Vaccinaties, chemtrails, asteroïden, killer robots, Nibiru, Monsanto, AI, de NWO, de Deep State, de chip en de illuminati

( 36 )
 • Amilius

  Duidelijk,
  Met dit stuk maak je de hele alternatieve en andere media overbodig. Uitgepraat…uitgelezen…
  Mezelf oplossen in mezelf, tot er niets meer over is.
  Fijn voor de wereld en voor mij.
  Laat de laatste het licht uit doen.
  Of is er nog een alternatief,
  zoals altijd.

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Weet je, Micky, ik moest hier hartelijk om lachen en daarna voelde ik me lekker, zeg maar: bevrijd. Heerlijk, bedankt!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fijn om te horen Akky, dat betekent dat de hofnar van de alternatieve media zijn werk weer goed gedaan heeft 😉

   Beantwoorden
 • Sebas36

  De truc is om alles te zien als een observer en het je niet emotioneel te laten grijpen. Boos zijn heeft ook geen zin, uitzoeken hoe laag 1 en 2 alles hebben geregeld heeft kan jezelf helpen om ‘hen’een pootje te lichten en je eigen leven hierdoor beter in te richten zoals jezelf wilt. Een beetje fipronil? Goed voor je weerstand 😛 En in de komkommertijd moet je toch wat te doen hebben?

  Ik ben geen superfan van Martin maar deze las ik net voor dit bericht, hebben jullie met elkaar gemaild ofzo?
  Goede collum trouwens…
  Angstzaaiers op de payrol van de AIVD.
  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/ronald-bernard-irma-schiffers-ad-broere-de-cooperatie-vrije-media-het-aivd-vangnetten-voor-waarheidszoekers/

  Ik resoneer er 100% mee…

  Beantwoorden
 • Aquarius

  Je hebt het management en norm-groepje van wanttoknow goed bestudeerd omdat je ze zo treffend beschrijft in dit artikel. Anders zou het wel een enorm toeval zijn.
  Zie ook: http://www.ninefornews.nl/censuur-youtube-bang-worden-orwell/

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee niet specifiek WantToKnow, ik houdt mij niet echt bezig met WantToKnow, ken de verhalen over Guido, maar ik heb persoonlijk 0,0 problemen met Guido, hij vraagt mij netjes of hij mijn artikelen mag quoten bijvoorbeeld, hij houdt dus van goede literatuur 😉

   Het is het algehele beeld van de alternatieve media wat ik heb, gebaseerd op (zoals Arend het hieronder noem) jarenlang ronddobberen in de alternatieve media. Ik lees binnen die alternatieve media wel eens wat van Nexus op bovendien.com, daar zit geen dikke laag mind-ego achter, dient geen agenda en is onafhankelijk. Voor de rest zal ik je eerlijk bekennen datik niets meer lees in de alternatieve media, behalve als iemand mij mailt en zegt iets interessants gevonden te hebben. Ik zie na dat jarenlange ronddobberen wat Arend hieronder zegt, een hoop mensen die best soms wel wat van de externe wereld begrijpen of denken te begrijpen, vaak met de beste intenties (ik zie geen AIVD agenten achter elke struik liggen) maar het stokt vaak op een bepaald niveau en dan gaat het in herhaling vallen en als de aandacht dan nog verder wegebt gaan ze elkaar zwart maken, en dat noemt zichzelf dan wakker of verlicht, of whatever..

   Beantwoorden
   • Aquarius

    Zelf lees ik nog wel geregeld (ook) de alternatieve media. Maar het is (steeds) lastiger daar ook “werkelijk” nieuws te vinden. Het rondbazuinen van de “eigen mening”, manipulatie van informatie en norm setting van de hardste schreeuwers, is orde van de dag alsook discussie om de discussie.

