De vortex/stargate in de Golf van Aden bij Jemen

( 16 )
 • m

  In het materiaal van Ashayana Deane, de boeken van Voyagers, is veel te vinden over vortexen en star gates. Volgens haar gaan conflicten in de wereld bijna altijd om star gates …
  http://www.schildpadboeken.nl

  Beantwoorden
 • Monique

  Is gek eigenlijk. In heel mijn leven nog nooit een ufo of een Alien gezien en toch ben ik overtuigd van het bestaan ervan. Ik heb het altijd raar gevonden dat mensen alleen geloofden dat wat ze konden zien terwijl de onzichtbare wereld misschien nog wel veel duidelijker is. Alles wijst erop dat we massaal gemanipuleerd worden om maar 1 kant te zien. Er zijn ontelbaar veel bewijzen voor het bestaan van buitenaards leven maar toch is het voor veel mensen “eerst zien dan geloven”. We zijn zo ontzettend voorgeprogrammeerd dat we niet eens meer verder durven kijken dan onze neus. Ook al gebeurd het allemaal recht voor ons.

  Beantwoorden
  • Danny

   Voor mij geldt precies hetzelfde als jouw eerste 3 zinnen.
   Ik heb wel vaak genoeg aanwezigheid gevoeld, maar nooit gezien.
   Of niet als zodanig herkend…

   Beantwoorden
  • Danny

   …maar vind het wel reuze interessant.

   Beantwoorden
   • Monique

    Ja vind ik ook 🙂 Ik heb toen ik 3 maanden in NZ zat met regelmaat naar boven gekeken. Ik dacht nu zal ik toch wel een keer iets zien maar nee hoor. Het is niet aan mij besteed geloof ik. Wel jammer eigenlijk..

    Beantwoorden
    • Danny

     Net als met de liefde, denk ik: Als je er naar op zoek gaat, zul je het niet vinden…

     Het maakt me ook niet uit of ik UFO’s of aliens zie. Ik heb ze niet nodig en ik wacht ook niet op ze…

     Beantwoorden
 • Monique

  Op welke manier heb je wel aanwezigheid gevoeld Danny?

  Beantwoorden
  • Danny

   Nou, niets bijzonders hoor. Niet dat ik ooit het gevoel heb gehad dat er precies op een bepaald moment een alien in mijn buurt was, maar gewoon tijdens wandelingen met de honden in de nacht. Door de rust en de ontspanning in het moment het besef van allerlei aanwezigheid om mij heen. Meer in die zin van weten/voelen.

   Beantwoorden
 • Yalcin

  De sectarische geweld in Jemen heeft te maken met machtsstrijd tussen Saudi-Arabie en Iran. Soennisme(wahabisme) tegen Sjiesme. Niets meer en niets minder.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat kan en mag je inderdaad geloven, dat is jou ding. Voor mij is dat ook waar, maar zitten er zoals je gelezen hebt voor mij diepere lagen onder.

   Beantwoorden
  • Danny

   Natuurlijk heeft dat er ook mee te maken.
   Maar met je “niets meer en niets minder” sla je volledig de plank mis. Er is wel degelijk meer aan de hand…

   Beantwoorden
   • Sebas36

    Met alles in de wereld, meerdere lagen en agenda’s die allemaal hun eigen agenda najagen.

    Beantwoorden
 • Nexus

  Mickey, wederom een duidelijk stuk. Ik twijfel wel over enkele beweringen zoals, olie speelt straks geen belangrijke rol meer. Ik zie olie als een noodzakelijke vloeistof voor moeder Aarde ( die ik als levende entiteit zie ). Hoe meer olie mensen uit de grond pompen, hoe heftiger moeder aarde reageert. Als de powers that be dit weten dan zullen zij dit in hun gevecht om deze planeet meenemen lijkt mij. Dan de rol van de Somalische piraten. Persoonlijk denk ik dat deze mensen aanvankelijk de boer op zijn gegaan om verhaal te halen bij de vele westerse schepen die radio actief materiaal gedumpt hebben op de stranden van Somalië waardoor de vis dermate werd aangetast dat enkele dappere Somaliërs het aandurfden deze schepen te confronteren en losgeld vroegen. Of ze later gebruikt werden voor andere doelen kan ik mij goed voorstellen. Of ze daar bewust aan meewerken lijkt mij sterk! Maar, hetgeen ik schrijf is slechts een mening gebaseerd op observatie. Ik wilde het toch even laten weten.

  Beantwoorden
 • Ank

  Kerry Cassidy van Project Camelot bespreekt de Stargate in de golf van Aden in een interview met Aaron McCollum in een interview uit 2010

  https://youtu.be/22S2TNMf8v4

  Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/9EPlyiW-xGI
  Dit maakt een hoop duidelijk vind ik.
  Haak niet te snel af, kijk iedergeval de 1e 10 min.

  Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/ciryYFet35Q
  Hier wordt een belangrijk punt bij energie punt bij jemen genoemd

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>