Wat weet Donald Trump van de geheime ruimteprogramma’s en van allerlei nieuwe technologieën die in de komende jaren uitgerold gaan worden?

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Rob
4 jaren geleden

Ha Micky. En dan te bedenken dat er nog steeds mensen zijn die niet geloven in een vliegend vliegdekschip.Ongelofelijk! Hier is het bewijs.https://youtu.be/0u7CWB40ezM

Marcel
4 jaren geleden

Mickey, je mag als lid van Gaia 3 video’s delen van eigen keuze via een link die geloof ik drie dagen geldig is. Ik weet niet of je dit al had gezien op de site. Ik heb een aantal maanden terug de CosmicDisclosure met W.Thompkins gedeeld via de sociale media. Misschien een tip, als je wat wilt delen met je lezers. Gaia is echt de Netflix voor de zoekende geest..

ikke
4 jaren geleden

Als er een soft disclousure gaat komen Micky, over bv vrije energie en allerlei technologieën, betekent dat de NASA op de schop gaat? Want die heeft het inderdaad over een beetje water daar micoben op Mars opzoek naar leven buiten de aarde en andere ‘bullcrap’ verhalen over planeten en ons universum. Dit terwijl er al een geruime tijd buitenaardse rassen en technologieën zich onder onze neus bevinden. Zo kan ik me voorstellen dat als er een buitenaards geselecteerd gezelschap aan de mensheid wordt voorgesteld dat het gros denkt, wtf heeft NASA ons altijd achter gehouden. Ik dacht trouwens dat de… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden

Bedankt voor je uitgebreide artikel Mickey.
Voor wat betreft de reden van het ontslag van James Comey sla je denk ik de spijker precies op zijn kop. De meneer die in onderstaand filmpje aan het woord is, is het in ieder geval helemaal met jou eens.

https://m.youtube.com/watch?v=MMqD5qf_oD4

Voor wat betreft toekomstige disclosures; daar had Mark Richards in zijn zesde interview met Kerry Cassidy nog iets aan toe te voegen wat ik nog niet eerder gehoord had.

https://m.youtube.com/watch?v=EoC2dkWMgso&feature=em-subs_digest-vrecs

Ank
4 jaren geleden
Reply to  Ank

Micky, Het stukje interview met Mark Richards waar ik het hierboven over heb vind je op 21.00-25.30 min.

Ikke
4 jaren geleden

Zullen veel mensen verbaasd zijn ‘als het de krant haalt’ dat Killary en consorten opgepakt zijn vanwege bepaalde praktijken.
Ben ook zeer benieuwd hoe het eea bekend gemaakt gaat worden en hoe ze dit naar buiten brengen. We wachten t af…

ikke
4 jaren geleden

Het gezicht van Aldrin tijdens de speech van Trumpie spreekt boekdelen, hilarisch gewoon….

https://www.youtube.com/watch?v=Gcpj9I8QkOU