Dance Monkeyboy, Dance!

( 46 )
 • Ed

  Je hebt gelijk, schrijven om het schrijven schiet niet op.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  ik denk, laat ik eens meewerken. het eerste wat in me opkomt:
  – over hoe de linkse partijen het eigenlijk helemaal niet meer hebben over armoedebestijding en banen, maar over minderheden-belangen. ja ik weet het, democratie is een zoethoudertje, maar het hele onderwerp wordt vermeden en uit de media geweerd.

  – over hoe de informatie die via de mainstream media bij de mensen binnenkomt zo ongelovelijk vernauwd is in de afgelopen jaren, met constante herhaling van dezelfde onderwerpen, en dat het blijkbaar niemand opvalt.

  – meer verdieping over individuele scams zoals 9-11 en andere ( ja ik weet het het is al heel oud, maar ik weet er zo één twee drie geen andere te noemen zo slecht is het gesteld met de informatie verspreiding)… zo speelt er momenteel nog veel meer.

  – misschien wat verdieping over de dingen die momenteel gaande zijn die uit de msm blijven, zoals de werkelijke belangen achter de nederlandse aanwezigheid in mali.

  – de educatie. hoe het kan dat de leugens zo effectief blijken, en hoe lang dat nog door kan gaan. zo’n beetje 90% van de net afgestudeerden die ik ontmoet denken dat alles gewoon op een eerlijke manier gebeurd, met totaal geen vragen over alles wat hen is verteld. de educatie is gewoon simpelweg verworden tot een propagenda apparaat. je krijg een diploma en hopelijk een baan maar je leert niks

  – geef eens wat film tips of reviews. they live, the matrix zijn echte aanraders maar er zijn er vast nog meer. kkorte beschrijving erachter wat in die films goed naar boven komt.

  – misschien eentje voor joost: een uiteenzetting van de oorzaken en gevolgen van de economische crisis met nadruk op de bankensector en praktische methodes om het in de volgende decennia te voorkomen. (geintje natuurlijk) Maar waar jullie wel in gespecialiseerd zijn is hoe het geld systeem opzich al een scam is: huisje kopen, heel je leven afbetalen, baan proberen te vinden, terwijl je al dat geld eigenlijk helemaal niet nodig hebt en gewoon op een hutje op de hei kan gaan wonen. zelf bouwen, je eigen baan creeren, met een groep een eigen valuta beginnen, ruilhandel, alles prima.

  – ga dieper in op de satanistische rituelen die ze bij de vrijmetselaars etc. uitspoken

  – hoe ze iemands uiterlijk acties of seksualiteit gebruiken om hem belachelijk te maken als ie te veel buiten de gebaande slavenpaden begint te lopen, sense begint te maken, en zo het hele volk onderdrukken daarmee .

  – hoe we slaven zijn en onszelf kunnen bevrijden, praktisch maar ook mentaal

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  ook hoe niet alleen populaire tv-shows en blogs als zondag met lubach, dr phil, geenstijl maar ook minder populaire zoals red ice radio, joe rogan, david icke, als ze een beetje naam beginnen te maken, omgekocht worden om bepaalde onderwerpen te bespreken en agenda’s te pushen. talkshow hosts, ook de zogenaamde nieuwe podcasters die doen alsof ze niet gesponsord worden en wel wat dieper op de onderwerpen ingaan, maar ook popsterren, filmproducers, kortom alle media.

  Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Je hebt voor mij persoonlijk genoeg info gegeven. Mijn gevoel zegt dat de grote gebeurtenissen gaan beginnen. Ik denk ook dat mensen dan pas echt gaan snappen wat er gebeurd dan krijgt deze website pas echte waarde, want het is veelal wat anderen willen dat je schrijft en dan is er nog kritiek op een onderwerp. Het feit is en blijft dat we die pure liefde gaan voelen en dat er nog veel tranen gaan vloeien wat ons (zoals we in Brabant zeggen) gaat raken en dat we elkaar nodig hebben.

