Wat weet Donald Trump van de geheime ruimteprogramma’s en van allerlei nieuwe technologieën die in de komende jaren uitgerold gaan worden?

( 9 )
 • Rob

  Ha Micky. En dan te bedenken dat er nog steeds mensen zijn die niet geloven in een vliegend vliegdekschip.Ongelofelijk! Hier is het bewijs.https://youtu.be/0u7CWB40ezM

  Beantwoorden
 • Marcel

  Mickey, je mag als lid van Gaia 3 video’s delen van eigen keuze via een link die geloof ik drie dagen geldig is. Ik weet niet of je dit al had gezien op de site. Ik heb een aantal maanden terug de CosmicDisclosure met W.Thompkins gedeeld via de sociale media. Misschien een tip, als je wat wilt delen met je lezers. Gaia is echt de Netflix voor de zoekende geest..

  Beantwoorden
 • ikke

  Als er een soft disclousure gaat komen Micky, over bv vrije energie en allerlei technologieën, betekent dat de NASA op de schop gaat? Want die heeft het inderdaad over een beetje water daar micoben op Mars opzoek naar leven buiten de aarde en andere ‘bullcrap’ verhalen over planeten en ons universum.
  Dit terwijl er al een geruime tijd buitenaardse rassen en technologieën zich onder onze neus bevinden. Zo kan ik me voorstellen dat als er een buitenaards geselecteerd gezelschap aan de mensheid wordt voorgesteld dat het gros denkt, wtf heeft NASA ons altijd achter gehouden. Ik dacht trouwens dat de NASA gecontoleerd wordt door de reptilians en/of valt MIC daar ook onder?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Geen idee of NASA blijft bestaan, ik heb geen glazen bol 😉

   Maar ze kunnen er een mooie draai aan geven als het eenmaal zo ver is en er dingen disclosed gaan worden. NASA is volgens mij gecontroleerd door de NSA. Ik weet uit verschillende verhalen dat NASA tijdens de Apollo missies geholpen werd door Orion Nordics. Niets over de repitlians gehoord wat dat betreft. Wel binnen het MIC. Maar het is lastig om het te kaderen allemaal, binnen de verschillende geheime diensten vindt ook strijd plaats. Laag 1 vs laag 2. Comey is er gisteren ook al uitgetrapt door Trump als directeur van de FBI. Even met zijn bezem uitgehaald en rotzooi opgeveegd. Verschillende fracties voeren dus ook strijd binnen al die 3 letter agencies. Comey beschermt volgens mij een hoop kinderverkrachters, ik voel dat hij daarom eruit getrapt is, de weg is nu vrij om Hillary en andere bloed drinkende psychopaten op te pakken. Kan denk ik snel gaan nu, de media draait het maar er is veel meer aan de hand op de achtergrond

   Beantwoorden
   • Ank

    Bedankt voor je uitgebreide artikel Mickey.
    Voor wat betreft de reden van het ontslag van James Comey sla je denk ik de spijker precies op zijn kop. De meneer die in onderstaand filmpje aan het woord is, is het in ieder geval helemaal met jou eens.

    https://m.youtube.com/watch?v=MMqD5qf_oD4

    Voor wat betreft toekomstige disclosures; daar had Mark Richards in zijn zesde interview met Kerry Cassidy nog iets aan toe te voegen wat ik nog niet eerder gehoord had.

    https://m.youtube.com/watch?v=EoC2dkWMgso&feature=em-subs_digest-vrecs

    Beantwoorden
    • Ank

     Micky, Het stukje interview met Mark Richards waar ik het hierboven over heb vind je op 21.00-25.30 min.

     Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ken het ‘interview’, had ‘m al tijdje terug gezien. Je tijdaanduiding klopt volgens mij niet geheel, want in minuut 21 praat Kerry over die Vietcong spinnen die ik in mijn laatset column geheel toevallig ook bespreek in mijn avonturen met aartsengel Michael 😉

     Moet wel zeggen dat ik Mark Richards niet echt serieus meer neem, voelt niet goed, maar ik luister ze altijd wel voor inspiratie haha.

     Beantwoorden
 • Ikke

  Zullen veel mensen verbaasd zijn ‘als het de krant haalt’ dat Killary en consorten opgepakt zijn vanwege bepaalde praktijken.
  Ben ook zeer benieuwd hoe het eea bekend gemaakt gaat worden en hoe ze dit naar buiten brengen. We wachten t af…

  Beantwoorden
 • ikke

  Het gezicht van Aldrin tijdens de speech van Trumpie spreekt boekdelen, hilarisch gewoon….

  https://www.youtube.com/watch?v=Gcpj9I8QkOU

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>