De gevaren van Cobra’s oproep tot het doen van 11:11 wereldmeditaties

Abonneer
Abonneren op
65 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
2 jaren geleden

Fuck heb ik nu al 3X die mantra gelezen en dus lezend in me
Zelf opgezegd
Er wel bij denkende doe dat nu niet niet doen nu

Gino
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Hammmmmmm en kaaaaaas, die mantra’s doe ik altijd op brood…

Ank
2 jaren geleden

Als ik dit lees ben ik blij dat ik altijd een weerstand in mezelf heb gehad tegen dit soort meditaties waarbij mantras of visualisaties gebruikt moeten worden. Heb het meerdere keren geprobeerd maar kreeg dan prompt hartkloppingen. Bedankt voor de nachtrust die je hiervoor opgeofferd hebt Micky. Een annecdote. Mijn eerste kennismaking met het meditatiewereldje vond plaats in de zeventiger jaren met de opkomst van de TM meditatie. Je kreeg een eigen individuele mantra, die je niet op mocht schrijven en aan niemand anders mocht vertellen. ( Waar komen we dat ook tegen, juist bij reiki. Je mag de symbolen… Lees verder »

Ikke
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Hoi Ank heb lang geleden ook TM beoefend weet de mantra nog wel maar doe er niks mee. Is not my cup of tea anymore. Misschien weet Micky hoe ik die kan mind wipen…lol..

Hielke
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Ook ik ben in aanraking gekomen met het TM wereldje en met Reiki. Over het eerste heb ik Micky laatst een mail geschreven. Hij gaat er nog een item over maken. Het hele TM gebeuren waar zelf een stadswijk van Lelystad (het Sidhadorp) aan verbonden is, is een groot vals licht gebeuren.

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Wat grappig om te horen Ank. Ik heb zelf ook jarenlang TM beoefend. Heb toen ik 19 was zelfs een jaar gewerkt in het TM centrum in Laag Soeren. Ik heb daar vegetarisch leren koken. Ik weet niet zeker of ik er wat aan gehad heb dat mediteren. Ik was jong en wilde alles uitproberen. Het voelde altijd wel goed maar ik viel ook altijd steevast in slaap tijdens de meditaties. Ik heb wel een leuke tijd gehad daar in Laag Soeren. Heel veel geleerd over mezelf maar het was wel een beetje een onderkomen voor de outcast zeg maar.… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Hi Monique. Transendente Meditatie van Maharishi Mahesh Yogi is niet zo ongevaarlijk als het lijkt. Het is een Meditatie programma waarbij een inwijdingsritueel gebruikt wordt en waarbij je alleen de mind gebruikt. Er wordt je geleerd om door middel van het gebruik van een mantra ( een woord zonder enige betekenis trouwens) je gedachtenstroom te onderbreken en zo een stilte in je hoofd te creëeren waarbij je dan bij eerdere herinneringen kunt komen en eventueel zgn spirituele gebieden aan kunt boren ( wat zich allemaal binnen de Matrix afspeelt). Voor de goedgelovige beoefenaars een fijne belevenis maar het is een… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Hoi Ank, ja op die manier zou het heel goed gevaarlijk kunnen zijn. Ik moet zeggen dat ik dat zelf nooit op die manier heb bekeken of heb ervaren. Het kan ook zijn dat ik er gewoon niet gevoelig voor ben. Wat ik al zei, ik viel altijd in slaap 🙂 Ik ben ook niet gevoelig voor (dat denk ik althans) voor chacra’s en al dat soort dingen of b.v het zien of voelen van geesten, aliens, of andere entiteiten. Ik wilde het altijd wel maar het lukte me nooit haha. Misschien ben ik gewoon een te nuchtere zeeuw of… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Sorry Micky dat dit uitloopt op een TM discussie. Wat het “belang” van de zgn. trancentente meditatie was, is dat het voor velen van mijn generatie ( ik ben 75 jaar) die binnen de kerk zijn opgegroeid en zich daar van af keerden, de eerste kennismaking was met de weg naar zelf realisatie. Ik heb de cursus rond 1972 gedaan en voor mijn gevoel heb ik het maar een paar maanden volgehouden. Dat de mantra een woord zonder betekenis is hoorde ik later van een TM leraar die er ook uitgestapt is. Natuurlijk blijf je zoeken maar ik vond over… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Dank je voor het delen, Ank. Mooi omschreven 🙂

