Geeft er nog iemand iets om de bevolking van Jemen?

( 19 )
 • Sebas36

  Tja, het ligt in de lijn van de oliepijplijn en aan en afvoerlijnen waarom ze Assad ook weg willen hebben. Saoedi-Arabië levert strijders geld en bomaanslagen samen met US/Israël en anderen.
  Saoedi-Arabië ligt al jaren in de clinch met omliggende landen doet er alles aan om ze te destabiliseren en veroorzaakt zelf burgeroorlogen om zelf de macht in de regio te grijpen…

  Saoedi-Arabië heeft het westen en Israël ZOOO goed geholpen de afgelopen jaren. Terroristen voor 9/11. Bakken geld en wapens voor Al Qaida en IS, nu mogen ze de regio uitmoorden en als ze het gegeven moment een land kunnen overnemen doen ze dat ook. Jemen heeft geen resources maar wel een super goede lokatie om olieschepen te laten vertrekken. Dat zou Saoedi-Arabië zeer goed uitkomen. Dus het westen laat ze hun gang gaan.
  En het westen zijn ontzettend goede vriendjes met ze, tja ieder zijn cultuur zegt de voetbalcoach of een minister.
  Cultuur? Als een vrouw zonder Burka word betrapt mag ze blij zijn dat ze honderd stokslagen krijgt van de Sharia Politie en niet word opgehangen.
  Jemen, een kadootje van het westen voor de gedane diensten.
  gr. sebas

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Welke gaspijpleiding ligt er in/of wil men bij Jemen aanleggen? Kon ik zo snel even niets over vinden namelijk…

   Beantwoorden
 • jan-47

  Geef vooral giro 555 Micky want dan mag er verder gebombardeerd worden en zo de schuld afgelost worden
  Ziek wordt je hier van en dat voor de recource steling landen
  En wij shell en zo doen er aan mee
  Er zal nooit lente zijn in arabie zolang het de zaak israel niet dient
  Het saat allemaal beschreven in THE GRAND CHESS GAME van zibignew brezinsky overigens r.i.p
  Overigens te downloaden op de site van WILLUM ZWEERS
  Is eigenlijk een verplichte lectuur voor elke militair onder H.M rokken
  Oh boy wat stinkt het daar

  Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Denk dat je Yemen in het grote plaatje moet zien. Momenteel worden de vuurtjes opgestookt tussen noord en zuid, of oost en west, in “grenslanden” van de grote spelers: Oekraïne (Rusland), Korea (China), Yemen (Saoedie Arabië). Zodat de massa langzaam went en warmgemaakt wordt voor het grote eindspel.
  Saoedie Arabië, met zijn joods koningshuis, zie ik als de speeltuin van de westerse zionisten. Yemen ligt geografisch gunstig langs de scheepvaart-route voor de olietransporten naar Europa. In het westen wordt Sana’a (Houthi) gesteund door Iran, maar Iran grenst niet aan Yemen, dus zou je je af kunnen vragen waarom heeft Iran daar belang bij. Volgens mij dus de controle over de scheepvaartroutes.Tot nu toe wordt de Golf van Aden en de Rode Zee beheerst en gecontroleerd door de Amerikaanse marine, maar daar zou dus wel eens verandering in kunnen komen. In die zin moeten we misschien ook naar Qatar in de Perzische Golf kijken, die ook met Iran flirt. Of zijn het toch weer die Russen met Poetin, die in augustus vorig jaar een aanbieding kreeg van president Saleh, om alle vliegvelden en havens in Yemen te gebruiken.
  Sowieso zijn het helaas gouden tijden voor de wapenindustrie…

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Idd, Theo Jemen is maar een klein onderdeel in veel groter plaatje voor controle over het hele gebied… Die duizenden kilometers zand heet wel Saoedi-Arabië en die ambiëren totale controle over de hele regio. Inc. scheepvaartroutes e.d.
   En het is goed voor de wapen industrie, die petrodollars moet rollen…

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Beste Micky,

  Ik heb gister toevallig RTL Summernight gezien en daarin zat Robert Jenssen die een tijdje in Amerika heeft gezeten. Hij vertelde ook de onzin dat de Russen de verkiezingen hebben gemanipuleerd enzo. De reactie van Philemon, ja maar de Russen hebbben toch ook studenten betaald om Facebook pagina’s te maken. Die Jenssen werd meteen aangevallen en belachelijk gemaakt. Hij zei ook iedereen praat erover, maar als ik vraag noem eens een voorbeeld dan weten ze eigenlijk niets te vertellen. Hij vertelde ook dat de MSM hem helemaal afbranden zonder reden, want iedereen die op hem heeft gestemd staat nog steeds achter Trump. Wat een poppenkast die zogenaamde talkshows, als iemand een andere visie heeft proberen ze die meteen met de grond gelijk te maken.

  Beantwoorden
 • Richard11

  Jemen heeft meer olie dan het hele midden oosten bij elkaar. Snappie. En de Amerikanen hebben er nu ook boots on the ground.

  Beantwoorden
 • only you

  Grof schandaal dat het westen hiermee onderhandelt, stelletje rovers!

  Beantwoorden
 • Nexus

  Mickey,

  hallo. natuurlijk zijn de olie en gasopbrengsten weer van belang maar al deze oorlogen in deze landen hebben ook nog een dieper doel, het verrijken van de elite met gnostische informatie. Stargates etc. daar wil ik niet aan omdat ik dat niet hard kan maken maar dat deze landen vol liggen met artefacten en oude kennis dat is een feit. Ik ben het dus met je eens, er moet meer zijn dan alleen olie en gas. Ik heb daar in mijn artikel, dat hier wordt aangehaald, en ja ik ben betrouwbaar, geen melding over gemaakt!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hey Nexus, ik kreeg interessante informatie opgestuurt over de stargate in de golf van aden. Moet er nog induiken, kijken of het echt wat is, beetje heel erg druk met mijn andere website netnietlive.nl op het moment om die opnieuw te bouwen, maar ik duik van het weekend zeker nog even in hetgeen mij opgestuurt werd, en wellicht nog een update op dit artikel dus, ik moet jouw artikel ook nog even lezen, ben benieuwd, en ja jij bent een van de weinigen die ik persoonlijk vertrouw in alternatief media land, volgens mij ook onderhand de langst zittende die het nog steeds volhoudt?

   Beantwoorden
  • Ikke

   Hallo Nexus, jouw artikel heb ik hier gepost omdat het goed omschreven is.
   Qua betrouwbaarheid ben ik altijd voorzichtig maar aan de reactie van Micky te zien zit t dus wel goed 🙂 En ja, ik geloof ook dat er meer achter zit dan olie en gas…

   Beantwoorden
 • Nexus

  Ik ben zeer benieuwd naar jouw bevindingen m.b.t. de informatie die je kreeg over Aden.

  Ik ben inderdaad al een poosje actief op het internet op verschillende manieren. En ik zie ook dat er steeds meer alternatieve kanalen bijkomen maar zie ook dat verschillende van die kanalen haat jegens anderen promoten, vaak omdat ze zelf iets hebben meegemaakt en dan meteen gaan generaliseren of puur omdat het gecontroleerde kanalen zijn want die zijn er veel, heel veel. Ik mag jouw werk graag lezen, dat weet je. Jij hebt je eigen stijl en hebt net als ik schijt aan de meningen van anderen. Je doet wat je gevoel je ingeeft. Wel nu, dat is precies wat ik ook doe!

  Groet, Nexus.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>