De ComplotConcurrent – Uitzending 42 “Kiwigeddon” (21-3-2019)

Abonneer
Abonneren op
48 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
madadoec
2 jaren geleden

Hansan bin laden zit in CONGO

DrIglo
2 jaren geleden

Sudan / Soedan

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Ik denk Pakistan, in de plaats Karachi, in Pakistan

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

De Red Sea en de Gulf of Aden zijn nog een stuk belangrijker dan de Perzische golf, vandaar dat CONGO niet eens een hele verkeerde optie is, maar Sudan is nog veel logischer vanwege logistiek.

madadoec
2 jaren geleden

Wat zijn de regels van dit spel Micky?
Mogen wij meerdere antwoorden geven of maar 1 antwoord?
Wanneer maar 1 antwoord wil ik mijn eerste antwoord, CONGO, veranderen in VENEZUELA.
Voor de VS lekker dicht bij en voor de hand liggend.

madadoec
2 jaren geleden

Oke, de jury heeft gelijk.
Ik blijf dan bij CONGO, maar ik denk ook dat binnenkort VENEZUELA aan de beurt is.
Misschien heeft Bin Laden een tweeling broer die in VENEZUELA woont.HAHA

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Ik twijfel tussen Iran en Nederland. Maw, het zwarte goud en het gele goud 😉

Freeflip
2 jaren geleden

Ik ben d’r uit. Hamze zit op Antarctica want niemand, behalve de paar ‘uitverkorenen’ kan daar heen om hem te zoeken 😉

Ank Calmes
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Aangezien Iran nog steeds op de lijst van de VS staat als levensgevaarlijk, kies ik voor dit land als verblijfplaats van Hamza Bin Laden.

ikke
2 jaren geleden

Hamzie wordt eerst gespot ik vermoedt in Saoedie Arabie en ‘vlucht zogenaamd’ en duikt later weer op in Iran….Dus Iran it is…

New World Disorder
2 jaren geleden

Ter aanvulling op de beelden van de Nieuw Zeeland false flag: op nog geen 5 minuten verwijderd van de moskee staat een politiebureau. Ik kan overigens bevestigen dat veel mensen de beelden hebben gezien, sommigen zien dat er iets niet klopt en anderen willen het niet zien (de bekende ‘fluoride stare’).

De komende tijd zullen we nog wel meer aanslagen/falseflags gaan zien, het is namelijk de ‘Season of Sacrifice’ binnen de occulte gemeenschappen.

Steengoede uitzending weer. Zou het trouwens toeval zijn dat Thierry’s anti-EU FvD de “grote winnaar” is van de afgelopen verkiezingen?

New World Disorder
2 jaren geleden

“De kiezers in Nederland hebben net als de uil van Minerva hun vleugels uitgespreid, hebben hun ware macht getoond … een einde te maken aan het tijdperk van culturele, economische en politieke caputilatie.”

Thierry’s dictee… ik bedoel speech was inderdaad merkwaardig met een paar scherpe uitspraken. Ik mag hem wel vergeleken met de andere poppetjes in Den Haag. Het gedeelte van 13:00 t/m 13:40 klinkt als een soort oproep naar vertrouwen in je innerlijke weten als je het mij vraagt: https://youtu.be/HuSkkuEOEa4?t=780

DrIglo
2 jaren geleden

Lekker lang item over de NZ shooting. De foto a h begin van de show; dat lijkt me de verkeerde hand. Met links had hij de ‘9’ gemaakt, het favoriete getal van Satan. 1 op de 3 NZers zouden een wapen hebben. (een wapen is het als het gebruikt is, daarvóór zijn het pistolen, geweren, karabijnen of AK’s) Er zijn <4M NZers, hoe werkt dat, mensen hebben graag meer dan 1 pistool of geweer. Als je last hebt van plaagdieren op je boerderij hebt heb je een die een lekkere groot kaliber heeft en in je nachtkastje ligt bv een… Lees verder »

