Dance Monkeyboy, Dance!

46
Reageer op dit artikel

29 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ed

Je hebt gelijk, schrijven om het schrijven schiet niet op.

Koning Florian

ik denk, laat ik eens meewerken. het eerste wat in me opkomt: – over hoe de linkse partijen het eigenlijk helemaal niet meer hebben over armoedebestijding en banen, maar over minderheden-belangen. ja ik weet het, democratie is een zoethoudertje, maar het hele onderwerp wordt vermeden en uit de media geweerd. – over hoe de informatie die via de mainstream media bij de mensen binnenkomt zo ongelovelijk vernauwd is in de afgelopen jaren, met constante herhaling van dezelfde onderwerpen, en dat het blijkbaar niemand opvalt. – meer verdieping over individuele scams zoals 9-11 en andere ( ja ik weet het het… Lees verder »

Koning Florian

ook hoe niet alleen populaire tv-shows en blogs als zondag met lubach, dr phil, geenstijl maar ook minder populaire zoals red ice radio, joe rogan, david icke, als ze een beetje naam beginnen te maken, omgekocht worden om bepaalde onderwerpen te bespreken en agenda’s te pushen. talkshow hosts, ook de zogenaamde nieuwe podcasters die doen alsof ze niet gesponsord worden en wel wat dieper op de onderwerpen ingaan, maar ook popsterren, filmproducers, kortom alle media.

Wesley Brisco

Je hebt voor mij persoonlijk genoeg info gegeven. Mijn gevoel zegt dat de grote gebeurtenissen gaan beginnen. Ik denk ook dat mensen dan pas echt gaan snappen wat er gebeurd dan krijgt deze website pas echte waarde, want het is veelal wat anderen willen dat je schrijft en dan is er nog kritiek op een onderwerp. Het feit is en blijft dat we die pure liefde gaan voelen en dat er nog veel tranen gaan vloeien wat ons (zoals we in Brabant zeggen) gaat raken en dat we elkaar nodig hebben.

ikke

Ja ik heb er ook wel een aantal Micky, zoals hoe en waarom is onze lucht eigenlijk (zonder de chemtrails) mooi blauw en niet paars, geel of rood?
Verder, waarom en wat is de reden dat wij geen sterren zien bij opnames van ISS zie link https://www.youtube.com/watch?v=oZvwn9B7LUA
En deze dan, ik weet niet om welke ster/planeet dit gaat maar in de close up vanuit zijn raam lijkt het wel frequenties in water, zie link
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1020486618096115&id=100004043585401

Ik heb zelf niet de antwoorden op deze vragen, vandaar dat ik ze hier neer leg 🙂

Amilius

Midas Dekkers zei ooit eens: Ik heb niks met het world wide web, daarin vind je alleen dode en stervende insecten en waarschijnlijk een grote spin. Ik ga de man steeds meer begrijpen. Micky, je wil graag je licht op zaken schijnen voor anderen, zet je licht eens op het web zodat ze het “echt” zien en er niet zo maar in vliegen. De afstand die de mens van zijn/haar/de natuur heeft genomen door het voor technologieën in te ruilen. en wat is/word de uitkomst daarvan? Wat heeft het met ons gedaan? Ons praten denken en doen. Is het devolutie?… Lees verder »

Amilius

Bedankt trouwens
Voor inzet en eerlijkheid.
Ruwe bolster, blanke pit.
Top!

Amilius

Waarom blijven mensen dingen herhalen? Ook als het ongepast is.
Paflov?

Waarom houden mensen zich bezig met iets waar ze eigenlijk niets mee doen of kunnen?
Conditionering? Trauma? Of??
Of zijn die het zelfde?

Waarom is conformeren zo heilig? En authenticiteit een anomalie.

Waarom zijn er zoveel bazen?
En weinig leiders.

Waarom???…. vroeg ik ooit.
En nog

WAAR GAAT HET NOU EIGENLIJK ALLEMAAL OM!!!!!
Das pas eens iets om op in te bijten. ?

Amilius

En dan het liefst een simpel antwoord (niet op zijn oldenkamps zeg maar)
waar ik wat mee kan.
Doe je best Apenkop ?

