De false flag terreuraanslagen in Barcelona en Cambrils, een bizar script

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
4 jaren geleden

Tja…Micky…Zoals je al aan de commentaren ziet, denken velen hetzelfde als ik.

Tja…

Gerben
4 jaren geleden

Ik zie het ook Danny
?

Danny
4 jaren geleden

Ik kan me ook wel voorstellen dat het lastig is voor mensen, die een “aanslag” van dichtbij hebben meegemaakt. Maar daar is hier in Nederland amper sprake van. Voor degenen, die het wél doorhebben geldt tegenwoordig heel vaak wat ik al zei: Tja…Wij weten wel wat er allemaal geflikt wordt, maar wanneer gaan al die anderen het ook eens zien? Het gaat het voorstellingsvermogen van veel mensen te boven om op een bepaalde manier naar aanslagen etc te kijken. Om te geloven, dat onze EIGEN overheid zo vals en evil is. Liever geloven ze, dat er allerlei moslims zijn die… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Ik merk ook dat veel mensen zich niet bang laten maken en zich niet laten uitspelen, maar zoals gezegd: Nu is het voor velen nog een ver-van-mijn-bed-show. Hoe dichtbij gaat het komen? Gelukkig zit ik hier veilig. Nederlanders zeggen altijd dat Limburgers niet bij Nederland horen en gelukkig zit ik te ver van de Belgische en Duitse grens af om daarbij te horen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Maastricht of Kerkrade. Ik hoor nergens bij…snik, snik…Haha 😉 Overigens betreur ik net als jij de vele doden die tijdens de (false flag) aanslagen vallen en dan zeker niet te vergeten alle slachtoffers… Lees verder »

Ongelofelijkethomas
4 jaren geleden

Mensen zijn kudde dieren makke schapen die gezamelijk door een poort gaan terwijl er nergens een onheining te vinden is. Ik zou denken gho stukkie afsnijden. Helaas zijn wij schijnbaar dik in de minderheid. Hoe idioot het is blijkt wel dat er geen enkel beeld is van het busje wat mensen aanrijd? Terwijl normaal overal diverse filmpjes zijn hier nada. Correct me if i am wrong. Ook het busje geen spatje bloed. Nou geloof me ik heb een aanrijding zien gebeuren waarbij er bloed te zien was op de auto. Dan het verhaal van de bestuurder. Dood levend dood levend… Lees verder »

Ireen
4 jaren geleden

Wat is de meerwaarde van t weten of iets een false flag is of niet. Je kunt er niets aan doen als blijkt dat inderdaad er meer achter de schermen speelt dan wordt gecommuniceerd. Ik vind de argumenten hierboven nogal slap, no Offence:). Het is ook maar net waar je de focus legt en hoe je die interpreteert. IS is een radicale groepering maar ik vind mensen die false flags geloven en alles wat hoort bij dit denkgoed net zo radicaal overkomt. Andersdenkenden worden vaak betiteld als schapen oid dus een lekkere discussie is vaak niet (meer) mogelijk. Dat is… Lees verder »