    Het Nexus instituut vind ik ook een prima internationale organisatie ontstaan vanuit het humanisme. Bij een aantal lezingen en workshops ben ik ook geweest, ze doen op de achtergrond veel goed werkt. En heb dit ook in de commentaren bij WTK meermaals gemeld. Al LIJKT het in deze wereld “vechten tegen de bierkaai”. Veel goede publicaties:
    https://nexus-instituut.nl/publicaties/?publication_type%5B0%5D=nexus-bibliotheek#filter

    En dan toch nog even Wanttoknow. Het kan niet zo zijn dat daar de privacy van persoonsgegevens niet van toepassing hoeft te zijn. Op de site wordt aangegeven dat e-mail adressen nooit worden gepubliceerd, vervolgens publiceren ze wel de IP adressen van bezoekers op de site! En houden ze in de database per bezoeker de IP adressen bij, zelfs zonder dit te melden en dan met “boter op je hoofd” wel over cookies emmeren. Dat wordt dan gedaan onder het mom van “trol” wat überhaupt al niet ter zake doet maar bij WTK verbasterd is tot hen die ongezouten kritiek hebben op artikel of comment en niet “de geldende wtk norm omarmen”. Voor de privacy schending zullen ze zich moeten verantwoorden als ze niet snel de werkwijze aanpassen.

    Beantwoorden
   • Nika

    Micky, deze Aquarius is een ‘trol’. Hij heeft een ban op wtk (en dat krijg je dus niet snel) en hij gaat hier zielig doen terwijl er sinds ruim een jaar wtk wordt ‘aangevallen’ door ‘trollen’, die steeds hun ip adressen veranderen en iedereen tegen elkaar proberen uit te spelen en werkelijk onbeschoft te werk gaan. Geen fair play.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Bedankt voor de waarschuwing Nika. Ik laat mij in ieder geval niet uitspelen

     Beantwoorden
    • Aquarius

     Nou Nika, er zijn vele redenen om op Internet gebruik te maken van TOR en/of VPN of andere middelen. Alleen de slapers doen dat niet, kijk eens op Bits of Freedom: https://www.bof.nl/

     En voor wat betreft aanvallen door “trollen” verwijs ik naar wat ik hierboven al heb gezegd. Jonkers gaat hier niet mee wegkomen.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Bedankt voor jullie zegje over andere websites Aquarius en Nika, maar vanaf nu graag weer on topic, gezeik over andere websites haal ik vanaf nu gewoon weer weg, want dit is Indigo Revolution en niet WanttoKnow

      Beantwoorden
   • Sebas36

    Ze liggen niet achter iedere struik maar ze zitten wel degelijk in de alternatieve media te kutten en ze proberen sommige zaken een andere kant op te sturen naar de volgende “coma” laten we het maar zeggen.
    Door lezen en ‘observeren’ van de Alt. media is mij dat ook al meerdere malen opgevallen.
    Berichten/nieuws word vaak zo banaal aangepakt, ik kan er even geen ander woord voor vinden dat het bewust door een site zelf in het verdom hoekje word gedrukt. (Ik heb het niet over WantToKnow)

    In mijn gameclan verleden, mensen heb ontmoet die dit werk deden voor de kost als burger. Daar viel ook trollen onder en sites ondermijnen/overnemen en beheren/onderhouden. Daarom geloof ik ook wel dat ze Martin hebben aangepakt. Maar alle verhalen zijn met een sausje als je snapt wat ik bedoel. 😉

    Beantwoorden
 • Arend Zeevat

  Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld. Dat is althans mijn beleving na jaren in die ‘alternatieve’ media als Arend Zeevat te hebben rondgedobberd.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Deze mededobberaar is het 100 procent met je eens Arend

   Beantwoorden
  • Nika

   Arend, wellicht heb je te grote verwachtingen aan je medemens. Het lijkt soms net op een meester in een klas, die baalt dat zijn leerlingen het niet snappen. Relax!! 😉

   Beantwoorden
 • Arend Zeevat

  Maar goed, laten we er vanuit gaan dat iedereen onderweg en lerende is!

  Beantwoorden
 • Evarist

  Heb nu al zoveel Gelezen en onderzoek gedaan in de alternatieve media. Zocht altijd een externe oplossing en verklaring. Maar sinds kort lees ik jou website jij ben de shit echt waar !

