Saturnus ontmaskerd

19
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
11 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Heb je het ook gelezen Micky? Saturnus is niet langer de boeman. mevr. Jeanett Bose schrijft in een artikel uit 2014 o.a over Saturnus ( jeanettebose.com/blog/12/08/14/menace-saturn) en op 20-09-2016 heeft ze in een addendum onder dit artikel geschreven: quote: So much has changed since the time the above article was written. Saturn has been brought back to Source along with many of the off world races mentioned in this post. That means he and they are no longer ‘bad’ and have transformed, more closely resembling their former glory. They are still missing things, but so are we. All in good… Lees verder »

Joseph Polak

Interessant verhaal, ben er ook een tijdje mee bezig.
Het is wel moeilijk om tussen al het kaf het koren te onderscheiden op het internet.

Dank je voor je goeie aanvulling en zienswijze.

Amilius
sebas36

Hehe lolz ik had vanmiddag ff een Icky (David) momentje, en heb echt de 2 bronnen van dit artikel gekeken zonder te weten van deze \post’s in het wat oudere topic. For real~! Ik geloof niet in toeval in iedergeval.. Icky zoals gewoonlijk draaft altijd wel een beetje door, matrix theorie ga ik wel in mee maar de gevangenis theorie absoluut niet wat we zijn hier allemaal voor een kosmisch process en uit eigen keuze van je hogere ik. Ook heeft David Icky de hand ervan om Masons/katholieken/Satanisten/Wicca’s/Joden en dergelijke over 1 kam te trekken. Maar zoals ik al vaker… Lees verder »

Amilius

Mmm….Dat eerste filmpje,
Was hier ook van de week aan begonnen. Het innerlijk fosfor belicht gelijke hoeken.

Hij zet het goed neer. Verder sluit ik me bij jou aan wat betreft dat we niet in gevangenis zitten.
Ga aan het 2e filmpje beginnen. Bedankt ?

harold

wil je graag toevoegen aan mijn vriendengroep. jou reactie bevalt mij wel.
wie ben jij? vr gr harold heimeriks

Amilius

https://youtu.be/bJ5eXCXt-MI
Saturnus uitgespeeld
Bijna alle sterren willen het ook

Bas

Micky, ik lees voor het eerst een artikel van je. Ben onder de indruk.
Had vannacht een visioen. ( al dan niet van een valse partij )
Die vertelde je verhaal en zei dat Aarde de personification is van Jezus.
Dat we daar voor moeten zorgen en houden, ipv wat er nu gebeurt.

Dennis

Ik ben dit artikel weer aan het lezen, omdat op mijn things 2 do lijst “Het slopen van de 7 ringen van Saturnus” staat. Hulp is altijd welkom 🙂

Dennis

Meneer Van Leeuwen, dank u wel voor dit artikel! Oproep aan Rutte, alle scholieren die kunnen lezen, verplicht stellen om te beginnen met het lezen van alle artikelen op deze site. Te beginnen met “De indigorevolution wegwijzer” en natuurlijk per artikel overhoren. Met lager dan een 10 komen ze er niet mee weg!!!