Neimheid

Hoi Micky,
Gewoon je hart volgen..de rest gaat vanzelf.kijk hier maar eens naar.
https://twitter.com/charlotdeman/status/864079308972752897
Bijna zeker dat je geraakt wordt.

Neimheid

Rien

hey Micky, zou je een lijst kunnen maken met alternatieve media site’s(personen) of een topic? dit zou mij persoonlijk helpen, en waarschijnlijk ook andere mensen naar de weg naar bewustwording.

mvg Rien

Monique

Je verpest mijn tijd niet. Integendeel. Al resoneer ik niet altijd 100% met alles wat je schrijft, toch vind ik het merendeel erg interessant en doe ik ook iets met die informatie. Dat ik zei dat je weer normaal moest doen was natuurlijk als grapje bedoeld. Ik kan alleen maar zeggen “ga zo door!” want ik denk dat je een inspiratie bent voor veel mensen. Voor mij iig wel!

Groetjes,
Monique

guuz

NNL radio is een van de dingen waar ik iedere keer naar uitkijk. Informatief grappig en alsof er een paar goede vrienden bij me in de kamer zitten te redeneren. Er zijn niet zoveel mensen die doen wat jij doet. Sandwars was voor mij bijvoorbeeld een openbaring. Thanks Monkey Thanks……

Joost

You just thank the Monky now, don’t forget the MonkyKeeper.. it’s a dirty job…???

Dirky

Zou er mischien een wekelijks topic kunnen komen over mensen die iets in hun leven paranomaals meegemaakt hebben en vandaaruit uitleg willen krijgen en of reacties van gelijkaardige situaties , dit om alles thuis te brengen.Wij kunnen van elkaar leren door te delen .

guuz

Een paar goeie vrienden Joost, een paar…You just keep the monkey….gna

Joost

??

Amilius
Monique

Wat ik ook interessant vind..wat hebben alle sprookjes maar ook alle mythes en verhalen over vampieren, reuzen, zombies, elfen, kabouters, tovenaars, weerwolven te maken met de werkelijkheid? Hoeveel (on)waarheid steekt hierin?

Monique

En hoeveel waarheid steekt er bijvoorbeeld in een serie als “Orphan Black”? Een serie die gaat over het klonen van mensen.

ikke

Ik ben het weleens tegen gekomen in 1 van jouw artikelen over demonen.
En je heb er zelf ook last van (gehad) en ik heb begrepen dat deze rakkers niet fysiek zijn, kan het zijn dat het dan louter een projectie/programmaatje in de mind is?
En uit welke dimensie komen deze niet fysieke rakkers en/of werken die voor een bepaald ras, reptilians, nordics of een andere energie.

Amilius

Aapje, ik kom er niet uit. Ik eet liever niet dan dat ik zomaar wat in mn gezicht stop. Ik doe liever mn ogen dicht dan zomaar een beetje iets aanschouwen.ik verplaats me niet tenzij ik het nodig vind. Zo gaat dat met nagenoeg alles in mijn leven. Ik was met iemand samen en er was een probleem: de een wilde iets en de andere kon niet leveren. Ze zij :”ik heb ook mijn behoeften!!!”. De relatie ging over, maar het word behoefte bleef hangen. Wat zijn of is nu een behoefte? Waar komt het vandaan? Wat ik wel weet… Lees verder »

Monique

Dat is inderdaad een goede vraag, dat wil ik ook graag weten. Behoeften zowel als emoties komen volgens mij ook voort uit bindings/verlatingsangst. Maar is dat iets wat zich ontwikkelt tijdens de kinderjaren of gaat het nog verder terug? Vorige levens?

