De gevaren van Cobra’s oproep tot het doen van 11:11 wereldmeditaties

( 34 )
 • Gerben

  Fuck heb ik nu al 3X die mantra gelezen en dus lezend in me
  Zelf opgezegd
  Er wel bij denkende doe dat nu niet niet doen nu

  Beantwoorden
  • Gino

   Hammmmmmm en kaaaaaas, die mantra’s doe ik altijd op brood…

   Beantwoorden
 • Ank

  Als ik dit lees ben ik blij dat ik altijd een weerstand in mezelf heb gehad tegen dit soort meditaties waarbij mantras of visualisaties gebruikt moeten worden. Heb het meerdere keren geprobeerd maar kreeg dan prompt hartkloppingen.
  Bedankt voor de nachtrust die je hiervoor opgeofferd hebt Micky.
  Een annecdote.
  Mijn eerste kennismaking met het meditatiewereldje vond plaats in de zeventiger jaren met de opkomst van de TM meditatie.
  Je kreeg een eigen individuele mantra, die je niet op mocht schrijven en aan niemand anders mocht vertellen. ( Waar komen we dat ook tegen, juist bij reiki. Je mag de symbolen niet tekenen en met niemand er over praten. Ja, ook dat heb ik gedaan).
  Nou, dat werd dus niks. Een paar jaar geleden kwam het ter sprake in een gezellig samenzijn met een vriendin die aan de andere kant van de wereld haar zeer persoonlijke TM mantra had ontvangen. Wat hebben we gelachen toen bleek dat we allebei dezelfde mantra hadden.

  Beantwoorden
  • Ikke

   Hoi Ank heb lang geleden ook TM beoefend weet de mantra nog wel maar doe er niks mee. Is not my cup of tea anymore. Misschien weet Micky hoe ik die kan mind wipen…lol..

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor het delen van die persoonlijke anekdote Ank, ik ken persoonlijk TM meditaties niet, al heb ik er wel eens eerder over gelezen of gehoord, er gaat echter geen belletje rinkelen.
   Als het om je eigen licht naar buiten brengen meditaties gaat dan zou het een goed iets geweest zijn, maar ik vermoed dat dat ook bij TM niet het geval was?

   Beantwoorden
  • Hielke

   Ook ik ben in aanraking gekomen met het TM wereldje en met Reiki. Over het eerste heb ik Micky laatst een mail geschreven. Hij gaat er nog een item over maken. Het hele TM gebeuren waar zelf een stadswijk van Lelystad (het Sidhadorp) aan verbonden is, is een groot vals licht gebeuren.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Al is zo’n meditatiewijk niet mijn ding, toch respecteer ik de mensen die daar wel willen wonen en zo in het leven willen staan. Ieder zijn of haar ding. Voor mij wordt iets pas interessant als er rituelen en andere dark occult shit in verwerkt zitten bedoeld om mensen over te nemen. Dat zag ik bij de link van de meditatiewijk die je mij opstuurde echter niet. Die mensen doen verder niemand kwaad, lekker laten gaan is mijn mening over dat soort initiatieven.

