duistere en belangrijke rol speelt in het hele gebeuren hier op aarde. Zou dat waar zijn? Het zou mijn gevoel wel bevestigen iig maar zouden we hier in het hol van de leeuw zitten? En hoe dan precies? Ben ik heel nieuwsgierig naar. .

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat gevoel heb ik ook al jaren.

   Als je de wereldbol erbij pakt zegt dat eigenlijk al genoeg, Nederland is een speldeprikje, en toch was Nederland met al dat moeras en al die klei de machtigste in de Gouden Eeuw met de VOC. Dat is een aanwijzing. Daarnaast is Nederland pedo central. Dutroux was niet de grote spin in het web, dat web ligt gespannen in Nederland. Ik vermoed dat hier in Nederland het grootste percentage smerige satanisten actief is qua bevolkingsdichtheid. En dan hadden we nog Bernhard die de Bilderberggroep oprichtte en feitelijk een nazi wou zijn, en de rest van de koninklijke familie die wel heel erg veel macht en faam hebben in de wereld, ondanks dat Nederland qua opperv;akte geen moer voorstelt. En toch mag Nederland vaak zat meedoen bij de G20 en andere ‘feestjes’ van de elite. Nederland is een klein kleierig moerasland zonder grondstoffen waar het rijk van kan worden, en toch neem alle elites van de wereld Nederland meer dan serieus. Dit is een klein verkenkerd crimineel pedofiel satanisch landje, wat groot is in de satanische daden.

   Beantwoorden
   • Sebas36

    Nederland is inderdaad de spil in de oude/nieuwe wereld geweest. Vroeger stond er zelfs de doodstraf op rente vragen. Nederland is in de gouden eeuw een van de eerste geweest die het bank systeem introduceerde zoals die nu bestaat. Beatrix heeft nog steeds 25% van alle Shell aandelen en dus nog steeds een van de godrijken op aarde.
    Nederland heeft meer in het potje te roeren in geopoltiek dan we beseffen. Bea is nog steeds een van de belangrijkste op Bilderberg.

    Beantwoorden
 • Monique

  Ja, dat gevoel is bij mij getriggerd door een column van jou die ik gelezen had een hele tijd terug. Als je erover na gaat denken is het ook inderdaad erg vreemd allemaal. Nederland is volgens mij ook 1 van de weinige landen waar de mensen nog heel diep in slaap zijn. Waar de mensen het eigenlijk ook prima vinden om racist te zijn en daar niet van wakker liggen. Ook het feit dat hier nooit een aanslag gepleegd wordt vind ik op z’n minst verdacht. En dan rijst bij mij ook de vraag “zitten we hier dan eigenlijk goed of juist helemaal niet?” Gisteravond na het kijken van Ronald Bernard had ik ineens zo’n gevoel. Dat ik hier niet voor niets geboren ben ofzo.. Ik weet niet, kan het niet goed verklaren..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   We zijn hier allemaal inderdaad niet voor niets geincarneerd in dit land. We zijn waar we moeten zijn. Ik had liever dat het Jamaica, of een andere Caraïbisch eiland geworden was, maar mijn diepere aspecten vonden dat ik hier moest zijn 😉

   En we zijn in Nederland wederom ontsnapt aan een ‘grote’ terreuraanslag he… We waren bijna met z’n allen de Maassilo geweest 🙂 Daarover vanavond (of andere net niet live) meer in NetNietLive van vanavond, want het zweet staat weer in mijn bilnaad, het komt nu wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel dicht bij haha.

   Beantwoorden
  • Sebas36

   Op die vragen weet ik wel een antwoord. Nederlanders liggen in een hele diepe slaap zelfs in vergelijking wet Fransen Duitsers of Belgen waar zelfs in de MSM meer over dit soort zaken word gesproken. Gewoon even realistisch kijken naar laag 1&2.
   Nederland/VOC zijn de designers van de nieuwe wereldorde en samen met LUX. zijn we het belastingparadijs voor grote multinationals. De Oranjes zijn nog steeds goede vrienden met andere koningshuizen wat zeer goed is voor de handelsbetrekkingen.Je kan er mee eens zijn of niet zoals veel koningshuisbashers maar met hun “handelsmissies” zorgen ze wel voor geld in het laatje voor onze economie dus jou en mijn welvaart.

