Jason Rice & Tony Rodrigues – Secret Space Program Recruits (show one)

( 4 )
 • ikke

  Goed interview ook dat ze goede en scherpe vragen stelt aan beide heren.
  Ik krijg alleen dat plaatje in mijn hoofd niet compleet van 3 uur aardse tijd weg en 20 jaar off planet.
  Ligt dat aan mij want ik weet niet hoe ik dat moet zien.
  Ben wel benieuwd naar de volgende show met beeld…haha

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je wordt dan zeg maar weggehaald op dit moment van tijd. Dient 20 jaar, daarna wordt je lichaam via technologie 20 jaar jonger gemaakt, gebruikt men mind swipe (leegveeg) technologie en plaatst je weer terug op het moment dat men je weghaalde op dit moment van tijd.

   Tijd bestaat eigenlijk niet. Een goede film die dit principe uitlegt is Interstellar met Matthew McConaughey.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Hi Micky, ik heb Interstellar zojuist gekeken. Bedankt voor de aanrader!
    Hoe zou je de ‘tesseract’ (“zwarte gat”) in de vijfde demensie, waarin Cooper zijn dochter observeert, vertalen naar de vijf demensies in ‘the great cosmic arena’ zoals in het model van George Kavassilas? Heeft het daar überhaupt mee te maken?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Weet ik niet. Is ook al tijd terug dat ik die film gezien heb. Een andere dimensie dan de dimensie waar we nu in leven/ervaren daar observeert Cooper vanuit, ik heb er toen geen nummertje aan gehangen.

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>