Aartsengel Michael en ik (column)

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met deze ervaring! en welkom bij de club goedzakken!

Chris
4 jaren geleden

Dit maakt mijn zondag helemaal goed!

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Mooi vervolg op ik was maar een clown 😉

Seth-3
4 jaren geleden

Fantastische ervaring Micky! Wat een eer om Michael te ontmoeten 😉
Gelijk pats boem je eerste meditatiesesie zo’n ervaring, shit mij is het nog niet eens overkomen… en ik doe het ietsjes langer. 😐

Leuke satire weer Mick netzoals over dat van aquarius.

ikke
4 jaren geleden

Hoi Micky, je mag je eigen gelukkig prijzen dat jij deze ervaringen heb mogen beleven met jawel The One And Only blauwe gabber, eigenlijk benijd ik jou wel een beetje. Maar aan de andere kant voel ik me ook wel gelukkig en verlicht dat jij dit met ons wilt delen, dank hiervoor.
Veel liefde en licht gewenst…!!!

Paul
4 jaren geleden

Ben blij dat je steeds weer ervan getuigd in het bezit te zijn van een goed stel hersens, heldere intuïtie en een vermakelijk gevoel voor humor. Hoe slecht je ogen ook mogen zijn. Je ziet het zeer scherp. Vooral doorgaan!

Margie
4 jaren geleden
Reply to  Paul

The Brotherhood of Men!! Men staat voor mensheid, man en vrouw dus. New Age is absoluut niet gelijk aan Spirituele helderheid…blijf je intuitie, je ‘gut’ gevoel volgen. Je dood is je Re-birth. De transformatie is al veel langer geleden begonnen. Stapje voor stapje. Het gaat om de reis niet de bestemming. One by One we become One Stuur me een email als je er klaar voor bent, je hebt mijn adres. Drink rauwe geitenmelk kefir in de ochtend 150 ml per dag. Kefir komt van Keyf het Turkse woord for Feel Good~ Feel’Gut’. Je macrobiome zal er wel bij varen…… Lees verder »

Geert
4 jaren geleden

Ik begrijp dit eerlijk gezegd niet. Tot voor kort zei je Micky, dat dit allemaal larie en apekool was, deel was van de matrix programmatie. Je pijnappelklier ‘openzetten’ is allerlei vreemde entiteiten en programma’s toelaten, en niet meer jezelf zijn. Maar nu doe je het zelf Mickey! Je gaf inderdaad aan van een 180° kering. Maar het resultaat is een ongelooflijke tegenstelling tot wat je al die jaren beweerde. Wat is er gebeurt met je? Wie kan nog volgen?
(ps: ik spreek me hier niet inhoudelijk uit over de ervaring zelf, de meditatie, etc.)

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Ik wil even mijn verhaal kwijt. Afgelopen zaterdag heb ik bij toeval een film gezien genaamd Cell. Ik was net met een collega aan het wandelen en die zei dat het een goeie film was Cell. Dus ik vroeg hoe weet je dat ik die heb gezien. Hij zei omdat je dat vorige week zei. Hmmm vreemd ik had nooit eerder van die film gehoord totdat ik deze afgelopen zaterdag per ongeluk aanzette. Ik had mijn vrouw gebeld om te vragen wanneer we die hadden gezien. Zij zei ook afgelopen zaterdag. Zoveel mensen werken hier niet dus ik vroeg al… Lees verder »

Dirky
4 jaren geleden

@ Geert, weet dat bewust worden een persoonlijk pad is en voor iedereen anders in te vullen is .Als je letterlijk alles opneemt wat iemand zegt dan is het alsof je de bijbel leest en alles gelooft zonder te ervaren en te voelen .Filter de informatie die je nodig hebt hier op deze site dan zul je je rode draad tegenkomen wat voor jouw op het ogenblik nodig is en alles zal op zijner tijd je pad kruisen.Als iemand een ervaring hier deelt is dat zijn ervaring goed of fout en daar leren we toch uit niet? Zou zeggen ter… Lees verder »

Geert
4 jaren geleden

@ Dirky, dank je voor de informatie, en inderdaad ik denk er ook zo over. Gebruik je innerlijke filter om te gebruiken wat je op dat moment nodig hebt.
Alleen vroeg ik me die ongelooflijke U-turn af van Micky, en nee het was niet een kleine koerswijziging.