   Waarom geen aanslag in nederland? Zowel voor de goede en slechte zijn wij financieel maar ook op basis van goederen een van de top landen in de wereld(R’damse havens b.v. en Schiphol als brievenbuspark). Dan komen er onderzoeken en dat is net zoals je eigen ruiten doorgooien.

   Nederland heeft:
   De beste internet connecties en servers ter wereld.
   80% van de Europese goederenstroom loopt via rotterdam, dus ook wapens/drugs/levensmiddelen e.d.
   En we zijn de brievenbus firma samen met Lux. van de wereld. Zowel terroristen als de banken en bedrijfswereld moet er veel gebeuren willen ze het ons zuur maken. Veel redenen om het in Nederland rustig te houden…

   Beantwoorden
 • Danny

  Micky. Ik resoneer hierover toch meer met Vrijland en de commentaren onder zijn artikelen.
  Het staat voor mij buiten kijf dat het waar is wat hij vertelt over hoe de wereld in elkaar zit. Maar daarmee vertelt hij voor ons toch niets nieuws?

  Zijn verhaal over hemzelf geloof ik niet. Als hij echt zo betrokken is en de wereld wilt veranderen, is er maar één ding dat hij kan doen en dat is onderduiken en via Irma met haar kanaal alle stront naar buiten brengen. Dan gaat hij maar zogenaamd bij Assange of die andere knakker, Snowden, zitten, waar ze hem niet kunnen pakken en brengt hij de waarheid naar buiten naar de gewone mensen. Dan pas zou hij zijn taak goed vervullen als het waar is wat hij heeft meegemaakt.

  Zijn leeftijd. Hij is uit 1962 en is in 1982 in de bankenwereld gekomen, terwijl hij toen al langere tijd zelfstandig ondernemer was. Met 20 jaar oud al?
  Het klopt wat bij Vrijland wordt gezegd: Alles wat de mensen wíllen horen, heeft Ronald persoonlijk meegemaakt.

  Ook als je kijkt naar de rol van Irma en haar manier van interviewen. Totaal niet kritisch. Alleen maar bevestigend wat hij zegt. En dan natuurlijk het promoten door Irma van De Blije B op haar site.

  Als Ronald alles heeft meegemaakt zoals hij in de interviews vertelt, zou hij veel meer moeten doen om de kinderen te helpen dan hij nu doet door interviews in delen uit te geven, waarin hij van alles beweert, maar uiteindelijk niks doet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Leuk voor je.

   Mijn mening ken je, geen behoefte zoals gezegd in discussie, en ben het 100 procent eens met Monique haar reactie op jouw reactie hieronder.

   Beantwoorden
  • Ank

   Ik werd toch een beetje nieuwsgierig naar wat deze Martin Vrijland zoal geschreven heeft naar aanleiding van det derde interview.
   Uit zijn reaktie blijkt voor mij dat hij zich nog nooit verdiept heeft ik de echte wereld van de Illuminati. Het ontbreekt hem ten enen male aan een intern compas. En die heeft hij ook nooit gehad als je zijn klaagzang hoort over hoe hij behandeld is door de ‘alternatieve’ media. Eén groot brok gekwets ego komt daar mijns inziens uit naar voren.

   Beantwoorden
  • Sebas36

   Dit heeft niks met resoneren te maken Danny, het gaat eerder over voelen en zien.
   Kijk naar die man zijn ogen, zijn lichaamstaal dat kan je lezen. IRL maar ook op tv/video. Ronald spreekt de waarheid, ook uit mijn eigen bronnen weet ik dat die wereld zo in elkaar zit.

   Ik ken veel zelfstandig ondernemers en ook hele slimme van jonge leeftijd een non-argument dus.
   Die man is een emotioneel wrak, die ga je niet aanvallen want die staat op en loopt weg dat zie je toch zo? Hij is geen persoon om die “markt” aan te breken dat moeten de burgers doen. Ik denk dat hij en zijn gezin hier niet om willen gelegd worden. Persoonlijk had ik het ook zo ‘klein’ gebracht om jezelf en je gezin te beschermen.. Maar iemand moet wat doen/zeggen, je ziet duidelijk dat hij het doet omdat hij gewetens issues heeft. Die zou ik ook hebben.

