Vaccinaties, chemtrails, asteroïden, killer robots, Nibiru, Monsanto, AI, de NWO, de Deep State, de chip en de illuminati

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
4 jaren geleden

Duidelijk,
Met dit stuk maak je de hele alternatieve en andere media overbodig. Uitgepraat…uitgelezen…
Mezelf oplossen in mezelf, tot er niets meer over is.
Fijn voor de wereld en voor mij.
Laat de laatste het licht uit doen.
Of is er nog een alternatief,
zoals altijd.

Akky van der Veer
4 jaren geleden

Weet je, Micky, ik moest hier hartelijk om lachen en daarna voelde ik me lekker, zeg maar: bevrijd. Heerlijk, bedankt!

Sebas36
4 jaren geleden

De truc is om alles te zien als een observer en het je niet emotioneel te laten grijpen. Boos zijn heeft ook geen zin, uitzoeken hoe laag 1 en 2 alles hebben geregeld heeft kan jezelf helpen om ‘hen’een pootje te lichten en je eigen leven hierdoor beter in te richten zoals jezelf wilt. Een beetje fipronil? Goed voor je weerstand 😛 En in de komkommertijd moet je toch wat te doen hebben? Ik ben geen superfan van Martin maar deze las ik net voor dit bericht, hebben jullie met elkaar gemaild ofzo? Goede collum trouwens… Angstzaaiers op de payrol… Lees verder »

Aquarius
4 jaren geleden

Je hebt het management en norm-groepje van wanttoknow goed bestudeerd omdat je ze zo treffend beschrijft in dit artikel. Anders zou het wel een enorm toeval zijn.
Zie ook: http://www.ninefornews.nl/censuur-youtube-bang-worden-orwell/

Aquarius
4 jaren geleden

Zelf lees ik nog wel geregeld (ook) de alternatieve media. Maar het is (steeds) lastiger daar ook “werkelijk” nieuws te vinden. Het rondbazuinen van de “eigen mening”, manipulatie van informatie en norm setting van de hardste schreeuwers, is orde van de dag alsook discussie om de discussie. Het Nexus instituut vind ik ook een prima internationale organisatie ontstaan vanuit het humanisme. Bij een aantal lezingen en workshops ben ik ook geweest, ze doen op de achtergrond veel goed werkt. En heb dit ook in de commentaren bij WTK meermaals gemeld. Al LIJKT het in deze wereld “vechten tegen de bierkaai”.… Lees verder »

Nika
4 jaren geleden

Micky, deze Aquarius is een ‘trol’. Hij heeft een ban op wtk (en dat krijg je dus niet snel) en hij gaat hier zielig doen terwijl er sinds ruim een jaar wtk wordt ‘aangevallen’ door ‘trollen’, die steeds hun ip adressen veranderen en iedereen tegen elkaar proberen uit te spelen en werkelijk onbeschoft te werk gaan. Geen fair play.

Aquarius
4 jaren geleden
Reply to  Nika

Nou Nika, er zijn vele redenen om op Internet gebruik te maken van TOR en/of VPN of andere middelen. Alleen de slapers doen dat niet, kijk eens op Bits of Freedom: https://www.bof.nl/

En voor wat betreft aanvallen door “trollen” verwijs ik naar wat ik hierboven al heb gezegd. Jonkers gaat hier niet mee wegkomen.

Aquarius
4 jaren geleden

Gelukkig niet 🙂

Sebas36
4 jaren geleden

Ze liggen niet achter iedere struik maar ze zitten wel degelijk in de alternatieve media te kutten en ze proberen sommige zaken een andere kant op te sturen naar de volgende “coma” laten we het maar zeggen. Door lezen en ‘observeren’ van de Alt. media is mij dat ook al meerdere malen opgevallen. Berichten/nieuws word vaak zo banaal aangepakt, ik kan er even geen ander woord voor vinden dat het bewust door een site zelf in het verdom hoekje word gedrukt. (Ik heb het niet over WantToKnow) In mijn gameclan verleden, mensen heb ontmoet die dit werk deden voor de… Lees verder »

Arend Zeevat
4 jaren geleden

Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld. Dat is althans mijn beleving na jaren in die ‘alternatieve’ media als Arend Zeevat te hebben rondgedobberd.

Nika
4 jaren geleden
Reply to  Arend Zeevat

Arend, wellicht heb je te grote verwachtingen aan je medemens. Het lijkt soms net op een meester in een klas, die baalt dat zijn leerlingen het niet snappen. Relax!! 😉

Arend Zeevat
4 jaren geleden

Maar goed, laten we er vanuit gaan dat iedereen onderweg en lerende is!

Evarist
4 jaren geleden

Heb nu al zoveel Gelezen en onderzoek gedaan in de alternatieve media. Zocht altijd een externe oplossing en verklaring. Maar sinds kort lees ik jou website jij ben de shit echt waar !