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dank je, ik ben graag de shit 🙂

   Beantwoorden
 • Monique

  Ik word ook altijd blij van deze columns. Het zet de beentjes weer even op aarde zeg maar. Ik zit op FB bij een gesloten groep “vaccin-vrij”. En het is superfijn om te merken dat steeds meer mensen zich aansluiten en dus wakker worden. Maar ik merk soms ook een bepaalde tendens. Het calimero-syndroom viert ook hoogtij daar. We moeten allemaal vreselijk bang worden dat vaccinaties overal verplicht worden. En “zij” die ons dit aandoen, onze kinderen willen vergiftigen, de populatie willen uitdunnen en blabla. Allemaal ongetwijfeld waar maar ik krijg er soms echt krultenen van. En dan vind ik het ook weleens fijn om dan weer een column te lezen van Micky. Om de balans erin te houden. Ook al vinden sommigen, wellicht iedereen op mijn FB dat Indigo sprookjes verteld. Dat commentaar kreeg ik een keer. Ik zei toen lacherig dat iedereen het recht heeft om in zijn eigen sprookje te geloven 🙂

  Beantwoorden
 • Danny

  Het Zij-zijn-groot-en-ik-is-klein-principe heb ik al lang geleden laten varen, maar ik ben me wel terdege bewust van mijn lichamelijke beperkingen als mens en mijn daaraan gekoppelde hekel aan zowel fysieke als mentale pijn.
  Ik ben me dus ook terdege bewust van de externe factoren die van invloed kunnen zijn op mij als mens.
  Dus ik probeer heel erg om vanuit mijn innerlijke te leven, maar hoe reageer ik als er ook in mijn wereld oorlog uitbreekt? Als ik mijn dieren om wat voor reden dan ook buiten mijn schuld kwijt raak? Als de economie daadwerkelijk instort?
  Geen zaken waardoor ik mij laat leiden, maar ze spelen wel een rol in mijn hoofd. Altijd proberen om “voorbereid” te zijn op het ergste…

  Van de andere kant zegt iets in mij ook: Laat maar komen. Dan begint het pas echt…

  Beantwoorden
 • netschka

  Dank Micky, dikke chapeau voor dit duidelijke stuk!
  Las vandaag “toevallig” dat Martin Vrijland ook over iets dergelijks schreef.

  Ben het eens met Arend’s schrijven: Velen in de alternatieve media zijn wakkerder t.a.v. van het Kwaad in de buitenwereld en verkeren in een droomloze coma t.a.v. het Kwaad in hun eigen binnenwereld.
  Oftewel er is nog niets opgelost! (o-punt)

  Wij zijn onze eigen creaties dus waarom wijzen naar derden? Zo zinloos.
  Mijn ge-weten stuurt mij in dit bestaan, “ooit” heb ik het begrepen; was wel erg zwaar om in te zien dat je je eigen oorzaak bent keer op keer. Dus voel me nu meer vrij en blij en gezond! Lees graag Arend en jouw column.Verder hebben de Nieuwe Dokters mij letterlijk wakker geschud.
  Vooral daarin de Orion Kronieken te lezen!
  https://www.denieuwedokters.nl/index.php/home-2

  Geniet en leef je leven, fijne dag allemaal.

  Beantwoorden
 • Nika

  Beste mensen, de geest is de matrix van de materie…

  Beantwoorden
 • Hans Coudyser

  Jullie leveren knap werk. Hetgeen ik nog wat mis is een verdieping van het thema ‘virtuele realiteit’. Duidelijk stelling innemen dat we hier bewust voor gekozen hebben om hier aanwezig te zijn omhelst ook het innemen van verantwoordelijkheid van die stelling terwijl er meer en meer consensus onstaat dat we ons in een virtuele simulatie vertoeven. Hoe rijm je dit? Ik ben het er mee eens dat alles binnen het zelf te vinden is. Er is echter een speler die de simulatie inbrengt, ook de intergalaktische die je al knap in woord en beeld gebracht hebt. Xhans.

  Beantwoorden
  • Danny

   Wat als wij nu niet in een virtuele simulatie vertoeven, maar men ons dat wil laten geloven om mensen makkelijker de virtuele werelden van de toekomst in te krijgen?

   Beantwoorden
   • Monique

    Nee ik geloof er ook niet in dat we in een virtuele wereld leven. Voor mijn gevoel is dat puur een vlucht uit de realiteit..

