Welkom in het tijdperk van Aquarius! (column)

Abonneer
Abonneren op
48 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
4 jaren geleden

Nu je het zo expliciet zegt, voel ik het ook.

Bedankt voor deze verhelderende column. Ik zie nu pas hoe blind ik al die tijd geweest ben, terwijl het zich gewoon manifesteert. Als je maar positief denkt.
Wauw!

Danny
4 jaren geleden

Dat ik dit nog mag meemaken.
Ik zit hier wederom met een smile op mijn face 🙂

Trijntje
4 jaren geleden

Arme Micky, ruim 4 jaar lopen dwalen door een verkeerd tijdperk. Gelukkig heb je nu het licht gezien. Om dat te vieren zal ik een kaarsje voor je aansteken in de o zo fijne nieuwe tijdperk kerk.

Ank
4 jaren geleden

Voordat je je nog meer beet laat nemen Micky, voel ik mij toch genoodzaakt enige nuance aan te brengen. De eerste effecten van het aquarius tijdperk waren al voelbaar tijdens de zgn. Verlichting en het volledige effect zal pas merkbaar zijn rond het jaar 2300.

Margie
4 jaren geleden

Dag lieve Nicky, ik ben zo blij voor je! Nicky heeft het Licht gezien!!! Op geheel eigen wijze en dat is nou net de perfecte manier. De tijd is rijp om vruchten te plukken. Het zaad wat je zelf hebt geplant. En met mij zijn alle Lightworkers, Lightwarriors, Starseeds, Indigo Elders en kinderen, Regenboogkinderen, Brotherhood of White Men en wie ik ook vergeten ben, allen zijn we zeer verheugd… Welkom lieve Nicky, je strijd is verandert in inzicht~naar Licht en Liefde…de vrije Energie. De essentie van zijn. Heb vaak en veel om je gelachen, zeker niet uitgelachen. Nee hoor, ik… Lees verder »

Gerben
4 jaren geleden

Ken ze ook niet maar wees gerust alleen het positieve kan je. NU nog berijken
Vals licht bescheen het vorige tijdperk
Hier zal alleen maar heelend licht bestaan

Margie
4 jaren geleden

Inderdaaf positief blijven…
Ik geef je geen tools van bederf en verraad Nicky.
A bit more Faith and Trust and a little bit of pixie dust.
Het komt naar je toe deze zomer… Blijf stralen, blijf dankbaar voor iedere dag!
Je ogen zullen het zien daar waar jij het niet meer zag… Blind van Vertrouwen is wat Universe van je vraagt, zonder dat je de Sterren uitdaagt.

Perseverence…Love will always Conquer!!!
Child of the Light

Stay calm, stay healthy, stay open…
Food heals~ Nature Cures

Much Love Nicky

Ikke
4 jaren geleden

Dank je Micky, voor dit verhelderende en hoopgevende artikel. Ik voel me meer verlicht en het lijkt zelfs of ik lichtjes over het water kan lopen, maar dat komt denk ik door mijn nieuwe sneakers. Succes allen…

Danny
4 jaren geleden

Wat ontzettend mooi om al die warme en positieve reacties te lezen.

En ik al die tijd maar denken dat ik het alleen kon.
Stom, stom, stom.

Maar verleden telt niet meer. Het gaat om het NU. En NU zijn wij zo ver!

Danny
4 jaren geleden

Het Taurus-tijdperk vroeger beviel mij persoonlijk trouwens nog beter.

Seth-3
4 jaren geleden

21 12 12 Zouden wij een geaccendeerde tijdperk temoet gaan, de wereld zoude ook eindigen als ik me eigen goed begrijp netzoals toen met het jaar 2000, 2015 en dit jaar heeft men ook weer ‘voorspellingen’. Het lijkt erop dat we niet veel verschil tegemoet gaan als met de vorige ‘age’, behalve op tech gebied dan. Zijn er eventuele grote veranderingen gaande vanaf de laatste jaren? Voor mij is die new age inderdaad pas te zweverig bezig met emoties ipv rationeel naar de realiteit kijken. Misschien heb ik verlichting of zelfrealisatie nodig om het te begrijpen of het tot mij… Lees verder »

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Goed artikel heerlijk weer ff mensen wakker schudden met dat Aquarius gezever op al die sites. Als je maar niet gaat zoeken hoe het echt zit.

