De false flag terreuraanslagen in Barcelona en Cambrils, een bizar script

8
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Danny

Tja…Micky…Zoals je al aan de commentaren ziet, denken velen hetzelfde als ik.

Tja…

Gerben

Ik zie het ook Danny
?

Danny

Ik kan me ook wel voorstellen dat het lastig is voor mensen, die een “aanslag” van dichtbij hebben meegemaakt. Maar daar is hier in Nederland amper sprake van. Voor degenen, die het wél doorhebben geldt tegenwoordig heel vaak wat ik al zei: Tja…Wij weten wel wat er allemaal geflikt wordt, maar wanneer gaan al die anderen het ook eens zien? Het gaat het voorstellingsvermogen van veel mensen te boven om op een bepaalde manier naar aanslagen etc te kijken. Om te geloven, dat onze EIGEN overheid zo vals en evil is. Liever geloven ze, dat er allerlei moslims zijn die… Lees verder »

Ongelofelijkethomas

Mensen zijn kudde dieren makke schapen die gezamelijk door een poort gaan terwijl er nergens een onheining te vinden is. Ik zou denken gho stukkie afsnijden. Helaas zijn wij schijnbaar dik in de minderheid. Hoe idioot het is blijkt wel dat er geen enkel beeld is van het busje wat mensen aanrijd? Terwijl normaal overal diverse filmpjes zijn hier nada. Correct me if i am wrong. Ook het busje geen spatje bloed. Nou geloof me ik heb een aanrijding zien gebeuren waarbij er bloed te zien was op de auto. Dan het verhaal van de bestuurder. Dood levend dood levend… Lees verder »

Ireen

Wat is de meerwaarde van t weten of iets een false flag is of niet. Je kunt er niets aan doen als blijkt dat inderdaad er meer achter de schermen speelt dan wordt gecommuniceerd. Ik vind de argumenten hierboven nogal slap, no Offence:). Het is ook maar net waar je de focus legt en hoe je die interpreteert. IS is een radicale groepering maar ik vind mensen die false flags geloven en alles wat hoort bij dit denkgoed net zo radicaal overkomt. Andersdenkenden worden vaak betiteld als schapen oid dus een lekkere discussie is vaak niet (meer) mogelijk. Dat is… Lees verder »