Aartsengel Michael en ik (column)

( 37 )
 • rob

  Gefeliciteerd met deze ervaring! en welkom bij de club goedzakken!

  Beantwoorden
 • Chris

  Dit maakt mijn zondag helemaal goed!

  Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Mooi vervolg op ik was maar een clown 😉

  Beantwoorden
 • Seth-3

  Fantastische ervaring Micky! Wat een eer om Michael te ontmoeten 😉
  Gelijk pats boem je eerste meditatiesesie zo’n ervaring, shit mij is het nog niet eens overkomen… en ik doe het ietsjes langer. 😐

  Leuke satire weer Mick netzoals over dat van aquarius.

  Beantwoorden
 • ikke

  Hoi Micky, je mag je eigen gelukkig prijzen dat jij deze ervaringen heb mogen beleven met jawel The One And Only blauwe gabber, eigenlijk benijd ik jou wel een beetje. Maar aan de andere kant voel ik me ook wel gelukkig en verlicht dat jij dit met ons wilt delen, dank hiervoor.
  Veel liefde en licht gewenst…!!!

  Beantwoorden
 • Paul

  Ben blij dat je steeds weer ervan getuigd in het bezit te zijn van een goed stel hersens, heldere intuïtie en een vermakelijk gevoel voor humor. Hoe slecht je ogen ook mogen zijn. Je ziet het zeer scherp. Vooral doorgaan!

  Beantwoorden
  • Margie

   The Brotherhood of Men!! Men staat voor mensheid, man en vrouw dus. New Age is absoluut niet gelijk aan Spirituele helderheid…blijf je intuitie, je ‘gut’ gevoel volgen.
   Je dood is je Re-birth.
   De transformatie is al veel langer geleden begonnen. Stapje voor stapje.
   Het gaat om de reis niet de bestemming. One by One we become One
   Stuur me een email als je er klaar voor bent, je hebt mijn adres.
   Drink rauwe geitenmelk kefir in de ochtend 150 ml per dag. Kefir komt van Keyf het Turkse woord for Feel Good~ Feel’Gut’. Je macrobiome zal er wel bij varen… in the Sea of doubts surrounding. Kefir is de beste probiotica sinds mensenheugenis. Eeuwenlang ‘n ‘heilig’ geheim recept.

   De Volle Maan van 11 mei was ook zeer krachtig voor de liefdevolle gebeurtenissen die gaande zijn.

   Delete what you dont need…

   Geen strijd, Eenheid!
   Er is een documentaire net uit
   Back to Eden. Back to Eden film.com

   Moeder Aarde zorgt voor haar zelf, ze vraagt wel onze hulp. Ook zij heeft goede grond, verzorging en respect van ons nodig. Bedenk je dat ze je draagt, bedank haar hiervoor. Het geeft Contact.
   Neem je rust Nicky, pas op de plaats
   Anders wordt het twee stappen voorwaarts en 1 achteruit.

   Be blessed… ( niks met geloof of religie te doen, geloof betekent dat je het niet weet, ergens je heil in zoeken.Het zit allemaal in je zelf)
   Vreugde ontstaat uit Liefde, het is de sleutel. Energie!
   Waar blijft de tijd? Er is geen tijd, alleen ruimte vol Energie.
   In gedachten zie ik je weer… De Warrior van toen…
   Be love, do joy, have peace
   ~•~MM

   Beantwoorden
 • Geert

  Ik begrijp dit eerlijk gezegd niet. Tot voor kort zei je Micky, dat dit allemaal larie en apekool was, deel was van de matrix programmatie. Je pijnappelklier ‘openzetten’ is allerlei vreemde entiteiten en programma’s toelaten, en niet meer jezelf zijn. Maar nu doe je het zelf Mickey! Je gaf inderdaad aan van een 180° kering. Maar het resultaat is een ongelooflijke tegenstelling tot wat je al die jaren beweerde. Wat is er gebeurt met je? Wie kan nog volgen?
  (ps: ik spreek me hier niet inhoudelijk uit over de ervaring zelf, de meditatie, etc.)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat er gebeurd is? Dat heb ik in mijn laatste 2 column beschreven volgens mij…?