  Beantwoorden
 • ikke

  Ja ik heb er ook wel een aantal Micky, zoals hoe en waarom is onze lucht eigenlijk (zonder de chemtrails) mooi blauw en niet paars, geel of rood?
  Verder, waarom en wat is de reden dat wij geen sterren zien bij opnames van ISS zie link https://www.youtube.com/watch?v=oZvwn9B7LUA
  En deze dan, ik weet niet om welke ster/planeet dit gaat maar in de close up vanuit zijn raam lijkt het wel frequenties in water, zie link
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1020486618096115&id=100004043585401

  Ik heb zelf niet de antwoorden op deze vragen, vandaar dat ik ze hier neer leg 🙂

  Beantwoorden
 • Amilius

  Midas Dekkers zei ooit eens:
  Ik heb niks met het world wide web, daarin vind je alleen dode en stervende insecten en waarschijnlijk een grote spin.
  Ik ga de man steeds meer begrijpen.
  Micky, je wil graag je licht op zaken schijnen voor anderen, zet je licht eens op het web zodat ze het “echt” zien en er niet zo maar in vliegen.

  De afstand die de mens van zijn/haar/de natuur heeft genomen door het voor technologieën in te ruilen. en wat is/word de uitkomst daarvan? Wat heeft het met ons gedaan? Ons praten denken en doen.
  Is het devolutie?
  Involutie? Revolutie?
  Of gewoon toch lekker ouderwetse evolutie?

  Beantwoorden
  • Amilius

   Bedankt trouwens
   Voor inzet en eerlijkheid.
   Ruwe bolster, blanke pit.
   Top!

   Beantwoorden
  • Amilius

   Waarom blijven mensen dingen herhalen? Ook als het ongepast is.
   Paflov?

   Waarom houden mensen zich bezig met iets waar ze eigenlijk niets mee doen of kunnen?
   Conditionering? Trauma? Of??
   Of zijn die het zelfde?

   Waarom is conformeren zo heilig? En authenticiteit een anomalie.

   Waarom zijn er zoveel bazen?
   En weinig leiders.

   Waarom???…. vroeg ik ooit.
   En nog

   WAAR GAAT HET NOU EIGENLIJK ALLEMAAL OM!!!!!
   Das pas eens iets om op in te bijten. ?

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hele goede vragen inderdaad, vragen die mij ook inspireren. Dit topic begint zijn vruchten af te werpen, er staan trouwens meer goede vraagstukken en onderwerpen tussen, ik ga niet iedereen persoonlijk bedanken, dus bedankt allemaal tot zover, keep it coming! 😉

    Beantwoorden
 • Amilius

  En dan het liefst een simpel antwoord (niet op zijn oldenkamps zeg maar)
  waar ik wat mee kan.
  Doe je best Apenkop ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Shit, niet op z’n Oldenkamps? Dus je wilt geen paar uur durende lezing over geometrische patronen die verklaren waarom mensen zich toch altijd conformeren?

   Wil je ook geen nietszeggende videootjes waarin ik in de titel zeg met onthullingen te komen, maar feitelijk niets anders doe dan mijn inmiddels meer dan 50 boeken (pdf vodjes) te promoten om vooral te kopen?

   Hahaha. Bedankt voor je input!

   Beantwoorden
   • Amilius

    Precies! !
    Het mooiste zou zijn dat b.v de titel al het antwoord is.
    Dan kan ik en misschien een ander weer verder met mn/zijn/haar/het leven.
    Zo’n antwoord zou mij meer waard zijn als heel veel text
    die me uiteindelijk door verwarring doet inslapen of afhaken. Veel respect voor de Oldenkampjes enzo, maar ik ben maar een simpel zieltje (en dat houd ik graag zo.)
    Het leven simpel maken en houden is heel ingewikkeld,
    zeker nu.
    Er wacht een zware ingewikkelde taak voor je apenkoppie…maar je staat er niet alleen voor..2 apen weten misschien niet alles, maar hebben wel humor en zijn leergierig

    Beantwoorden
 • Neimheid

  Hoi Micky,
  Gewoon je hart volgen..de rest gaat vanzelf.kijk hier maar eens naar.
  https://twitter.com/charlotdeman/status/864079308972752897
  Bijna zeker dat je geraakt wordt.

  Neimheid

  Beantwoorden
 • Rien

  hey Micky, zou je een lijst kunnen maken met alternatieve media site’s(personen) of een topic? dit zou mij persoonlijk helpen, en waarschijnlijk ook andere mensen naar de weg naar bewustwording.

  mvg Rien

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ken niet veel alternatieve media sites en personen. Maar er zijn meerdere lijstjes met alternatieve media websites zoals http://nieuwemedianieuws.nl/, https://hoezithetnuecht.nl en https://alternatiefnieuws.com/. Er zullen er vast nog wel meer zijn, maar dit zijn de besten, omdat ze ook deze website in het overzicht over genomen hebben 😉

   Beantwoorden
   • Amilius

    Waarom is er “de media”
    Waarom is er “de alternatieve media”
    Is/was “de media” niet altijd al een alternatief geweest??