Akky van der Veer
2 jaren geleden

Heb de helft gezien, waarvoor dank, maar moet even wat opmerken voordat ik het weer vergeet en dat is: het briefje. Wat voor briefje? Heeft iemand dat briefje gezien? Zo ja, vertel maar eens wat daar dan precies op stond… en trouwens: wanneer heeft hij dat briefje zogenaamd geschreven? Van tevoren? En toen in de gestolen auto laten liggen? Het zal wel aan mij liggen, maar dat geloof ik niet. Ik denk dat het hier gaat om een patsy, die – gemindcontrolled – de verkiezingen moest beïnvloeden. Ga nu weer
verder kijken, bedankt Micky!

Akky van der Veer
2 jaren geleden

Je laatste alinea spreekt me aan, ik denk dat deze aanslag inderdaad misbruikt is om de mensen in het hele land schrik aan te jagen. Qui bono? Rutte en de VVD?

DrIglo
2 jaren geleden

Dat maakt niet echt heel veel uit, wie er garen bij spint. Zoals in dit of een ander draadje: als een (dronken/medicated) bestuurder een groepje fietsers platrijdt dan komt het niet heel veel verder dan het regionale nieuws, en al helemaal niet internationaal. Heel vaak is nieuws iets wat compleet uitgemolken wordt omdat je iets anders niet mag horen. Fijn dat je even een tijdje niet hoeft te horen hoe de coalitie blundert in de senaat? Baudet is een nieuwe fractie (factie) op de rechtervleugel (zover je links en rechts kunt denken) omdat er zoveel linkse partijen zijn denk ik… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Als alle CO2 zou verdwijnen, ik zou die clip nog eens moeten nakijken. Keek de uitzending nl op 1,85 speed (no offense Mick, je weet hoe dat werkt ¦D tijd is kostbaar).

Geen CO2, alle plantjes dood. Ook al met minder CO2 flink minder planten. Er zijn grafieken van hoe hard planten groeien in relatie tot de CO2 concentratie (daarom wordt het CO2 afval van industrie ingebracht in de kassenbouw). Wietplantages net zo, worden regelmatig CO2 cylinders gevonden, of aggregaten die dubbel dienst doen.

DrIglo
2 jaren geleden

Sneller afspelen is niet zo moeilijk, je kunt het element voor snelheid in je besturingsbalk van VLC slepen in de settings. Alternatief koppel je een knop(pencombinatie) voor sneller of langzamer afspelen. Met 1,85 snelheid was deze show goed te doen, ondertussen doe ik niet heel ingewikkelde dingen, even wat archieven creëren of een hapje eten. Sommige shows doe ik op veel hogere snelheid als het een lage informatiedichtheid heeft. En wat de meeste show hosts gemeen hebben (ADHD) – bij sommige gasten moet je het maar niet te snel zetten. Je kunt je zelf een beetje trainen. In het begin… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Wat driglo hier aangeeft klinkt als het synthetisch kijken en luisteren naar een show die organisch in elkaar is gezet. ? Dat kan niet goed zijn imho. Slow is the new fast Micky. Daar komt degene die de show snel afspeelt nog wel achter. ?

Heleen
2 jaren geleden

? ?

Gerben
2 jaren geleden

Bij ons in de buurt zijn ze een paar honderd bomen aan het omhakken
Voor een windmolenpark kabel
Aan te kunnen leggen

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Het kan nog veel erger dan dat. Bestaande windparken, die gewoon goed functioneren, worden afgebroken omdat het subsidietechnisch meer oplevert om nieuwe molens neer te zetten. En dat ding op de Noordzee. Eerst allerlei vergunningen afgeven voor superveel molens, maar nog geen kabel naar het vasteland (Wie moet dat betalen??). Ik heb jaren in de energie industrie gewerkt, nog niet heel lang geleden wilde het kabinet graag meer kolencentrales om NL exporteur van electriciteit te laten worden. En het drama met de ‘gasrotonde’. NL moest een distributiehub worden voor oa Russisch gas, maar dat is lekker teruggeschaald ondertussen. Meer bomen… Lees verder »

