Ziek in je hoofd (over de aanslag in Utrecht)

27
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
madadoec

Goed gezegd Micky, ik reargeerde precies hetzelfde.
Het viel me wel op dat men gelijk zij het is een aanslag, zoals bij mh17 dat het de russen waren, zonder eerst af te wachten wat er precies de reden was.

Suzanna

Hi micky! Dank voor dit artikel. Ik werk in t umc..1 ding kan ik voor je uitsluiten…en ik werd van mn werkplek afgetrokken om in het calamiteiten hospital in de kelder/bunker van het ziekenhuis…te gaan helpen toenIk heb de gewonden gezien en 2 zijn er onder de ogen van arts overleden. Daarbij kwam ik er later achter..dat onder 1 vd doden een bekende van mij bevond. Roos..19 jaar. Dus dat het ECHT was heb ik met eigen ogen gezien. Idd over de rest ben ik ook nog niet uit. ..

Michel van Buuren

Goed gezegd micky prima verwoord !!!

Inanna Nornen

https://www.ad.nl/utrecht/verscherpt-toezicht-in-utrecht-na-aanslagen-in-nieuw-zeeland~a378e95d/?fbclid=IwAR1-2TvO1h56HYw7-Vey9Vhrsf4JXVG6Q4tm_cwTO1B9E3sHwdngf4xtfG0 Ik heb hier een andere mening over Micky. Lees ff dit artikel van de AD. Hoe fucking verdacht is dit? Op 15 maart dus een dag voor de aanslag plaatst het AD een artikel over dat er extra beveiligingsmaatregelen moeten komen in Utrecht ivm aanslag Nieuw Zeeland. Beetje raar niet?? Waarom zal alleen de stad Utrecht extra veiligheidsmaatregelen moeten treffen en de vlag half stok moeten hangen . En waarom werd er op 15 maart al aangekondigd dat er een onderzoek plaats ging vinden naar de schierpartij? Jammer dat ik geen screenshots kan sturen want ik deed het met… Lees verder »

Inanna Nornen

Hahaha, ik zal dus Niburu iedere dag lezen. Grappig dat je dat weet terwijl dit totaal niet zo is. Ik vond het artikel alleen vreemd van de AD dat ze alleen over Utrecht begonnen toevallig 22 dagen voor wat er gisteren is gebeurd. En dan nog ga je niet eens in over wat het AD heeft gedaan met de berichten dat er een onderzoek zal plaats vinden op het oktoberplein die twee dagen geleden voordat het incident heeft plaats gevonden. deze is niet van niburu. deze is mijn vriend zelf tegen gekomen op google. en toen hij het ad heeft… Lees verder »

Akky van der Veer

Ole Dammegaard legt uit hoe één en ander werkt… daarmee wil ik niet zeggen dat de gebeurtenis in Utrecht een false flag was… https://www.youtube.com/watch?v=wLoz5mQtXuo

DrIglo

In de buitenlandse media een keer aandacht voor Nederland. Over onze verkiezingen zal een stuk minder geschreven worden door hen. Die shooting in New Zealand; binnen 3 weken worden wapenwetten aangepast, en er is een serieuze crackdown op de beelden: Als je ze op je PC hebt ben je al strafbaar. Er worden ook websites neergehaald, bitchute bv, die deden nooit aan censuur. In NL vooralsnog geen acties, behalve dan het demoniseren van Thierry en Geert. Maar laat het even duidelijk zijn: Deze turk was een draaideurcrimineel, een veelpleger, er liep al een psychiatrisch onderzoek. Normalerwijze had zo een al… Lees verder »

DrIglo

Aangezien het met linken soms mis gaat, even de YT ID ipv de link:

SuJ_AAxOmms

Thierry Baudet’s (FvD) Victory Speech after the first Exit Polls [English Subtitles]

Thierry heeft het oa over waarom het soort gasten zoals in Micky’s artikel vrij kunnen rondlopen. ‘Het is een schande’.

Oh en die Uil van Minerva haha

Marianne Nuus

Je kunt blijkbaar in nederland gewoon iemand verkrachten en daarna een moord plegen heb medelijden met nabestaanden dit had voorkomen kunnen worden en waarom duurde het een dag om hem op te pakken als iedereen maar gaat geloven dat dit een aanslag was ik denk gewoon aan moord we worden bewust bang gemaakt

DrIglo

Ik las van de week over een gast die zijn vriendin met 254 messteken om het leven had gebracht, en 8 jaar kreeg. Als daar TBS bij komt vind ik dat niet erg, 8 jaar, want TBS kan ondeindig lang, zelfs tegen de universele rechten van de mens in, als de koning je geen gratie wil geven. Deze Turk, die mag ook wel een tijdje weg. Terecht opgemerkt, die media aandacht en hoe dat extra gevoed wordt met verdachte pakketjes, verplaatsen van TV uitzendingen etc etc. Ik kijk regelmatig in de buitenlandse media, zowel corporate en independent, en voor de… Lees verder »

Elles

Bedankt Nicky voor je nuchter antwoord in deze verhitte tijden. Ik ergerde me vooral aan de hijgerige toon in de media. Wat voor de nabestaande enorm pijnlijk moet zijn. Als er 3 fietsers door een roekeloze halve zool doodgereden worden hoor je daar bauwelijks over, de dader krijgt een taakstraf daarmee wordt de kous afgedaan.

Adriana

Hoi Micky, wilde eventjes benadrukken wat je zei over de alternatieve media “De alternatieve media zou er goed aan doen om het gehersenspoelde volk bewust te maken van de eigen innerlijke kracht en wijsheden”. Dit is zo juist, en zo belangrijk! Als ‘het gehersenspoelde volk’ zich daarin zou verdiepen, i.p.v. te geloven wat ons aangepraat is “klein en machteloos zijn”, zouden er zeker weten, een hele bult minder ‘gekken’ rondlopen, en een hele bult meer mensen zijn die zich niet meer zo snel zouden laten opfokken. Ik ga vanaf nu elke mogelijkheid aanpakken dit ‘The alternative media would do well… Lees verder »