De ComplotConcurrent – Uitzending 42 “Kiwigeddon” (21-3-2019)

( 48 )
 • madadoec

  Hansan bin laden zit in CONGO

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je inzending in de ‘1234567 waar is Hamza Bin Laden gebleven?” prijsvraag van de ComplotConcurrent Madadoec!

   Ik noteer ‘m op mijn lijst. Zodra we weten welk land aangevallen wordt door de VS vanwege Hamza zal ik in de ComplotConcurrent de winnaar bekend maken!

   Alle anderen die mee willen doen aan de prijsvraag mogen op Madadoec’s of mijn reactie reageren, en dan noteer ik je antwoord in mijn document, zodat ik het allemaal niet vergeet 🙂

   Beantwoorden
   • DrIglo

    Sudan / Soedan

    Beantwoorden
    • Gerben

     Ik denk Pakistan, in de plaats Karachi, in Pakistan

     Beantwoorden
     • DrIglo

      De Red Sea en de Gulf of Aden zijn nog een stuk belangrijker dan de Perzische golf, vandaar dat CONGO niet eens een hele verkeerde optie is, maar Sudan is nog veel logischer vanwege logistiek.

      Beantwoorden
   • madadoec

    Wat zijn de regels van dit spel Micky?
    Mogen wij meerdere antwoorden geven of maar 1 antwoord?
    Wanneer maar 1 antwoord wil ik mijn eerste antwoord, CONGO, veranderen in VENEZUELA.
    Voor de VS lekker dicht bij en voor de hand liggend.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik moet even met de jury overleggen Madadoec, wacht even…

     Ik hoor net 1 antwoord p.p.
     Dus weet je zeker dat je je antwoord wilt wijzigen? Het gaat voor de duidelijkheid om een inval van de VS aan de hand van de verblijfplaats van Hamza Bin Laden. Een land binnenvallen zonder link naar Hamza telt dus niet voor deze prijsvraag. De jury moet streng zijn vertellen ze mij net in mijn oortje.

     Beantwoorden
     • madadoec

      Oke, de jury heeft gelijk.
      Ik blijf dan bij CONGO, maar ik denk ook dat binnenkort VENEZUELA aan de beurt is.
      Misschien heeft Bin Laden een tweeling broer die in VENEZUELA woont.HAHA

      Beantwoorden
      • Freeflip

       Ik twijfel tussen Iran en Nederland. Maw, het zwarte goud en het gele goud 😉

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Ik kan maar 1 antwoord notuleren in mijn ‘waar is hamze bin laden’ excel sheet. Ik moet namens de jury direct en hard zijn en je vragen om 1 antwoord te kiezen in deze 😉
        Je hebt uiteraard alle tijd om een weloverwogen keuze te maken! 🙂

        Beantwoorden
        • Freeflip

         Ik ben d’r uit. Hamze zit op Antarctica want niemand, behalve de paar ‘uitverkorenen’ kan daar heen om hem te zoeken 😉

         Beantwoorden
         • Ank Calmes

          Aangezien Iran nog steeds op de lijst van de VS staat als levensgevaarlijk, kies ik voor dit land als verblijfplaats van Hamza Bin Laden.

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Staat genoteerd Ank, zeer goed mogelijke optie als je het mij vraagt, na Tadzjikistan ook mijn favoriet

        • ikke

         Hamzie wordt eerst gespot ik vermoedt in Saoedie Arabie en ‘vlucht zogenaamd’ en duikt later weer op in Iran….Dus Iran it is…

         Beantwoorden
 • New World Disorder

  Ter aanvulling op de beelden van de Nieuw Zeeland false flag: op nog geen 5 minuten verwijderd van de moskee staat een politiebureau. Ik kan overigens bevestigen dat veel mensen de beelden hebben gezien, sommigen zien dat er iets niet klopt en anderen willen het niet zien (de bekende ‘fluoride stare’).

  De komende tijd zullen we nog wel meer aanslagen/falseflags gaan zien, het is namelijk de ‘Season of Sacrifice’ binnen de occulte gemeenschappen.

