Ziek in je hoofd (over de aanslag in Utrecht)

( 27 )
 • madadoec

  Goed gezegd Micky, ik reargeerde precies hetzelfde.
  Het viel me wel op dat men gelijk zij het is een aanslag, zoals bij mh17 dat het de russen waren, zonder eerst af te wachten wat er precies de reden was.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Een schietpartij in een tram is dat per definitie niet gewoon een aanslag ergens op? Dat wisten ze dus inderdaad vrijwel direct, aangezien er een tram vol getuigen als ook een druk verkeersplein vol getuigen was?

   Beantwoorden
   • madadoec

    Ik bedoel terreur aanslag in plaats van moord aanslag, dan ben ik met jou eens.
    Was het een terrorist of een verward iemand? dat is het verschil.

    Beantwoorden
 • Suzanna

  Hi micky! Dank voor dit artikel. Ik werk in t umc..1 ding kan ik voor je uitsluiten…en ik werd van mn werkplek afgetrokken om in het calamiteiten hospital in de kelder/bunker van het ziekenhuis…te gaan helpen toenIk heb de gewonden gezien en 2 zijn er onder de ogen van arts overleden. Daarbij kwam ik er later achter..dat onder 1 vd doden een bekende van mij bevond. Roos..19 jaar. Dus dat het ECHT was heb ik met eigen ogen gezien. Idd over de rest ben ik ook nog niet uit. ..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor de info Suzanna! En alle sterkte en kracht toegewenst indien nodig….!

   Beantwoorden
   • Suzanna

    Dank Micky dit soort dingen hakken er natuurlijk enorm in als je er niet met je neus op staat natuurlijk al..en nu in close up dat doet wat met je.

    Beantwoorden
 • Michel van Buuren

  Goed gezegd micky prima verwoord !!!

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  https://www.ad.nl/utrecht/verscherpt-toezicht-in-utrecht-na-aanslagen-in-nieuw-zeeland~a378e95d/?fbclid=IwAR1-2TvO1h56HYw7-Vey9Vhrsf4JXVG6Q4tm_cwTO1B9E3sHwdngf4xtfG0

  Ik heb hier een andere mening over Micky. Lees ff dit artikel van de AD. Hoe fucking verdacht is dit? Op 15 maart dus een dag voor de aanslag plaatst het AD een artikel over dat er extra beveiligingsmaatregelen moeten komen in Utrecht ivm aanslag Nieuw Zeeland. Beetje raar niet?? Waarom zal alleen de stad Utrecht extra veiligheidsmaatregelen moeten treffen en de vlag half stok moeten hangen . En waarom werd er op 15 maart al aangekondigd dat er een onderzoek plaats ging vinden naar de schierpartij? Jammer dat ik geen screenshots kan sturen want ik deed het met alle liefde. Mijn vriend heeft het AD aangesproken waarom 15 maart bij het ander artikel stond die ging over het onderzoek van de aanslag. Weet je wat ie als reactie terug kreg? Dat het een fout was van Google. Maar Google kan dit nooit doen! Want op het moment dat een bericht wordt geplaatst dan krijg je direct de data te zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   a) waar heb je precies een andere mening over? Er staan meer zaken in bovenstaand artikel

   en b)heb je dat AD artikel zelf wel gelezen eigenlijk? Het gaat over verscherpt toezicht bij moskeeën, niet om de stad Utrecht an sich. Dat gebeurde na aanleiding van Christchurch in velen steden bij velen moskeeën. Niet alleen bij Utrechtse overheidsgebouwen hingen de vlaggen half stok vanwege Christchurch, dat was in heel Nederland bij elk overheidsgebouw. Misschien is het handig om eens het nieuws echt te lezen of te luisteren?

