De ComplotConcurrent – Uitzending 30 “De Mars Duitsers” (17-10-2018)

( 19 )
 • New World Disorder

  De invloed van de Mars Duitsers binnen de cabal ruikt sterk naar een stukje overgang van laag 1 naar laag 2. Ik zie ook een connectie met de ‘echte’ Duitsers in de tweede wereldoorlog, die hadden niet voor niets superieure technologieën. Duitse soldaten waren met 6 op 1 manin de minderheid, vooral op het oostelijke front. Toch hielden ze het jaren lang uit en dreigden ze de oorlog te winnen, totdat de VS zich in de oorlog ging mengen.

  Waarom denk ik dat de Mars Duitsers voortkomen uit de kern van de ideologie van Hitler? En dan doel ik op de ideologie zoals beschreven in de originele versie van Mein Kampf gebaseerd op Natural Law.

  Alles wijst er op dat Hitler werd gefinancierd door de originele globale cabal, totdat hij ze de middelvinger gaf en de bankiers het land uitgooide. In de enkele jaren voor de oorlog groeide Duitsland dan ook belachelijk snel omdat ze hun eigen economie hadden dat niet gebaseerd was op schulden. Het is ook belangrijk om te weten dat Hitler geen oorlog wilde en ook geen oorlog is gestart, hij heeft zelfs meerdere pogingen gedaan om oorlog te voorkomen.

  Geheime genootschappen werden uit derde rijk opgeruimd, waaronder de zogenaamde ‘illuminati’ en vrijmetselaars, ook ‘Joodse’ banken en de traditionele media werden ontmanteld.
  Als reactie hierop ontstond er *voor* de oorlog een propaganda-oorlog tegen Duitsland, waaronder gejank over ‘German death camps’. Een wereldwijde ‘Joodse’ boycot werd maanden lang georganiseerd en Joden binnen Duitsland werden aangemoedigd om zich te verzetten tegen de kwade Nazis. De reactie van Hitler hierop was de ‘Kristalnacht’ die zowaar 1 dag duurde.

  In het kort: Kort voor de oorlog bestond er een Duitsland dat zich had losgerukt van de wurggreep van de wereldwijde cabal en waar het volk wist waartegen ze vochten. De ideologie Nationaal Socialisme (wat overigens niets met modern socialisme/communisme te maken heeft) was in harmonie met Natural Law waardoor iedereen, ook de joden, gewoon konden leven in het Duitsland van toen. Ook racisme is nog zo’n leugen van na de oorlog, Nationaal Socialisme ging niet om het creëren van een ‘zuiver’ Arisch ras, alleen om het behoud van het Europese/Duitse ras. Hierom had Hitler een prima relatie met o.a. Moslims en de Japanners. Luister eens naar de goed vertaalde speeches van Hitler en oordeel zelf tegen wie/wat Duitsland vocht.

  Toen WO2 echt van start ging groeide het wereldwijde verzet tegen de cabal (laag 1, communisten/bolsheviks/zionisten/draco reptillians???) wereldwijd. Het Duitse leger bestond niet alleen uit Duitsers. Soldaten verzamelden zich uit alle delen van Europa waardoor de Wehrmacht letterlijk multicultureel was en zelfs divisies had bestaande uit Joden en zwart-getinte mensen. Ook de Waffen-SS ( eigenlijk gewoon de Wehrmacht met nieuwere technologieën) bestond uit 38 divisies wereldwijd waaronder 19 ‘gemixte’ divisies.

  Ik zal niet verder ingaan op de details. Na de oorlog was het uitermate belangrijk dat de ‘Nazi’ ideologie uit de hoofden van de mensen werd gewassen. Behalve het verkrachten van miljoenen vrouwen en vermoorden van miljoenen Duitse oorlogsgevangenen (zie: documentaire Hellstorm), werden alle kinderen geherprogrammeerd. Geschiedenisboeken werden opnieuw geschreven (gecorrigeerd natuurlijk) en iedereen werd nog even goed getraumatiseerd. Dit is waarom vandaag de dag de gehele ‘Joodse’ mediamachine propaganda blijft pompen om mensen vooral niet naar die kwaadaardige Nazi’s te laten kijken. Alles, maar dan ook alles wat ze deden was tegen de machten die de mensheid nog steeds onder controle houden.