ikke
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Ben t met je eens Ank dat dit meditatie programma je alleen je mind gebruikt en niet via onze hart connectie. Kan de initiatie nog goed herinneren van mijn toentertijd TM trainer (weet zelfs zijn naam nog Martin vd Jagt) die dit ritueel deed. Ik had wel moeite om mijn lachen in te houden van het geprevel van hem.. haha. Maar of de mantra geen betekenis heeft weet ik niet het kan ook een toverspreuk zijn die juist de trigger geeft die we dus niet willen. Zoals Monique aangeef ik viel ook regelmatig in slaap en ben er ook allang… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Dankjewel weer Micky! Ik kom van oorsprong uit het christelijk wereldje (protestants). Met een zogenaamd geloof in god. Maar heb dat een aantal jaar geleden helemaal losgelaten. Het voelde meteen als een enorme opluchting om dat los te laten. Als een bevrijding. Ik wil er dan ook niets meer mee te maken hebben. In mijn zoektocht hier ongeveer een jaar geleden bij Indigo Revolution terechtgekomen. Nog wel via een omweg helaas (engelen!). Ook niet fris. Maar goed, ben hier bij IR gekomen en het betekent erg veel voor mij. Heb zo veel geleerd waar ik Micky erg dankbaar voor ben!… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Ha Micky, Thanks! Oké, dat klinkt ernstig m.b.t. St. Germain met die violette vlam. Gelukkig heb ik daar niets mee te maken gehad en geen meditaties daarvoor gedaan. Wat de protestantse kerk betreft, ook die hebben elementen vanuit de katholieke kerk overgenomen. Een soort RK-light zou ik het noemen. Dus ook het zogenaamde ‘avondmaal’ (bij de katholieken is dat de communie) met een stukje brood (bij RK dus de hostie) en wijn. Ook de doop en een aantal gebeden en teksten uit de cathechismus en de bijbel. Dus toch wat mantra’s. Ik denk inderdaad niet dat die entiteiten heel veel… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Dag Heleen. Een tip? Doet me denken aan het verhaal van een oude wijze indiaan die met zijn kleinzoon een discussie heeft over het dualistische gevecht wat iedereen in zijn hoofd heeft. Hij spreekt over 2 wolven. De ene wolf vertegenwoordigd haat, zelfmedelijden, egoïsme, faalangst, je zelf naar beneden halen, depressie enz enz. De andere wolf vertegenwoordigd creativiteit, empathie, levenslust, liefde voor je zelf en de ander enz ,enz. De kleinzoon vraagt: wie van de 2 gaat het winnen? De wijze man zegt: de wolf die je te eten geeft. Zo is het ook met die demonische entiteiten die iedereen… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  rob

Dag Rob,
Dankjewel voor dit mooie beeldende voorbeeld. Je tip komt voor mij precies op het juiste moment. Ik maak momenteel een gevecht mee tussen het synthetisch universum (in dit geval de gevestigde orde van het onderwijs) en het organisch universum ( een nieuw initiatief voor o.a. thuiszitters). Dat nieuwe initiatief ondervindt veel tegenslag Wellicht moet het zelfs stoppen. Voor mijn kinderen zou dat een ramp zijn. Goed om van jou te horen hoe angst en negativiteit aan te pakken. Voor mij uiterst relevant nu!

Rob
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Beste Heleen.
Ik weet precies waar je het over hebt omdat ik dezelfde tegenwerking krijg binnen de geneeskunde. Maar het gaat je uiteindelijk zeker lukken zolang je maar niet toegeeft aan deze krachten van beperking die streven naar een status quo en elke positieve verandering en initiatief naar vrijheid tegenwerkt. Vergeet ook niet waarom je hier gekomen bent, je missie, waarom in juist in Nederland en nu. Alles heeft zijn reden.Veel succes!
Rob

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Rob

Dankjewel Rob. Je steuntje in de rug, van jou als ervaringsdeskundige betekent ook veel voor mij. Jij ook heel veel succes gewenst met je eigen missie! Die is ook van groot belang. Groet, Heleen

Rob
2 jaren geleden

Bedankt Micky voor de waarschuwing! Lees het artikel net na opstaan. Onbewust heb ik me voor vandaag waarschijnlijk voorbereid voor dit “event” . Heb me vannacht kunnen zuiveren van een aantal entiteiten. Je eigen mantra klinkt zeer goed, heb er ook zo een. Het lijkt wel of door deze cobra actie dit een versnelling is van het proces waar we doorheen gaan, voorbereiding van het 3e stadium? Jakkes!
Ook een prettige 11-11-11 gewenst.