   Beantwoorden
 • Freeflip

  Beste allemaal,

  Ik volg dit verhaal op de voet, intuitief geloof ik Ronald. Zijn dood is niet waar, is al op facebook door Ronald zelf ontkracht.
  Heb nu voorbij zien komen: vrijland, niburu, ellestar, johan oldenkamp, micha kat, kortom iedereen heeft er zo zijn mening over. Op twitter gevraagd naar reactie van Irma, Ole Damegard en de Blije B, deze zijn nu aan zet om duidelijkheid te brengen.

  Beantwoorden
 • Monique

  Als jouw gezin onder vuur zou staan, zou je dan ervoor kiezen alle shit naar buiten te brengen? Met naam en toenaam in de wetenschap dat als je dat doet je vrouw, kinderen weet ik veel wie naar een andere wereld geholpen wordt? Ik niet, dat weet ik wel.. En ja, onderduiken, voor hoelang, wil je in die onzekerheid zitten? Je hele leven? Hmmm..

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb net ook een poging gedaan om het artikel van MV te lezen. Ik zeg poging want ik heb het niet uitgelezen. Ik vind het een hoop geblaat en gekwaak en de enige conclusie die ik eruit kan trekken is dat de beste man volgens mij een fetisch heeft met NLP. Kwam er nog een conclusie uit? Bijvoorbeeld met welk doel Ronald alles aan elkaar zou liegen want zover ben ik niet gekomen. Ik vind het een hoop geblaat en weinig wol en inderdaad een overdosis ego die hele Martin Vrijland. .

  Beantwoorden
  • Sebas36

   MV, blaataap. Ja hij heeft wel shit gehad in het verleden maar ondertussen is hij een ‘shill’geworden zonder dat hij het zelf weet. Net zoals Teuben en dergelijke…
   Die mensen denken teveel met hun linker hersenhelft en niet met de rechterkant.

   Beantwoorden
 • Dirk

  Ik resoneer met elke letter van wat die man zegt, zelfs ondanks het feit dat ik een zorgeloze jeugd heb gehad én in dit leven nooit met dergelijke praktijken in contact ben geweest.

  Ik heb de drie delen van het interview na elkaar bekeken. Deel drie heeft nog veel meer diepgang als je deel 1 en 2 even hebt opgefrist en vallen er veel vragen weg. Als ik een tip mag geven.

  Ook heb ik ‘even’ de moeite gedaan om de door hem aangehaalde Protocollen van Zion te lezen. Het vraagt best wel wat werk vanwege het taalgebruik, maar het blijft zeker de moeite. Net zoals hij aanhaalt, het lijkt de diepere achtergrond van de dagelijkse krant. Voor de geïnteresseerden hierbij de link: https://static.webshopapp.com/shops/008525/files/107653625/protocollen-van-sion.pdf

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb ook een poging gedaan om de protocollen van Sion te lezen maar ik kom er niet echt doorheen. Het is, zeg maar, best wel zware kost en ook een hele lap tekst. Heel goed te doen als je van zwaar leesvoer houdt 😉

  Beantwoorden
 • Monique

  Ach ja, bij mij heeft dit meestal het tegenovergestelde effect. Hoe groter het in de krant komt hoe minder geloofwaardig ik het vind. Maar het is natuurlijk altijd leuk dat ze het proberen. En gelukkig zijn er steeds meer mensen die de MSM steeds minder serieus nemen.

  Beantwoorden
 • Monique

  En dan halen ze “stichting Skepsis” aan. Die mensen worden volgens mij betaald om alles waar een alternatief luchtje aan hangt onderuit te halen. Doe me alsjeblieft een lol zeg. Kunnen ze echt niets beters verzinnen?

  Beantwoorden
 • Monique

  En als het zo in de volkskrant komt zeg ik “sjapo Ronald Bernard”. Blijkbaar heeft hij toch een gevoelig snaartje geraakt 😛 wie o wie voelt zich hier bedreigt?

  Beantwoorden
  • Sebas36

   “eputies pinged his cell phone but it kept showing different locations and Bernard called back several times — he said his life was in danger — but he kept moving despite being told to stay put, deputies said.”

   Komt me nu al over als een afrekening, aankomende week maar eens de lokale kranten en SCmedia en de omgeving fact checken.

