Navigeren door de Matrix

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
5 jaren geleden

Hoi Micky, Allereerst wat schrijf je heerlijk en duidelijk. Ik ben meer een lezer en een prater,schrijven doe ik niet zoveel eigenlijk. Beste Micky ook ik heb vele dingen gedaan en onderzocht en nog steeds doe ik dat. Ben reikimaster geweest,healer,tarot kaarten..en ga zo maar door. Ontzettend veel boeken gelezen..alle delen van n.d.walsch..en vele andere. Altijd maar onderzoeken, maar heb ook heerlijk geleefd, biertje op zijn tijd. Al en toe een blowtje gerookt,..veel geld verdiend,..huisje boompje beestje, geleefd..maar altijd toch die drang om verder te zoeken.. Mijn hele leven onderzoek ik het leven, vele stomingen gevolgd en weer losgelaten.. Van… Lees verder »

Will
5 jaren geleden

Hoi Micky, Ik heb inmiddels je leven gelezen. Ik zie heel veel overeenkomingen..soms op het enge af. Je had me broer kunnen zijn..smile Als kind zag ik energieen,later ben ik dat kwijt geraakt. Maar ik lees mensen nog steeds zonder moeite. Het heeft me vaak geholpen.ook in mijn werk. Ook heb ik paar keer duidelijk ufo,s gezien. Ook mijn kanker in mijn keel.werd maanden daarvoor in een droom voorspeld. Ik heb de droom opgeschreven..en 7 maanden later kwam het in mijn realiteit. En andere niet te verklaren dingen Ik Ben ook een feestbeest geweest.ook dj geweest.. En heb vele kanten… Lees verder »