De ComplotConcurrent – Uitzending 32 “QAnon + Brexit + UFOs Ierland + de AI god + Reptilians + Orion Nordics = ?” (14-11-2018)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
2 jaren geleden

Ik zou zeggen fijn lang weekend en geniet er van…!

Hielke
2 jaren geleden

Misschien bedoelt die Jeroen geen ufo palen maar Ufo Portalen.

Samantha
2 jaren geleden

Ik heb eens een ‘ufopaal’ zien vliegen, omgeving breda, mijn verloofde wees er naar en vroeg Zie jij dit ook? Ja, ik zag ook dat gekke ding. Grijs?, vierkant en langwerpig.
Het is een vierkante paal en is meterssss lang. Misschien is dit wat jeroen bedoelde?

2 jaren geleden

TIP: Zet voortaan onder al je videos effu een tijdlijn-markers (video-content hoofdstukken) ,
zodat je website bezoekers niet gedwongen worden om de hele video uit te kijken.

Hierdoor kan iedereen de – voor hun niet interessante gedeeltes – skippen.

Rob
2 jaren geleden

Een vraag aan Micky: mbt tot de afvalligen met van de kabal, ze beschikken dus over enorm geavanceerde technologie? Kunnen ze daarmee dan zo de hele mensheid wegvagen en waarom hebben ze dat allang niet gedaan? Of is het doel de mensen geheel als slaaf te maken om daaruit energie te putten die ze zelf niet kunnen maken? En blijken dan in dit opzicht dit helemaal niet zo gemakkelijk te zijn? Dus moeten de mensen in diepere zin hun toestemming geven om zich energetisch te laten uitpersen? Ik snap dat nog niet helemaal, vandaar deze vraag.

rob
2 jaren geleden

Op reactie op 38 minuut wat de cabal met ons voor heeft doet me denken aan een clip van Ronald Bernard met Sacha Stone ( https://youtu.be/D0i6A_fLsN4). Op het moment dat je vader wordt in Nederland ben je wettelijk verplicht om je kind binnen een paar dagen aan te melden voor een BSN nummer bij de gemeente. Wanneer je dit gedaan hebt, heeft de Cabal een bedrag van 500.000 euro geoogst. Dat is wat je dus waard bent gedurende je leven. Na je pensioen ben je inderdaad niet veel meer waard. Hoewel de farmaceutisch nog wat aan je kan verdienen aan… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Nog een vraag aan Micky. Heb je nog een link voor mij mbt tot dat intervieuw van Emery Smith? Heb je ook een link waar ik het vrijgeven van die patenten kan opzoeken? Ik ga nu gehoor geven aan je oproep om me hier in te gaan verdiepen. Eerst moet ik me verdiepen in deze persoon, wie hij is, waar hij vandaan komt, welke contacten hij heeft, of hij een eigen bedrijf heeft enz.

Rob
2 jaren geleden

Hoi Micky, bedankt. Nog 1 vraagje: hoe heet de gesprekspartner van dat interview? Ik zag dat Emery een eigen website heeft. Maar voordat ik rechtstreeks contact met hem opneem wil ik eerst wat achtergrond informatie over deze persoon, vandaar. groetjes Rob.

rob
2 jaren geleden

Dank je wel. Momenteel ben ik in contact met Jerry Mazinsky, Freeman Fly heeft een uitzending met hem gedaan. Hij heeft zeer interessante info mbt demons ect. Groetjes Rob.

Bas
2 jaren geleden

Waarom lijkt die krul vooraan op de pedo krul en wat heeft die zo ie zo voor nut?

Q
2 jaren geleden

🙂

DrIglo
2 jaren geleden

Je kunt van alles zeggen over het aansturen en opleiden van de potentiële terroristen. Maar allereerst dit: er zouden pistolen, AK’s en bomvesten uitgedeeld worden om ‘de grenzen van de wet op te zoeken’ terwijl dat helemaal niet nodig is. In mijn verwekkingsjaar werden er al granaten uitgedeeld. Zoals ook bij die gasten jaren geleden in Den Haag, die werkende granaten kregen en ze gebruikten toen er 2 agenten op afgestuurd werden. Dus er heeft een leermoment plaatsgevonden, het is slecht nieuws als er werkende granaten uitgedeeld worden, en op de verkeerde plek gebruikt worden, en dat bekend wordt. Zo… Lees verder »

Anonimus
2 jaren geleden

Betreft: Ierland “UFO paalen/pallen”….dat was nederlands-engels uitsparaak -> PAL=Friend(vriend).
UFO vrienden.

Max
2 jaren geleden

Wat doet die rtl verslaggever op 1.5 met zijn hand? Dat gebaar doet tegenwoordig iedereen lol