De ComplotConcurrent – Uitzending 42 “Kiwigeddon” (21-3-2019)

48
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
37 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
madadoec

Hansan bin laden zit in CONGO

New World Disorder

Ter aanvulling op de beelden van de Nieuw Zeeland false flag: op nog geen 5 minuten verwijderd van de moskee staat een politiebureau. Ik kan overigens bevestigen dat veel mensen de beelden hebben gezien, sommigen zien dat er iets niet klopt en anderen willen het niet zien (de bekende ‘fluoride stare’).

De komende tijd zullen we nog wel meer aanslagen/falseflags gaan zien, het is namelijk de ‘Season of Sacrifice’ binnen de occulte gemeenschappen.

Steengoede uitzending weer. Zou het trouwens toeval zijn dat Thierry’s anti-EU FvD de “grote winnaar” is van de afgelopen verkiezingen?

DrIglo

Lekker lang item over de NZ shooting. De foto a h begin van de show; dat lijkt me de verkeerde hand. Met links had hij de ‘9’ gemaakt, het favoriete getal van Satan. 1 op de 3 NZers zouden een wapen hebben. (een wapen is het als het gebruikt is, daarvóór zijn het pistolen, geweren, karabijnen of AK’s) Er zijn <4M NZers, hoe werkt dat, mensen hebben graag meer dan 1 pistool of geweer. Als je last hebt van plaagdieren op je boerderij hebt heb je een die een lekkere groot kaliber heeft en in je nachtkastje ligt bv een… Lees verder »

Akky van der Veer

Heb de helft gezien, waarvoor dank, maar moet even wat opmerken voordat ik het weer vergeet en dat is: het briefje. Wat voor briefje? Heeft iemand dat briefje gezien? Zo ja, vertel maar eens wat daar dan precies op stond… en trouwens: wanneer heeft hij dat briefje zogenaamd geschreven? Van tevoren? En toen in de gestolen auto laten liggen? Het zal wel aan mij liggen, maar dat geloof ik niet. Ik denk dat het hier gaat om een patsy, die – gemindcontrolled – de verkiezingen moest beïnvloeden. Ga nu weer
verder kijken, bedankt Micky!

DrIglo

Als alle CO2 zou verdwijnen, ik zou die clip nog eens moeten nakijken. Keek de uitzending nl op 1,85 speed (no offense Mick, je weet hoe dat werkt ¦D tijd is kostbaar).

Geen CO2, alle plantjes dood. Ook al met minder CO2 flink minder planten. Er zijn grafieken van hoe hard planten groeien in relatie tot de CO2 concentratie (daarom wordt het CO2 afval van industrie ingebracht in de kassenbouw). Wietplantages net zo, worden regelmatig CO2 cylinders gevonden, of aggregaten die dubbel dienst doen.

Gerben

Bij ons in de buurt zijn ze een paar honderd bomen aan het omhakken
Voor een windmolenpark kabel
Aan te kunnen leggen

DrIglo

Het kan nog veel erger dan dat. Bestaande windparken, die gewoon goed functioneren, worden afgebroken omdat het subsidietechnisch meer oplevert om nieuwe molens neer te zetten. En dat ding op de Noordzee. Eerst allerlei vergunningen afgeven voor superveel molens, maar nog geen kabel naar het vasteland (Wie moet dat betalen??). Ik heb jaren in de energie industrie gewerkt, nog niet heel lang geleden wilde het kabinet graag meer kolencentrales om NL exporteur van electriciteit te laten worden. En het drama met de ‘gasrotonde’. NL moest een distributiehub worden voor oa Russisch gas, maar dat is lekker teruggeschaald ondertussen. Meer bomen… Lees verder »

Adriana

Geweldig, wat een combinatie, die humor van je en je nuchterheid, wunderbar :). Maar, even over NZ, ook al zouden het ‘professionals’ zijn geweest, er is hoe dan ook nog steeds weinig bloed en what about die kogelgaten die er zouden moeten zijn? Hamsa zit waarschijnlijk samen met Soros, en Bolton ergens in the U.S.A. snode plannetjes te smeden, en daarna, nog meer censorship, wapens inleveren, meer camera’s, etc. Waarom, als er niets aan de hand zou zijn met vaccinaties, verwijderen YouTube de videos, en Amazon de boeken? Blokhuis heeft z’n ziel ook aan de duivel verkocht, net als het… Lees verder »

rob

Dag Adriana. Hartelijk bedankt voor die link mbt Mauro Biglino. Ik begrijp dus dat hij het oude testament voor het Vatikaan letterlijk heeft vertaald, zonder de tussenkomst van een interpretatie die de katholieke kerk erop heeft losgelaten, zodat je een hele ander inzicht krijgt. De bijbel is dus helemaal niet heilig maar gewoon journalistiek uit die tijd. Ik ben dus best wel geïnteresseerd in die Engelse samenvatting.

Adriana

Hoi Rob, stuur me maar even een mail. ilovelife1139@gmail.com

Ank

Niet dat ik Mauro Biglino’s vertaling van het Oude Testament nodig heb om mij te vertellen wat een onzin daarin verkondigd wordt maar wat een plezier om naar deze lezing te kijken. Kriebels in de buik van het ingehouden lachen. Echt de moeite waard. Bedankt voor de link Adriana.

Jason

Dag allen, deze CC laadt niet ik krijg de iets met error met de player terwijl de andere CC gewoon afspelen zijn er nog mensen die problemen hebben om deze aflevering te laten afspelen?

Jason

Heb beide web browsers geprobeerd & doen exact het zelfde, player error, the player is having trouble. We’ll have it back up & running as soon as possible, de andere aflevering laden gewoon wanneer ik vanavond thuis kom zal ik het nog eens proberen op de ps4 zie als die het doet ,

ik ondervind al zeker zo’n 15 uitzendingen hetzelfde probleem met de vimeo-player als Jason , de player geeft me ook dezelfde mededeling. Ik heb me rotgezocht op de vimeo help page zonder succes.
Als omweggetje download ik de uitzending nu via SaveFrom.net Helper en speel hem af met de vlc mediaplayer.
werkt perfect.

Nu ,ja ik zeg 15uitzendingen , ik weet het niet meer precies ,maar presiezer is dat ik zo’n 2 of 3 uitzendingen met de vimeoplayer heb kunnen bekijken, nadat je daarop overging.

Bas

Hamza zat in een niet nader genoemde regio waar al vaker problemen waren werd vandaag bekend;

https://www.nu.nl/buitenland/5992736/zoon-en-opvolger-van-osama-bin-laden-gedood-door-vs.html