  Steengoede uitzending weer. Zou het trouwens toeval zijn dat Thierry’s anti-EU FvD de “grote winnaar” is van de afgelopen verkiezingen?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahaha de bekende ‘fluoride staar’….! De beste bewoording voor tja… die fluoride staar haha

   Thierry heeft ook nog wat andere interessante uitspraken over occulte uilen gezegd zoas de meesten mensen inmiddels wel gehoord zullen hebben. Ik heb Thierry bewaard voor de volgende CC, heb er wel mijn ideeen over, wordt wat dat betreft een leuke tijd in het normaliter saaie NL politiek geleuter landschap.

   En ja daar had ik nog niet bij stilgestaan, maar dat klopt wat je daar schrijft, het occulte offer seizoen is weer gestart, helaas…. dus zo ver en zo goed is het nog niet gesteld met die zogenaamd overwinning op het duister door Q en de Alliance met hun witte mutsjes…

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    “De kiezers in Nederland hebben net als de uil van Minerva hun vleugels uitgespreid, hebben hun ware macht getoond … een einde te maken aan het tijdperk van culturele, economische en politieke caputilatie.”

    Thierry’s dictee… ik bedoel speech was inderdaad merkwaardig met een paar scherpe uitspraken. Ik mag hem wel vergeleken met de andere poppetjes in Den Haag. Het gedeelte van 13:00 t/m 13:40 klinkt als een soort oproep naar vertrouwen in je innerlijke weten als je het mij vraagt: https://youtu.be/HuSkkuEOEa4?t=780

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Tjer luistert stiekem de ComplotConcurrent, waar anders haalt ie die wijsheid vandaan? 😉

     Hij is met afstand mijn favoriete karakter in die Haagse poppenkast. Al vond ik persoonlijk zijn ‘kan de microfoon aan?!’ overwinningdans bij de vorige verkiezingen beter 😉 https://www.youtube.com/watch?v=z09k7fAlxR0

     Beantwoorden
 • DrIglo

  Lekker lang item over de NZ shooting.

  De foto a h begin van de show; dat lijkt me de verkeerde hand. Met links had hij de ‘9’ gemaakt, het favoriete getal van Satan. 1 op de 3 NZers zouden een wapen hebben. (een wapen is het als het gebruikt is, daarvóór zijn het pistolen, geweren, karabijnen of AK’s) Er zijn <4M NZers, hoe werkt dat, mensen hebben graag meer dan 1 pistool of geweer. Als je last hebt van plaagdieren op je boerderij hebt heb je een die een lekkere groot kaliber heeft en in je nachtkastje ligt bv een revolver. Voor de schietvereniging heb je een AR-15 of een Uzi.

  Behoorlijk extreem, alle (semi) automatische wapens verbieden. In de VS willen ze dat ook graag, maar kan niet, dus verbieden ze bv de munitie. Of het maximale aantal wapens, 20 bv. Maar ook het schenken van een wapen. Wat traditie is dat je op je 12e een geweer van Opa krijgt. Maar nu mag Opa dat niet overal meer.

  In NL zijn wapens ook verboden maar iedereen weet (of zou moeten weten) wat de gevolgen waren voor de crime scene in NL na het vinden van Gladio caches en daarna de oorlog op de Balkan. Daar komen nog steeds wapens vandaan. Gebruikt of niet.

  In NL hoef je de wapens niet te verbieden. We hebben al een vergunningenstelsel. Je hoeft wapenbezit, cokebezit, heling, winkeldiefstal, verkrachting, diefstal, woninginbraak, bedreiging etc ook niet te verbieden, dat is ook al verboden.

  De gestoorde/geflipte Turk, daar is ook wetgeving voor. Het heet veelpleger status. Minimale celstraf, psychiatrisch onderzoek, maar daar ging dus iets mis.

  Als je mij vraagt: 30 jaar geen aanslag in NZ, het is ook gevaarlijk om op drukke plaatsen (centraal station) waar iedereen (of alleen de dienders) wapens hebben, een grote aanslag te plegen, want je gaat er wellicht ook zelf aan.