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Ik wil even mijn verhaal kwijt. Afgelopen zaterdag heb ik bij toeval een film gezien genaamd Cell. Ik was net met een collega aan het wandelen en die zei dat het een goeie film was Cell. Dus ik vroeg hoe weet je dat ik die heb gezien. Hij zei omdat je dat vorige week zei. Hmmm vreemd ik had nooit eerder van die film gehoord totdat ik deze afgelopen zaterdag per ongeluk aanzette. Ik had mijn vrouw gebeld om te vragen wanneer we die hadden gezien. Zij zei ook afgelopen zaterdag. Zoveel mensen werken hier niet dus ik vroeg al of het iemand anders was. Hij zei nee. Dus ik sta perplex. Heeft dit iets te maken met tijdslijnen. Verstoring van de matrix waardoor deze ”fouten” voorkomen.

  Beantwoorden
 • Dirky

  @ Geert, weet dat bewust worden een persoonlijk pad is en voor iedereen anders in te vullen is .Als je letterlijk alles opneemt wat iemand zegt dan is het alsof je de bijbel leest en alles gelooft zonder te ervaren en te voelen .Filter de informatie die je nodig hebt hier op deze site dan zul je je rode draad tegenkomen wat voor jouw op het ogenblik nodig is en alles zal op zijner tijd je pad kruisen.Als iemand een ervaring hier deelt is dat zijn ervaring goed of fout en daar leren we toch uit niet? Zou zeggen ter afsluiting proficiat voor de openheid en de moed voor je verhaal Mickey want ik was het die eens vroeg wie aardsengel Michael was en of hij in de 4 D synthetische wereld werkt.We grapten er over en nu dit openbarend blauwschijnend ervaring met je billenmatie Michael.Trouwens als ik met de auto rij vraag ik aardsengel M of hij mijn auto in het licht zet en een bewustzijnenergie achter de auto achterlaat tot ik terug thuis ben.Dit betekend niet dat je door rood moet rijden !!!Groetjes.

  Beantwoorden
 • Geert

  @ Dirky, dank je voor de informatie, en inderdaad ik denk er ook zo over. Gebruik je innerlijke filter om te gebruiken wat je op dat moment nodig hebt.
  Alleen vroeg ik me die ongelooflijke U-turn af van Micky, en nee het was niet een kleine koerswijziging.

  Beantwoorden
 • Danny

  Tja…er komt veel uit als er geen NNL is…

  Beantwoorden
 • Dirky

  Laten we het zo uitleggen dat de tuner(pijnappelklier) misbruik wordt voor manipulatie door de maan en saturnus Matrix .Jouw tuner kan ook gebruikt worden door je op een andere kanaal te richten en door innerlijk contact ervaring op doen allerlei,en dat is heel persoonlijk natuurlijk.Dat we soms een bocht maken van 360° graden in ons leerproces ik kan je veel voorbeelden geven uit mijn eigen ervaring wie niet?Dus wees niet verbaast daaromtrent want wie niet valt leert niet lopen zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • Amilius

  Ik hoor je gozer, en ik zie je.

  Bill donahue op heeft een verlicht talent, zeer de moeite waard om zijn filmpjes op te zoeken en van je tijd mee in te vullen. hielp mij met wat jij nu ervaart enorm.

  In vrede denkt de strijder aan de oorlog en slijpt zijn zwaard.
  In oorlog denkt hij aan vrede en is hij net zo scherp als zijn zwaard.

  Tot op het stijdveld kameraad,
  Laat het licht zich bundelen tot 1

  Beantwoorden
 • Amilius

  Spellings foutje…
  Dit is mijn eerste reactie op iets van Internet.
  Ik waardeer je openheid en wat je zegt in dit stuk is me duidelijk.

  Vaak las ik stukjes van eerdere dingen van je en kon er wel mee resoneren.
  Nu haak ik in….
  Door dit stuk wat je schrijft herken ik je pas.
  Ooit stonden wel wellicht samen.
  En nog…

  Niemand word achtergelaten

  https://youtu.be/CAzrH3aqwUY

  https://youtu.be/wRRiEPK7L8s

  Geef Bill ff een kans.
  Hij gebruikt de bijbel wel maar als je hem hoort begrijp je waarom.

