Geeft er nog iemand iets om de bevolking van Jemen?

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Sebas36
4 jaren geleden

Tja, het ligt in de lijn van de oliepijplijn en aan en afvoerlijnen waarom ze Assad ook weg willen hebben. Saoedi-Arabië levert strijders geld en bomaanslagen samen met US/Israël en anderen. Saoedi-Arabië ligt al jaren in de clinch met omliggende landen doet er alles aan om ze te destabiliseren en veroorzaakt zelf burgeroorlogen om zelf de macht in de regio te grijpen… Saoedi-Arabië heeft het westen en Israël ZOOO goed geholpen de afgelopen jaren. Terroristen voor 9/11. Bakken geld en wapens voor Al Qaida en IS, nu mogen ze de regio uitmoorden en als ze het gegeven moment een land… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

het gaat niet alleen om de leiding, de hele supply chain in de regio 😉

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36
jan-47
4 jaren geleden

Geef vooral giro 555 Micky want dan mag er verder gebombardeerd worden en zo de schuld afgelost worden
Ziek wordt je hier van en dat voor de recource steling landen
En wij shell en zo doen er aan mee
Er zal nooit lente zijn in arabie zolang het de zaak israel niet dient
Het saat allemaal beschreven in THE GRAND CHESS GAME van zibignew brezinsky overigens r.i.p
Overigens te downloaden op de site van WILLUM ZWEERS
Is eigenlijk een verplichte lectuur voor elke militair onder H.M rokken
Oh boy wat stinkt het daar

Theo Thuis
4 jaren geleden

Denk dat je Yemen in het grote plaatje moet zien. Momenteel worden de vuurtjes opgestookt tussen noord en zuid, of oost en west, in “grenslanden” van de grote spelers: Oekraïne (Rusland), Korea (China), Yemen (Saoedie Arabië). Zodat de massa langzaam went en warmgemaakt wordt voor het grote eindspel. Saoedie Arabië, met zijn joods koningshuis, zie ik als de speeltuin van de westerse zionisten. Yemen ligt geografisch gunstig langs de scheepvaart-route voor de olietransporten naar Europa. In het westen wordt Sana’a (Houthi) gesteund door Iran, maar Iran grenst niet aan Yemen, dus zou je je af kunnen vragen waarom heeft Iran… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Theo Thuis

Idd, Theo Jemen is maar een klein onderdeel in veel groter plaatje voor controle over het hele gebied… Die duizenden kilometers zand heet wel Saoedi-Arabië en die ambiëren totale controle over de hele regio. Inc. scheepvaartroutes e.d.
En het is goed voor de wapen industrie, die petrodollars moet rollen…

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Beste Micky, Ik heb gister toevallig RTL Summernight gezien en daarin zat Robert Jenssen die een tijdje in Amerika heeft gezeten. Hij vertelde ook de onzin dat de Russen de verkiezingen hebben gemanipuleerd enzo. De reactie van Philemon, ja maar de Russen hebbben toch ook studenten betaald om Facebook pagina’s te maken. Die Jenssen werd meteen aangevallen en belachelijk gemaakt. Hij zei ook iedereen praat erover, maar als ik vraag noem eens een voorbeeld dan weten ze eigenlijk niets te vertellen. Hij vertelde ook dat de MSM hem helemaal afbranden zonder reden, want iedereen die op hem heeft gestemd staat… Lees verder »

Richard11
4 jaren geleden

Jemen heeft meer olie dan het hele midden oosten bij elkaar. Snappie. En de Amerikanen hebben er nu ook boots on the ground.

Ikke
4 jaren geleden

Wellicht geeft dit artikel wat meer duidelijkheid. Weet niet hoe betrouwbaar deze site is.
http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/jemen/in-jemen-leven-geen-mensen

Theo Thuis
4 jaren geleden

Boeiend artikel van F. William Engdahl op Global Research van 5 januari 2010, over de verborgen agenda in Yemen, waarin hij het oa. ook over de grote oliereserves heeft:
“In addition to its geopolitical position as a major global oil transit chokepoint, Yemen is reported to hold some of the world’s greatest untapped oil reserves. Yemen’s Masila Basin and Shabwa Basin are reported by international oil companies to contain “world class discoveries.” Lees verder: http://www.globalresearch.ca/the-yemen-hidden-agenda-behind-the-al-qaeda-scenarios-a-strategic-oil-transit-chokepoint/16786

only you
4 jaren geleden

Grof schandaal dat het westen hiermee onderhandelt, stelletje rovers!

Nexus
4 jaren geleden

Mickey,

hallo. natuurlijk zijn de olie en gasopbrengsten weer van belang maar al deze oorlogen in deze landen hebben ook nog een dieper doel, het verrijken van de elite met gnostische informatie. Stargates etc. daar wil ik niet aan omdat ik dat niet hard kan maken maar dat deze landen vol liggen met artefacten en oude kennis dat is een feit. Ik ben het dus met je eens, er moet meer zijn dan alleen olie en gas. Ik heb daar in mijn artikel, dat hier wordt aangehaald, en ja ik ben betrouwbaar, geen melding over gemaakt!

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Nexus

Hallo Nexus, jouw artikel heb ik hier gepost omdat het goed omschreven is.
Qua betrouwbaarheid ben ik altijd voorzichtig maar aan de reactie van Micky te zien zit t dus wel goed 🙂 En ja, ik geloof ook dat er meer achter zit dan olie en gas…

Nexus
4 jaren geleden

Ik ben zeer benieuwd naar jouw bevindingen m.b.t. de informatie die je kreeg over Aden. Ik ben inderdaad al een poosje actief op het internet op verschillende manieren. En ik zie ook dat er steeds meer alternatieve kanalen bijkomen maar zie ook dat verschillende van die kanalen haat jegens anderen promoten, vaak omdat ze zelf iets hebben meegemaakt en dan meteen gaan generaliseren of puur omdat het gecontroleerde kanalen zijn want die zijn er veel, heel veel. Ik mag jouw werk graag lezen, dat weet je. Jij hebt je eigen stijl en hebt net als ik schijt aan de meningen… Lees verder »