  Vergelijkbaar: Zwitserland, verplicht wapenbezit, verplichte opfriscursussen. Nagenoeg geen moorden met wapens.

  Shootings in de VS zijn typisch op plaatsen waar je geen wapen mag dragen; cinemas, campussen, scholen etc. Niet vreemd dus dat sommige mensen suggereren dat alle leraren een wapen zouden mogen dragen.

  Even voor de duidelijkheid: ik ben vóór het recht op zelfverdediging. Als die Turk in een tram met 30 passagiers waarvan er 15 concealed carry hadden en 14 open carry, mooie AK47 om de schouder, dan had hij alleen een kans gemaakt met een berm of gordelbom.

  Wapens zijn hier verboden, maar criminelen houden zich daar niet aan. Zwaarder straffen helpt ook niet veel. In Irak was de doodstraf weer ingevoerd, maar dat heeft geen enkel effect.

  911 – Mohammed Atta had een 'exotic danser' als vriendin, met paars haar iirc, hield zich op in casinos (zogenaamd om gezien te worden) en had cursussen bij dat opmerkelijke ding van Rudi Dekkers. Die was eerder failliet verklaard in NL. De 'evil vilain' die Atta, wat een porem heeft die gast. Osama was NIET de mastermind van 911, dat was Khalid Sheikh Mohammed, die iets als 160x gewaterboard is in Gitmo waarna hij bekende. Heeft ook voor de rechter gestaan, transcripts kun je downloaden.

  CO2 weg ermee, plantenvoedsel mmmmmnzz. Je zou kunnen uitrekenen aan de hand van de voorraden van met name bruinkool hoeveel CO2 je in de atmosfeer zou kunnen brengen, en dan evalueren hoe hoog de concentratie zou kunnen worden, en of de planten het op zouden eten voor je zover bent.

  Haha je de koeien, hier zie je ze nog niet zoveel, schapen wel.

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Heb de helft gezien, waarvoor dank, maar moet even wat opmerken voordat ik het weer vergeet en dat is: het briefje. Wat voor briefje? Heeft iemand dat briefje gezien? Zo ja, vertel maar eens wat daar dan precies op stond… en trouwens: wanneer heeft hij dat briefje zogenaamd geschreven? Van tevoren? En toen in de gestolen auto laten liggen? Het zal wel aan mij liggen, maar dat geloof ik niet. Ik denk dat het hier gaat om een patsy, die – gemindcontrolled – de verkiezingen moest beïnvloeden. Ga nu weer
  verder kijken, bedankt Micky!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat voor invloed had het op de verkiezingen? Denk jij dat Thierry en Theo hem hebben ingehuurd bij ‘mind control op bestelling BV’?

   Grappig dat je zo reageert trouwens, aangezien je onder het andere artikel wat ik hier over schreef nog letterlijk zegt “ daarmee wil ik niet zeggen dat de gebeurtenis in Utrecht een false flag was… “ maar blijkbaar ben je binnen een dag van mening veranderd?

   Geen probleem wat mij betreft, want zoals ik al in de video zeg mag iedereen van mij een (andere) mening hebben. Dat is het leuke en het mooie aan meningen hebben, iedereen kan en mag een mening vormen 😉

   Hou je de optie ook open dat de overheid wellicht deze aanslag misbruikt voor eigen gewin? Als in “Never let a good crisis go to waste”? En dat wellicht het briefje verzonnen is? Dat hoeft niet meteen een false flag aanslag te betekenen. Ik ben wel benieuwd hoe deze aanslag de verkiezingen heeft beïnvloed, en wie er dan volgens jou baat heeft en wie er dus volgens jou achter de false flag zit, want dat vertellen je reacties niet?

   Beantwoorden
   • Akky van der Veer

    Je laatste alinea spreekt me aan, ik denk dat deze aanslag inderdaad misbruikt is om de mensen in het hele land schrik aan te jagen. Qui bono? Rutte en de VVD?

