De Q(Anon) Koorts

Abonneer
Abonneren op
23 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
netschka
2 jaren geleden

Amen, Micky!

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  netschka

Zo is het!

Guuz
2 jaren geleden

Hopium junk is geniaal…..Klaar voor de Nieuwe van Dale…..

Gosiëm
2 jaren geleden

Sorry dat ik het een eenzijdig belicht stuk vindt wat alleen afgeeft c.q. inhakt op collega’s die evenals wij hopen op een betere wereld en op hun manier moeite doen om een betere wereld te krijgen. Deze site suggereert dat de alternatievve media alleen bestaat uit angst- en hoopporno. Er wordt vergeten dat ook anderen zijn die meer dan een decenium zaken aan het uitdiepen zijn. Door sites te vergelijken en te verifiëren verkrijg je echt wel het gezochte inzicht. Het merendeel van de aanbieders hebben in meer of mindere mate positieve bijdrage. Of ze het bij het juiste eind… Lees verder »

Gosiëm
2 jaren geleden
Reply to  Gosiëm

Beste Micky, ik heb nu vrijwel een halve dag al je sites doorgelezen. Ben nu net bezig met wat doen we hier en vanwaar al die tegenwerking en misleiding. Ik kwam daar op omdat ik n.a.v. jouw reactie meer wilde weten over jouw achtergrond. Kon me begin dit jaar herinneren dat ik een voorspelling voor 2018 zag en een artikel dat we zelf alles aan boord hebben. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van wat je geschreven hebt. Heel indrukwekkend. Mag ik vragen: hoe weet jij dit allemaal? Ik begrijp een en ander nu ook veel beter.… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Gosiëm

Ik moet zeggen dat ik het van Gosiem wel erg sterk vind dat hij zijn mening zo bijdraait en dat hij echt moeite doet om zich in de materie te verdiepen. Mijn complimenten. Daar heb je toch ook wel een soort van ballen en inzicht voor nodig. De meesten zouden waarschijnlijk zijn blijven hangen in eeuwige mind-ego discussies of gewoon niets meer van zichzelf hebben laten horen. Om zoiets te doen moet je echt wel goed naar jezelf kunnen/durven kijken. Welkom op IR 🙂

New World Disorder
2 jaren geleden

“Voor mij persoonlijk geeft het een heerlijke rust om mijzelf niet meer te hoeven druk te maken over de externe wereld, de wereld waar ik toch niets aan kan veranderen.”

Ik kan je verzekeren dat jij de externe wereld vele malen meer (positief) hebt beïnvloed dan de gemiddelde medemens die ik tegenkom in het dagelijks leven… (Het soort dat denkt chaos op te lossen met meer externe controle)

Een opiniestuk als dit bijvoorbeeld werkt voor mij als een verhelderende reality check om alle mind-matrix drama’s even aan de kant te zetten. Bedankt daarvoor!

Akky van der Veer
2 jaren geleden

Mmmm… Tsja, moet dit even laten bezinken, maar ben het gevoelsmatig wel met je eens, Micky. Dat eeuwige gekissebis op- en onder elkaar is zo frustrerend. Ik bemoei me er niet meer mee, heb ik me voorgenomen en ga lekker mijn eigen gang. Maar (of Want) als het erop aankomt, zijn we allemaal EEN, komend uit dezelfde BRON. Iedereen heel veel liefs en goeds toegewenst!

Heleen
2 jaren geleden

Halle Akky, Lees het stuk van Micky op deze site over nondualiteit nog eens. Als ik je reatie hierboven zie zou dat artikel een goeie tip voor je kunnen zijn.

ArieZ
2 jaren geleden

Dank voor het heerlijk ontnuchterend geschreven artikel Mickey. Ik ken een aantal mensen die blind achter Q Anus aanlopen en overtuigd zijn van die ” goddelijkheid”. Dus ja, dan stuur ik dit door en hoop ik hiermee een stuk verbinding tot stand gebracht te hebben… als die gluiperige hagedissen tenminste er zich niet nog meer mee gaan bemoeien, via hun draadloze mind control channels.

Henk
2 jaren geleden

Super stuk … recht voor zijn raap dank Mickey ?

2 jaren geleden

Voor mij persoonlijk geeft het een heerlijke rust om mijzelf niet meer te hoeven druk te maken over de externe wereld, de wereld waar ik toch niets aan kan veranderen. Voor mij persoonlijk geeft het rust om te weten dat al die soap en al dat drama wat uitgespeeld wordt toch wel uitgespeeld wordt en dat het bedoeld is om mij af te leiden van hetgeen waar het daadwerkelijk wel om draait in dit leven hier op Aarde. Voor mij persoonlijk geeft het zo ontzettend veel rust om mijzelf niet meer druk te hoeven maken om al dat gekonkel en… Lees verder »

2 jaren geleden
Reply to  sjaak

dubbele comment is een “ongeluk” ,was weer eens zo’n moment waarop je je ordi door het raam gooien wil……..

Qanon
2 jaren geleden

Wat een dom en slecht geïnformeerd stuk ….

Q is vaker afwezig geweest, met redenen en duidelijkheid waarom.

De laatste was i.v.m. de hatch act

Je bent een slaaf van populistische media.. ga bij soros bedelen om een presentje 😉

Q sent me

Arthur Verboon
2 jaren geleden

Lijkt me nu niet echt een soap zoals gtst De uitleg General Michael Flynn zergt tich wel genoeg over het fenomeen Q https://youtu.be/UjVr08EGkv0

Arthur Verboon
2 jaren geleden

Ok bedankt voor je uitleg.

Arthur Verboon
2 jaren geleden

Hier de originele speech van generaal van Flynn. Hij is namelijk de grondlegger van Qanon. https://youtu.be/W0CThXL37Jk?t=830