Navigeren door de Matrix

4
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Will

Hoi Micky, Allereerst wat schrijf je heerlijk en duidelijk. Ik ben meer een lezer en een prater,schrijven doe ik niet zoveel eigenlijk. Beste Micky ook ik heb vele dingen gedaan en onderzocht en nog steeds doe ik dat. Ben reikimaster geweest,healer,tarot kaarten..en ga zo maar door. Ontzettend veel boeken gelezen..alle delen van n.d.walsch..en vele andere. Altijd maar onderzoeken, maar heb ook heerlijk geleefd, biertje op zijn tijd. Al en toe een blowtje gerookt,..veel geld verdiend,..huisje boompje beestje, geleefd..maar altijd toch die drang om verder te zoeken.. Mijn hele leven onderzoek ik het leven, vele stomingen gevolgd en weer losgelaten.. Van… Lees verder »

Will

Hoi Micky, Ik heb inmiddels je leven gelezen. Ik zie heel veel overeenkomingen..soms op het enge af. Je had me broer kunnen zijn..smile Als kind zag ik energieen,later ben ik dat kwijt geraakt. Maar ik lees mensen nog steeds zonder moeite. Het heeft me vaak geholpen.ook in mijn werk. Ook heb ik paar keer duidelijk ufo,s gezien. Ook mijn kanker in mijn keel.werd maanden daarvoor in een droom voorspeld. Ik heb de droom opgeschreven..en 7 maanden later kwam het in mijn realiteit. En andere niet te verklaren dingen Ik Ben ook een feestbeest geweest.ook dj geweest.. En heb vele kanten… Lees verder »