   Jij beweert dus dat het AD, de gemeente Utrecht, de politie, al die moskeeën, Google, en weet ik veel wie nog meer op de hoogte waren van het gebeuren van deze aanslag? Als dat zo is, dan vind ik dat eerlijk gezegd nogal ziek. Je kan ook echt compleet paranoïde door het leven gaan zeg…. Misschien is het handig als je stopt met het lezen van websites zoals niburu.co? Is beter voor je gemoedstoestand…. 😉

   Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Hahaha, ik zal dus Niburu iedere dag lezen. Grappig dat je dat weet terwijl dit totaal niet zo is. Ik vond het artikel alleen vreemd van de AD dat ze alleen over Utrecht begonnen toevallig 22 dagen voor wat er gisteren is gebeurd. En dan nog ga je niet eens in over wat het AD heeft gedaan met de berichten dat er een onderzoek zal plaats vinden op het oktoberplein die twee dagen geleden voordat het incident heeft plaats gevonden. deze is niet van niburu. deze is mijn vriend zelf tegen gekomen op google. en toen hij het ad heeft gevraagd hoe het kon. zei de ad dat dit een fout was van google. en daarna heeft ad deze berichten verwijderd !

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De AD wat jij linkt is een artikel van het AD regie UTRECHT, dat staat zelfs in de link…..

   22 dagen? Kan je eigenlijk wel rekenen schat? 🙂

   Op Niburu stond ‘toevallig’ een quote van een lezer (dank!) die hetzelfde onnozele verhaal probeerde te schetsen wat jij nu doet over de Google en de AD als dat jij nu doet. Daar snapte ik het ook al niet wat die leezr (dank!) bedoelde met dat gewauwel. Hetzelfde als ik bij jouw gewauwel nu heb. Kan je in Jip en Janneke taal uitleggen wat je nu bedoelt met de AD en de Google en al dan niet 15 maart? Het kan aan mij liggen, maar volgens mij snapt niemand wat je nou daar mee bedoelt.

   Reageer even op dit bericht door op reageren te drukken in plaats van telkens op nieuw bericht te drukken aub….

   Beantwoorden
   • Inanna Nornen

    22 dagen geleden. ik bedoel 2 dagen geleden. dit was een typfout. gisteren stond er een artikel die 15 maart voor het incident plaatst heeft gevonden er een politie onderzoek zal gaan starten op het octoberplein. mijn vriend heeft toen het ad benaderd van waarom er de datum 15 maart erbij staat. waarop het ad heeft gereageerd dat dit een fout was van google. en toen is het bericht verwijderd en aangepast na de datum van 18 maart. Thats it.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Oh nu snap ik het, bedankt voor je uitleg!

     Dus het AD, of het algoritme van Google, maakte een typefout en herstelde die later… net als jij nu in deze reactie doet? Dat noem ik pas synchroniciteit!

     Beantwoorden
     • Inanna Nornen

      Lol. Grapjas. maar toevallig dat het alleen bij aanslagen is vind ik.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Is dat zo, of let je alleen maar op bij aanslagen, en gebeurd het wel eens vaker dat er een typefout gemaakt wordt? Ik betrap bijvoorbeeld nu.nl er regelmatig op dat men typefouten, en niet de minsten, maakt en dit later hersteld. Nieuwsberichten over typen (want meer doet de mainstream media vaak niet) is mensen werk en dus worden er ook wel eens menselijke fouten gemaakt?

       Beantwoorden
       • Inanna Nornen

        Maar het is dan wel vreemd dat het AD zegt dat het een fout van Google is. En niet hun eigen schrijf fout. Toen we namelijk gingen zoeken stond er bij de link ( 2 dagen geleden.)

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Low-level kunstmatige intelligentie (vooral Google) is allesbehalve perfect. Waar is dat alles bewijs voor volgens jou als ik vragen mag, want dat wordt mij niet duidelijk, wat insinueer je precies?

         Beantwoorden
         • Inanna Nornen

          Bewijs is nu weg gehaald. Het is nu aangepast het bericht van de AD. maare tis mij allemaal te toevallig vlak voor de verkiezingen waar partijen van kunnen profiteren. ik kijk wel naar meerdere factoren dan alleen zogenaamde fouten van Google.

          Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Ole Dammegaard legt uit hoe één en ander werkt… daarmee wil ik niet zeggen dat de gebeurtenis in Utrecht een false flag was… https://www.youtube.com/watch?v=wLoz5mQtXuo

  Beantwoorden
 • DrIglo

  In de buitenlandse media een keer aandacht voor Nederland. Over onze verkiezingen zal een stuk minder geschreven worden door hen.

  Die shooting in New Zealand; binnen 3 weken worden wapenwetten aangepast, en er is een serieuze crackdown op de beelden: Als je ze op je PC hebt ben je al strafbaar. Er worden ook websites neergehaald, bitchute bv, die deden nooit aan censuur.

  In NL vooralsnog geen acties, behalve dan het demoniseren van Thierry en Geert.

  Maar laat het even duidelijk zijn: Deze turk was een draaideurcrimineel, een veelpleger, er liep al een psychiatrisch onderzoek. Normalerwijze had zo een al lang ‘binnen’ gezeten, maar het is blijkbaar het systeem wat faalt.

  Oh ja, het gerechtshof in Utrecht heeft ‘geen spijt’ dat hij vrijgelaten was na een maandje voorarrest voor de verkrachtingen.

  iirc staat crack ook op het lijstje van middelen waarmee je iemand kan ‘mindcontrollen’. De enige reden dat je zou kunnen denken dat hij het in opdracht deed. Op zich wel vreemd dat hij gelinkt wordt aan een of andere islamitische groepering terwijl hij zelf erg erg Haram was. Misschien dat hij wel eens een Halal broodje at, maar verder…. Coke en Whisky is niet echt halal.

  De verkiezingen zijn even lastig, maar ik denk dat er daarna al snel een ‘hervorming’ komt bij het OM. Het verhaal dat ook naar het buitenland gaat is dat in NL de gevangenissen gesloten worden (de panden met veel groot onderhoud gaan er uit) – maar ze hebben een enorm ding in Almere gebouwd met alle faciliteiten.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Aangezien het met linken soms mis gaat, even de YT ID ipv de link:

   SuJ_AAxOmms

   Thierry Baudet’s (FvD) Victory Speech after the first Exit Polls [English Subtitles]

   Thierry heeft het oa over waarom het soort gasten zoals in Micky’s artikel vrij kunnen rondlopen. ‘Het is een schande’.

   Oh en die Uil van Minerva haha

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Problem, reaction, solution, be careful what you wish for…..
    En maar juichen die Baudet supporters als Baudet weer eens oreert dat het een schande is dat dat soort lui vrij rondlopen. Nu was het overduidelijk een psychopatische gek die vrij rondlien, maar waar leggen Baudet en zijn elitaire clubje supoorters de grens? “Before it’s crime, it’s pre-crime?” en dus dan maar alles en iedereen wat eventueel ooit een keertje gevaarlijk kan worden dan maar preventief opsluiten? Ik vond het persoonlijk om te kotsen die uitspraken van Baudet dat het de schuld van het kabinet was dat die gek vrij rondliep. Populisme optima forma. Maar liever Baudet dan die geradicaliseerde klimaat extremisten 😉

    Beantwoorden
    • DrIglo

     Baudet ging er lekker met gestrekt been in, ook naar Rutte. Goed onderzoek gedaan naar de achterban lijkt me.

     Populisme heet dat, die speech. Pim was er ook zo een, en Geert, maar die heeft geen geld voor beveiliging voor grote events meer. Zelfde soort kiezers, altijd veel naar Janmaat gekeken, die nu gedwergt wordt.

     Het blijft 13 van 75 zetels in de senaat. Niet zo’n actie zoals in Frankrijk, omdat ze niet aan Le Pen wilden, werd die bankier gelanceerd.

     Pre crime… dat hebben we hier al heel lang in NL. VVD is een exponent in die dingen, en Baudet zal niet veel anders zijn. Wilders precies zo. Het is het rechtse blok, links zou de criminelen weer het liefste in orde knuffelen. Eventueel mediceren, maar op een andere manier voor rechts. Als je het niet wist: in NL worden gedwongen sterilisaties verricht bv. Maar ook gedwongen anticonceptie ((antilliaanse) jeugd in Rotterdam).

