Het geheime ruimteprogramma & Buitenaardse allianties (video)

( 12 )
 • Marcel

  Wordt zeer gewaardeerd dit soort materiaal. Bedankt voor het delen.

  Beantwoorden
 • Gerben

  He Micky
  Heb de video even snel door gespoeld
  +3uur heb ik voorlopig geen geduld voor
  (Weet niet wat het is de laatste tijd een artikel uitlezen lukt me steeds minder
  Haak snel af)
  Maar dit is toch het Vrill project oa

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Maar dit is toch het Vrill project oa”

   Onder andere ja, plus nog meer dan honderd onderwerpen/dingen

   Beantwoorden
 • mark de witte

  Dr Salla is een interessante man. Hij begrijpt en rapporteert omtrent dit onderwerp met een hoge graad van expettise. Echter om de geheimen te doorgronden ivm Vril projecten etc..dan moet je ook eens luisteren naar wst onze oosternuren daaromtrent vertellen. Advies lees eens de boeken ban Julian Von Salomon
  Heeeel leeeerrijk.

  Beantwoorden
  • Rob

   Ha Mark. Moet al zoveel lezen. Kan je korte samenvatting maken daarvan? Gaat dat over de occulte kennis van de Nazis? En de channeling van Maria Orsitsch? Zijn er bewijzen dat ze heeft bestaan?

   Beantwoorden
 • Chazer

  In de videopresentatie maakt Michael Salla een fout bij 42:05 om te denken dat die ‘driehoek ufo’ authentiek is. In 2011 was het bekend dat de fotomaker de dia heeft vervalst met vrienden. Jammer, verder goede Sci-Fi presentatie kan ik wel waarderen voor de entertaiment! 🙂

  Beantwoorden
 • dirk

  Inhakend op Mick’s reactie op mijn post betreft “Intergalactische slavenhandel & Draco reptilian mind control technieken” Wat zegt Salla hier na 2 minuten….. that he found out that the stuff where Greer and others had been speaking about…… was real.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat is nu eigenlijk je punt?
   Wil je welles nietes mind ego spelletjes spelen of zo?
   In dat geval haak ik af. Als jij Steven Greer *in zijn geheel) serieus wilt nemen dan is dat jouw zaak, jij vraagt aan mij in die andere post wat ik van Greer vindt, daar gaf ik antwoord op.

   Verder heb ik geen idee wat voor punt je nu wilt maken?

   Beantwoorden
 • dirk

  Mick, er is geen reden om in het defensieve te duiken. Ik speeI geen spelletjes en daarbij waardeer ik je initiatief en kijk op zaken.

  Hoorde een stuk van bovenstaande presentatie hier van Salla waarin hij zegt dat hij o.a. door Greer in deze materie is gedoken en er na grondig onderzoek tot de conclusie was gekomen dat Greer het bij het rechte end heeft, net nadat ik jou reactie las waarin je zegt dat Greer desinformatie rondzaait. Vandaar mijn opmerking erover.

  Ik verdiep mezelf al tijden in de wondere verborgen realiteit en geschiedenis en de bull shit versie van de gecontroleerde media en wetenschap, maar ben nu op een punt: Wie heeft er nu het gelijk aan zijn zijde en wie praat nu poep. Want dat er desinformatie wordt rondgebazuind is me wel duidelijk. Mijn gevoel zegt dat Greer heel goed een punt kan hebben, dat de kabal na de Nazi’s, de Japanners, de communisten, de terroristen, in een zogenaamde extra terresterial dreiging weleens hun ultimate vijandsbeeld kunnen scheppen om a. triljoenen te jatten en b. hun gewenste Orwellian NWO te kunnen verwezenlijken.

  Ben dus een beetje in een fase van: Confused? But then again I might not be after next episode of Pigs in Space 😉

  Keep up the good work! Je laatste De ComplotConcurrent was wederom erg scherp mijnsinziens.

  Wellicht interessant voor jou en je volgers:. On Deep State (insane in panic Democrat Elite) USA vs Russia: https://www.youtube.com/watch?v=fE1fMB2OPew&feature=youtu.be&t=328

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik snap je Dirk.

   Als ik zeg dat iemand een desinformant is dan wil dat niet zeggen dat alles wat zo’n iemand beweert desinformatie is. Anders luistert er geen hond naar zo’n iemand, er moet wel iets van waarheid in zitten. Zo ook bij Seven Greer.
   Salla is geinspireerd geraakt door dingen die Greer vertelde, ik door onder andere Alex Jones over 9/11. Dat zegt verder geen moer of zo’n iemand de complete waarheid vertelt of een selctieve waarheid aangevuld met desinformatie, daar doelde ik op.
   Die ET dreiging waar je op doelt, waar Greer over vertelt (dat neem ik van je aan, want ik kijk of luister nooit meer naar die gast) dat is mijns inziens een desinformatie verhaal. Want we leven al in een Matrix wereld die gecontroleerd wordt door ET’s. Het komt die ET’s (Draco Reptilians voornamelijk) wel donders goed uit dat mensen als een Greer (die enorm populair was, ik weet niet hoe het tegenwoordig zit met hem) dan gaan beweren dat er geen ET’s bestaan. Want dan zien die mensen die dat geloven nooit dat deze Matrix wereld gecontroleerd wordt door deze Draco Reptilians. Zo bedoelde ik het. Of het de waarheid is weten we niet, we zullen totdat alle kaarten op tafel komen op ons eigen gevoel en andere innerlijke instrumenten moeten afgaan.

   Beantwoorden
 • dirk

  Got it, Mick. Dank voor je reactie. Voor de volledigheid Greer zegt niet dat er geen ET’s bestaan, integendeel, maar dat het merendeel van contacten met ET’s (abductions) en UFO sightings Kabal related zijn.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>