De ComplotConcurrent – Uitzending 30 “De Mars Duitsers” (17-10-2018)

19
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

De invloed van de Mars Duitsers binnen de cabal ruikt sterk naar een stukje overgang van laag 1 naar laag 2. Ik zie ook een connectie met de ‘echte’ Duitsers in de tweede wereldoorlog, die hadden niet voor niets superieure technologieën. Duitse soldaten waren met 6 op 1 manin de minderheid, vooral op het oostelijke front. Toch hielden ze het jaren lang uit en dreigden ze de oorlog te winnen, totdat de VS zich in de oorlog ging mengen. Waarom denk ik dat de Mars Duitsers voortkomen uit de kern van de ideologie van Hitler? En dan doel ik op… Lees verder »

New World Disorder

Spelfout in de derde zin: ‘6 op 1 manin’ wordt ‘6 op 1 mannen’.

Hoe dan ook, bedankt Micky voor het delen van de informatie in de aflevering!

rob

Dag New World disorder. Bedankt voor je analyse en links. Wat is je mening over de protocollen van Zion. Echt of gewoon een fake verhaal? En het gaat er natuurlijk ook om hoe mensen er mee omgaan of naar handelen.

New World Disorder

Hi Rob, Ik heb geen specifiek onderzoek gedaan naar de Protocols of Zion. Wel heb ik het vaak genoeg voorbij horen komen. Als ik het goed begrijp zijn de protocollen een plan voor werelddominatie. Wat weer mooi insteekt op het Oded Yinon plan, beter bekend als ‘Greater Israel’. Dit alles stamt af van de ideologie van een groepje gekke Joden (eigenlijk Bolsheviks en nog daarvoor Khazars, vandaar dat ik overal ‘Joden’ zet). Dit groepje schuilt achter de privileges die ze hebben bemachtigd door onder andere het mooie woordje ‘Antisemitisme’ en niet te vergeten de Holocaust. De ideogie ziet het liefst… Lees verder »

Ank

En met deze informatie wordt dus weer een hiaat opgevuld waarvan we het bestaan niet wisten. OVERWELDIGEND Micky. Bedankt voor alle tijd en moeite die je erin steekt om ons op de hoogte te brengen van deze nieuwe informatie, waarbij New World Disorder ook nog eens een flinke duit in het zakje doet om onze recente wereldgeschiedenis indoctrinatie te ontrafelen. Een heleboel puzzelstukjes vallen weer op z’n plaats.

guuz

Reconstrueren, reproduceren……hoi Mick

Akky van der Veer

Hartelijk bedankt, Micky. Heel interessant! Ik wist het meeste al, maar dat Tsjernobyl van hoger hand geredigeerd is om (een deel van) de Cabal een lesje te leren, wist ik niet. En dat wetende, hoe moeten we Fukushima dan bekijken? Poeh! Die afbeeldingen van Draco’s! Je zou er nachtmerries van krijgen!

Rob

Dag Micky. Nog bedankt voor de uitzending. Kan me goed voorstellen dat dit veel energie heeft gekost maar het loont zich. Zeer informatief! Ik heb vandaag ook huiswerk gedaan. Ben vandaag naar een Nederlandse klokkenluider geweest op het medische vlak en zeer lang in het vak heeft gezeten. Weer veel interessante dingen gehoord van eerste hand. Maar het is ook een gevaarlijke wereld als je te veel opvalt. Hij vertelde dat de laatste 30 jaar al een stuk of 20 wetenschappers waaronder ook medische klokkenluiders gewoon vermoord zijn. Een goede vriend en collega van hem die uitstekende resultaten had met… Lees verder »

Jeffrey

Dag Mickey mooi stuk terug ? ik hoorde je bezig over iron sky de film en ging nog eens kijken maar ik stuitte op de trailer van iron sky 2 je moet daar zeker eens naar kijken gaat over inner earth en hitler op en t- rex weer een small disclorure film komt uit in 2019