De false flag terreuraanslagen in Barcelona en Cambrils, een bizar script

( 8 )
 • Danny

  Tja…Micky…Zoals je al aan de commentaren ziet, denken velen hetzelfde als ik.

  Tja…

  Beantwoorden
 • Gerben

  Ik zie het ook Danny
  ?

  Beantwoorden
 • Danny

  Ik kan me ook wel voorstellen dat het lastig is voor mensen, die een “aanslag” van dichtbij hebben meegemaakt.
  Maar daar is hier in Nederland amper sprake van.
  Voor degenen, die het wél doorhebben geldt tegenwoordig heel vaak wat ik al zei: Tja…Wij weten wel wat er allemaal geflikt wordt, maar wanneer gaan al die anderen het ook eens zien?
  Het gaat het voorstellingsvermogen van veel mensen te boven om op een bepaalde manier naar aanslagen etc te kijken. Om te geloven, dat onze EIGEN overheid zo vals en evil is.
  Liever geloven ze, dat er allerlei moslims zijn die ons naar het leven staan. En dat die moslims een eigen staat in het Midden Oosten willen en daarom híer aanslagen plegen om er verzekerd van te zijn, dat ze dáár ook blijvend gebombardeerd worden. Logisch toch?

  Maar feitelijk kun je de meeste mensen hier in Nederland ook geen ongelijk geven. Iedereen is druk met zijn eigen leventje, waarin eigenlijk niks schrikbarend gebeurd behalve hier en daar een moordje of een afrekeningetje en een vermissinkje.
  Dus waarom zóuden ze erover nadenken? Geen tijd voor.

  Bijna geen mens die beseft wat vrijheid eigenlijk inhoudt. Bijna geen mens die weet wat werkelijk genieten is. Wat werkelijk VOELEN is. Jammer…

  Maar wie weet…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet het Danny, 99 procent gelooft klakkeloos die fearporn filmscipts. Ik verwacht ook niet dat de massa het snel gaat door hebben. We zitten middenin een nog veel groter filmscipt met z’n allen. Divide and conquer heet dat script. In de VS zien we hoe het in de praktijk uit werkt dat filmscipt, Europa is nog wat rustiger qua geweld, maar dat komt hier ook wel als ze zo door gaan met het volk tegen elkaar uitspelen. Gelukkig merk ik ook bij veel mensen dat ze zich niet laten uitspelen en zich niet laten bangmaken. Dit alles gaat toch allemaal wel door, net zoals dat deze site, en NetNietLive, door blijven gaan om de mensen die al wel willen weten bewust te maken van dit soort toneelstukken. Toneelstukken waar helaas veel doden bij vallen, dat helaas wel…

   Beantwoorden
   • Danny

    Ik merk ook dat veel mensen zich niet bang laten maken en zich niet laten uitspelen, maar zoals gezegd: Nu is het voor velen nog een ver-van-mijn-bed-show. Hoe dichtbij gaat het komen?

    Gelukkig zit ik hier veilig. Nederlanders zeggen altijd dat Limburgers niet bij Nederland horen en gelukkig zit ik te ver van de Belgische en Duitse grens af om daarbij te horen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Maastricht of Kerkrade. Ik hoor nergens bij…snik, snik…Haha 😉

    Overigens betreur ik net als jij de vele doden die tijdens de (false flag) aanslagen vallen en dan zeker niet te vergeten alle slachtoffers in het Midden Oosten.
    Het blijft frappant dat het leven stil staat als hier in het westen iets gebeurt, maar dat er nauwelijks wordt stil gestaan bij al het leed in het Midden Oosten en de rest van de wereld waar de VS en co “vrijheid en democratie” komen brengen.

    Beantwoorden
 • Ongelofelijkethomas

  Mensen zijn kudde dieren makke schapen die gezamelijk door een poort gaan terwijl er nergens een onheining te vinden is.

  Ik zou denken gho stukkie afsnijden.

  Helaas zijn wij schijnbaar dik in de minderheid.

  Hoe idioot het is blijkt wel dat er geen enkel beeld is van het busje wat mensen aanrijd? Terwijl normaal overal diverse filmpjes zijn hier nada. Correct me if i am wrong.

  Ook het busje geen spatje bloed. Nou geloof me ik heb een aanrijding zien gebeuren waarbij er bloed te zien was op de auto.

  Dan het verhaal van de bestuurder. Dood levend dood levend dood??????

  Nu weer een mogelijje aanslag in nederland. Hoezo toeval een wit busje spaans met gasflessen. Was lijkt mij al bekend voor het concert begon. Maar ja het heeft natuurlijk impact als er in nl ook wat gebeurd toch!

  En wat mij nog het meest verbaasd is dat het nu ineens marokaanse jongeren zijn.

  Zo uit het niets nooit enig reken van radicalisme vanuit die hoek. Stevast ISIS

  En nu isis is verslagen? Stappen we naar marokanen. Zelfs geen allah akbar geroepen.

  Etc etc etc

  Beantwoorden
 • Ireen

  Wat is de meerwaarde van t weten of iets een false flag is of niet. Je kunt er niets aan doen als blijkt dat inderdaad er meer achter de schermen speelt dan wordt gecommuniceerd. Ik vind de argumenten hierboven nogal slap, no Offence:). Het is ook maar net waar je de focus legt en hoe je die interpreteert. IS is een radicale groepering maar ik vind mensen die false flags geloven en alles wat hoort bij dit denkgoed net zo radicaal overkomt. Andersdenkenden worden vaak betiteld als schapen oid dus een lekkere discussie is vaak niet (meer) mogelijk. Dat is jammer. Zodra iets als feiten wordt betiteld ipv hypothese dan zitten we op een hellend vlak. Gelukkig benoem je in je stuk hierboven dat t inderdaad een theorie is dus dat stemt me in jouw geval positief.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Meen je deze reactie echt om ben je gewoon een internet troll?

   Je hebt de video niet eens beluistert en staat 0,0 procent open voor meningen die afwijken van wat de mainstream media zeggen, dus ik ga je verder ook niet voeden. Maar een van de redenen om zulke false flags te organisten is om het volk tegen elkaar uit te spelen en het volk bang maken en verder hersenspoelen. Als ik jouw reactie serieus moet nemen dan is ‘men’ in al die doelen redelijk geslaagd. Geloof wat je wilt geloven, maar je argumenten die je gebruikt om dit soort onderzoek onderuit te halen zijn duidelijke non argumenten van een gebrainwasht mekkerend schaap wat zich maar al te graag naar de slachtbank laat leiden. Veel geblaat, geen steekhoudende argumenten. Kom op Ireentje dat kan je beter!!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>