    Beantwoorden
    • DrIglo

     Dat maakt niet echt heel veel uit, wie er garen bij spint. Zoals in dit of een ander draadje: als een (dronken/medicated) bestuurder een groepje fietsers platrijdt dan komt het niet heel veel verder dan het regionale nieuws, en al helemaal niet internationaal. Heel vaak is nieuws iets wat compleet uitgemolken wordt omdat je iets anders niet mag horen. Fijn dat je even een tijdje niet hoeft te horen hoe de coalitie blundert in de senaat?

     Baudet is een nieuwe fractie (factie) op de rechtervleugel (zover je links en rechts kunt denken) omdat er zoveel linkse partijen zijn denk ik dan. Vanuit Baudet gezien: ik spring in dat gat van ontevreden kiezers.

     Die heeft ie nu zelf ook, de conservatieven die op hem stemden.

     Zinloos geweld zal door alle partijen verworpen worden, maar op het rechtse blok zijn ze iets te feeble minded. Zwaarder straffen helpt niet. Nieuwe wetgeving hoeft ook niet, als je last van cokesnuivende elementen heb, dan pak je de coke af (daar is wetgeving voor) – dat raakt ze vele malen harder dan een keer aftuigen met je blote knokkels.

     Die senaat trouwens: het gaat vrijwel altijd zo: De zittende coalitie verliest supersnel steun. De coalitie in de 2e kamer zal er alles aan doen om te blijven zitten, want ze hebben totaal geen zin in verkiezingen. Een schietpartij meer of minder verandert daar niks aan imho.

     Beantwoorden
 • DrIglo

  Als alle CO2 zou verdwijnen, ik zou die clip nog eens moeten nakijken. Keek de uitzending nl op 1,85 speed (no offense Mick, je weet hoe dat werkt ¦D tijd is kostbaar).

  Geen CO2, alle plantjes dood. Ook al met minder CO2 flink minder planten. Er zijn grafieken van hoe hard planten groeien in relatie tot de CO2 concentratie (daarom wordt het CO2 afval van industrie ingebracht in de kassenbouw). Wietplantages net zo, worden regelmatig CO2 cylinders gevonden, of aggregaten die dubbel dienst doen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb zelf nog nooit iets versneld afgespeeld dus ik weet niet hoe dat werkt (ik weet wel technisch hoe dat werkt, maar doe het zelf nooit omdat ik het zelf nergens op vind slaan). Ik raad het ook niet aan bij mijn eigen shows om dat te doen, daar is het niet voor gemaakt, maar no offense taken verder, ik snap dat porno en andere zaken belangrijker zijn dan de ComplotConcurrent! 😉

   Beantwoorden
   • DrIglo

    Sneller afspelen is niet zo moeilijk, je kunt het element voor snelheid in je besturingsbalk van VLC slepen in de settings. Alternatief koppel je een knop(pencombinatie) voor sneller of langzamer afspelen.

    Met 1,85 snelheid was deze show goed te doen, ondertussen doe ik niet heel ingewikkelde dingen, even wat archieven creëren of een hapje eten. Sommige shows doe ik op veel hogere snelheid als het een lage informatiedichtheid heeft. En wat de meeste show hosts gemeen hebben (ADHD) – bij sommige gasten moet je het maar niet te snel zetten.

    Je kunt je zelf een beetje trainen. In het begin is 1,5x wat snel, en bij een verkeerde app krijg je ‘chipmunk’ geluid, maar bv VLC voor Android handelt dat prima af. Die zuigt wel redelijk aan de batterij, er zijn alternatieven maar dan wijd ik uit. Oh ja, xhamster is prima ;D – De videos kunnen nl ook langzamer afgespeeld worden…

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik neem ver afstand van deze tips en tricks. Even er aan getwijfeld om je tips en tricks qua versneld afspelen meteen te verwijderen, ik vind het nogal tja wat is het woord wat ik zoek…. ondankbaar? Nee het gaat verder dan dat. Het getuigt als je het mij vraagt van weinig respect voor de maker van deze ComplotConcurrent creaties. Dat je het zelf versneld afspeelt moet je zelf weten, je mist dan van alles, gezichtuitdrukkingen, bepaalde manieren van satire/cynisme/sarcasme et cetera, ik vind het een verkrachting van hetgeen ik maak. Maar moet je zelf weten als je zo de shows wil kijken (volgens mij kan je het niet eens kijken versneld want dat ziet er ook nog eens niet uit, dus het zal wel om luisteren in plaats van kijken gaan) maar dat je dan anderen gaat uitleggen hoe ze VLC mediaplayer dusdanig kunnen instellen zodat ze ook mijn creaties zelf kunnen verkrachten vind ik persoonlijk laag en totaal overbodig en getuigen van weinig tot geen respect voor de maker die er (soms) zijn ziel en zaligheid in legt om het op een bepaalde manier te produceren.