   En de volgende bankier die we waarschijnlijk aan het lijstje toe kunnen voegen van de honderden!. Het zal nog wel enkele weken duren voordat dit word bevestigd of debunked.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Wat ik begrepen heb is het al erg goed gedebunked, door Bernard zelf op zijn facebookpagina, ik kan het niet verifieeren want heb zelf geen facebook 🙂
    Maar heb daarnaast ook ergens het bericht gezien waarop het fake news bericht is gebaseerd. Er is daar tijd terug echt iemand op die manier om het leven gekomen, maar ze hebben daar Ronald Bernard van gemaakt in het fake bericht.

    Beantwoorden
    • Jos

     “want heb zelf geen facebook”,
     Eh, Mickey, wat is dit dan?
     https://www.facebook.com/IndigoRevolution/
     Ik snap het effe niet.

     Jos.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Heet ik Indigo Revolution? Dat is een pagina Jos, geen persoonlijk account.

      Beantwoorden
     • Sebas36

      FB maakt zelf op eigen houtje pagina’s aan met bekende zoekopdrachten Jos.

      Beantwoorden
    • Sebas36

     Aah ok, zelf ook geen Facebook vandaar…

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Goede zaak Sebas 🙂

      Maar hij leeft nog Ronald Bernard, had vrijdag of zo dat Engelstalige bericht vertaalt en op de site geplaatst met de tekst erbij dat ik niet zeker wist of het hier om een grap ging of dat het echt was. Toen kreeg ik ontzettend veel reacties van mensen die wel allerlei facebag kanalen volgen en andere websites volgen en toen wist ik binnen een uur genoeg, het is fake news over de dood van Bernard, en toen heb ik mijn vertaling van dat fake news van de site gehaald, omdat ik fake news niet wil promoten, want elke click daarop levert centjes op voor de de verspreider.

      Beantwoorden
   • Ikke

    En niet te vergeten al die holistische artsen die bij bosjes vallen….

    Beantwoorden
 • hans coudyser

  Ik vraag me eigenlijk af of er al iemand van jullie een ernstige poging gedaan heeft om een -publieke- uitwisseling met Martin aan te gaan? Of er al iemand -anders- zou bestaan die dit wenst te doen. Zo kan de lezer ook nog op een andere manier hierover zicht krijgen op gans die situatie en de al jaren geleden ontstaande achtergrond. Persoonlijk vind ik blijvende contacten in dit veld belangrijk, ook al liggen de standpunten soms heel ver uiteen. Een mens kan zich steeds vergissen, en dit ook toelaten. Martin heb ik al publiekelijk weten toegeven dat hij er al eens naast zat. Dat heb ik anderen in die wereld nog niet weten te doen. XX http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-ronald-bernard-debacle-en-de-controlled-demolition-van-complottheorieen/

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  even alle gekheid op een stokje, maar ik geloof niks van wat ie zegt persoonlijk. wel een goed wakker schuddend verhaal hoor, met de beste bedoelingen, maar kom op zeg geen CV?

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Als je jezelf je familie en ex collega’s niet in gevaar wilt brengen.

   Ik ken wel meer mensen die totaal uit de socialmedia staan en basicly ontvindbaar zijn, kameraad van me is agent. Zelfs de FB van zijn vrouw staat niks over hem, geen foto’s namen. Geen linked in enz…

   Ga maar eens zoeken op het ronde huis, Demmink enz. Allemaal heel normaal voor de elites. Eyes wide shut kwam ook niet zomaar uit de lucht vallen.

   Nee de rest geloofd allemaal Micha en Martin, die echt bekend staan als oplichters en nog samenwerken ook. Die 2 hebben een waslijst aan websites stampvol met reclames en 2x per week een mailtje waar ze lopen te janken om donaties. Wie is hier de oplichter?
   Half uurtje googlen en je kan een bak stront over die 2 naar boven halen daar word je naar van. Moeders bijvoorbeeld beschuldigen van moord op haar zoon om zijn eigen fouten te verhullen als (Kuch) onderzoeksjournalist. Nabestaanden van MH17 opbellen en vertellen door de telefoon dat daar niet hun kind ligt maar een pop.

   Er zijn echt mensen als die hem op straat tegenkomen slaan ze hem half dood… En begrijpelijk.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>