Toppie

Monique
4 jaren geleden

The Great White Brotherhood, also known as The Brotherhood of Light, or The Sisterhood of Light, is a Spiritual Order of Hierarchy and an organization of Ascended Masters, Angels, and Cosmic Berings united for the highest Service to God in all of Life. This Brotherhood and Sisterhood also includes Jesus the Christ, Gautama Buddha, Mother Teresa, and many Ascended Teachers of mankind, Members of the Heavenly Host such as Archangel Michael, the Spiritual Hierarchy directly concerned with the Spiritual Progress of our world, as well as certain unascended Students of the Light. The word “white” refers not to race, but… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Maarre..zullen we nu weer ff gewoon normaal doen? 🙂

Richard
4 jaren geleden

Ha ha ha ha ha…..

Lux
4 jaren geleden

Leuk om te lezen hoe sarcastisch je het weer weet te verwoorden hahahaha ik ga stuk. en dan te bedenken dat ik ook eens een New Age aanhangertje van licht ben geweest… sowieso slaat het al nergens op dat zij in het nieuwe tijdperk van Aquarius geloven. Zij die de mayas geloven dat zij voorspelde dat de wereld in 2012 een nieuwe cycles is gestard, de cycles van Aquarius. terwijl Aquarius een teken uit de dierenriem van de westerse astrologie is… pittig ironisch toch? De maya astrologie bestaat namelijk uit 13 sterrenbeelden en geen 12. dus hoe zij dit ook… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden

En nog steeds blijft zowat iedereen het hier weer buiten zichzelf leggen, typisch voor de Vissen, het collectief wat verantwoordelijk was voor het wel zijn. Aquarius staat voor de ont-af-wikkeling van het Zelf, het individu. Vandaar dat alles uiteen flikkert. Vandaar dat de oude waarden hun glans verliezen. Vandaar dat alles 180 graden omgedraaid is. Vandaar dat alles thans bij jezelf begint. Iets waar velen behoorlijk wat moeite mee schijnen te hebben, omdat ze in het bewuste zijn nog steeds bezig zijn met het lijk van wat was. De enige weg naar Vrijheid bestaat uit het nemen van de volle… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Spelbreker… 😉

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Thanks for the flowers…

Jos

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Daarom is deze tijd ook zo leuk en interessant. Ik heb ook een hoop moeten bijstellen. Ben er achter dat ik met mijn universitaire studies toch een hoop bullcrap heb geleerd. Achteraf zonde voor de tijd maar toch weer dankbaar dat ik dit proces heb moeten ondergaan.Mooi gezegd trouwens: dat de oude waarden hun glans verliezen. Nu lekker al die karma van je afgooien tot en met op cel en dna niveau, zodat we onze nieuwe krachten en capaciteiten kunnen benutten, namelijk creëren met levensvreugde. We zijn toch allemaal oude zielen hier op deze site, niet?

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Rob

”We zijn toch allemaal oude zielen hier op deze site, niet?”

Niet alleen op deze site Rob, ik ben van mening dat we allemaal oude zielen zijn die hier zijn om te worden wie ze zijn.
Eenieder zijn/haar eigen feuilleton.

Jos.

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Nou, bij veel mensen is kennis toch ver te zoeken. Net of dat je tegen een muur staat te praten of een plant. Dat zijn denk ik toch echt jonge zielen ( waar niets mis mee is).

rob
4 jaren geleden

Ik ben helemaal niet wakker. Hoe kom je daar nu bij? IK kan nauwelijks bewust dromen of heb geen toegang tot de lagen kennis waarvan ik weet dat die er zijn. Weet mijn eigen verouderingsproces nog niet eens te stoppen. Ich bin ein volltrottel zou de duitser zeggen.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  rob

T.o.v. de jonge zielen waar je het over hebt, vind je jezelf ‘wakker’. Dat blijkt tenminste uit je reactie.

Danny
4 jaren geleden

Ennuh Micky…Mij persoonlijk bevallen dit soort reacties van jou beter dan de laatste 2 columns.
Maar dat wist je waarschijnlijk wel… 😉

Niet dat je je daar wat van aan hoeft te trekken.
En dat doe je dan ook niet… 🙂

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Wat bepaalt dat kennis bij sommigen ver te zoeken is Rob?
Omdat je het wellicht zelf niet vatten kan?
Ik maak toch vaak de mooiste momenten mee, ook met volk waarvan ik ook dat idee dan heb.
Alsof ik tegen een muur sta te lullen, ja.
Maar als er geen vraag is, wat zou het antwoord dan moeten zijn?
Every cloud has a silver lining.