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Het is inderdaad een gevalletje van je verantwoordelijkheid van je af schuiven en in de slachtofferrol blijven hangen. Ook al aangestipt in dit artikel hierboven. 🙂

     Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb daar wel vaker over geschreven, bijvoorbeeld in dit artikel https://www.indigorevolution.nl/de-connectie-tussen-jou-en-jouw-moederplaneet/

   Dat we niet zelf gekozen hebben om in een virtuele realiteit te leven is omdat we niet in een virtuele realiteit leven. Dat is een mind programma, niet de realiteit.

   Beantwoorden
  • Danny

   Als ergens consensus over ontstaat, wilt dat nog niet zeggen dat het waarheid is…
   Ligt er maar net aan door wie die gewenste consensus gesponsord wordt 😉

   Beantwoorden
   • Arend Zeevat

    Mijn inziens leven we in een door geestelijke levenskrachten vormgegeven holografische werkelijkheid. Deze wordt echter steeds meer door doodse tegenkrachten omgevormd tot een doods kunstmatige en egogerichte schijnwerkelijkheid. Deze levende holografische werkelijkheid wordt zo van haar levenskrachten ontdaan.

    De doodskrachten willen het bewustzijn van de mens mineraliseren, door het op te sluiten in het silicium van de micro/nanochip. Daarmee wil de rationeel/analytische wetenschap de volgende spreuk uit de Zend Avesta van het oude Perzië op een geheel veruiterlijkte en materialistische wijze vormgeven. Terwijl deze verinnerlijkt geestelijk is bedoeld. Het uiteindelijke doel is de individuele mens van zijn/haar geestelijk scheppend vermogen af te snijden, want dat is immers door die doodskrachten uiteindelijk niet te controleren, daar het uit een eeuwig scheppende Bron komt.

    Draag het licht naar de aarde.
    O mens,
    gij zijt tussen het licht en de duisternis geplaatst.
    Wees een strijder voor het licht.
    Houdt van de aarde,
    zodat zij tot een stralende edelsteen wordt.
    Herschep de plant.
    Herschep het dier.
    Herschep u zelf.

    Beantwoorden
  • Nika

   Recent Max Igan ‘Truth and Virtual Life’
   http://thecrowhouse.com/stm304.html

   Beantwoorden
 • hans coudyser

  Vanuit wie zou dit programma dan komen? Ik zal je verwezen artikels nog eens doornemen. Ik heb me steeds afgevraagd met welk doel ons bewustzijn van weten hier gewist zou moeten worden bij hergeboorte als dit ons werkelijke thuis zou zijn. Ook heb ik het gevoel dat ‘ons zoeken’ steeds en zet zal blijven achterlopen op datgene die de virtuele stukken inbrengt. Zo blijven we palaveren, verklaren en zoeken maar er echt bij geraken? Velen hebben op een of andere manier ‘herinneringen’ van een ‘ander’ aards leven. Zouden stukken hiervan, zoals de natuur virtueel niet kunnen ingebracht zijn om ons het idee (de waan) te geven dat die herinneringen van ‘hier’ zijn? Met alle kennis die momenteel razendsnel tot ons komt zijn er hier hoe dan ook massa’s gelijkenissen met hoe virtuele simulatie werkt. Martijn schrijft daar overigens ook over. Ik heb in het verleden met heel wat ouderen gesproken uit de Amerika’s die allen min of meer overtuigd zijn dat dit hier niet ons werkelijke thuis is. De theorie van de hartconnectie enz zou eveneens een mindc.programma kunnen zijn, want kan zonder problemen beînvloed en gestuurd worden van buiten ons zelf. De pil is misschien nog veel roder dan we vermoeden. We hebben iets in ons die de neiging heeft om onszelf te overtuigen met ingevingen waar we ons dan aan optrekken die het nog draaglijk en zinvol houden, die het nog kan aanzien en aanvaarden … Het zijn vragen en opvattingen die bij mij alast nog behoorlijk flexibel zijn. Maar indien mijn voelen er -totaal- naast zou zijn (dit is basis al aanwezig sinds mijn kindertijd) dan is dit er -virteel- ingezet … Gr. Hans. https://www.youtube.com/watch?v=XppJ_hDJhto

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>