Danny
4 jaren geleden

Tja…er komt veel uit als er geen NNL is…

Dirky
4 jaren geleden

Laten we het zo uitleggen dat de tuner(pijnappelklier) misbruik wordt voor manipulatie door de maan en saturnus Matrix .Jouw tuner kan ook gebruikt worden door je op een andere kanaal te richten en door innerlijk contact ervaring op doen allerlei,en dat is heel persoonlijk natuurlijk.Dat we soms een bocht maken van 360° graden in ons leerproces ik kan je veel voorbeelden geven uit mijn eigen ervaring wie niet?Dus wees niet verbaast daaromtrent want wie niet valt leert niet lopen zou ik zeggen.

Amilius
4 jaren geleden

Ik hoor je gozer, en ik zie je.

Bill donahue op heeft een verlicht talent, zeer de moeite waard om zijn filmpjes op te zoeken en van je tijd mee in te vullen. hielp mij met wat jij nu ervaart enorm.

In vrede denkt de strijder aan de oorlog en slijpt zijn zwaard.
In oorlog denkt hij aan vrede en is hij net zo scherp als zijn zwaard.

Tot op het stijdveld kameraad,
Laat het licht zich bundelen tot 1

Amilius
4 jaren geleden

Spellings foutje…
Dit is mijn eerste reactie op iets van Internet.
Ik waardeer je openheid en wat je zegt in dit stuk is me duidelijk.

Vaak las ik stukjes van eerdere dingen van je en kon er wel mee resoneren.
Nu haak ik in….
Door dit stuk wat je schrijft herken ik je pas.
Ooit stonden wel wellicht samen.
En nog…

Niemand word achtergelaten

https://youtu.be/CAzrH3aqwUY

https://youtu.be/wRRiEPK7L8s

Geef Bill ff een kans.
Hij gebruikt de bijbel wel maar als je hem hoort begrijp je waarom.

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Bill is wel bekend bij mij, had meerdere video’s bekeken van hem. Hij komt met interessante uitleggingen van de bijbel, gita en de emerald teksten. Zijn boodschap dat de religieuze teksten niet letterlijk genomen moeten worden sluit ik mijeigen wel aan.

Ik heb wel respect voor Bill Donahue. Leeft de beste man nog?
Want zijn video’s zijn best wel oud.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Ik ben allergisch voor de bijbel en ander religieus geneuzel…

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Danny

De bijbel heeft eigenlijk niets met religie te maken.
Het is een door de mens geschreven boek en verteld o.a over de alchemistische wereld waarin wij leven.
Om dingen over te kunnen brengen zijn er verhalen in geschreven.deze zijn niet om letterlijk te nemen.
beetje net als hans anderson de sprookjes schrijver.
Conditionering zorgt voor verkrampen van ons opnemen en relativeren.

zoek niet, roept niet, geen volgers, geen regel geen dogma enz.

maar een het leven respecterende entiteit zijn en ervan genieten.

P.s
Als je een allergische reactie op iets ervaart dan is er wat te leren 😉

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Het donker kan niet in het licht zijn
Het licht wel in het donker

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

En uiteindelijk is alles simpel.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/LuxntX7Emzk

Mickey je omkeer was en is nodig.

Ooit stierf ik op het slachtveld van de liefde, terwijl ik stierf kwam echte liefde tot leven.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Oké… ik ben allergisch voor de bijbel en religieus geneuzel.

Je zegt het goed: De bijbel heeft EIGENLIJK niets met religie te maken.
Voor heel veel mensen wel en dat heeft ervoor gezorgd dat de bijbel dus volgens heel veel mensen wél met religie te maken heeft.
Dan maakt het niet meer zo veel uit wat jij en ik vinden… 😉

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Danny

https://youtu.be/LuxntX7Emzk

Mickey je omkeer was en is nodig.