Monique
4 jaren geleden

Ik word ook altijd blij van deze columns. Het zet de beentjes weer even op aarde zeg maar. Ik zit op FB bij een gesloten groep “vaccin-vrij”. En het is superfijn om te merken dat steeds meer mensen zich aansluiten en dus wakker worden. Maar ik merk soms ook een bepaalde tendens. Het calimero-syndroom viert ook hoogtij daar. We moeten allemaal vreselijk bang worden dat vaccinaties overal verplicht worden. En “zij” die ons dit aandoen, onze kinderen willen vergiftigen, de populatie willen uitdunnen en blabla. Allemaal ongetwijfeld waar maar ik krijg er soms echt krultenen van. En dan vind ik… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Het Zij-zijn-groot-en-ik-is-klein-principe heb ik al lang geleden laten varen, maar ik ben me wel terdege bewust van mijn lichamelijke beperkingen als mens en mijn daaraan gekoppelde hekel aan zowel fysieke als mentale pijn. Ik ben me dus ook terdege bewust van de externe factoren die van invloed kunnen zijn op mij als mens. Dus ik probeer heel erg om vanuit mijn innerlijke te leven, maar hoe reageer ik als er ook in mijn wereld oorlog uitbreekt? Als ik mijn dieren om wat voor reden dan ook buiten mijn schuld kwijt raak? Als de economie daadwerkelijk instort? Geen zaken waardoor ik… Lees verder »

netschka
4 jaren geleden

Dank Micky, dikke chapeau voor dit duidelijke stuk! Las vandaag “toevallig” dat Martin Vrijland ook over iets dergelijks schreef. Ben het eens met Arend’s schrijven: Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld. Oftewel er is nog niets opgelost! (o-punt) Wij zijn onze eigen creaties dus waarom wijzen naar derden? Zo zinloos. Mijn ge-weten stuurt mij in dit bestaan, “ooit” heb ik het begrepen; was wel erg zwaar om in te zien dat je je eigen oorzaak bent keer op keer.… Lees verder »

Nika
4 jaren geleden

Beste mensen, de geest is de matrix van de materie…

Hans Coudyser
4 jaren geleden

Jullie leveren knap werk. Hetgeen ik nog wat mis is een verdieping van het thema ‘virtuele realiteit’. Duidelijk stelling innemen dat we hier bewust voor gekozen hebben om hier aanwezig te zijn omhelst ook het innemen van verantwoordelijkheid van die stelling terwijl er meer en meer consensus onstaat dat we ons in een virtuele simulatie vertoeven. Hoe rijm je dit? Ik ben het er mee eens dat alles binnen het zelf te vinden is. Er is echter een speler die de simulatie inbrengt, ook de intergalaktische die je al knap in woord en beeld gebracht hebt. Xhans.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Wat als wij nu niet in een virtuele simulatie vertoeven, maar men ons dat wil laten geloven om mensen makkelijker de virtuele werelden van de toekomst in te krijgen?

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Nee ik geloof er ook niet in dat we in een virtuele wereld leven. Voor mijn gevoel is dat puur een vlucht uit de realiteit..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Als ergens consensus over ontstaat, wilt dat nog niet zeggen dat het waarheid is…
Ligt er maar net aan door wie die gewenste consensus gesponsord wordt 😉

Arend Zeevat
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Mijn inziens leven we in een door geestelijke levenskrachten vormgegeven holografische werkelijkheid. Deze wordt echter steeds meer door doodse tegenkrachten omgevormd tot een doods kunstmatige en egogerichte schijnwerkelijkheid. Deze levende holografische werkelijkheid wordt zo van haar levenskrachten ontdaan. De doodskrachten willen het bewustzijn van de mens mineraliseren, door het op te sluiten in het silicium van de micro/nanochip. Daarmee wil de rationeel/analytische wetenschap de volgende spreuk uit de Zend Avesta van het oude Perzië op een geheel veruiterlijkte en materialistische wijze vormgeven. Terwijl deze verinnerlijkt geestelijk is bedoeld. Het uiteindelijke doel is de individuele mens van zijn/haar geestelijk scheppend vermogen… Lees verder »

Nika
4 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Recent Max Igan ‘Truth and Virtual Life’
http://thecrowhouse.com/stm304.html

hans coudyser
4 jaren geleden

Vanuit wie zou dit programma dan komen? Ik zal je verwezen artikels nog eens doornemen. Ik heb me steeds afgevraagd met welk doel ons bewustzijn van weten hier gewist zou moeten worden bij hergeboorte als dit ons werkelijke thuis zou zijn. Ook heb ik het gevoel dat ‘ons zoeken’ steeds en zet zal blijven achterlopen op datgene die de virtuele stukken inbrengt. Zo blijven we palaveren, verklaren en zoeken maar er echt bij geraken? Velen hebben op een of andere manier ‘herinneringen’ van een ‘ander’ aards leven. Zouden stukken hiervan, zoals de natuur virtueel niet kunnen ingebracht zijn om ons… Lees verder »

hans coudyser
4 jaren geleden

dank je Micky, ik bekijk het. XX

Hans Coudyser
4 jaren geleden
Reply to  hans coudyser

Micky, ik heb een en ander een eerste keer herlezen. Eigenlijk kan ik alles goed volgen en min of meer ook voelen. Maar waar je het over verdichting hebt kan ik dit -nog- niet. Ik voel ook niet dat dit hier op aarde de enige en ultieme plek voor dit beschreven proces zou zijn (als dit al zou bestaan). Ons denken en begrijpen is overwegend centrisch en naar en vanuit ons zelf gericht. Er zijn manieren om dit anders te doen. Persoonlijk heb ik het gevoel dat ik of iets van mezelf tegelijk op meerdere plaatsen vertoef, en die andere… Lees verder »