  Beantwoorden
  • G-Man

   Bill is wel bekend bij mij, had meerdere video’s bekeken van hem. Hij komt met interessante uitleggingen van de bijbel, gita en de emerald teksten. Zijn boodschap dat de religieuze teksten niet letterlijk genomen moeten worden sluit ik mijeigen wel aan.

   Ik heb wel respect voor Bill Donahue. Leeft de beste man nog?
   Want zijn video’s zijn best wel oud.

   Beantwoorden
  • Danny

   Ik ben allergisch voor de bijbel en ander religieus geneuzel…

   Beantwoorden
   • Amilius

    De bijbel heeft eigenlijk niets met religie te maken.
    Het is een door de mens geschreven boek en verteld o.a over de alchemistische wereld waarin wij leven.
    Om dingen over te kunnen brengen zijn er verhalen in geschreven.deze zijn niet om letterlijk te nemen.
    beetje net als hans anderson de sprookjes schrijver.
    Conditionering zorgt voor verkrampen van ons opnemen en relativeren.

    zoek niet, roept niet, geen volgers, geen regel geen dogma enz.

    maar een het leven respecterende entiteit zijn en ervan genieten.

    P.s
    Als je een allergische reactie op iets ervaart dan is er wat te leren 😉

    Beantwoorden
    • Amilius

     Het donker kan niet in het licht zijn
     Het licht wel in het donker

     Beantwoorden
    • Danny

     Oké… ik ben allergisch voor de bijbel en religieus geneuzel.

     Je zegt het goed: De bijbel heeft EIGENLIJK niets met religie te maken.
     Voor heel veel mensen wel en dat heeft ervoor gezorgd dat de bijbel dus volgens heel veel mensen wél met religie te maken heeft.
     Dan maakt het niet meer zo veel uit wat jij en ik vinden… 😉

     Beantwoorden
     • Amilius

      https://youtu.be/LuxntX7Emzk

      Mickey je omkeer was en is nodig.

      Ooit stierf ik op het slachtveld van de liefde, terwijl ik stierf kwam echte liefde tot leven.

      Beantwoorden
      • Amilius

       Wat ik of jij of een ander vind of meent,is niet relevant meer.
       Wat we Echt weten en toe passen des te meer. Mijn waarheid is geloven voor jou..totdat je hem ervaart. Dan is het ook jouw waarheid.

       Beantwoorden
       • Danny

        Je hoeft niet voor mij te geloven. Ik regel het zelf wel 😉

        Beantwoorden
 • Hannah

  Hallo Mickey, sorry,maar het is wel duidelijk dat jij nog helemaal in het Valse Licht zit van de dualiteit, Hoe lang is het al niet bekend dat Aartsengel Michael eigenlijk een buitenaardse van de Annunaki is. Alle aartsengelen zijn de zonen van Enki ( die zich heeft gepositioneerd) als de god van het Oude Testament. Engelen en aartsengelen, goden en godinnen,het bestaat allemaal helemaal niet. Dat zijn allemaal fragmenten van de dualiteit. De dualiteit bestaat uit Vals Licht en Donker. Dat is een eeuwige strijd waar je nooit uitkomt. Verder zit je echt helemaal op de foute lijn wat betreft pijnappelklier. Dat is geen goddelijk instrument, maar de grootste implant die negatieve buitenaardsen ons hebben gegeveven en waardoor we bij voortduring worden geprogrammeerd. Er valt nog veel te ontdekken Micky, Kom maar een bij ons http://www.ayahuasca-genezing.org

  Beantwoorden
  • Trijntje

   Michael is mijn grote vriend. In de meest moeilijke en heftige tijden in mijn leven heeft hij altijd naast me gestaan samen met nog een paar anderen. Ik heb fantastische dingen beleefd en heel veel lol gehad. Is het belangrijk dat hij een zoon van Enki zou zijn? Voor mij niet!
   Een aantal jaar geleden heb ik opnieuw de keuze gemaakt “mens” te zijn. Sinds die tijd is Michael verdwenen en sta ik weer op eigen benen, soms mis ik hem en de anderen.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hallo Hanneah,

   Sorry, maar het is wel duidelijk dat jij nog steeds in onzin verhaaltjes geloofd. Michael een zoon van Enki? Schij toch uit…. heeft geen ruk met de anunnaki te maken allemaal. Je verwart deze aartsengel met de gevallen engelen. Check yourself, before you wreck youtself, eerst de feiten goed uit je hoofd leren dan pas een ander er mee (proberen) om de oren te slaan.

