De gevaren van Cobra’s oproep tot het doen van 11:11 wereldmeditaties

39
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
25 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerben

Fuck heb ik nu al 3X die mantra gelezen en dus lezend in me
Zelf opgezegd
Er wel bij denkende doe dat nu niet niet doen nu

Gino

Hammmmmmm en kaaaaaas, die mantra’s doe ik altijd op brood…

Ank

Als ik dit lees ben ik blij dat ik altijd een weerstand in mezelf heb gehad tegen dit soort meditaties waarbij mantras of visualisaties gebruikt moeten worden. Heb het meerdere keren geprobeerd maar kreeg dan prompt hartkloppingen. Bedankt voor de nachtrust die je hiervoor opgeofferd hebt Micky. Een annecdote. Mijn eerste kennismaking met het meditatiewereldje vond plaats in de zeventiger jaren met de opkomst van de TM meditatie. Je kreeg een eigen individuele mantra, die je niet op mocht schrijven en aan niemand anders mocht vertellen. ( Waar komen we dat ook tegen, juist bij reiki. Je mag de symbolen… Lees verder »

Ikke

Hoi Ank heb lang geleden ook TM beoefend weet de mantra nog wel maar doe er niks mee. Is not my cup of tea anymore. Misschien weet Micky hoe ik die kan mind wipen…lol..

Hielke

Ook ik ben in aanraking gekomen met het TM wereldje en met Reiki. Over het eerste heb ik Micky laatst een mail geschreven. Hij gaat er nog een item over maken. Het hele TM gebeuren waar zelf een stadswijk van Lelystad (het Sidhadorp) aan verbonden is, is een groot vals licht gebeuren.

Monique

Wat grappig om te horen Ank. Ik heb zelf ook jarenlang TM beoefend. Heb toen ik 19 was zelfs een jaar gewerkt in het TM centrum in Laag Soeren. Ik heb daar vegetarisch leren koken. Ik weet niet zeker of ik er wat aan gehad heb dat mediteren. Ik was jong en wilde alles uitproberen. Het voelde altijd wel goed maar ik viel ook altijd steevast in slaap tijdens de meditaties. Ik heb wel een leuke tijd gehad daar in Laag Soeren. Heel veel geleerd over mezelf maar het was wel een beetje een onderkomen voor de outcast zeg maar.… Lees verder »

Ank

Hi Monique. Transendente Meditatie van Maharishi Mahesh Yogi is niet zo ongevaarlijk als het lijkt. Het is een Meditatie programma waarbij een inwijdingsritueel gebruikt wordt en waarbij je alleen de mind gebruikt. Er wordt je geleerd om door middel van het gebruik van een mantra ( een woord zonder enige betekenis trouwens) je gedachtenstroom te onderbreken en zo een stilte in je hoofd te creëeren waarbij je dan bij eerdere herinneringen kunt komen en eventueel zgn spirituele gebieden aan kunt boren ( wat zich allemaal binnen de Matrix afspeelt). Voor de goedgelovige beoefenaars een fijne belevenis maar het is een… Lees verder »

Monique

Hoi Ank, ja op die manier zou het heel goed gevaarlijk kunnen zijn. Ik moet zeggen dat ik dat zelf nooit op die manier heb bekeken of heb ervaren. Het kan ook zijn dat ik er gewoon niet gevoelig voor ben. Wat ik al zei, ik viel altijd in slaap 🙂 Ik ben ook niet gevoelig voor (dat denk ik althans) voor chacra’s en al dat soort dingen of b.v het zien of voelen van geesten, aliens, of andere entiteiten. Ik wilde het altijd wel maar het lukte me nooit haha. Misschien ben ik gewoon een te nuchtere zeeuw of… Lees verder »

Ank

Sorry Micky dat dit uitloopt op een TM discussie. Wat het “belang” van de zgn. trancentente meditatie was, is dat het voor velen van mijn generatie ( ik ben 75 jaar) die binnen de kerk zijn opgegroeid en zich daar van af keerden, de eerste kennismaking was met de weg naar zelf realisatie. Ik heb de cursus rond 1972 gedaan en voor mijn gevoel heb ik het maar een paar maanden volgehouden. Dat de mantra een woord zonder betekenis is hoorde ik later van een TM leraar die er ook uitgestapt is. Natuurlijk blijf je zoeken maar ik vond over… Lees verder »