    Net als bijvoorbeeld “alternatieve geneeskunde”
    Die er al eerder was dan de
    “Reguliere geneeskunde ”
    Die nog maar in zijn kinderschoenen staat.

    Word dit gedaan om een alternatieve dualiteit te creëren? Naast de “natuurlijke dualiteit”
    Zoals dag en nacht, winter en zomer.

    Waarom!!! ???
    Aapje!
    Waarom?

    Beantwoorden
    • Amilius

     Waarom groeit iets als we het aandacht geven?
     Waarom weet niemand dit?
     Waarom passen we dit niet gezond toe?
     Waarom wil iedereen volgers?? Voor de aandacht om te kunnen groeien?

     Beantwoorden
 • Monique

  Je verpest mijn tijd niet. Integendeel. Al resoneer ik niet altijd 100% met alles wat je schrijft, toch vind ik het merendeel erg interessant en doe ik ook iets met die informatie. Dat ik zei dat je weer normaal moest doen was natuurlijk als grapje bedoeld. Ik kan alleen maar zeggen “ga zo door!” want ik denk dat je een inspiratie bent voor veel mensen. Voor mij iig wel!

  Groetjes,
  Monique

  Beantwoorden
 • guuz

  NNL radio is een van de dingen waar ik iedere keer naar uitkijk. Informatief grappig en alsof er een paar goede vrienden bij me in de kamer zitten te redeneren. Er zijn niet zoveel mensen die doen wat jij doet. Sandwars was voor mij bijvoorbeeld een openbaring. Thanks Monkey Thanks……

  Beantwoorden
  • Joost

   You just thank the Monky now, don’t forget the MonkyKeeper.. it’s a dirty job…???

   Beantwoorden
 • Dirky

  Zou er mischien een wekelijks topic kunnen komen over mensen die iets in hun leven paranomaals meegemaakt hebben en vandaaruit uitleg willen krijgen en of reacties van gelijkaardige situaties , dit om alles thuis te brengen.Wij kunnen van elkaar leren door te delen .

  Beantwoorden
 • guuz

  Een paar goeie vrienden Joost, een paar…You just keep the monkey….gna

  Beantwoorden
 • Monique

  Wat ik ook interessant vind..wat hebben alle sprookjes maar ook alle mythes en verhalen over vampieren, reuzen, zombies, elfen, kabouters, tovenaars, weerwolven te maken met de werkelijkheid? Hoeveel (on)waarheid steekt hierin?

  Beantwoorden
 • Monique

  En hoeveel waarheid steekt er bijvoorbeeld in een serie als “Orphan Black”? Een serie die gaat over het klonen van mensen.

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Iedereen bedankt voor de input, vragen, informatie, en alles wat gedeeld wordt onder dit artikel!

  Ik snap dat het verleidelijk is voor sommigen om vragen onder dit topic te gaan zitten beantwoorden/invullen. Maar dat was niet de bedoeling zoals ik in het artikel schrijf. Ik wil het overzichtelijk houden en geen discussies en ook geen mensen (in dit topic dan) die de reacties gaan zitten beantwoorden. Vandaar dat dat soort reacties en/of antwoorden weggehaald zijn en weggehaald worden (alleen onder dit topic, andere topics zijn voor jullie)

  Beantwoorden
 • ikke

  Ik ben het weleens tegen gekomen in 1 van jouw artikelen over demonen.
  En je heb er zelf ook last van (gehad) en ik heb begrepen dat deze rakkers niet fysiek zijn, kan het zijn dat het dan louter een projectie/programmaatje in de mind is?
  En uit welke dimensie komen deze niet fysieke rakkers en/of werken die voor een bepaald ras, reptilians, nordics of een andere energie.

