Het geheime ruimteprogramma & Buitenaardse allianties (video)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marcel
4 jaren geleden

Wordt zeer gewaardeerd dit soort materiaal. Bedankt voor het delen.

Gerben
4 jaren geleden

He Micky
Heb de video even snel door gespoeld
+3uur heb ik voorlopig geen geduld voor
(Weet niet wat het is de laatste tijd een artikel uitlezen lukt me steeds minder
Haak snel af)
Maar dit is toch het Vrill project oa

Gerben
4 jaren geleden

OK ga ik ‘m helemaal kijken
Thanks

mark de witte
4 jaren geleden

Dr Salla is een interessante man. Hij begrijpt en rapporteert omtrent dit onderwerp met een hoge graad van expettise. Echter om de geheimen te doorgronden ivm Vril projecten etc..dan moet je ook eens luisteren naar wst onze oosternuren daaromtrent vertellen. Advies lees eens de boeken ban Julian Von Salomon
Heeeel leeeerrijk.

Rob
4 jaren geleden
Reply to  mark de witte

Ha Mark. Moet al zoveel lezen. Kan je korte samenvatting maken daarvan? Gaat dat over de occulte kennis van de Nazis? En de channeling van Maria Orsitsch? Zijn er bewijzen dat ze heeft bestaan?

Chazer
4 jaren geleden

In de videopresentatie maakt Michael Salla een fout bij 42:05 om te denken dat die ‘driehoek ufo’ authentiek is. In 2011 was het bekend dat de fotomaker de dia heeft vervalst met vrienden. Jammer, verder goede Sci-Fi presentatie kan ik wel waarderen voor de entertaiment! 🙂

dirk
3 jaren geleden

Inhakend op Mick’s reactie op mijn post betreft “Intergalactische slavenhandel & Draco reptilian mind control technieken” Wat zegt Salla hier na 2 minuten….. that he found out that the stuff where Greer and others had been speaking about…… was real.

dirk
3 jaren geleden

Mick, er is geen reden om in het defensieve te duiken. Ik speeI geen spelletjes en daarbij waardeer ik je initiatief en kijk op zaken. Hoorde een stuk van bovenstaande presentatie hier van Salla waarin hij zegt dat hij o.a. door Greer in deze materie is gedoken en er na grondig onderzoek tot de conclusie was gekomen dat Greer het bij het rechte end heeft, net nadat ik jou reactie las waarin je zegt dat Greer desinformatie rondzaait. Vandaar mijn opmerking erover. Ik verdiep mezelf al tijden in de wondere verborgen realiteit en geschiedenis en de bull shit versie van… Lees verder »

dirk
3 jaren geleden

Got it, Mick. Dank voor je reactie. Voor de volledigheid Greer zegt niet dat er geen ET’s bestaan, integendeel, maar dat het merendeel van contacten met ET’s (abductions) en UFO sightings Kabal related zijn.