Welkom in het tijdperk van Aquarius! (column)

( 48 )
 • Danny

  Nu je het zo expliciet zegt, voel ik het ook.

  Bedankt voor deze verhelderende column. Ik zie nu pas hoe blind ik al die tijd geweest ben, terwijl het zich gewoon manifesteert. Als je maar positief denkt.
  Wauw!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Welkom in het licht Danny, het ontroerd mij dat ik ook voor jou de weg door de duisternis heb kunnen verlichten, welkom in de nieuwe tijd Danny, die pure liefde is ook jou meer dan gegund!

   Namaste
   In Lak’ech

   Beantwoorden
   • Danny

    Dat ik dit nog mag meemaken.
    Ik zit hier wederom met een smile op mijn face 🙂

    Beantwoorden
 • Trijntje

  Arme Micky, ruim 4 jaar lopen dwalen door een verkeerd tijdperk. Gelukkig heb je nu het licht gezien. Om dat te vieren zal ik een kaarsje voor je aansteken in de o zo fijne nieuwe tijdperk kerk.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als het maar wel violette kaarsjes zijn met heeeeeel liefdevol licht! 😉

   Beantwoorden
   • Ank

    Voordat je je nog meer beet laat nemen Micky, voel ik mij toch genoodzaakt enige nuance aan te brengen. De eerste effecten van het aquarius tijdperk waren al voelbaar tijdens de zgn. Verlichting en het volledige effect zal pas merkbaar zijn rond het jaar 2300.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ben blij dat ik een keer niet de dagbederver ben.. 🙂

     Beantwoorden
 • Margie

  Dag lieve Nicky,
  ik ben zo blij voor je!
  Nicky heeft het Licht gezien!!!
  Op geheel eigen wijze en dat is nou net de perfecte manier. De tijd is rijp om vruchten te plukken. Het zaad wat je zelf hebt geplant.
  En met mij zijn alle Lightworkers, Lightwarriors, Starseeds, Indigo Elders en kinderen, Regenboogkinderen, Brotherhood of White Men en wie ik ook vergeten ben, allen zijn we zeer verheugd… Welkom lieve Nicky, je strijd is verandert in inzicht~naar Licht en Liefde…de vrije Energie. De essentie van zijn. Heb vaak en veel om je gelachen, zeker niet uitgelachen. Nee hoor, ik wist Nicky komt er wel. Hij doet 100% zijn best om door het duister naar het Licht te komen. Je hebt door de zure appel heen gebeten, tegen schenen aangeschopt denk je…Lichtwerkers laten zich niet tegen schenen aan schoppen. Wij weten…wel beter. Niemand kan een Lichtwerker pijn doen zonder onze toestemming. Welkom in de Circle of Love!!! Er is geen weg meer terug…alleen een weg vooruit!!!
  Cant add the foto’s this is what I send this morning via whatsup doc!!!
  Jas mine, aromatherapy for all the wonderful Children… Today!!!

  To All the Mothers out there…past, present or to be mum, may all your days be filled with Love, Joy and Laughter… Happy Mothers Day!!!

  Invest in yourself Nicky
  It’s the best investment!!!
  Let food be thy Medicine and Medicine be thy Food.
  Hypocrates, the MasterMind of Medicine.
  Life is an Art…dear to my heart!
  Back to Nature for your Future

  Let go of stormy emotions, sail into the Waves of Love and Mercy…a happy ride full Love, Joy and Laughter!!!

  Much love dear Nicky and readers,

  Margie,
  The gypsie from Asea
  The pearl from the Orient
  Child of the Light

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor al je licht en liefde, dat waardeer ik.

   Heb echter een kleine opmerking cq vraag: Wat is de brotherhood of white men? Dat klinkt niet echt als iets waar ik liefde van wil ontvangen namelijk… is dat de cult van Jimmy Saville, Anthony Weiner, Joris Demmink, Adolf Hitler en Sinterklaas of moet ik mij er iets anders bij bedenken?

