De ComplotConcurrent – Uitzending 32 “QAnon + Brexit + UFOs Ierland + de AI god + Reptilians + Orion Nordics = ?” (14-11-2018)

( 21 )
 • ikke

  Ik zou zeggen fijn lang weekend en geniet er van…!

  Beantwoorden
 • Hielke

  Misschien bedoelt die Jeroen geen ufo palen maar Ufo Portalen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die kans is inderdaad groot dat hij dat hedoelde, als hij uit de Cobra hoek komt zou dat het wel eens kunnen zijn ja, want die heeft het constant over portalen.

   Beantwoorden
 • Samantha

  Ik heb eens een ‘ufopaal’ zien vliegen, omgeving breda, mijn verloofde wees er naar en vroeg Zie jij dit ook? Ja, ik zag ook dat gekke ding. Grijs?, vierkant en langwerpig.
  Het is een vierkante paal en is meterssss lang. Misschien is dit wat jeroen bedoelde?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zou kunnen, ik hoop dat Jeroen nog even contact opneemt met de redactie voor opheldering 🙂

   Beantwoorden
 • Somebody

  TIP: Zet voortaan onder al je videos effu een tijdlijn-markers (video-content hoofdstukken) ,
  zodat je website bezoekers niet gedwongen worden om de hele video uit te kijken.

  Hierdoor kan iedereen de – voor hun niet interessante gedeeltes – skippen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   TIP: Ik denk dat je op de verkeerde website zit. Je kan beter naar Ella Ster gaan die zet overal tijdsaanduidingen bij zodat luie passieve mensen daar gebruik van kunnen maken.

   Ik maak echter video’s voor mensen die niet te dom zijn om te poepen en wel zelf kunnen nadenken en zelfstandig kunnen handelen en als je skipt dan mis je context. Maar van mij mag je skippen, echter doe je dat maar lekker zelf daar ga ik je niet in faciliteren en niet nog meer tijd en energie aan verspillen 🙂

   Beantwoorden
 • Rob

  Een vraag aan Micky: mbt tot de afvalligen met van de kabal, ze beschikken dus over enorm geavanceerde technologie? Kunnen ze daarmee dan zo de hele mensheid wegvagen en waarom hebben ze dat allang niet gedaan? Of is het doel de mensen geheel als slaaf te maken om daaruit energie te putten die ze zelf niet kunnen maken? En blijken dan in dit opzicht dit helemaal niet zo gemakkelijk te zijn? Dus moeten de mensen in diepere zin hun toestemming geven om zich energetisch te laten uitpersen? Ik snap dat nog niet helemaal, vandaar deze vraag.

  Beantwoorden
 • rob

  Op reactie op 38 minuut wat de cabal met ons voor heeft doet me denken aan een clip van Ronald Bernard met Sacha Stone ( https://youtu.be/D0i6A_fLsN4). Op het moment dat je vader wordt in Nederland ben je wettelijk verplicht om je kind binnen een paar dagen aan te melden voor een BSN nummer bij de gemeente. Wanneer je dit gedaan hebt, heeft de Cabal een bedrag van 500.000 euro geoogst. Dat is wat je dus waard bent gedurende je leven. Na je pensioen ben je inderdaad niet veel meer waard. Hoewel de farmaceutisch nog wat aan je kan verdienen aan de pillen die je moet slikken in verband met een of andere chronische ziekte die je hebt. Walgelijk maar waar!

  Beantwoorden
 • rob

  Nog een vraag aan Micky. Heb je nog een link voor mij mbt tot dat intervieuw van Emery Smith? Heb je ook een link waar ik het vrijgeven van die patenten kan opzoeken? Ik ga nu gehoor geven aan je oproep om me hier in te gaan verdiepen. Eerst moet ik me verdiepen in deze persoon, wie hij is, waar hij vandaan komt, welke contacten hij heeft, of hij een eigen bedrijf heeft enz.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Rob,

   Dat interview met Emery waar ik uit geknipt heb kan je op gaia.com vinden. Dat was de een na laatste aflevering van de serie Cosmic Disclosure op Gaia. Link heb ik niet want je moet geabonneerd zijn op Gaia (iets van 10 dollar per maan) om die content te kunnen zien.

   De andere link die je vraagt kan ik heel flauw over zijn. http://www.google.com
   Daar je vast heel veel vinden over dit topic 😉

   Beantwoorden
 • Rob

  Hoi Micky, bedankt. Nog 1 vraagje: hoe heet de gesprekspartner van dat interview? Ik zag dat Emery een eigen website heeft. Maar voordat ik rechtstreeks contact met hem opneem wil ik eerst wat achtergrond informatie over deze persoon, vandaar. groetjes Rob.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het interview wat ik voor deze uitzending gebruikt hebt was met Jay Weidner Rob.

   Beantwoorden
   • rob

    Dank je wel. Momenteel ben ik in contact met Jerry Mazinsky, Freeman Fly heeft een uitzending met hem gedaan. Hij heeft zeer interessante info mbt demons ect. Groetjes Rob.

    Beantwoorden
 • Bas

  Waarom lijkt die krul vooraan op de pedo krul en wat heeft die zo ie zo voor nut?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Over wat voor krullen heb je het, ik heb zelf geen krullen, dat was meer jaren 80 dat ook mannen krullen lieten zetten volgens mij..?

   Beantwoorden
 • Q

  🙂

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Je kunt van alles zeggen over het aansturen en opleiden van de potentiële terroristen. Maar allereerst dit: er zouden pistolen, AK’s en bomvesten uitgedeeld worden om ‘de grenzen van de wet op te zoeken’ terwijl dat helemaal niet nodig is. In mijn verwekkingsjaar werden er al granaten uitgedeeld.

  Zoals ook bij die gasten jaren geleden in Den Haag, die werkende granaten kregen en ze gebruikten toen er 2 agenten op afgestuurd werden.

  Dus er heeft een leermoment plaatsgevonden, het is slecht nieuws als er werkende granaten uitgedeeld worden, en op de verkeerde plek gebruikt worden, en dat bekend wordt. Zo beter even de strijders informeren dat je een pesthekel hebt aan het niet naleven van het traditionele huwelijk. win je vast zieltjes mee, en ze nep bomvesten geven. Dan laat je ze wat filmjes zien van de jaarlijkse pride. En dan drink je zo’n smerige kop thee.

  Maar even serieus over het vakantiepark opleidingscentrum daar in Limburg; die 2 videos. De arrestaties bij het busje bij het park, en de inval ergens bij een flat. De hoek, de XY verhouding. Serieus? Scherpschutters kunnen op 800 meter in 4k filmen, aparte standaard, dus de Amerikanen in Iraq hebben snel afgeleerd om op hun kameraad af te rennen wanneer die werd neergeschoten, want dat werden de populairste propaganda videos voor de jihadis. En onze RTL/NOS broeders? Moesten ze de video bijsnijden? Dat niet, want ze hebben het beide. Waarom staat dat beeld zo scheef?

  Beantwoorden
 • Anonimus

  Betreft: Ierland “UFO paalen/pallen”….dat was nederlands-engels uitsparaak -> PAL=Friend(vriend).
  UFO vrienden.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>