  Beantwoorden
 • Amilius

  Aapje, ik kom er niet uit.
  Ik eet liever niet dan dat ik zomaar wat in mn gezicht stop. Ik doe liever mn ogen dicht dan zomaar een beetje iets aanschouwen.ik verplaats
  me niet tenzij ik het nodig vind. Zo gaat dat met nagenoeg alles in mijn leven.
  Ik was met iemand samen en er was een probleem: de een wilde iets en de andere kon niet leveren. Ze zij :”ik heb ook mijn behoeften!!!”.
  De relatie ging over, maar het word behoefte bleef hangen.
  Wat zijn of is nu een behoefte?
  Waar komt het vandaan?
  Wat ik wel weet is dat emoties en behoeften nauw verbonden zijn. Dit is in praktijk ondervonden zoals je nu weet.
  Wat komt er b.v eerst?
  De behoefte en dan de emotie?

  Ik kom er niet uit iedergeval.
  Wil je een dansje voor me doen?

  Beantwoorden
  • Monique

   Dat is inderdaad een goede vraag, dat wil ik ook graag weten. Behoeften zowel als emoties komen volgens mij ook voort uit bindings/verlatingsangst. Maar is dat iets wat zich ontwikkelt tijdens de kinderjaren of gaat het nog verder terug? Vorige levens?

   Beantwoorden
 • Gerben

  Ha Mickey,

  Misschien verdieping van de ziel
  Laatste tijd lijkt het of er te weinig zielen zijn of te veel mensen (ten opzichte van zielen dan hé)
  Heb soms het gevoel dat een Ziel bij verschillende mensen het zelfde ervaar
  Paar jaar terug kwam ik iemand tegen die op een dag na even oud was als ikzelf
  Kan met horascopen en asadanten te maken hebben
  Maar we hebben meer gemeen als broers
  Daarnaast lijkt het steeds vaker dat er mensen rond dwalen zonder ziel
  Lijkt ziel-ig maar dat weet ik niet zeker of het ziel-ig is

  Beantwoorden
 • G-Man

  Hoi Mick, misschien kan je een (serie) artikel(en) schrijven over ervaringen van een infiltratie. Dat kan zijn via een geheim genootschap of via over de ‘dark web’.

  Of misschien kan er een reis gemaakt worden met jouw vrienden naar een plaats waar een speciaal verleden achter zit; zoiets als wat jullie in Frankrijk hadden gedaan. UFO hunten, en dan met goede camera’s de beelden vast leggen van de objecten of activiteiten wat toen niet echt gelukt was.

  In iedergeval een bijzondere avontuur hoe dan ook. Hopelijk heb ik ergens mee jou interesse gewekt. ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Genoeg interesse, maar 0,0 euro’s te besteden. Mijn arbeidsongeschiktheid uitkering staat reizen en vakanties niet toe, en donateurs voor mijn werk zijn op 1 hand te tellen..

   Beantwoorden
 • Gerben

  Hoe zal de wereld er over een paar jaar uitzien
  Als vanaf morgen iedereen besluit veganist te worden
  Struikelen we dan over de kippen varkens koeien etc
  Of verdwijnen ze geheel

  Beantwoorden
 • Gerben

  https://www.google.nl/search?q=melania+trump+saudi+arabia&client=safari&hl=nl-nl&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiotvX9yYHUAhWPUlAKHTDPBKEQ_AUICSgB&biw=667&bih=331&dpr=2

  Hoe kan het dat ze zonder hoofddekking daar rond wandeld
  En geen 1000 stokslagen krijgt
  Terwijl maxima Bea etc het Niet mochten volgens media

  Beantwoorden
 • ikke

  Er is al veel geschreven over HAARP installaties die hier en daar verspreid zijn/staan op verschillende plekken dit in combinatie met de chemtrails, die op zijn beurt zware metalen en nanadeeltjes uitwapperen via de lucht. Deze worden ingeademd om uiteindelijk een soort antenne van ons te maken.
  Wij kampen hier toch al mee, via de maan/saturnus matrix, of is deze matrix aan het verouderen?
  Daarnaast wil CERN contact maken met de ether om zo via transmissies in andere dimensies te kunnen komen. Men kan toch al naar andere dimensies reizen?
  CERN verkondigt ook dat ze het godsdeeltje willen vinden, waarschijnlijk zullen ze hun ‘god-energie’ bedoelen, denk ik.

  De grote telescoop LUCIFER van het vaticaan op Mount Graham wat gerund wordt door Jezuiten ik vraag me namelijk af, wachten ze op iets waar ze niet blij mee zijn of wachten ze op iets waar hun al lang opwachten en lyrisch van worden?