Willie
2 jaren geleden

“Datzelfde duister wat inderdaad ook maar al te graag pentagrammen gebruikt.” Maar dan wel omgekeerd!

2 jaren geleden

Heb vroeger ooit ook even aan zulke dingen meegedaan was enorm zoekende maar kwam er gevoelsmatig achter dat het mij niet beviel. We hebben geen rituelen, symbolen of affirmaties nodig wanneer je uiteindelijk continu in contact bent met de ware bron in je Zelf. Tenminste zo voel ik dat nu. Zo ook met Reiki dat voelde loodzwaar; degene die mij behandelde was zelf niet in balans wederom was het mijn gevoel die dat “zei.” Trouwens alles waar geld voor wordt gevraagd in die wereld heb ik niets mee. Liefde voor je naasten is altijd gratis oftewel onvoorwaardelijk. Goed dat hier… Lees verder »

Jenny
2 jaren geleden

Ik ben fanatiek leesster van (internationale) alternatieve media. Ik volg de theorie van de Maya’s en de veranderende tijd. Nu deze is aangebroken valt me op dat de Nederlandse AM uit 2 kampen bestaat. De theorie die door Micky van Leeuwen en Martin Vrijland wordt aangehangen en de rest. M&M stelt dat de rest ongelijk heeft en zij gelijk. Het valt op dat M&M nu op het moment suprême het héél erg druk hebben, alles en iedereen aanvallen met hun “ware theorie” en nooit met een oplossing komen. Ik begrijp dat die uit onszelf moet komen. Dat had ik zelf… Lees verder »

Hans Coudyser
2 jaren geleden

Het is goed dat hier zo over geschreven wordt. Ik volg Cobra al een tijd op afstand. Je komt ook meer te weten wanneer je de links waarnaar hij vaak verwijst doorgrond. Veel zaken die hij beweerd zijn gewoon niet waar. En dat kan je ontdekken wanneer je zelf op onderzoek uit gaat. Interessant is wel dat hij een ideaal redelijk transparant voorbeeld is hoe pakken goed-hartige mensen in de maling worden genomen. De min of meer correct beschreven feitelijkheid wordt misleidend aangewend voor het schrijven van een nieuw script met zelfde achtergrond.

Akky van der Veer
2 jaren geleden

Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wat is waar en wat is een leugen? Ik volg mijn eigen gevoel/intuïtie, oordeel en veroordeel niet meer en neem alles wat ik lees en hoor voor kennisgeving aan. Dat bevalt me op dit moment prima. Liefs en goeds voor iedereen toegewenst!

Ricky van meuwen
2 jaren geleden

Ik ben tot de conclusie gekomen dat Mickey van Leeuwen in het geheim een Snorkel is en columnist bij Snorkel Post. Zijn Pseudoniem is “DE GROTE SNORKEL” waar hij nota bene zijn eigen website afkraakt.

Theo Thuis
2 jaren geleden

Het is een Ticky gaan Meuren hier na alle el-laster. Tijd voor realiteit in de vorm van een Rappa van Zappa: Dumb All Over
https://www.youtube.com/watch?v=R7sHAiRxxpE

Thomas
2 jaren geleden

Zo’n 8 jaar geleden heb ik Cobra een eventjes gevolgd. Er werd toen elke zondag een massameditatie gehouden waaraan ik een keer mee deed. Het heeft niet lang geduurd want het was net of was ik verbonden met heel een lage negatieve energie. Begon daarna Cobra te onderzoeken en er blijkt dan ook niks van te kloppen. Het is gewoon bekend wie een Slowaak voorheen bekend onder de naam Ashtar Antaris. Je kunt ook met hem eten op een meeting als je een zak geld meebrengt wat een eventuele vijandige intel organisatie ook kan bedenken. Cobra heeft alle comments op… Lees verder »

