Vaccinaties, chemtrails, asteroïden, killer robots, Nibiru, Monsanto, AI, de NWO, de Deep State, de chip en de illuminati

36
Reageer op dit artikel

13 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Amilius

Duidelijk,
Met dit stuk maak je de hele alternatieve en andere media overbodig. Uitgepraat…uitgelezen…
Mezelf oplossen in mezelf, tot er niets meer over is.
Fijn voor de wereld en voor mij.
Laat de laatste het licht uit doen.
Of is er nog een alternatief,
zoals altijd.

Akky van der Veer

Weet je, Micky, ik moest hier hartelijk om lachen en daarna voelde ik me lekker, zeg maar: bevrijd. Heerlijk, bedankt!

Sebas36

De truc is om alles te zien als een observer en het je niet emotioneel te laten grijpen. Boos zijn heeft ook geen zin, uitzoeken hoe laag 1 en 2 alles hebben geregeld heeft kan jezelf helpen om ‘hen’een pootje te lichten en je eigen leven hierdoor beter in te richten zoals jezelf wilt. Een beetje fipronil? Goed voor je weerstand 😛 En in de komkommertijd moet je toch wat te doen hebben? Ik ben geen superfan van Martin maar deze las ik net voor dit bericht, hebben jullie met elkaar gemaild ofzo? Goede collum trouwens… Angstzaaiers op de payrol… Lees verder »

Aquarius

Je hebt het management en norm-groepje van wanttoknow goed bestudeerd omdat je ze zo treffend beschrijft in dit artikel. Anders zou het wel een enorm toeval zijn.
Zie ook: http://www.ninefornews.nl/censuur-youtube-bang-worden-orwell/

Arend Zeevat

Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld. Dat is althans mijn beleving na jaren in die ‘alternatieve’ media als Arend Zeevat te hebben rondgedobberd.

Nika

Arend, wellicht heb je te grote verwachtingen aan je medemens. Het lijkt soms net op een meester in een klas, die baalt dat zijn leerlingen het niet snappen. Relax!! 😉

Arend Zeevat

Maar goed, laten we er vanuit gaan dat iedereen onderweg en lerende is!

Evarist

Heb nu al zoveel Gelezen en onderzoek gedaan in de alternatieve media. Zocht altijd een externe oplossing en verklaring. Maar sinds kort lees ik jou website jij ben de shit echt waar !

Monique

Ik word ook altijd blij van deze columns. Het zet de beentjes weer even op aarde zeg maar. Ik zit op FB bij een gesloten groep “vaccin-vrij”. En het is superfijn om te merken dat steeds meer mensen zich aansluiten en dus wakker worden. Maar ik merk soms ook een bepaalde tendens. Het calimero-syndroom viert ook hoogtij daar. We moeten allemaal vreselijk bang worden dat vaccinaties overal verplicht worden. En “zij” die ons dit aandoen, onze kinderen willen vergiftigen, de populatie willen uitdunnen en blabla. Allemaal ongetwijfeld waar maar ik krijg er soms echt krultenen van. En dan vind ik… Lees verder »

Danny

Het Zij-zijn-groot-en-ik-is-klein-principe heb ik al lang geleden laten varen, maar ik ben me wel terdege bewust van mijn lichamelijke beperkingen als mens en mijn daaraan gekoppelde hekel aan zowel fysieke als mentale pijn. Ik ben me dus ook terdege bewust van de externe factoren die van invloed kunnen zijn op mij als mens. Dus ik probeer heel erg om vanuit mijn innerlijke te leven, maar hoe reageer ik als er ook in mijn wereld oorlog uitbreekt? Als ik mijn dieren om wat voor reden dan ook buiten mijn schuld kwijt raak? Als de economie daadwerkelijk instort? Geen zaken waardoor ik… Lees verder »

Dank Micky, dikke chapeau voor dit duidelijke stuk! Las vandaag “toevallig” dat Martin Vrijland ook over iets dergelijks schreef. Ben het eens met Arend’s schrijven: Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld. Oftewel er is nog niets opgelost! (o-punt) Wij zijn onze eigen creaties dus waarom wijzen naar derden? Zo zinloos. Mijn ge-weten stuurt mij in dit bestaan, “ooit” heb ik het begrepen; was wel erg zwaar om in te zien dat je je eigen oorzaak bent keer op keer.… Lees verder »

Nika

Beste mensen, de geest is de matrix van de materie…

Hans Coudyser

Jullie leveren knap werk. Hetgeen ik nog wat mis is een verdieping van het thema ‘virtuele realiteit’. Duidelijk stelling innemen dat we hier bewust voor gekozen hebben om hier aanwezig te zijn omhelst ook het innemen van verantwoordelijkheid van die stelling terwijl er meer en meer consensus onstaat dat we ons in een virtuele simulatie vertoeven. Hoe rijm je dit? Ik ben het er mee eens dat alles binnen het zelf te vinden is. Er is echter een speler die de simulatie inbrengt, ook de intergalaktische die je al knap in woord en beeld gebracht hebt. Xhans.

Danny

Wat als wij nu niet in een virtuele simulatie vertoeven, maar men ons dat wil laten geloven om mensen makkelijker de virtuele werelden van de toekomst in te krijgen?

Monique

Nee ik geloof er ook niet in dat we in een virtuele wereld leven. Voor mijn gevoel is dat puur een vlucht uit de realiteit..

Danny

Als ergens consensus over ontstaat, wilt dat nog niet zeggen dat het waarheid is…
Ligt er maar net aan door wie die gewenste consensus gesponsord wordt 😉

Arend Zeevat

Mijn inziens leven we in een door geestelijke levenskrachten vormgegeven holografische werkelijkheid. Deze wordt echter steeds meer door doodse tegenkrachten omgevormd tot een doods kunstmatige en egogerichte schijnwerkelijkheid. Deze levende holografische werkelijkheid wordt zo van haar levenskrachten ontdaan. De doodskrachten willen het bewustzijn van de mens mineraliseren, door het op te sluiten in het silicium van de micro/nanochip. Daarmee wil de rationeel/analytische wetenschap de volgende spreuk uit de Zend Avesta van het oude Perzië op een geheel veruiterlijkte en materialistische wijze vormgeven. Terwijl deze verinnerlijkt geestelijk is bedoeld. Het uiteindelijke doel is de individuele mens van zijn/haar geestelijk scheppend vermogen… Lees verder »

Nika

Recent Max Igan ‘Truth and Virtual Life’
http://thecrowhouse.com/stm304.html

hans coudyser

Vanuit wie zou dit programma dan komen? Ik zal je verwezen artikels nog eens doornemen. Ik heb me steeds afgevraagd met welk doel ons bewustzijn van weten hier gewist zou moeten worden bij hergeboorte als dit ons werkelijke thuis zou zijn. Ook heb ik het gevoel dat ‘ons zoeken’ steeds en zet zal blijven achterlopen op datgene die de virtuele stukken inbrengt. Zo blijven we palaveren, verklaren en zoeken maar er echt bij geraken? Velen hebben op een of andere manier ‘herinneringen’ van een ‘ander’ aards leven. Zouden stukken hiervan, zoals de natuur virtueel niet kunnen ingebracht zijn om ons… Lees verder »