Removing The Virus from The God Matrix : George Kavassilas

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ina
2 jaren geleden

Ja, deze kwam ik al tegen vandaag, en ben er zo van onder de indruk, zoveel wat ik laatste tijd ook al uit’vogelde’ (over de Grafeen bijv.). Ik kan alleen maar zeggen: luisteren allemaal. En jij Mickey, bedankt voor je stukken, ik heb ze al aan velen doorgestuurd, het komt allemaal, net als George zijn boodschappen, aan bij degenen die het nodig hebben in hun proces!

Willie
2 jaren geleden

Jammer, in het Engels. Als je die niet goed beheert mis je werkelijk de portee van het gesprek.

rob
2 jaren geleden
Reply to  Willie

Willie, je kunt eventueel Engelse ondertiteling aanzetten bij het afspelen. Het is zeker waard dit te beluisteren/lezen, want deze info kom je niet zo maar een twee drie tegen op het internet. (of het moet in overvoed zijn op het darkweb, maar daar heb ik geen ervaring in).

New World Disorder
2 jaren geleden

Wat een bizar goed interview, geweldig om na een korte ‘complotvakantie’ mee te beginnen.
Na 2 uur heb ik de video moeten pauzeren om alles te kunnen bevatten.

De nieuwste 2 CC afleveringen hou ik nog tegoed om te kijken… later deze week 🙂