    Beantwoorden
  • Monique

   Wat grappig om te horen Ank. Ik heb zelf ook jarenlang TM beoefend. Heb toen ik 19 was zelfs een jaar gewerkt in het TM centrum in Laag Soeren. Ik heb daar vegetarisch leren koken. Ik weet niet zeker of ik er wat aan gehad heb dat mediteren. Ik was jong en wilde alles uitproberen. Het voelde altijd wel goed maar ik viel ook altijd steevast in slaap tijdens de meditaties. Ik heb wel een leuke tijd gehad daar in Laag Soeren. Heel veel geleerd over mezelf maar het was wel een beetje een onderkomen voor de outcast zeg maar. Iedereen die er werkte mankeerde wel iets. Het voelde een beetje als een vluchtoord voor buitenbeentjes. En die TM leraren waren ook zo stijf. Sommigen werkten echt zwaar op mijn lachspieren. Of het een vals licht gebeuren is dat weet ik niet. Voor mijn gevoel roep je tijdens meditaties niets aan van wat buiten jezelf komt. Het aanbidden van Maharishi Mahesh Yogy heb ik wel altijd al raar gevonden. Net als het aanbidden van god of boeddha of wie dan ook. Ik heb daar niets mee of nooit gehad. Ook het sidhadorp ben ik regelmatig geweest. Het is gewoon een woongemeenschap waar iedereen mediteert. Zie ik niets kwaads in. Zolang je geen rare dingen aanroept vanuit een andere bron dan jezelf is er niet zoveel mis mee denk ik. Maar misschien heb ik het wel helemaal mis en heb ik jarenlang iets in mezelf aangeroepen wat heel fout en duister is haha. Maar ik denk het niet, zo voelt het niet..

   Beantwoorden
   • Ank

    Hi Monique. Transendente Meditatie van Maharishi Mahesh Yogi is niet zo ongevaarlijk als het lijkt. Het is een Meditatie programma waarbij een inwijdingsritueel gebruikt wordt en waarbij je alleen de mind gebruikt. Er wordt je geleerd om door middel van het gebruik van een mantra ( een woord zonder enige betekenis trouwens) je gedachtenstroom te onderbreken en zo een stilte in je hoofd te creëeren waarbij je dan bij eerdere herinneringen kunt komen en eventueel zgn spirituele gebieden aan kunt boren ( wat zich allemaal binnen de Matrix afspeelt). Voor de goedgelovige beoefenaars een fijne belevenis maar het is een manier om via de mind tot verlichting te komen. Het gevaarlijke is dat je jezelf hiermee wijd open zet voor invloeden van buitenaf, ofwel bezetenheid.
    Dus, net als alle godsdiensten en New Age gedoe, een mind control programma.

    Beantwoorden
    • Monique

     Hoi Ank, ja op die manier zou het heel goed gevaarlijk kunnen zijn.
     Ik moet zeggen dat ik dat zelf nooit op die manier heb bekeken of heb ervaren. Het kan ook zijn dat ik er gewoon niet gevoelig voor ben. Wat ik al zei, ik viel altijd in slaap 🙂 Ik ben ook niet gevoelig voor (dat denk ik althans) voor chacra’s en al dat soort dingen of b.v het zien of voelen van geesten, aliens, of andere entiteiten. Ik wilde het altijd wel maar het lukte me nooit haha. Misschien ben ik gewoon een te nuchtere zeeuw of heb ik een te goed ingebouwd zelfbeschermingssysteem. Mijn zwakke plekken liggen op een ander vlak denk ik.
     Maar wat je zegt kan echt heel goed waar zijn. Het is wel een raar wereldje hoor, dat wel. Ik heb zelfs de sidhi cursus gedaan. Die heb ik kunnen betalen toen met de kredit die ik kreeg toen ik daar werkte. Het is een “vlieg” cursus. Met de mantra’s die je dan krijgt zou je bepaalde krachten in jezelf kunnen aanboren en met de laatste mantra zou je dus kunnen leviteren. “Hoppen” wordt het ook wel genoemd. Zo ziet het er ook uit. Mensen hoppen de lucht in in kleermakerszit. Ziet er heel vreemd uit. Het is mij nooit goed gelukt behalve het sterke gevoel dat ik de lucht in wilde en verder dan wat “hoppen” inderdaad ben ik nooit gekomen. Ik moet zeggen dat ik het merendeel van die mantra’s vergeten ben en dat waren trouwens wel degelijk bestaande woorden. Mag ik vragen hoelang en hoe jij in de TM wereld bent beland? Ik ken namelijk niet zoveel mensen die ook TM hebben beoefend en er op die manier over denken..