   Beantwoorden
   • Gerben

    Ken ze ook niet maar wees gerust alleen het positieve kan je. NU nog berijken
    Vals licht bescheen het vorige tijdperk
    Hier zal alleen maar heelend licht bestaan

    Beantwoorden
   • Margie

    Inderdaaf positief blijven…
    Ik geef je geen tools van bederf en verraad Nicky.
    A bit more Faith and Trust and a little bit of pixie dust.
    Het komt naar je toe deze zomer… Blijf stralen, blijf dankbaar voor iedere dag!
    Je ogen zullen het zien daar waar jij het niet meer zag… Blind van Vertrouwen is wat Universe van je vraagt, zonder dat je de Sterren uitdaagt.

    Perseverence…Love will always Conquer!!!
    Child of the Light

    Stay calm, stay healthy, stay open…
    Food heals~ Nature Cures

    Much Love Nicky

    Beantwoorden
 • Ikke

  Dank je Micky, voor dit verhelderende en hoopgevende artikel. Ik voel me meer verlicht en het lijkt zelfs of ik lichtjes over het water kan lopen, maar dat komt denk ik door mijn nieuwe sneakers. Succes allen…

  Beantwoorden
 • Danny

  Wat ontzettend mooi om al die warme en positieve reacties te lezen.

  En ik al die tijd maar denken dat ik het alleen kon.
  Stom, stom, stom.

  Maar verleden telt niet meer. Het gaat om het NU. En NU zijn wij zo ver!

  Beantwoorden
 • Danny

  Het Taurus-tijdperk vroeger beviel mij persoonlijk trouwens nog beter.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat herinner ik mij ook nog die tijd op Aarde, dat was pas een dolle boel, gekkigheid alom aanwezig, liefde hadden we niet nodig, we ervoeren pure vreugde en die pure hartevolle vreugde overwon ons gebrek aan liefde. Ons DNA was toen ook nog 7 strengen meen ik in die tijd. Ik denk er met weemoed aan terug. Mooi was die tijd. Thanks Corry. https://www.youtube.com/watch?v=dKByc2LzoS8

   Beantwoorden
 • Seth-3

  21 12 12 Zouden wij een geaccendeerde tijdperk temoet gaan, de wereld zoude ook eindigen als ik me eigen goed begrijp netzoals toen met het jaar 2000, 2015 en dit jaar heeft men ook weer ‘voorspellingen’. Het lijkt erop dat we niet veel verschil tegemoet gaan als met de vorige ‘age’, behalve op tech gebied dan.

  Zijn er eventuele grote veranderingen gaande vanaf de laatste jaren?
  Voor mij is die new age inderdaad pas te zweverig bezig met emoties ipv rationeel naar de realiteit kijken. Misschien heb ik verlichting of zelfrealisatie nodig om het te begrijpen of het tot mij hart te laten

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het begint met van jezelf houden Seth-3, volg je hart, dan zie je de rest van je pad ook verlicht worden uit de duisternis!

   Willen is kunnen, als je de nieuwe tijd wilt zien dan ervaar je de nieuwe tijd ook, dat is de sleutel mijn vriend

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Goed artikel heerlijk weer ff mensen wakker schudden met dat Aquarius gezever op al die sites. Als je maar niet gaat zoeken hoe het echt zit.

  Toppie

  Beantwoorden
 • Monique

  The Great White Brotherhood, also known as The Brotherhood of Light, or The Sisterhood of Light, is a Spiritual Order of Hierarchy and an organization of Ascended Masters, Angels, and Cosmic Berings united for the highest Service to God in all of Life. This Brotherhood and Sisterhood also includes Jesus the Christ, Gautama Buddha, Mother Teresa, and many Ascended Teachers of mankind, Members of the Heavenly Host such as Archangel Michael, the Spiritual Hierarchy directly concerned with the Spiritual Progress of our world, as well as certain unascended Students of the Light. The word “white” refers not to race, but to the aura (halo) of the White Light of the Christ that surrounds the saints and sages of all ages who have Arisen from every nation to be counted among the Immortals. (6)

  Beantwoorden
 • Monique

  Maarre..zullen we nu weer ff gewoon normaal doen? 🙂

  Beantwoorden
 • Richard

  Ha ha ha ha ha…..