Monique

Dank je voor het delen, Ank. Mooi omschreven 🙂

ikke

Ben t met je eens Ank dat dit meditatie programma je alleen je mind gebruikt en niet via onze hart connectie. Kan de initiatie nog goed herinneren van mijn toentertijd TM trainer (weet zelfs zijn naam nog Martin vd Jagt) die dit ritueel deed. Ik had wel moeite om mijn lachen in te houden van het geprevel van hem.. haha. Maar of de mantra geen betekenis heeft weet ik niet het kan ook een toverspreuk zijn die juist de trigger geeft die we dus niet willen. Zoals Monique aangeef ik viel ook regelmatig in slaap en ben er ook allang… Lees verder »

Heleen

Dankjewel weer Micky! Ik kom van oorsprong uit het christelijk wereldje (protestants). Met een zogenaamd geloof in god. Maar heb dat een aantal jaar geleden helemaal losgelaten. Het voelde meteen als een enorme opluchting om dat los te laten. Als een bevrijding. Ik wil er dan ook niets meer mee te maken hebben. In mijn zoektocht hier ongeveer een jaar geleden bij Indigo Revolution terechtgekomen. Nog wel via een omweg helaas (engelen!). Ook niet fris. Maar goed, ben hier bij IR gekomen en het betekent erg veel voor mij. Heb zo veel geleerd waar ik Micky erg dankbaar voor ben!… Lees verder »

rob

Dag Heleen. Een tip? Doet me denken aan het verhaal van een oude wijze indiaan die met zijn kleinzoon een discussie heeft over het dualistische gevecht wat iedereen in zijn hoofd heeft. Hij spreekt over 2 wolven. De ene wolf vertegenwoordigd haat, zelfmedelijden, egoïsme, faalangst, je zelf naar beneden halen, depressie enz enz. De andere wolf vertegenwoordigd creativiteit, empathie, levenslust, liefde voor je zelf en de ander enz ,enz. De kleinzoon vraagt: wie van de 2 gaat het winnen? De wijze man zegt: de wolf die je te eten geeft. Zo is het ook met die demonische entiteiten die iedereen… Lees verder »

Heleen

Dag Rob,
Dankjewel voor dit mooie beeldende voorbeeld. Je tip komt voor mij precies op het juiste moment. Ik maak momenteel een gevecht mee tussen het synthetisch universum (in dit geval de gevestigde orde van het onderwijs) en het organisch universum ( een nieuw initiatief voor o.a. thuiszitters). Dat nieuwe initiatief ondervindt veel tegenslag Wellicht moet het zelfs stoppen. Voor mijn kinderen zou dat een ramp zijn. Goed om van jou te horen hoe angst en negativiteit aan te pakken. Voor mij uiterst relevant nu!

Rob

Beste Heleen.
Ik weet precies waar je het over hebt omdat ik dezelfde tegenwerking krijg binnen de geneeskunde. Maar het gaat je uiteindelijk zeker lukken zolang je maar niet toegeeft aan deze krachten van beperking die streven naar een status quo en elke positieve verandering en initiatief naar vrijheid tegenwerkt. Vergeet ook niet waarom je hier gekomen bent, je missie, waarom in juist in Nederland en nu. Alles heeft zijn reden.Veel succes!
Rob

Heleen

Dankjewel Rob. Je steuntje in de rug, van jou als ervaringsdeskundige betekent ook veel voor mij. Jij ook heel veel succes gewenst met je eigen missie! Die is ook van groot belang. Groet, Heleen

Rob

Bedankt Micky voor de waarschuwing! Lees het artikel net na opstaan. Onbewust heb ik me voor vandaag waarschijnlijk voorbereid voor dit “event” . Heb me vannacht kunnen zuiveren van een aantal entiteiten. Je eigen mantra klinkt zeer goed, heb er ook zo een. Het lijkt wel of door deze cobra actie dit een versnelling is van het proces waar we doorheen gaan, voorbereiding van het 3e stadium? Jakkes!
Ook een prettige 11-11-11 gewenst.