     Wou ik toch gezegd hebben, want zo voelen dit soort reacties voor mij namelijk.

     Beantwoorden
     • Heleen

      Wat driglo hier aangeeft klinkt als het synthetisch kijken en luisteren naar een show die organisch in elkaar is gezet. 😉 Dat kan niet goed zijn imho. Slow is the new fast Micky. Daar komt degene die de show snel afspeelt nog wel achter. 😉

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       En zo is het maar net Heleen! 🙂

       En mede daarom heb ik daarnet opnieuw 2 uur show in de vorm van CC #43 geupload haha.

       Beantwoorden
 • Gerben

  Bij ons in de buurt zijn ze een paar honderd bomen aan het omhakken
  Voor een windmolenpark kabel
  Aan te kunnen leggen

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Het kan nog veel erger dan dat. Bestaande windparken, die gewoon goed functioneren, worden afgebroken omdat het subsidietechnisch meer oplevert om nieuwe molens neer te zetten.

   En dat ding op de Noordzee. Eerst allerlei vergunningen afgeven voor superveel molens, maar nog geen kabel naar het vasteland (Wie moet dat betalen??). Ik heb jaren in de energie industrie gewerkt, nog niet heel lang geleden wilde het kabinet graag meer kolencentrales om NL exporteur van electriciteit te laten worden.

   En het drama met de ‘gasrotonde’. NL moest een distributiehub worden voor oa Russisch gas, maar dat is lekker teruggeschaald ondertussen.

   Meer bomen is trouwens ook een oplossing voor minder CO2 in de atmosfeer. Maar de trend is helaas al heel lang de andere kant op.

   Beantwoorden
 • Adriana

  Geweldig, wat een combinatie, die humor van je en je nuchterheid, wunderbar :). Maar, even over NZ, ook al zouden het ‘professionals’ zijn geweest, er is hoe dan ook nog steeds weinig bloed en what about die kogelgaten die er zouden moeten zijn?
  Hamsa zit waarschijnlijk samen met Soros, en Bolton ergens in the U.S.A. snode plannetjes te smeden, en daarna, nog meer censorship, wapens inleveren, meer camera’s, etc. Waarom, als er niets aan de hand zou zijn met vaccinaties, verwijderen YouTube de videos, en Amazon de boeken? Blokhuis heeft z’n ziel ook aan de duivel verkocht, net als het grootste gedeelte van de politicians.
  Mauro Biglino, de Italiaan die 23 boeken van de bijbel (OT) heeft vertaald voor het vaticaan, heeft een video gemaakt, over dat wat er gepubliceerd is en wat er letterlijk geschreven is. hier is de video https://bit.ly/2HANgyf , als je interesse hebt, ik heb de samenvatting in ‘tEngels.
  Alle 28 landen zouden uit de EU moeten stappen, weg van die centralisatie, en macht voor de paar sullen die het voor het zeggen hebben. Onze eigen wetten bepalen i.p.v. dat ons alles wordt voorgeschreven door een stelletje sullen in Brussel, die wij niet eens kunnen kiezen. Misschien ben ik moeilijk te begrijpen, hahaha, mijn Engels is beter dan mijn Nederlands 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goede optie, Hamza zit gewoon in de VS, ik noteer ‘m voor je!