  Beantwoorden
 • Lux

  Leuk om te lezen hoe sarcastisch je het weer weet te verwoorden hahahaha ik ga stuk. en dan te bedenken dat ik ook eens een New Age aanhangertje van licht ben geweest… sowieso slaat het al nergens op dat zij in het nieuwe tijdperk van Aquarius geloven. Zij die de mayas geloven dat zij voorspelde dat de wereld in 2012 een nieuwe cycles is gestard, de cycles van Aquarius. terwijl Aquarius een teken uit de dierenriem van de westerse astrologie is… pittig ironisch toch? De maya astrologie bestaat namelijk uit 13 sterrenbeelden en geen 12. dus hoe zij dit ook berekend hebben, hebben ze dit alsnog fout gedaan. ze maken het wel lekker geloofwaardig zo. Eerst eventjes roepen dat de maya’s een nieuwe tijd in zullen zegenen en vervolgens het grote boek van de westerse astrologie omhoog houden, beetje naïef dit.. tenslotte komt de westerse astrologie voort uit de Babylonische, en we weten inmiddels allemaal dat Babylon onder invloed van veel verschillende rassen buitenaardsen is geweest. Dus hoe dan ook duwen ze je weer eens richting de passieve, niet dankende, zweverige, synthetische matrix van het universum in. wederom respect voor de mensen dier hier in geloven! respect voor de passiviteit en de naïviteit! en respect voor de genen die al deze series programmeert, oow wacht dat zijn wijzelf.

  oow en respect voor de mensen en wezens die lekker duister zijn, wan tja, zonder deze mensen zouden er ook geen lichtwerkers zijn. want hoe wil licht bestaan zonder duisternis?

  Verder wens ik iedereen een fijne dag en succes met jou eigen proces in het leven!

  Beantwoorden
 • Jos

  En nog steeds blijft zowat iedereen het hier weer buiten zichzelf leggen, typisch voor de Vissen, het collectief wat verantwoordelijk was voor het wel zijn.
  Aquarius staat voor de ont-af-wikkeling van het Zelf, het individu.
  Vandaar dat alles uiteen flikkert.
  Vandaar dat de oude waarden hun glans verliezen.
  Vandaar dat alles 180 graden omgedraaid is.
  Vandaar dat alles thans bij jezelf begint.
  Iets waar velen behoorlijk wat moeite mee schijnen te hebben, omdat ze in het bewuste zijn nog steeds bezig zijn met het lijk van wat was.
  De enige weg naar Vrijheid bestaat uit het nemen van de volle verantwoordelijkheid van je eigen leven.
  Dat is waar Aquarius voor staat.
  Ondertussen zijn de wereldzeeën leeggevist……

  Stay Human,
  Jos.

  Beantwoorden
  • Danny

   Spelbreker… 😉

   Beantwoorden
  • Rob

   Daarom is deze tijd ook zo leuk en interessant. Ik heb ook een hoop moeten bijstellen. Ben er achter dat ik met mijn universitaire studies toch een hoop bullcrap heb geleerd. Achteraf zonde voor de tijd maar toch weer dankbaar dat ik dit proces heb moeten ondergaan.Mooi gezegd trouwens: dat de oude waarden hun glans verliezen. Nu lekker al die karma van je afgooien tot en met op cel en dna niveau, zodat we onze nieuwe krachten en capaciteiten kunnen benutten, namelijk creëren met levensvreugde. We zijn toch allemaal oude zielen hier op deze site, niet?

   Beantwoorden
   • Jos

    ”We zijn toch allemaal oude zielen hier op deze site, niet?”

    Niet alleen op deze site Rob, ik ben van mening dat we allemaal oude zielen zijn die hier zijn om te worden wie ze zijn.
    Eenieder zijn/haar eigen feuilleton.

    Jos.

    Beantwoorden
    • Rob

     Nou, bij veel mensen is kennis toch ver te zoeken. Net of dat je tegen een muur staat te praten of een plant. Dat zijn denk ik toch echt jonge zielen ( waar niets mis mee is).

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik weet niet of je het zo bedoelt, maar dit soort reacties/conclusies/oordelen over andere mensen riekt mijns inziens heel erg naar spirituele arrogantie.

