Het God Programma

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Seth-3
4 jaren geleden

Inderdaad mindcontrol Mick, persoonlijk ervaren. Mensen nemen letterlijk wat in al die teksten staan, wat achteraf een grote grap is. En vooral als je ontwetend ben neem je het aan als waarheid, met angst kan je veel bereiken kwa macht. Ook al zijn wij geen creaties volgens religie, ik denk ook niet dat wij dieren zijn, ontstaan vanuit toevalligheden, in die shit trap ik ook niet in. Dat is propaganda, dat wij nietig zij en niks voorstellen. Weetje: de verhalen over ‘Jezus’ is niets anders dan de gepersoonifeerde hemellichamen en hun bewegingen in de ruimte. Astrotheologie. In ieder geval bedankt… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

Wederom mooi omschreven Micky.
Vraag me af hoeveel mensen zich dit herinneren wat jij beschrijft ?
Ik weet dat ik niet zomaar op deze site ben belandt. Mede hierdoor hoop ik dat mijn herinneringen en weten zich in een versneld proces gaan ontwikkelen.

Want graag wil ik dit Weten doorgeven en niet een verhaal vertellen van ene Micky.
Hiermee te zeggen dat het dat niet rechtstreeks uit mijn hart komt. Dus ik ben een herinneraar en wetende in spe die ook graag zijn Weten en Herinneringen wil vertellen……

Grtz en thanks