     De grafity aan het spoor naar Arnhem van Nijmegen legt een klein deel bloot: ‘we had problems, so we hired cops. now we have a cop problem’. Zo ongeveer ja, dat wordt vanuit Den Haag geregeld.

     Beantwoorden
 • Marianne Nuus

  Je kunt blijkbaar in nederland gewoon iemand verkrachten en daarna een moord plegen heb medelijden met nabestaanden dit had voorkomen kunnen worden en waarom duurde het een dag om hem op te pakken als iedereen maar gaat geloven dat dit een aanslag was ik denk gewoon aan moord we worden bewust bang gemaakt

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Ik las van de week over een gast die zijn vriendin met 254 messteken om het leven had gebracht, en 8 jaar kreeg. Als daar TBS bij komt vind ik dat niet erg, 8 jaar, want TBS kan ondeindig lang, zelfs tegen de universele rechten van de mens in, als de koning je geen gratie wil geven.

   Deze Turk, die mag ook wel een tijdje weg.

   Terecht opgemerkt, die media aandacht en hoe dat extra gevoed wordt met verdachte pakketjes, verplaatsen van TV uitzendingen etc etc.

   Ik kijk regelmatig in de buitenlandse media, zowel corporate en independent, en voor de aanslag van maandag was extreem veel aandacht, tot nu toe weinig aandacht voor onze verkiezingen. Zie wel links als ‘white nationalism wins in Dutch elections’ in de alt media.

   Andersom ook. Als er bv verkiezingen in Tsjechië waren, hoor je dat vaak pas als de stemmen geteld zijn tenzij er iemand aan de poten van het pluche aan het trekken was en de zittende elite in gevaar komt.

   NL is een relatief onveilig land als je naar de statistieken kijkt, net als Noorwegen. In Noorwegen had je de zionist met zijn bom en het eiland. Er zijn relatief weinig Noren, dus is het statistisch onveilig. In NL net zo, we hadden die prakker die ‘wraak wilde nemen op God’ en in een winkelcentrum zijn magazijnen leegde.

   Ik voel me in het geheel niet onveilig wat betreft aanslagen. Statistiek is maar statistiek. Het is de agenda die de overheid dient: De burger moet veilig zijn, maar dat kost wel wat. Meer geld voor salarissen, meer geld voor uitrusting, uitkleden van de vrijheden. Echter, als ik naar het lokale hoofdkwartier van de agenten ga, en ik meld dat ik bedreigd ben, en dat was niet met de dood, of er was geen wapen gespecificeerd, dan proberen ze van je af te komen omdat ze geen aangiftes willen opnemen.

   Beantwoorden
 • Elles

  Bedankt Nicky voor je nuchter antwoord in deze verhitte tijden. Ik ergerde me vooral aan de hijgerige toon in de media. Wat voor de nabestaande enorm pijnlijk moet zijn. Als er 3 fietsers door een roekeloze halve zool doodgereden worden hoor je daar bauwelijks over, de dader krijgt een taakstraf daarmee wordt de kous afgedaan.

  Beantwoorden
 • Adriana

  Hoi Micky, wilde eventjes benadrukken wat je zei over de alternatieve media “De alternatieve media zou er goed aan doen om het gehersenspoelde volk bewust te maken van de eigen innerlijke kracht en wijsheden”. Dit is zo juist, en zo belangrijk! Als ‘het gehersenspoelde volk’ zich daarin zou verdiepen, i.p.v. te geloven wat ons aangepraat is “klein en machteloos zijn”, zouden er zeker weten, een hele bult minder ‘gekken’ rondlopen, en een hele bult meer mensen zijn die zich niet meer zo snel zouden laten opfokken. Ik ga vanaf nu elke mogelijkheid aanpakken dit ‘The alternative media would do well to make the brainwashed people aware of their own inner strength and wisdom’ als comment achter te laten op elke alt media, die ik lees. Ik ga ook op zoek om een goede site, en de link bijsluiten met ‘want to find out more, go here->’. Of heb jij er misschien 1, in t’Engels graag 😉 Yeah!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>