     Beantwoorden
     • Ank

      Sorry Micky dat dit uitloopt op een TM discussie. Wat het “belang” van de zgn. trancentente meditatie was, is dat het voor velen van mijn generatie ( ik ben 75 jaar) die binnen de kerk zijn opgegroeid en zich daar van af keerden, de eerste kennismaking was met de weg naar zelf realisatie. Ik heb de cursus rond 1972 gedaan en voor mijn gevoel heb ik het maar een paar maanden volgehouden. Dat de mantra een woord zonder betekenis is hoorde ik later van een TM leraar die er ook uitgestapt is.
      Natuurlijk blijf je zoeken maar ik vond over het algemeen alles zich binnen de New Age ontwikkelde te zweverig. Heel zalvend taalgebruik waar ik nogal allergisch voor ben. Ik deed begin 1990 de reiki cursussen omdat daar tenminste geen zweverige taal gebruikt werd, alhoewel ik wel mijn bedenkingen had bij het verhaaltje van de christelijke Japanse meneer die de symbolen doorkreeg, waarvan ik gelijk dacht: dat verhaaltje hebben ze bedacht om dit systeem in het westen te kunnen verkopen. Dus, daar was ik ook gauw op uitgekeken. Om het verhaal compleet te maken: Rond 2000 kreeg ik een boek in handen over SRT, spiritual restructuring therapie. Een geweldig clever systeem, gebracht door de meest nuchtere man die je kunt bedenken, met een prachtige beschrijving van het hele hiërarchische systeem van het synthetische universum, waarvan het uiteindelijke doel was jezelf te zuiveren van alle programmeringen van de voorgaande incarnaties die allemaal opgeslagen liggen in je ziele-archief, om zo af te komen van de recycling van incarnaties waar we doorheen gaan en waarbij we vaak geen stap verder komen maar steeds dieper in al die programmeringen wegzinken.
      Zoals we ondertussen weten zit er in elke godsdienst, waar ook de New Age beweginen onder vallen, veel waarheid, anders zouden we er niet voor vallen. Nou, hier zat zoveel waarheid in dat alleen het laatste stukje ontbrak en ik dacht: hier kan niets aan tippen wat ik eerder gehoord heb, waarbij ik me er wel van bewust was dat het een kwestie van mijn hoofd was en niet van mijn hart want ik bleef me maar afvragen waarom ik het alleen verstandelijk aanvaarde en waarom ik gewoon letterlijk voelde dat mijn hart gesloten bleef.
      Toen ik een paar jaar geleden met IR in aanraking kwam leek hetgeen ik las heel veel op wat ik al wist totdat ik las dat er geen God en geen Bron was en dat het Wezen wat dit Universum is niet onze schepper is etc. etc. En toen viel het kwartje, niet in mijn hoofd maar in mijn hart.

      Beantwoorden
      • Monique

       Dank je voor het delen, Ank. Mooi omschreven 🙂

       Beantwoorden
    • ikke

     Ben t met je eens Ank dat dit meditatie programma je alleen je mind gebruikt en niet via onze hart connectie. Kan de initiatie nog goed herinneren van mijn toentertijd TM trainer (weet zelfs zijn naam nog Martin vd Jagt) die dit ritueel deed. Ik had wel moeite om mijn lachen in te houden van het geprevel van hem.. haha. Maar of de mantra geen betekenis heeft weet ik niet het kan ook een toverspreuk zijn die juist de trigger geeft die we dus niet willen. Zoals Monique aangeef ik viel ook regelmatig in slaap en ben er ook allang niet meer bezig. Ik denk maar zo wel een ervaring rijker.

