Wat weet Donald Trump van de geheime ruimteprogramma’s en van allerlei nieuwe technologieën die in de komende jaren uitgerold gaan worden?

9
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Rob

Ha Micky. En dan te bedenken dat er nog steeds mensen zijn die niet geloven in een vliegend vliegdekschip.Ongelofelijk! Hier is het bewijs.https://youtu.be/0u7CWB40ezM

Marcel

Mickey, je mag als lid van Gaia 3 video’s delen van eigen keuze via een link die geloof ik drie dagen geldig is. Ik weet niet of je dit al had gezien op de site. Ik heb een aantal maanden terug de CosmicDisclosure met W.Thompkins gedeeld via de sociale media. Misschien een tip, als je wat wilt delen met je lezers. Gaia is echt de Netflix voor de zoekende geest..

ikke

Als er een soft disclousure gaat komen Micky, over bv vrije energie en allerlei technologieën, betekent dat de NASA op de schop gaat? Want die heeft het inderdaad over een beetje water daar micoben op Mars opzoek naar leven buiten de aarde en andere ‘bullcrap’ verhalen over planeten en ons universum. Dit terwijl er al een geruime tijd buitenaardse rassen en technologieën zich onder onze neus bevinden. Zo kan ik me voorstellen dat als er een buitenaards geselecteerd gezelschap aan de mensheid wordt voorgesteld dat het gros denkt, wtf heeft NASA ons altijd achter gehouden. Ik dacht trouwens dat de… Lees verder »

Ikke

Zullen veel mensen verbaasd zijn ‘als het de krant haalt’ dat Killary en consorten opgepakt zijn vanwege bepaalde praktijken.
Ben ook zeer benieuwd hoe het eea bekend gemaakt gaat worden en hoe ze dit naar buiten brengen. We wachten t af…

ikke

Het gezicht van Aldrin tijdens de speech van Trumpie spreekt boekdelen, hilarisch gewoon….

https://www.youtube.com/watch?v=Gcpj9I8QkOU