Maitreya Kalki
1 jaar geleden

https://www.indigorevolution.nl/2018/11/11/de-gevaren-van-cobras-oproep-tot-het-doen-van-1111-wereldmeditaties/ [ Deze reactie sectie staat onder anti-spam & Anti-Trol controle waar niet over getwist kan worden; Micky van Leeuwen ]: We moeten dus nog even afwachten op het ‘Voorlopig Rapport’, maar als Cobra wetenschappelijk gelijk heeft, dan hebben wel voorlopig zijn wetenschappelijke meditaties, wel mooi wetenschappelijk het Waterman tijdperk ingewijd. In dat geval zijn Cobra, de Resistence Movement e.d. dan wel ten onrechte nu al jaren lang aangevallen en ook door Micky van Leeuwen en waar zijn ego heeft moeten parten gespeeld. Het zelfde verhaal is met onder ander Tanaath en het zilveren Legioen die dito de intenties hebben… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

LOL

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Maitreya Kalki

@Maitreya Kalki, Jaren geleden heb ik ook meegedaan met dit soort meditaties, je krijgt er alleen een zere kont van, een gevoel van verveling maakte zich van mij meester. Het heeft iets weg van de oude bekering die in de kerk gepredikt werd waar ik niets van begreep, waarom had god lieverdjes die klapboem bekeerd werden? Honderd keer liever ga ik nu naar een beekje of meertje en staar in het water, kijk naar de buizerd en kraaien hoog boven mij. Ook al de strenge leefregels die door “verlichten” verkondigd worden zijn aan mij niet besteed, weer jezelf in een… Lees verder »

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Jullie laten zien op weg te zijn intelligent en hoogbegaafd te worden; wat extra jullie recht op “zelfredzaamheid” rechtvaardigt om meer vastberaden, standvastig, beslissing vol, volhardend, rechtvaardig, oprechtheid van spreken, transparant etc., etc. te worden en welke NU wel wetenschappelijk aantoonbaar effectief blijken te zijn, dit gezien van recentelijke positieve resultaten vanuit diverse “Welovemassmeditation” en vanuit de hoek van o.a. Michael Love(Aardsengel Michael vermoed ik!!!!), Cobra, Resistance Movement( zijn dezen allen zelf eenvoudig te ‘googlelen’!)! Zodat onder ander meer goede deugden en kwaliteiten tot VOL BEWUSTZIJN in jullie geest en ‘tijdmachine van verleden, heden en toekomst’ zich verankeren! Noemen de… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Ik begrijp hier helemaal niets van, maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

De positieve ET-‘Lichtkrachten’ vragen de mensheid telkens niet voor niets hun ruimte oorlogen tegen de negatieve “ET-Darkforces” bij te staan en te ondersteunen via massa-meditaties voor het Waterman Tijdperk/Gouden Toekomst/”wereld vrede” en zo ook om o.a. wereldziektes te genezen en zoals o.a. de volgende: https://eventnl.wordpress.com/2020/07/06/ontwikkelingen-in-amerika-m-b-t-arrestaties-en-kinderhandel-6-juli-2020/#respond ; Wat ben ik daarom blij dat de positieve ET-‘Lichtkrachten’ vanaf “December 2020” al diegenen die de mensheid niet aanbidden en vooral ook de kinderen hier niet op Aarde, hen blootstellen aan o.a. seksueel-porno-martel-misbruiken tot en met rituele kannibalisme-moorden aan toe; hen dan allen wel gaan berechten! Zo ook dit soort demonen en zoals NU,… Lees verder »

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Die anti-honderden miljoenen v/d honger stervende Afrikanen die zou jij zelf kunnen gaan uitroepen en NU jij wel blijkt geeft van compassie; heb jij daar de hoog begaafde kennis en technische mogelijkheden(via je ‘site’) & expertise toe; Maxwell is een (ex)Mossad-zionist en dus levens gevaarlijk als zij voortijdig tot een moord vervalt, want dan zal men nooit de wereldwijde horror-martel-pedo-elite’s kunnen ontmaskeren – vandaar de ‘Lichtkrachten’ er op blijven hameren voor haar moord te behoeden via de door hen uitgeroepen dagelijkse meditaties en die NU over 5 min. beginnen! ER is allen voorspeld door deze positeve ET-‘Lichtkrachten en vanuit hun… Lees verder »

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Verder vallen ook onder de positieve ET-‘Lichtkrachten’ o.a. Saint Germain, Haton, Koot Hoomi, Morya, Semjase, Maria Orsic(zijn tegenwoordig de meesten te ‘googlelen’); dus vriend ‘van Leeuwen’ dan zal jij dus wel een grote voorraad moeten inslaan en ben jij daardoor net als wij allen een “vriend & geluksbrenger”! Hebben wij met jouw terug keer, wel een hoogst verheugend feest te vieren, dit dan wel in een nectar-dronkenschap van vredevolle gelukzaligheid! Daar wij jou dan “na een eeuwigheid” opnieuw opnemen als “Lichtdrager van het Waterman Tijdperk”; dit dan wel als jij als 1 van ons jij dan wel aanmeldt op ‘vrijwillige… Lees verder »

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Maria Orsic is uiteindelijk meegenomen met het ET-Pleiadians-ras en via 1 van hun vele Ufo’s; deze ‘Pleiadians’ zijn doorgaans wel liefdevol en positief, dus is wel de kans groot dat zij inmiddels wel volledig tot ‘ ‘t Licht ‘ is getransformeerd en gemuteerd!