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Hannah. Geloof je dan in de prison planet? Dat we hiet vast zitten en ons wordt wijsgemaakt dat we lichtwerkers moeten zijn?

   Beantwoorden
 • Amilius

  Als men leert accepteren
  Zonder mening
  Zonder besluit
  Dan staat men open voor de waarheid die in het ervaren verscholen ligt.
  Geloven, is denken dat je het kan
  Doen, is ervaren of het echt zo is.
  Weten, is een ervaring rijker zijn.

  Beantwoorden
   • Amilius

    Dualiteit is een bouwsteen
    Ben je er mee bezig zit je er in.
    Wie er tegen is,is het.
    Omdat boven vaak beter voelt dan onder…
    Maakt onder nog niet slecht.
    Maakt het je ondersteboven???
    Laat toch los
    Leg het neer
    En pak het op

    Beantwoorden
    • Amilius

     Non dualisme is dualiteit.

     Actie reactie is de werKing achter dit spel

     Echte liefde is in en buiten de dualiteit en stelt geen voorwaarden.
     On- en voorwaardelijk is een dualiteit.
     Liefde is… acceptatie? ??

     Beantwoorden
 • Arthura

  Hoi Micky, YEEEHHH! dit bedoel ik nu….KOM een keertje een NAR bijwonen. Maak je nog meer van deze mooie dingen mee. Er was een tijd dat je mij steunde en zei: ARTHURA IS LIEFDE (FB). Deze kant van je heb ik echt gemist. Want die Lichtkant van jou die je nu ervaart is veel krachtiger dan al dat andere, de energie van liefde of Aquarius is zo mooi. Het opent alles in ons. Ja dan wordt een echte softy..EN je kunt er niets tegen beginnen, want deze kracht komt nu gewoon de aarde binnen en ieder die het wil ontvangen..wordt geheeld. Vanzelf! dat probeer ik steeds maar door te geven.

  Micky het deel wat zo beschadigt was/is in je, komt door de vele ontvoeringen. Je hebt een galactisch trauma opgelopen. De meeste hier op aarde, daarom zijn we hier weer terug gekomen, om dit te herstellen. Ze hebben je echt heel erg aangepakt, ze hebben geprobeerd je LICHTVONK uit je hart te nemen en ik zag je lijden. Je bent gemarteld. daardoor heb je een kant ontwikkeld van actief wraaknemen op alles wat duister is. Vooral in deze stoffelijke 3d. Maar door je sluier van pijn zie je soms de dingen troebel. En ook de energie die dan om je heen komt verlaagt je vibe. Zet jezelf in het Licht van Aquarius. Weet dat iedereen om je heen, een deeltje is van jou. Doe je hen pijn, dan doe je jezelf pijn. Dat is de clou van alles. Ondanks onze verschillen zijn we één. Ik hou van jou. OOh man Ashtar en Michael werken al zo lang samen haha. Ik heb hem al vaak waargenomen, zo mooi en krachtig. keep the spirit high. En wat ik je ook nog wilde vertellen over de walvissen..soms maak ik reisjes naar hen en helaas was het een aantal keer dat er een walvis de volgende dag was aangespoeld. deze keer waren we vlakbij vlissingen aan het strand om een NAR, kosmische reis, te gaan geven. Krijg ik een appje van iemand, dat er een walvis in vlissingen is gespot.. zo mooi.Maar nu levend en wel. Alles communiceerd met elkaar. deze tijd wordt geweldig..

  Je grote spirituele vriendin Arthura

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Tja, Michael eindigde wel boven Ashtar tijdens het kosmisch kampioenschap sjoelen in 1983 zag ik op z’n beker gegraveerd staan. Ene Pino van de Blue Avians eindigde als eerste, Michael was 2e, en Ashtar 3e. Dat neemt niet weg dat Ashtar met zijn 3e plek natuurlijk ook een uitblinker was en is, want ik weet niet hoe het met zijn sjoelkwaliteiten staat anno 2017 natuurlijk. Hij zal ook meer ervaring hebben en challenger toernooitjes hebben gewonnen om de benodigde punten bij elkaar te sprokkelen voor de kosmische wereldranglijst natuurlijk.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>