  Om een punt te maken, ik denk dat de Nazis een bezemsteel waren om de Laag 1 cabal weg te vegen. Toen ze de oorlog dreigden te verliezen kwam de ‘breakaway civilization’ waar deze aflevering van de ComplotConcurrent over gaat. De Mars Duitsers zitten verstopt in de wereldwijde overheden (laag 1 cabal) die langzaam technologieën pushen om de overgang van Laag 2 langzaam maar zeker te versoepelen.

  Dit is mijn complot dat (denk ik) een groot gedeelte van de puzzel met elkaar verbindt. Dit betekent overigens niet dat ik denk dat Nationaal Socialisme een echte oplossing is voor onze problemen…

  Een aantal documentaires om de andere kant van de geschiedenis te zien, het Antartica- en Mars Duitsers verhaal mag je er zelf in plaatsen:
  – The Greatest Story Never Told: Adolf Hitler (by Dennis Wise)
  – EUROPA: The Last Battle (by Tobias Bratt)
  – NWO: Communism by the Backdoor (by Dennis Wise)
  – Hellstorm
  – The Most Ethnically Diverse Army in Western History (The Truth Archive on Youtube)

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Spelfout in de derde zin: ‘6 op 1 manin’ wordt ‘6 op 1 mannen’.

   Hoe dan ook, bedankt Micky voor het delen van de informatie in de aflevering!

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ideologisch hebben de Mars Duitsers inderdaad nog heel wat overeenkomsten met Nazi Duitsland. Ze voelen/vinden zichzelf ook beter dan de ‘normale’ mens (untermensch?) hoorde ik via Jason. Maar ja ze zijn dan ook (ook volgens jason) meen ik ietwat meer genetisch enhanched dan wij ‘normale’ ‘stervelingen’.

   Ook lopen ze nog steeds graag in SS uniformen. In IDARF zijn er peletons die dezelfde stijl van kleding dragen als 70 jaar terug. Jason vertelde dat vooral Amerikanen die dienen onder de IDARF vlag nog al eens weigeren om die SS-achtige uniformen te dragen tijdens missies.

   Verder denk ik dat je in de goede richting zit te denken met je uitleg. Ik bekijk het vanaf een hoger/dieper niveau van manipulatie, en dan klopt het dat laag 2 voet aan de grond moest krijgen qua technologie. Dus werden zowel de groep van eerst Maria Orsic (Orion Nordics) gesteund al voor WO2 met technologie die de mensheid verder kon helpen, en later kwamen diezelfde Orion Nordics ‘The Alliance’ te hulp wat nog steeds geldt voor vandaag de dag. Maar die Alliance had nooit kunnen bestaan als niet eerst groeperingen als VRIL die technologie gechanneld kregen al 70 tot wel 80 jaar terug.

   Beantwoorden
 • rob

  Dag New World disorder. Bedankt voor je analyse en links. Wat is je mening over de protocollen van Zion. Echt of gewoon een fake verhaal? En het gaat er natuurlijk ook om hoe mensen er mee omgaan of naar handelen.

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Hi Rob, Ik heb geen specifiek onderzoek gedaan naar de Protocols of Zion. Wel heb ik het vaak genoeg voorbij horen komen.
   Als ik het goed begrijp zijn de protocollen een plan voor werelddominatie. Wat weer mooi insteekt op het Oded Yinon plan, beter bekend als ‘Greater Israel’.

   Dit alles stamt af van de ideologie van een groepje gekke Joden (eigenlijk Bolsheviks en nog daarvoor Khazars, vandaar dat ik overal ‘Joden’ zet). Dit groepje schuilt achter de privileges die ze hebben bemachtigd door onder andere het mooie woordje ‘Antisemitisme’ en niet te vergeten de Holocaust. De ideogie ziet het liefst een wereldwijd gemixt ras (de Goyim) en een enkel ‘puur’ ras bestaande uit een select groepje elite ‘Joden’. Onder andere de Europese Unie is gebaseerd op het Coudenhove Kalergi plan.

   Ik denk alleen niet dat Israël bedoeld is om te blijven bestaan. Greater Israel is namelijk de wereld en niet het stukje land om de staat Israël, de zogenaamde ‘New New world order’. Momenteel faciliteert Israël de wereldwijde surveillance-grid; bijvoorbeeld het feit dat elke Intel en AMD processor (en dus computer) sinds 2008 een ‘achterdeur’ heeft om elke vorm van beveiliging te omzeilen. Handig voor de AIVD!