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Doorgaans is het in het verleden – en maak ik mij ook hard voor dit in de toekomst, dit nog steeds zal gaan gebeuren – het dus wel zo is geweest dat de meeste “welovemassmeditation” af gestemd waren op o.a. de meeste oorloggebieden, ook waar de meeste rampen en meeste hongersnoden e.d. plaats vonden. Moet dit nog te verifieren zijn op veel websites(waaronder dus die van ‘welovemassmeditation’). Ben ik het wel met je eens; kan het nooit voldoende zijn en moeten wij dezen o.a. genezingen en vredes missies en dit o.a. via meditaties wel OVERAL wereldwijd voortzetten!

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

Zeker wel Nu jij zo wonderbaarlijk veel op gematerialiseerde Onvoorwaardelijke Liefde lijkt; zal ik zeker ‘telepathisch’ contact met de positieve ‘Lichtkrachten’ op nemen en hun verzoeken om jouw in deze goede intenties en missie’s te ondersteunen en te verrijken; doen zij dit ook wel verder vanuit kwantum computers-kunstmatige generale intelligentie, DRM-laser-wapens-technologie in dienste van genezingen en ter verdediging en zo ook vanuit hun nu nog veelal onzichtbare ruim 13 miljoen ruimte-ufo’s-licht-schepen, maar dit alles dan wel absoluut geïmplementeerd is met de Onvoorwaardelijke Liefde! Welke dus daardoor niet tot vernietigen leiden, maar wel uiteindelijk juist “tot het scheppen”! Daar wij ook… Lees verder »

Michelle van Lijf
1 jaar geleden

Zou je misschien een meditatie dr tusse kunnen gooien voor mijn voortuin….
Het ziet er niet uit en ik heb me al de pleuris gewerkt met onkruid tussen de stoeptegels wegkrassen met een aardappelschilmesje.
Van het mesje is niet meer veel over kan ik je zeggen. Wat zielig is voor het aardappelschilmesje. Laat dit ajb niet gebeuren met mijn schoffel!

Kalki-Maitreya-Sanat Kumara-Tree Tenders!
1 jaar geleden

‘My Micky’.. “21 december 2020; 11:11am UTC” dus en moet dit voor jou zowat een wetenschap zijn en als een door en door ziel’s-Pleiadian zijnde! Bovendien zou ‘Michael Love’ jouw vriend kunnen zijn(Aardsengel Michael[Love] vermoed ik!?); wel kunnen wij daarna ook weer niet achterover leunen en zijn er wat overpeizingen; zoals NU om 20.30 uur, nml. het gehele satanisch-demonisch-pedo-netwerk moet wel nog steeds wereldwijd worden opgerold en een grote stap daarbinnen is wel de Maxwell-meditaties!
https://eventnl.wordpress.com/2020/07/14/mijn-overpeinzingen-bij-het-bericht-van-de-pleiadian-lichtkrachten-via-michael-love-op-13-juli-2020/#respond
https://eventnl.wordpress.com/2020/07/13/de-event-2020-dageraad-van-de-nieuwe-gouden-eeuw-pleiadian-lichtkrachten-via-michael-love-13-juli-2020/

Anita
1 jaar geleden

Dus we moeten met al onze licht en liefde mediteren, maar worden vervolgens berecht als we dit niet doen? Liefdevol ja

Nicole
11 maanden geleden

Pff…. wilde weten wat Cobra was en dacht: ff googelen bij Micky hihihihi
Ik word te oud voor die shit…. ik ga lekker een bakje vla eten en een eigen gemaakte meditatie doen!

Lindsay Vanderweyen
9 maanden geleden

Hoi…
Zijn reiki en Kambo gevaarlijk ?
Grtjs x

Lindss
9 maanden geleden

Mmm. Owkey. Dank je voor de info. groet