Adriana
2 jaren geleden

Geweldig, wat een combinatie, die humor van je en je nuchterheid, wunderbar :). Maar, even over NZ, ook al zouden het ‘professionals’ zijn geweest, er is hoe dan ook nog steeds weinig bloed en what about die kogelgaten die er zouden moeten zijn? Hamsa zit waarschijnlijk samen met Soros, en Bolton ergens in the U.S.A. snode plannetjes te smeden, en daarna, nog meer censorship, wapens inleveren, meer camera’s, etc. Waarom, als er niets aan de hand zou zijn met vaccinaties, verwijderen YouTube de videos, en Amazon de boeken? Blokhuis heeft z’n ziel ook aan de duivel verkocht, net als het… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  Adriana

Dag Adriana. Hartelijk bedankt voor die link mbt Mauro Biglino. Ik begrijp dus dat hij het oude testament voor het Vatikaan letterlijk heeft vertaald, zonder de tussenkomst van een interpretatie die de katholieke kerk erop heeft losgelaten, zodat je een hele ander inzicht krijgt. De bijbel is dus helemaal niet heilig maar gewoon journalistiek uit die tijd. Ik ben dus best wel geïnteresseerd in die Engelse samenvatting.

Adriana
2 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob, stuur me maar even een mail. ilovelife1139@gmail.com

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Adriana

Niet dat ik Mauro Biglino’s vertaling van het Oude Testament nodig heb om mij te vertellen wat een onzin daarin verkondigd wordt maar wat een plezier om naar deze lezing te kijken. Kriebels in de buik van het ingehouden lachen. Echt de moeite waard. Bedankt voor de link Adriana.

Jason
2 jaren geleden

Dag allen, deze CC laadt niet ik krijg de iets met error met de player terwijl de andere CC gewoon afspelen zijn er nog mensen die problemen hebben om deze aflevering te laten afspelen?

Jason
2 jaren geleden

Heb beide web browsers geprobeerd & doen exact het zelfde, player error, the player is having trouble. We’ll have it back up & running as soon as possible, de andere aflevering laden gewoon wanneer ik vanavond thuis kom zal ik het nog eens proberen op de ps4 zie als die het doet ,

Joost
2 jaren geleden

Hier op telefoon werkt ie prima, zowel via browser als via Vimeo App.

Joost
2 jaren geleden

Hahaha, whatever thought gets you trough the night mate?

Jason
2 jaren geleden

Hi Mick, ik heb het thuis kunnen laten afspelen zonder problemen, maar voor de een of andere reden doet hij het niet meer op de telefoon, zelfs de nieuwe CC doet het niet met dezelfde fout melding, zal wel eens de vimeo app proberen of de weg dat sjaak beschrijft, al het beste toegewenst en dank u voor deze mooie afleveringen

2 jaren geleden

ik ondervind al zeker zo’n 15 uitzendingen hetzelfde probleem met de vimeo-player als Jason , de player geeft me ook dezelfde mededeling. Ik heb me rotgezocht op de vimeo help page zonder succes.
Als omweggetje download ik de uitzending nu via SaveFrom.net Helper en speel hem af met de vlc mediaplayer.
werkt perfect.

2 jaren geleden
Reply to  Sjaak

Nu ,ja ik zeg 15uitzendingen , ik weet het niet meer precies ,maar presiezer is dat ik zo’n 2 of 3 uitzendingen met de vimeoplayer heb kunnen bekijken, nadat je daarop overging.

Bas
2 jaren geleden

Hamza zat in een niet nader genoemde regio waar al vaker problemen waren werd vandaag bekend;

https://www.nu.nl/buitenland/5992736/zoon-en-opvolger-van-osama-bin-laden-gedood-door-vs.html