     Beantwoorden
 • Heleen

  Dankjewel weer Micky! Ik kom van oorsprong uit het christelijk wereldje (protestants). Met een zogenaamd geloof in god. Maar heb dat een aantal jaar geleden helemaal losgelaten. Het voelde meteen als een enorme opluchting om dat los te laten. Als een bevrijding. Ik wil er dan ook niets meer mee te maken hebben. In mijn zoektocht hier ongeveer een jaar geleden bij Indigo Revolution terechtgekomen. Nog wel via een omweg helaas (engelen!). Ook niet fris. Maar goed, ben hier bij IR gekomen en het betekent erg veel voor mij. Heb zo veel geleerd waar ik Micky erg dankbaar voor ben! Ik schrik dan wel weer als ik lees (eerder gelezen) dat het verschrikkelijk is (o.a. fysieke pijn) om los te komen van die demonische entiteiten. Tja die zal ik ook hebben. Heb jij Micky, of iemand anders die dit leest een tip voor mij? Dit aanpakken of laten? Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Heleen,

   Ik bedoelde de violette vlam van saint Germain, daarvan weet ik dat die bezetenheid tot in de kern van alle cellen in het lichaam strekt, en dan wordt het ookfysiek ernstig pijn lijden wil je van de violette vlam bezetenheid afkomen.

   De Protestantse kerk weet ik niet zoveel van de rituelen die leiden tot bezetenheid, de katholieke kerk wel, daar ligt het er overduidelijk dik bovenop, met het drinken van ‘Jezus’ bloed, vreten van hosti’s en allerlei mantra’s en shit, overduidelijke demonische kliek die katholieke kerk. Maar zo hebben alle religies inderdaad te maken met demonische entiteiten.

   De tips die ik op dit moment kan geven is gewoon doorgaan met hoe je nu je proces beleeft en ervaart. Het in je zelf houden et cetera. Ik vermoed niet zo heel veel grip bij jou (is een gevoel), anders hadden die entiteiten je wel proberen af te houden van de informatie die je nu al meer dan een jaar op deze website leest bijvoorbeeld. Als je bij het lezen van dit soort artikelen bijvoorbeeld stemmen hoort of emoties die op mijn informatie inhakken dan heb je bijvoorbeeld wel met demonische entiteiten te maken vaak. Ze zijn er in alle soorten en maten, het voorbeeld van de violette vlam is een van de extreemste die ik ken. Maar er is niets of niemand waar we niet van af kunnen komen, want zelf zijn we de meest krachtige wezens van dit Universum!

   Beantwoorden
   • Heleen

    Ha Micky,
    Thanks! Oké, dat klinkt ernstig m.b.t. St. Germain met die violette vlam. Gelukkig heb ik daar niets mee te maken gehad en geen meditaties daarvoor gedaan.
    Wat de protestantse kerk betreft, ook die hebben elementen vanuit de katholieke kerk overgenomen. Een soort RK-light zou ik het noemen. Dus ook het zogenaamde ‘avondmaal’ (bij de katholieken is dat de communie) met een stukje brood (bij RK dus de hostie) en wijn. Ook de doop en een aantal gebeden en teksten uit de cathechismus en de bijbel. Dus toch wat mantra’s.
    Ik denk inderdaad niet dat die entiteiten heel veel grip op mij hebben (gehad). Ik hoor gelukkig geen stemmen bij het lezen van jouw artikelen en ervaar geen vervelende emoties. Bij eigenlijk alles wat ik lees hier vind ik steeds ‘ja, zo voel en ervaar ik het ook, dit klopt voor mij’. En dat heb ik nooit bij het christelijk geloof, of iets anders, gehad. Nooit het gevoel gehad dat ik mij daar volledig aan kon geven. Er was altijd iets dat mij tegenhield (dat was ikzelf dus!). Al heb ik wel gebeden en wel ‘mantra’s gezegd etc.
    En ja, we zijn zeker zelf de meest krachtige wezens van dit universum! Veel dank weer Micky!

    Beantwoorden
  • rob

   Dag Heleen. Een tip? Doet me denken aan het verhaal van een oude wijze indiaan die met zijn kleinzoon een discussie heeft over het dualistische gevecht wat iedereen in zijn hoofd heeft. Hij spreekt over 2 wolven. De ene wolf vertegenwoordigd haat, zelfmedelijden, egoïsme, faalangst, je zelf naar beneden halen, depressie enz enz.
   De andere wolf vertegenwoordigd creativiteit, empathie, levenslust, liefde voor je zelf en de ander enz ,enz.
   De kleinzoon vraagt: wie van de 2 gaat het winnen?
   De wijze man zegt: de wolf die je te eten geeft.