   Mijn conclusie over die video is dat deze nep is. De aanslag kan echt zijn, met veel heel veel bloed, maar die beelden zien wij niet want we kregen een neppe video te zien. Die overigens inmiddels strafbaar is om te delen hoorde ik…

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Adriana. Hartelijk bedankt voor die link mbt Mauro Biglino. Ik begrijp dus dat hij het oude testament voor het Vatikaan letterlijk heeft vertaald, zonder de tussenkomst van een interpretatie die de katholieke kerk erop heeft losgelaten, zodat je een hele ander inzicht krijgt. De bijbel is dus helemaal niet heilig maar gewoon journalistiek uit die tijd. Ik ben dus best wel geïnteresseerd in die Engelse samenvatting.

   Beantwoorden
  • Ank

   Niet dat ik Mauro Biglino’s vertaling van het Oude Testament nodig heb om mij te vertellen wat een onzin daarin verkondigd wordt maar wat een plezier om naar deze lezing te kijken. Kriebels in de buik van het ingehouden lachen. Echt de moeite waard. Bedankt voor de link Adriana.

   Beantwoorden
 • Jason

  Dag allen, deze CC laadt niet ik krijg de iets met error met de player terwijl de andere CC gewoon afspelen zijn er nog mensen die problemen hebben om deze aflevering te laten afspelen?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb tot nu toe geen problemen gehoord of gelezen met deze uitzending Jason. Ik neem aan dat mensen dat bij mij zouden melden, en als ze dat niet gedaan hebben ben ik zelf ook wel benieuwd of er afspeelproblemen zijn met deze uitzending.

   Welke internet browser gebruik je? Chrome en firefox geven hier geen problemen.

   Beantwoorden
 • Jason

  Heb beide web browsers geprobeerd & doen exact het zelfde, player error, the player is having trouble. We’ll have it back up & running as soon as possible, de andere aflevering laden gewoon wanneer ik vanavond thuis kom zal ik het nog eens proberen op de ps4 zie als die het doet ,

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zeer vreemd.. ik hoop niet dat Vimeo nu ook al op een zwart lijstje heeft geplaatst.. Heb verder nog van niemand anders wat gehoord of gelezen. Ben wel benieuwd of je het vanavond wel voor elkaar krijgt. Anders heb ik een andere optie voor je gecreerd, heb de uitzending even op mijn eigen server geupload voor het geval je ‘m vanavond nog steeds niet kan bekijken. https://www.indigorevolution.nl/Uitzending42.mp4 service van het huis… 🙂

   Mochten anderen soortgelijke problemen ondervinden met deze uitzending, laat het mij dan even weten ajb!

   Beantwoorden
   • Joost

    Hier op telefoon werkt ie prima, zowel via browser als via Vimeo App.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Kijk jij naar mij via een app Joost? Misschien ligt het aan mij, waarschijnlijk wel…. maar op de één of andere manier klinkt dat een soort van transhumanistisch homo erotisch in mijn oren… en niet eens vies bedoeld of zo… 🙂

     Beantwoorden
   • Jason

    Hi Mick, ik heb het thuis kunnen laten afspelen zonder problemen, maar voor de een of andere reden doet hij het niet meer op de telefoon, zelfs de nieuwe CC doet het niet met dezelfde fout melding, zal wel eens de vimeo app proberen of de weg dat sjaak beschrijft, al het beste toegewenst en dank u voor deze mooie afleveringen

    Beantwoorden
 • Sjaak

  ik ondervind al zeker zo’n 15 uitzendingen hetzelfde probleem met de vimeo-player als Jason , de player geeft me ook dezelfde mededeling. Ik heb me rotgezocht op de vimeo help page zonder succes.
  Als omweggetje download ik de uitzending nu via SaveFrom.net Helper en speel hem af met de vlc mediaplayer.
  werkt perfect.

  Beantwoorden
  • Sjaak

   Nu ,ja ik zeg 15uitzendingen , ik weet het niet meer precies ,maar presiezer is dat ik zo’n 2 of 3 uitzendingen met de vimeoplayer heb kunnen bekijken, nadat je daarop overging.

   Beantwoorden
 • Bas

  Hamza zat in een niet nader genoemde regio waar al vaker problemen waren werd vandaag bekend;

  https://www.nu.nl/buitenland/5992736/zoon-en-opvolger-van-osama-bin-laden-gedood-door-vs.html

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>