Ooit stierf ik op het slachtveld van de liefde, terwijl ik stierf kwam echte liefde tot leven.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Wat ik of jij of een ander vind of meent,is niet relevant meer.
Wat we Echt weten en toe passen des te meer. Mijn waarheid is geloven voor jou..totdat je hem ervaart. Dan is het ook jouw waarheid.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Je hoeft niet voor mij te geloven. Ik regel het zelf wel 😉

4 jaren geleden

Hallo Mickey, sorry,maar het is wel duidelijk dat jij nog helemaal in het Valse Licht zit van de dualiteit, Hoe lang is het al niet bekend dat Aartsengel Michael eigenlijk een buitenaardse van de Annunaki is. Alle aartsengelen zijn de zonen van Enki ( die zich heeft gepositioneerd) als de god van het Oude Testament. Engelen en aartsengelen, goden en godinnen,het bestaat allemaal helemaal niet. Dat zijn allemaal fragmenten van de dualiteit. De dualiteit bestaat uit Vals Licht en Donker. Dat is een eeuwige strijd waar je nooit uitkomt. Verder zit je echt helemaal op de foute lijn wat betreft… Lees verder »

Trijntje
4 jaren geleden
Reply to  Hannah

Michael is mijn grote vriend. In de meest moeilijke en heftige tijden in mijn leven heeft hij altijd naast me gestaan samen met nog een paar anderen. Ik heb fantastische dingen beleefd en heel veel lol gehad. Is het belangrijk dat hij een zoon van Enki zou zijn? Voor mij niet!
Een aantal jaar geleden heb ik opnieuw de keuze gemaakt “mens” te zijn. Sinds die tijd is Michael verdwenen en sta ik weer op eigen benen, soms mis ik hem en de anderen.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Hannah

Dag Hannah. Geloof je dan in de prison planet? Dat we hiet vast zitten en ons wordt wijsgemaakt dat we lichtwerkers moeten zijn?

Amilius
4 jaren geleden

Als men leert accepteren
Zonder mening
Zonder besluit
Dan staat men open voor de waarheid die in het ervaren verscholen ligt.
Geloven, is denken dat je het kan
Doen, is ervaren of het echt zo is.
Weten, is een ervaring rijker zijn.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius
Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Dualiteit is een bouwsteen
Ben je er mee bezig zit je er in.
Wie er tegen is,is het.
Omdat boven vaak beter voelt dan onder…
Maakt onder nog niet slecht.
Maakt het je ondersteboven???
Laat toch los
Leg het neer
En pak het op

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Non dualisme is dualiteit.

Actie reactie is de werKing achter dit spel

Echte liefde is in en buiten de dualiteit en stelt geen voorwaarden.
On- en voorwaardelijk is een dualiteit.
Liefde is… acceptatie? ??

4 jaren geleden

Hoi Micky, YEEEHHH! dit bedoel ik nu….KOM een keertje een NAR bijwonen. Maak je nog meer van deze mooie dingen mee. Er was een tijd dat je mij steunde en zei: ARTHURA IS LIEFDE (FB). Deze kant van je heb ik echt gemist. Want die Lichtkant van jou die je nu ervaart is veel krachtiger dan al dat andere, de energie van liefde of Aquarius is zo mooi. Het opent alles in ons. Ja dan wordt een echte softy..EN je kunt er niets tegen beginnen, want deze kracht komt nu gewoon de aarde binnen en ieder die het wil ontvangen..wordt… Lees verder »

Reshma
1 jaar geleden

Wow wat een mooie ervaring! Ik ben naar jouw website geleid en dit is geen toeval. Ik had last van een kwade entiteit en heb toen aartsengel Michael opgeroepen en samen met hem gestreden tegen het duisternis. Ben er letterlijk in gedoken. En de strijd is gestreden met alle succes, liefde en licht overwint te allen tijde! ✨

Reshma
1 jaar geleden

Al het negatieve is niet welkom in het licht! Ik vind het mooi hoe jij je mening verkondigt en herken heel veel in de artikelen die je schrijft. Haha enorm veel leesvoer voor mij! ?