   Zo is het ook met die demonische entiteiten die iedereen in zich heeft, parasieten die zich alleen van negativiteit voeden. Ze hebben toegang tot je hele database, vroegere herinneringen en voordat je het weet komt die negatieve gedachte in je hoofd, die eigenlijk helemaal niet van je zelf is. Je kunt dan zeggen: dit is niet waar, dit is een leugen. Elke keer dat er zo’n gedachte komt moet je er op bedacht zijn en deze gedachte niet meer voeden. Als je dit vaak genoeg doet, gaan ze vanzelf weg of komen ze minder, omdat jij ze niet meer voedt, omdat ze zelf niets kunnen creëren en geen onuitputtelijke bron van leven zijn die wij mensen wel zijn.

   Beantwoorden
   • Heleen

    Dag Rob,
    Dankjewel voor dit mooie beeldende voorbeeld. Je tip komt voor mij precies op het juiste moment. Ik maak momenteel een gevecht mee tussen het synthetisch universum (in dit geval de gevestigde orde van het onderwijs) en het organisch universum ( een nieuw initiatief voor o.a. thuiszitters). Dat nieuwe initiatief ondervindt veel tegenslag Wellicht moet het zelfs stoppen. Voor mijn kinderen zou dat een ramp zijn. Goed om van jou te horen hoe angst en negativiteit aan te pakken. Voor mij uiterst relevant nu!

    Beantwoorden
    • Rob

     Beste Heleen.
     Ik weet precies waar je het over hebt omdat ik dezelfde tegenwerking krijg binnen de geneeskunde. Maar het gaat je uiteindelijk zeker lukken zolang je maar niet toegeeft aan deze krachten van beperking die streven naar een status quo en elke positieve verandering en initiatief naar vrijheid tegenwerkt. Vergeet ook niet waarom je hier gekomen bent, je missie, waarom in juist in Nederland en nu. Alles heeft zijn reden.Veel succes!
     Rob

     Beantwoorden
     • Heleen

      Dankjewel Rob. Je steuntje in de rug, van jou als ervaringsdeskundige betekent ook veel voor mij. Jij ook heel veel succes gewenst met je eigen missie! Die is ook van groot belang. Groet, Heleen

      Beantwoorden
 • Rob

  Bedankt Micky voor de waarschuwing! Lees het artikel net na opstaan. Onbewust heb ik me voor vandaag waarschijnlijk voorbereid voor dit “event” . Heb me vannacht kunnen zuiveren van een aantal entiteiten. Je eigen mantra klinkt zeer goed, heb er ook zo een. Het lijkt wel of door deze cobra actie dit een versnelling is van het proces waar we doorheen gaan, voorbereiding van het 3e stadium? Jakkes!
  Ook een prettige 11-11-11 gewenst.

  Beantwoorden
 • Willie

  “Datzelfde duister wat inderdaad ook maar al te graag pentagrammen gebruikt.” Maar dan wel omgekeerd!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Oh ja? Kijk eens goed naar het logo van bijvoorbeeld Heineken. Niet omgekeerd die pentagrammen in al die corporate logo’s. Als ik naar de formule 1 kijk en overal die rode Heineken pentagrammen zie dan snap ik niet dat bijna niemand dat door heeft. Ik doe vaak flauw tegen mensen als ik ze een flesje Heineken zie drinken. Zo van “raar he, dat Heineken gewoon een pentagram als logo heeft!” Dan zien mensen het pas, normaliter letten ze er niet eens op…

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Jij ook bedankt Gerrit voor het verspreiden van dit soort belangrijke informatie op je website!