      Iedereen heeft zijn of haar eigen pad en ervaringen, sommigen kiezen vanaf een dieper niveau ervoor om nog niet ‘wakker’ te worden. Heeft niets met oude of nieuwe zielen te maken. Wat is een oude ziel eigenlijk volgens jouw definitie? In mijn woordenboek kiest de ziel voor de ervaringen, ik kan aan iemands kennis of gebrek aan kennis niet zien/voelen of iemand een oude ziel heeft. Kennis telt voor mij trouwens al helemaal niet. En ik geloof niet in oude en/of nieuwe zielen, we zijn allemaal oneindig, altijd al geweest, geem begin en geen einde, er zijn geen zielen die ouder of nieuwer zijn in hoe ik de dingen zie. Ik vind die verhaaltjes over oude en nieuwe zielen, gezien vanuit de mensen die denken ‘wakker’ te zijn nogal een new aeg valstrik. Verdeel en heers…..

      Beantwoorden
      • rob

       Ik ben helemaal niet wakker. Hoe kom je daar nu bij? IK kan nauwelijks bewust dromen of heb geen toegang tot de lagen kennis waarvan ik weet dat die er zijn. Weet mijn eigen verouderingsproces nog niet eens te stoppen. Ich bin ein volltrottel zou de duitser zeggen.

       Beantwoorden
       • Danny

        T.o.v. de jonge zielen waar je het over hebt, vind je jezelf ‘wakker’. Dat blijkt tenminste uit je reactie.

        Beantwoorden
      • Danny

       Ennuh Micky…Mij persoonlijk bevallen dit soort reacties van jou beter dan de laatste 2 columns.
       Maar dat wist je waarschijnlijk wel… 😉

       Niet dat je je daar wat van aan hoeft te trekken.
       En dat doe je dan ook niet… 🙂

       Beantwoorden
     • Jos

      Wat bepaalt dat kennis bij sommigen ver te zoeken is Rob?
      Omdat je het wellicht zelf niet vatten kan?
      Ik maak toch vaak de mooiste momenten mee, ook met volk waarvan ik ook dat idee dan heb.
      Alsof ik tegen een muur sta te lullen, ja.
      Maar als er geen vraag is, wat zou het antwoord dan moeten zijn?
      Every cloud has a silver lining.

      Jos.

      Beantwoorden
      • Danny

       Ik snap wel wat Rob bedoelt. Dat doen we allemaal wel. Ik denk dat de meesten onder ons het zelf ook hebben meegemaakt. Mensen proberen wakker te maken met wat je allemaal ontdekt hebt, om er dan achter te komen dat je het gevoel hebt abracadabra te praten. Waarom zien ze dat nou niet? Zijn zij nou zo dom of …?

       Je kunt de leeftijd van een ziel niet afmeten aan de mate van mind control waar iemand onder staat. En feit is, dat de meesten vol erin zitten. De hele dag zo druk bezig met huisje, boompje, beestje dat er geen tijd is om na te denken over andere zaken. Ook de noodzaak niet. Want het leventje loopt lekker. Twee auto’s, paar keer vakantie, zonnepanelen voor het klimaat, beetje aan goede doelen geven. Perfect leventje toch? En dan word je wakker. En betekent materialisme steeds minder voor je. Er zijn belangrijkere zaken! Werk aan de winkel. Ik moet anderen ook wakker maken.

       En dan is er geen weg meer terug.

       Maar dat heeft niets met de leeftijd van een ziel te maken.

       Zoals Micky al zei: We zijn allemaal altijd geweest en zullen altijd zijn.

       Beantwoorden
      • Rob

       Je hebt gelijk Jos, som ben ik gewoon ongeduldig en dat is niet goed. Heel vaak zie ik een oplossing die anderen niet zien. Ik barst van de ideeën maar heb nog niet de goede mensen om me heen die dit kunnen verwezenlijken zodat ik een idee kan materialiseren. Dus ik heb besloten om nu weer heel veel geld te gaan verdienen zodat ik ideeën kan verwezenlijken, en daar heb je de juiste mensen voor nodig. Ik heb nog te veel te doen op deze aardkloot, voordat ik me letterlijk dood verveel.

       Beantwoorden
       • Mich

        Dat klinkt lekker respectloos.. aardkloot……….?

        Beantwoorden
       • Danny

        Wie zegt dat jóuw oplossing ook de juiste is voor die anderen? 🙂

        Beantwoorden
       • Jos

        Als je veel geld verdiend, dien je ook veel te betalen aan de maffia.
        Beter te trachten rond te komen met minder hetgeen jou rijker maakt en de maffia armer….
        Stop het monster te voeden wat jou opvreet.