   Onderwerpen om te onderzoeken:
   – Operation Talpiot (Brendon O’Connell op YouTube)
   – The Technion
   – How de VS een proxy staat is voor Israël en hoe Trump een puppet is van Netanyahu

   Beantwoorden
 • Ank

  En met deze informatie wordt dus weer een hiaat opgevuld waarvan we het bestaan niet wisten. OVERWELDIGEND Micky. Bedankt voor alle tijd en moeite die je erin steekt om ons op de hoogte te brengen van deze nieuwe informatie, waarbij New World Disorder ook nog eens een flinke duit in het zakje doet om onze recente wereldgeschiedenis indoctrinatie te ontrafelen. Een heleboel puzzelstukjes vallen weer op z’n plaats.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Graag gedaan Ank!

   Ben na zo’n uitzending meestal wel op qua energie, maar het geeft mij vooral een goed gevoel om te blijven doen wat ik doe, dat telt velen malen meer dan op zijn qua energie 🙂

   Beantwoorden
   • ikke

    Zoals als Ank aangaf dat je de moeite neemt en je energie hierin steekt kan ik zeker waarderen.
    Ik heb veel nieuwe dingen gehoord en ik vond t om te smullen..thanks Mick!!

    Beantwoorden
 • guuz

  Reconstrueren, reproduceren……hoi Mick

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Guuz, we moeten maar een lijntje openen tijdens uitzendingen, de chat weer heropenen ofzo haha, want daar was Joost dan wel weer goed in (ik kijk uit met mijn woordne want hij leest nog wel eens mee die ouwe reus) om mij aan te vullen als ik weer eens niet op een woord kwam tijdens NNL uitzendingen.

   Beantwoorden
   • guuz

    Grappig Mick….moest tijdens het horen van deze uitzending ook aan NNL en Joost denken….indirecte lijn hebben we blijkbaar. xxx

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Het wordt nog ‘toevalliger’ Guuz, ik zat net op de WC en toen moest ik ook aan Joost denken, nou ja, kweetniet of dat echt toevallig is trouwens, want ik moet meestal aan Joost denken bij het doen van de grote boodschap… 😉

     Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Hartelijk bedankt, Micky. Heel interessant! Ik wist het meeste al, maar dat Tsjernobyl van hoger hand geredigeerd is om (een deel van) de Cabal een lesje te leren, wist ik niet. En dat wetende, hoe moeten we Fukushima dan bekijken? Poeh! Die afbeeldingen van Draco’s! Je zou er nachtmerries van krijgen!

  Beantwoorden
 • Rob

  Dag Micky. Nog bedankt voor de uitzending. Kan me goed voorstellen dat dit veel energie heeft gekost maar het loont zich. Zeer informatief! Ik heb vandaag ook huiswerk gedaan. Ben vandaag naar een Nederlandse klokkenluider geweest op het medische vlak en zeer lang in het vak heeft gezeten. Weer veel interessante dingen gehoord van eerste hand. Maar het is ook een gevaarlijke wereld als je te veel opvalt. Hij vertelde dat de laatste 30 jaar al een stuk of 20 wetenschappers waaronder ook medische klokkenluiders gewoon vermoord zijn. Een goede vriend en collega van hem die uitstekende resultaten had met het genezen van vele kankerpatiënten buiten de reguliere geneeskunde om werd het werken door allerlei rechtszaken onmogelijk gemaakt totdat hij helemaal failliet was, uiteindelijk werd hij vlak voor zijn eigen huis vermoord. Natuurlijk hoor je via de media dit soort berichten nooit. Een andere collega van de klokkenluider die ik ondervraagd had werd aangeklaagd nadat hij een kindje genezen had van een zeer kwalijke ziekte, maar buiten de reguliere geneeskunde om. Het is toch te zot voor woorden, maar waar. Ik ben aan de ene kant zeer benieuwd welke (buitenaardse) technologie er al is waar de klokkenluiders van de geheime space programma’s het over hebben, aan de andere kant is er al veel technologie beschikbaar, maar dan niet via de synthetische vorm maar via de organische vorm. En eigenlijk is dat best goed nieuws.

  Beantwoorden
 • Jeffrey

  Dag Mickey mooi stuk terug ? ik hoorde je bezig over iron sky de film en ging nog eens kijken maar ik stuitte op de trailer van iron sky 2 je moet daar zeker eens naar kijken gaat over inner earth en hitler op en t- rex weer een small disclorure film komt uit in 2019

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>