   Beantwoorden
 • annette

  Heb vroeger ooit ook even aan zulke dingen meegedaan was enorm zoekende maar kwam er gevoelsmatig achter dat het mij niet beviel.
  We hebben geen rituelen, symbolen of affirmaties nodig wanneer je uiteindelijk continu in contact bent met de ware bron in je Zelf.
  Tenminste zo voel ik dat nu.
  Zo ook met Reiki dat voelde loodzwaar; degene die mij behandelde was zelf niet in balans wederom was het mijn gevoel die dat “zei.” Trouwens alles waar geld voor wordt gevraagd in die wereld heb ik niets mee.
  Liefde voor je naasten is altijd gratis oftewel onvoorwaardelijk.
  Goed dat hier over geschreven wordt Micky! Las het gisteren ook over die 11 11 meditaties en dat bezorgde mij eerder kippevel zeker die paarse vlam!
  Vrede, warmte, medeleven zit in de mens of niet.
  Mooie zondagavond aan een ieder.

  Beantwoorden
 • Jenny

  Ik ben fanatiek leesster van (internationale) alternatieve media. Ik volg de theorie van de Maya’s en de veranderende tijd. Nu deze is aangebroken valt me op dat de Nederlandse AM uit 2 kampen bestaat. De theorie die door Micky van Leeuwen en Martin Vrijland wordt aangehangen en de rest. M&M stelt dat de rest ongelijk heeft en zij gelijk. Het valt op dat M&M nu op het moment suprême het héél erg druk hebben, alles en iedereen aanvallen met hun “ware theorie” en nooit met een oplossing komen. Ik begrijp dat die uit onszelf moet komen. Dat had ik zelf ook al bestudeerd. Ben al jaren bezig, maar we glijden steeds verder af in de Cabal-val. Ik heb getracht jullie theorie te doorgronden, maar die is ook niet sluitend en bij tijd en wijle vreemd. De theorie hangt een matrix-theorie aan. De enige in het internationale circuit die het daar over heeft is D. Icke. Maar in het internationale circuit wordt dit aangemerkt als de mening van één die ook niet altijd sluitend is, evenals jullie mening slechts één mening is welke gebreken heeft. Tijdens het lezen van dit stuk bekroop ook mij misselijkheid. Ik denk dat dit in de dualiteit het andere uiterste is. Niets doen. Vermoedelijk komt er dan in deze tijd een puls, toon of weet ik wat uit het hart van de galaxy en zijn we geascendeerd en dan is alles geregeld. Omdat de cabal alles doorheeft, hebben zij dit ook door en wordt er een valse puls gestuurd. M.b.t.de theorieën betekent dit dat we dan vals licht versus geen licht hebben. We zijn daarmee het haasje. Dat was het dan. De miljoenen hufters in het Internationale circuit die allen een betere wereld willen hebben zitten allen mis. Hopen mogen we niet. Ze kennen helaas de theorie van M&M niet en lopen daarmee in de val. De theorie van M&M is niet vertaald in een soort bijbel, dus kunnen alleen de Nederlandstaligen hun voordeel er mee doen, maar wordt het niet van de daken geschreeuwd. Ik vind deze opdringerigheid ook een vorm van vals licht; eigenlijk geen licht. Om het nog complexer te maken zie ik zelf een betere wereld, zonder ziekten, armoede, oorlog en daadwerkelijk buitenaards contact. Blijkbaar zien we allebei wat anders. Mijn visie zal vast ook wel weer verkeerd zijn en vals licht. Ik kan als laatste alleen maar zeggen. Goed de alternatieve media in de gaten houden en meteen als iemand hoop, licht of liefde predikt, aanvallen. Tenslotte krijgt iedereen een beurt. Ik vind het vreemd dat als je Cobra niet kent, meteen al weer in de aanval gaat??? Direct spottende prenten er bij. Walgelijk. Oh, en Ella Ster draag ik een warm hart toe!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb werkelijk waar geen idee waar je het allemaal over hebt. Dit artikel gaat niet over mijn mening, dit artikel gaat over de waarheid achter die meditaties/rituelen.