Amilius

Zou de “originele” behoefte iets te maken hebben met de pijnappelklier (orgaan)?

https://youtu.be/kFcughTFy4Y

Gerben

Ha Mickey,

Misschien verdieping van de ziel
Laatste tijd lijkt het of er te weinig zielen zijn of te veel mensen (ten opzichte van zielen dan hé)
Heb soms het gevoel dat een Ziel bij verschillende mensen het zelfde ervaar
Paar jaar terug kwam ik iemand tegen die op een dag na even oud was als ikzelf
Kan met horascopen en asadanten te maken hebben
Maar we hebben meer gemeen als broers
Daarnaast lijkt het steeds vaker dat er mensen rond dwalen zonder ziel
Lijkt ziel-ig maar dat weet ik niet zeker of het ziel-ig is

G-Man

Hoi Mick, misschien kan je een (serie) artikel(en) schrijven over ervaringen van een infiltratie. Dat kan zijn via een geheim genootschap of via over de ‘dark web’.

Of misschien kan er een reis gemaakt worden met jouw vrienden naar een plaats waar een speciaal verleden achter zit; zoiets als wat jullie in Frankrijk hadden gedaan. UFO hunten, en dan met goede camera’s de beelden vast leggen van de objecten of activiteiten wat toen niet echt gelukt was.

In iedergeval een bijzondere avontuur hoe dan ook. Hopelijk heb ik ergens mee jou interesse gewekt. ?

Gerben

Hoe zal de wereld er over een paar jaar uitzien
Als vanaf morgen iedereen besluit veganist te worden
Struikelen we dan over de kippen varkens koeien etc
Of verdwijnen ze geheel

Gerben

https://www.google.nl/search?q=melania+trump+saudi+arabia&client=safari&hl=nl-nl&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiotvX9yYHUAhWPUlAKHTDPBKEQ_AUICSgB&biw=667&bih=331&dpr=2

Hoe kan het dat ze zonder hoofddekking daar rond wandeld
En geen 1000 stokslagen krijgt
Terwijl maxima Bea etc het Niet mochten volgens media

ikke

Er is al veel geschreven over HAARP installaties die hier en daar verspreid zijn/staan op verschillende plekken dit in combinatie met de chemtrails, die op zijn beurt zware metalen en nanadeeltjes uitwapperen via de lucht. Deze worden ingeademd om uiteindelijk een soort antenne van ons te maken. Wij kampen hier toch al mee, via de maan/saturnus matrix, of is deze matrix aan het verouderen? Daarnaast wil CERN contact maken met de ether om zo via transmissies in andere dimensies te kunnen komen. Men kan toch al naar andere dimensies reizen? CERN verkondigt ook dat ze het godsdeeltje willen vinden, waarschijnlijk… Lees verder »

Amilius

We zijn allemaal elementaire wezens heb ik hervonden. In mijn element zijn werd een questionnaire eerste klas. Wat is mijn element? En hoe is het(of was het) om er in te zijn. Op een bepaalde leeftijd was mijn hoofd net zo hoog als de handen van volwassenen. Wat waren die dingen interessant, en nog. Nu, een aanzienlijke tijd later, is er veel geleerd over de handigheid van de mens Door dat kleine ventje. Een van de belangrijkste ondervindingen is dat onze vingertop structuur (vingerafdruk) een element (of combinatie van elementen ) uitdrukt (of afdrukt) en dat elke vinger in contact… Lees verder »

Amilius

Humor is de grappigste van alle dualiteiten…
Serieus waar.

Koning Florian

Weet je Mickey, je moet gewoon schrijven over die onderwerpen waar jij je voor interesseert. ik ben het misschien niet altijd met je eens over elk onderwerp, maar ze zetten me altijd wel aan het denken. elke complot-theorie of alternatieve zienswijze heeft wel wat in zich. Ik zou vooral niet te veel je kapot staren op 1 onderwerp, maar lekker het hele hoopje laten langskomen.

Danny

Hey Micky,

Nu recentelijk met de aanslag in Manchester duiken opeens de getallen der vrijmetselarij/geheime genootschappen weer op.
11, 22, 33, 666, etc.
Hoe kijk jij aan tegen deze ‘geheime boodschappen voor elkaar’/’handtekeningen’?
Wat bereiken ze hiermee? Is dit bedoeld als ‘in your face’?

Amilius

Platte of ronde aarde…
En nou dit ook nog!
https://youtu.be/mAKJUUfoSWA

Emrah

Ik vraag me nou al een tijdje af wat nou precies dromen in houd?