Jos.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Ik snap wel wat Rob bedoelt. Dat doen we allemaal wel. Ik denk dat de meesten onder ons het zelf ook hebben meegemaakt. Mensen proberen wakker te maken met wat je allemaal ontdekt hebt, om er dan achter te komen dat je het gevoel hebt abracadabra te praten. Waarom zien ze dat nou niet? Zijn zij nou zo dom of …? Je kunt de leeftijd van een ziel niet afmeten aan de mate van mind control waar iemand onder staat. En feit is, dat de meesten vol erin zitten. De hele dag zo druk bezig met huisje, boompje, beestje dat… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Je hebt gelijk Jos, som ben ik gewoon ongeduldig en dat is niet goed. Heel vaak zie ik een oplossing die anderen niet zien. Ik barst van de ideeën maar heb nog niet de goede mensen om me heen die dit kunnen verwezenlijken zodat ik een idee kan materialiseren. Dus ik heb besloten om nu weer heel veel geld te gaan verdienen zodat ik ideeën kan verwezenlijken, en daar heb je de juiste mensen voor nodig. Ik heb nog te veel te doen op deze aardkloot, voordat ik me letterlijk dood verveel.

4 jaren geleden
Reply to  Rob

Dat klinkt lekker respectloos.. aardkloot……….?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Wie zegt dat jóuw oplossing ook de juiste is voor die anderen? 🙂

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Welke oplossing?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

De oplossing die Rob ziet, die anderen niet zien…

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Als je veel geld verdiend, dien je ook veel te betalen aan de maffia.
Beter te trachten rond te komen met minder hetgeen jou rijker maakt en de maffia armer….
Stop het monster te voeden wat jou opvreet.

Stay Human,
Jos.

Margie
4 jaren geleden

Hey Mickey
Heb je al een ingeving gekregen om je site naam aan te passen of te veranderen???
Zonder R bijvoorbeeld Revolution is by Nature Conspiratorial…

Of Ode aan Michael…

Mickey komt oorspronkelijk van Michael…Die van God is!
Zeker niet van God los…
Het is geen geloven, het is weten
Een diepliggende kennis ontwaakt als een vriend. Je hele leven heb je die vriend gemist…die vriend ben jezelf.

May your days be ful of love, peace and joy ?
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
Zonder kou geen warmte…
Zonder duister kun je het licht niet zien.
Zonder rijst geen nasi…

Amilius
4 jaren geleden

De zodiak is in het menselijk lichaam weer te geven. Vissen bij de voeten tot ram (raam) bij het hoofd. Vissen zwemmen in een school. Dit is ook de lering van dit teken. Het leren samen als een bewegen. Als de vis geleerd is gaat hij zelf nadenken en word daarin een enkeling. Aquarius(waterman) begint in de enkels. Water verzameld (scholing) en stroomt Enkels zijn van hoger af verbonden maar lijken alleen( enkel) te zijn. Aquarius vraagt om een verzamelde enkeling te zijn die stromend door het leven gaat. Een gescholde enkeling en gezond als een vis. In vissen ervaart… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

Water heerst over de emotionele wereld trouwens.
Niet huilen het komt goed!

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Ik voel nattigheid!
Zei de vis.
En zocht het hogerop.

Eigenlijk zijn de zg illuminati een soort vliegende vissen…
Hogerop en droog willen komen
Maar het nog niet begrijpen of los kunnen laten.
telkens weer terug vallen en praten over hoe belicht ze kunnen zijn.
Ook mooi
Toch?

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Integreer het Waterman principe, richt op de steenbok.
Dan krijgen we het onder de knie.
Uit het water(emoties nogmaals ) heeft het leven weer een ander schouwspel.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Bouwspel

Amilius
4 jaren geleden

Scholing heeft weinig met het huidige leersysteem, behalve dan dat je verzameld met allemaal mensen. Maar dan is het nog steeds een zwerm geïrriteerde wezens.
Scholing ondervind je door te zwemmen niet er over te praten.
Je ondervind het door met de stroming van het water te leven, iets te volgen, met iets mee te gaan, te leiden…
Tegen de stroom keren, dat kan ook. Daar is een hele sterke scholing in te vinden. De mythe van de koi carper is daar mooi in.

Ange
4 jaren geleden

Ik dacht dat mensen hebben gewoon veel geleerd, dat de wereld anders eruitziet dan vroeger werd gedacht, bv dat de aarde plaat was etc, we weten meer door onder zoek. Dat is zeker, mensen weten nu ook dat bv een baby pijn voelt en dat microben zijn en veel meer dan dat, dat maakt ogen open en harten ook. Een vrouw die ik vroeger kende zei, als ik wist dat in mijn buik een echte mens zat , en geen embrio etc zal ik nooit voor abortus kiezen. Meer onderzoeken delen doorgeven is ogen open maken . Menen door onwetenheid… Lees verder »