  Beantwoorden
 • Amilius

  We zijn allemaal elementaire wezens heb ik hervonden.
  In mijn element zijn werd een
  questionnaire eerste klas.
  Wat is mijn element? En hoe is het(of was het) om er in te zijn.
  Op een bepaalde leeftijd was mijn hoofd net zo hoog als de handen van volwassenen.
  Wat waren die dingen interessant, en nog.
  Nu, een aanzienlijke tijd later, is er veel geleerd over de handigheid van de mens Door dat kleine ventje.
  Een van de belangrijkste ondervindingen is dat onze vingertop structuur (vingerafdruk) een element (of combinatie van elementen ) uitdrukt (of afdrukt) en dat elke vinger in contact staat met de energie van een van de planeten in ons zonnestelsel. Dit is geen vage, Kermis handlezerij, maar elementair en echt op zijn Oldenkampjes te onderbouwen zeg maar.
  Hier heb ik lekker geen zin in en is al gedaan.
  Wat Johan doet ook trouwens 🙂
  Mijn vingers vertellen mij dat aarde mijn element is en inzicht als kwaliteit.
  Als ik mijn plantjes in de grond zet en met mijn handjes in de aarde zit ben ik volledig in mijn element en gaat het inzicht stromen.
  Ons handelen en gevoel zijn nauw verbonden.

  Mij lijkt dat er best wel wat verdieping kan komen in een handleiding voor de mens.
  Zoiets als: lees voor het leven in te gaan eerst uw eigen handleiding.

  Mens ken u zelve, is de uitspraak. ik sluit me daar op aan.

  P.s
  Mensen lezen noooooit! Een handleiding. Dit doen ze pas als het of niet lukken wil of als het apparaat kapot is.
  Dit komt omdat er handleiding geschreven worden die niet leuk zijn om te lezen, jaha Johan! Het kan ook leuk zijn!

  Beantwoorden
 • Amilius

  Humor is de grappigste van alle dualiteiten…
  Serieus waar.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  Weet je Mickey, je moet gewoon schrijven over die onderwerpen waar jij je voor interesseert. ik ben het misschien niet altijd met je eens over elk onderwerp, maar ze zetten me altijd wel aan het denken. elke complot-theorie of alternatieve zienswijze heeft wel wat in zich. Ik zou vooral niet te veel je kapot staren op 1 onderwerp, maar lekker het hele hoopje laten langskomen.

  Beantwoorden
 • Danny

  Hey Micky,

  Nu recentelijk met de aanslag in Manchester duiken opeens de getallen der vrijmetselarij/geheime genootschappen weer op.
  11, 22, 33, 666, etc.
  Hoe kijk jij aan tegen deze ‘geheime boodschappen voor elkaar’/’handtekeningen’?
  Wat bereiken ze hiermee? Is dit bedoeld als ‘in your face’?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat heeft Manchester met deze getallen te maken? Ik heb mij daar niet zo in verdiept namelijk.

   Ik weet wel dat getallen als 9 en 11 favoriete getallen zijn van de satanisten. 33 gebruiken ze vaak in nieuwsberichten om aan te geven dat iets nep is volgens mij. 22 is er eentje die ook ergens voor staat, ben ff vergeten waarvoor.

   Maar eerlijk gezegd heb ik niet al te veel met die cijfertjes. 9/11 en 7/7 snap ik, maar diehard complotdenkers zien tegenwoordig in elke cijfercombinatie dingen.

   Beantwoorden
   • Danny

    Manchsester vond plaats op de 22e om 22.33 u., 22 doden (later 23), 22 jarige dader.
    Bij de herdenking in New York kwam ook weer het getal 22 (rugnummer prominent in beeld), all seeing eye in beeld, piramide in beeld.
    Bij interview een wit konijn, tijd van het interview 6:11.
    Dat soort zaken…

    Beantwoorden
   • Danny

    Dat vraag ik me dus af. Of dit bewust in reportages wordt verwerkt of niet.

    Bij concerten en Super Bowl etc druipt de symboliek er vanaf, maar of ze dit soort zaken ook in reportages etc verwerken als ‘handtekening’ vraag ik me dus af. Of is het inderdaad toeval en wordt er teveel zout op de slakken gelegd?

    Vooral de 322 van o.a. Skull & Bones komt wel erg vaak voor.

    Beantwoorden
 • Amilius

  Platte of ronde aarde…
  En nou dit ook nog!
  https://youtu.be/mAKJUUfoSWA

  Beantwoorden
 • Emrah

  Ik vraag me nou al een tijdje af wat nou precies dromen in houd?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>