Willie

“Datzelfde duister wat inderdaad ook maar al te graag pentagrammen gebruikt.” Maar dan wel omgekeerd!

annette

Heb vroeger ooit ook even aan zulke dingen meegedaan was enorm zoekende maar kwam er gevoelsmatig achter dat het mij niet beviel. We hebben geen rituelen, symbolen of affirmaties nodig wanneer je uiteindelijk continu in contact bent met de ware bron in je Zelf. Tenminste zo voel ik dat nu. Zo ook met Reiki dat voelde loodzwaar; degene die mij behandelde was zelf niet in balans wederom was het mijn gevoel die dat “zei.” Trouwens alles waar geld voor wordt gevraagd in die wereld heb ik niets mee. Liefde voor je naasten is altijd gratis oftewel onvoorwaardelijk. Goed dat hier… Lees verder »

Jenny

Ik ben fanatiek leesster van (internationale) alternatieve media. Ik volg de theorie van de Maya’s en de veranderende tijd. Nu deze is aangebroken valt me op dat de Nederlandse AM uit 2 kampen bestaat. De theorie die door Micky van Leeuwen en Martin Vrijland wordt aangehangen en de rest. M&M stelt dat de rest ongelijk heeft en zij gelijk. Het valt op dat M&M nu op het moment suprême het héél erg druk hebben, alles en iedereen aanvallen met hun “ware theorie” en nooit met een oplossing komen. Ik begrijp dat die uit onszelf moet komen. Dat had ik zelf… Lees verder »

Hans Coudyser

Het is goed dat hier zo over geschreven wordt. Ik volg Cobra al een tijd op afstand. Je komt ook meer te weten wanneer je de links waarnaar hij vaak verwijst doorgrond. Veel zaken die hij beweerd zijn gewoon niet waar. En dat kan je ontdekken wanneer je zelf op onderzoek uit gaat. Interessant is wel dat hij een ideaal redelijk transparant voorbeeld is hoe pakken goed-hartige mensen in de maling worden genomen. De min of meer correct beschreven feitelijkheid wordt misleidend aangewend voor het schrijven van een nieuw script met zelfde achtergrond.

Akky van der Veer

Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wat is waar en wat is een leugen? Ik volg mijn eigen gevoel/intuïtie, oordeel en veroordeel niet meer en neem alles wat ik lees en hoor voor kennisgeving aan. Dat bevalt me op dit moment prima. Liefs en goeds voor iedereen toegewenst!

Ricky van meuwen

Ik ben tot de conclusie gekomen dat Mickey van Leeuwen in het geheim een Snorkel is en columnist bij Snorkel Post. Zijn Pseudoniem is “DE GROTE SNORKEL” waar hij nota bene zijn eigen website afkraakt.

Theo Thuis

Het is een Ticky gaan Meuren hier na alle el-laster. Tijd voor realiteit in de vorm van een Rappa van Zappa: Dumb All Over
https://www.youtube.com/watch?v=R7sHAiRxxpE

Thomas

Zo’n 8 jaar geleden heb ik Cobra een eventjes gevolgd. Er werd toen elke zondag een massameditatie gehouden waaraan ik een keer mee deed. Het heeft niet lang geduurd want het was net of was ik verbonden met heel een lage negatieve energie. Begon daarna Cobra te onderzoeken en er blijkt dan ook niks van te kloppen. Het is gewoon bekend wie een Slowaak voorheen bekend onder de naam Ashtar Antaris. Je kunt ook met hem eten op een meeting als je een zak geld meebrengt wat een eventuele vijandige intel organisatie ook kan bedenken. Cobra heeft alle comments op… Lees verder »

Maitreya Kalki

https://www.indigorevolution.nl/2018/11/11/de-gevaren-van-cobras-oproep-tot-het-doen-van-1111-wereldmeditaties/ [ Deze reactie sectie staat onder anti-spam & Anti-Trol controle waar niet over getwist kan worden; Micky van Leeuwen ]: We moeten dus nog even afwachten op het ‘Voorlopig Rapport’, maar als Cobra wetenschappelijk gelijk heeft, dan hebben wel voorlopig zijn wetenschappelijke meditaties, wel mooi wetenschappelijk het Waterman tijdperk ingewijd. In dat geval zijn Cobra, de Resistence Movement e.d. dan wel ten onrechte nu al jaren lang aangevallen en ook door Micky van Leeuwen en waar zijn ego heeft moeten parten gespeeld. Het zelfde verhaal is met onder ander Tanaath en het zilveren Legioen die dito de intenties hebben… Lees verder »

Elles

@Maitreya Kalki, Jaren geleden heb ik ook meegedaan met dit soort meditaties, je krijgt er alleen een zere kont van, een gevoel van verveling maakte zich van mij meester. Het heeft iets weg van de oude bekering die in de kerk gepredikt werd waar ik niets van begreep, waarom had god lieverdjes die klapboem bekeerd werden? Honderd keer liever ga ik nu naar een beekje of meertje en staar in het water, kijk naar de buizerd en kraaien hoog boven mij. Ook al de strenge leefregels die door “verlichten” verkondigd worden zijn aan mij niet besteed, weer jezelf in een… Lees verder »