        Stay Human,
        Jos.

        Beantwoorden
 • Margie

  Hey Mickey
  Heb je al een ingeving gekregen om je site naam aan te passen of te veranderen???
  Zonder R bijvoorbeeld Revolution is by Nature Conspiratorial…

  Of Ode aan Michael…

  Mickey komt oorspronkelijk van Michael…Die van God is!
  Zeker niet van God los…
  Het is geen geloven, het is weten
  Een diepliggende kennis ontwaakt als een vriend. Je hele leven heb je die vriend gemist…die vriend ben jezelf.

  May your days be ful of love, peace and joy ?
  ~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
  Zonder kou geen warmte…
  Zonder duister kun je het licht niet zien.
  Zonder rijst geen nasi…

  Beantwoorden
 • Amilius

  De zodiak is in het menselijk lichaam weer te geven.
  Vissen bij de voeten tot ram (raam) bij het hoofd.
  Vissen zwemmen in een school.
  Dit is ook de lering van dit teken. Het leren samen als een bewegen.
  Als de vis geleerd is gaat hij zelf nadenken en word daarin een enkeling.
  Aquarius(waterman) begint in de enkels. Water verzameld (scholing) en stroomt
  Enkels zijn van hoger af verbonden maar lijken alleen( enkel) te zijn.
  Aquarius vraagt om een verzamelde enkeling te zijn die stromend door het leven gaat.
  Een gescholde enkeling en gezond als een vis.

  In vissen ervaart men enorme druk (onder water staat alles onder druk) Alles moet geleerd worden.
  In Waterman valt er een deel van de druk weg, en worden we een deel van die druk.
  Iets wat goed geschoold is heeft iets om druk mee uit te oefenen.
  Sjoowww de rest laat ik aan Johan over ?

  Beantwoorden
 • Amilius

  Water heerst over de emotionele wereld trouwens.
  Niet huilen het komt goed!

  Beantwoorden
  • Amilius

   Ik voel nattigheid!
   Zei de vis.
   En zocht het hogerop.

   Eigenlijk zijn de zg illuminati een soort vliegende vissen…
   Hogerop en droog willen komen
   Maar het nog niet begrijpen of los kunnen laten.
   telkens weer terug vallen en praten over hoe belicht ze kunnen zijn.
   Ook mooi
   Toch?

   Beantwoorden
   • Amilius

    Integreer het Waterman principe, richt op de steenbok.
    Dan krijgen we het onder de knie.
    Uit het water(emoties nogmaals ) heeft het leven weer een ander schouwspel.

    Beantwoorden
 • Amilius

  Scholing heeft weinig met het huidige leersysteem, behalve dan dat je verzameld met allemaal mensen. Maar dan is het nog steeds een zwerm geïrriteerde wezens.
  Scholing ondervind je door te zwemmen niet er over te praten.
  Je ondervind het door met de stroming van het water te leven, iets te volgen, met iets mee te gaan, te leiden…
  Tegen de stroom keren, dat kan ook. Daar is een hele sterke scholing in te vinden. De mythe van de koi carper is daar mooi in.

  Beantwoorden
 • Ange

  Ik dacht dat mensen hebben gewoon veel geleerd, dat de wereld anders eruitziet dan vroeger werd gedacht, bv dat de aarde plaat was etc, we weten meer door onder zoek. Dat is zeker, mensen weten nu ook dat bv een baby pijn voelt en dat microben zijn en veel meer dan dat, dat maakt ogen open en harten ook. Een vrouw die ik vroeger kende zei, als ik wist dat in mijn buik een echte mens zat , en geen embrio etc zal ik nooit voor abortus kiezen. Meer onderzoeken delen doorgeven is ogen open maken . Menen door onwetenheid waren ook erg bang, wat eng is willen we kapot maken we zien het als gevaar . Maar als een cycles van Aquarius kan nog meer helpen dan wacht ik met mijn hart ogen en armen open. Want die enge mensen op deze arde kan ik niet meer tegen en zeg ik vaak, ze zijn niet in mijn wereld ik heb ze uitgesloten. Maar ik ben een dromer, kan ik me dat permiteeren als kunstenaar, als een kantoor medewerkster zal ik met iedereen moeten omgaan. Gelukkig hoef het niet….

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>