   Verder zegt de laatste zin van je reactie meer dan genoeg wat mij betreft, je komt je mind-ego programmeringen hier op mij projecteren. En je ziet alles zwart-wit. Dat is jouw zaak, daar ga ik verder niet over, bedankt dat je je mind-ego programmeringen hier even kwam verdedigen, dat je reactie verder nergens op slaat maakt niet uit!

   Beantwoorden
 • Hans Coudyser

  Het is goed dat hier zo over geschreven wordt. Ik volg Cobra al een tijd op afstand. Je komt ook meer te weten wanneer je de links waarnaar hij vaak verwijst doorgrond. Veel zaken die hij beweerd zijn gewoon niet waar. En dat kan je ontdekken wanneer je zelf op onderzoek uit gaat. Interessant is wel dat hij een ideaal redelijk transparant voorbeeld is hoe pakken goed-hartige mensen in de maling worden genomen. De min of meer correct beschreven feitelijkheid wordt misleidend aangewend voor het schrijven van een nieuw script met zelfde achtergrond.

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wat is waar en wat is een leugen? Ik volg mijn eigen gevoel/intuïtie, oordeel en veroordeel niet meer en neem alles wat ik lees en hoor voor kennisgeving aan. Dat bevalt me op dit moment prima. Liefs en goeds voor iedereen toegewenst!

  Beantwoorden
 • Ricky van meuwen

  Ik ben tot de conclusie gekomen dat Mickey van Leeuwen in het geheim een Snorkel is en columnist bij Snorkel Post. Zijn Pseudoniem is “DE GROTE SNORKEL” waar hij nota bene zijn eigen website afkraakt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Oh echt? Jammer genoeg ken ik die MickEy niet, lijkt me wel een geschikte gozer zo te lezen! 😉

   Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Het is een Ticky gaan Meuren hier na alle el-laster. Tijd voor realiteit in de vorm van een Rappa van Zappa: Dumb All Over
  https://www.youtube.com/watch?v=R7sHAiRxxpE

  Beantwoorden
 • Thomas

  Zo’n 8 jaar geleden heb ik Cobra een eventjes gevolgd.
  Er werd toen elke zondag een massameditatie gehouden waaraan ik een keer mee deed.
  Het heeft niet lang geduurd want het was net of was ik verbonden met heel een lage negatieve energie.
  Begon daarna Cobra te onderzoeken en er blijkt dan ook niks van te kloppen.
  Het is gewoon bekend wie een Slowaak voorheen bekend onder de naam Ashtar Antaris.
  Je kunt ook met hem eten op een meeting als je een zak geld meebrengt wat een eventuele vijandige intel organisatie ook kan bedenken.
  Cobra heeft alle comments op zijn blog verwijdert alle die hem ontmaskeren en censureert de nieuwe.
  Verder kun je in zijn webshop kijken waar toen allemaal van die tachyon onzin te koop stond.
  Tachyon wat nu gebracht wordt als iets wat net ontdekt is terwijl het woord al lang geleden voorkwam in het spel EVE online waar de kwakzalvers waarschijnlijk hun inspiratie vandaan hebben gehaald.
  Via de Nederlandse co intel site : wakkeremensen.nl wordt ook Tachyon zooi aangeboden.
  Cobra is niet alleen een kwakzalver maar ook gevaarlijk omdat hij blijkbaar bepaalde kennis / contact heeft met donkere zaken. Voor mij geen Cobra meer net zoals new age wat een religie is opgezet om bepaalde waarheden te verbergen en ‘wakkere’ mensen te misleiden.
  Weet inmiddels dat om dichter bij het uiteindelijke doel te komen ik gewoon zoveel mogelijk me zelf moet zijn en me niet moet laten leiden naar hoe een ander wil dat ik ben.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>