De ComplotConcurrent – Uitzending 43 “Eindeloze Mind Games” (26-3-2019)

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Adriana
2 jaren geleden

Het is zo ongelofelijk stupide dat de doorsnee mens hiervoor valt! Creëer een probleem, kom met de oplossing, en voila. De bang gemaakte mens levert graag zijn wapens in, de bang gemaakte mens laat zonder verder nadenken z’n kinderen vaccineren met doodenge stoffen, die veel schadelijker zijn dan de ziektes die uiteindelijk ons immuun systeem alleen sterker maken, de bang gemaakte mens is het helemaal eens met het voorstel van meer camera’s en toezicht, de bang gemaakte mens willen zelfs geen kinderen meer! Wat zijn we toch gemakkelijk te bespelen, als we bang zijn! Hou op je zo bang te… Lees verder »

2 jaren geleden

Topper hij was weer goed…deze uitzending staat niet op face book..vreemd. Deze van Mark Passio zul je wel kennen, maar misschien leuk voor iemand die hem niet kent…..https://www.youtube.com/watch?v=rYFQ2akHy-E&feature=share&fbclid=IwAR2-N1YwP4A9r1EKaEKyFq1L-f5B3aPYyZ8HYMSemWDRQBm2v-AEnXKSyPI

ria
2 jaren geleden

Ja, uitzending 43 staat niet op mijn face book…..hellup ik word gepest..

Ank Calmes
2 jaren geleden

Kijkend naar de referentielijst is er weer meer voorbij gekomen dan je je als toegewijde complotter realiseert. Goeie uitzending Micky.
Ik maak me wel zorgen over de volgende belastingverhoging. Als alle auto’s dit prachtige systeem hebben, waar Volvo nu mee komt, zijn al onze boete innende verkeersagenten werkloos en verliest de staat bijna een miljard aan “ Inkomsten uit Veiligheidszorg” zoals de verkeersboetes met een mooi word heten.

rob
2 jaren geleden

Ik volg de politiek niet zo, heb ook niet gestemd. maar door deze uitzending ben ik wat debatten aan het volgen. Nu heb ik die meneer Jetten van D66 eens bekeken, en deze maakt op mij een vreemde indruk. Hij geeft geen antwoord op vragen en lijkt ook geen emotie te bezitten, hij of het lijkt bijna een robot. Zou dat een soort hybride zijn of zo, wat denken jullie?vreemd….

Joost
2 jaren geleden
Reply to  rob

Je hebt met andere politici andere ervaringen begrijp ik?

rob
2 jaren geleden
Reply to  Joost

Ja , als je het zo bekijkt, hahaha.

Gerben
2 jaren geleden

Als je goed naar Rob Jetten kijkt en luisterd (niet wat hij zegt maar hoe)
Hij is niet echt het is een programma
Een robot
JP Balkenende heeft voor de oudere en Harry Potter voor de jongere model gestaan
Daar een mix uit voor het uiterlijk 😉

ikke
2 jaren geleden

Misschien leeft die gewoon door met een andere identiteit ze zullen kennelijk dan geen gebruik meer hoeven te maken van zijn diensten.
Of het vuur van fearporn wordt weer aangewakkerd en nadat hij een aanslagje heeft gepleegd en dit “gearrangeerd” heeft vanuit ik schat (nog steeds) Saudie Arabia en dus weer opduikt als terrorist numero uno…dan is the game on…haha

We zullen t meemaken…

paul
9 maanden geleden

Boreale wereld heeft ook te maken met Noord-Europese volken, Micky. Eigenlijk Nederland, Duitsland en Scandinavie. Aurora Borealis is het Noorderlicht. In Duitsland en Nederland is er bij extreem-rechtse groepen een sterke hang naar vooral de oude Noorse cultuur. Himmler en zijn SS waren al gek op het gebruik van rune tekens. Tegenwoordig zie je dat terug in de opkomst van Black Metal uit Noorwegen. (jaren 90) Black Metal gaat bijna altijd over satan en ook over zeer sterke nationalistische gevoelens of nazisme. Vikingen worden gezien als het ultieme scandinavische volk, voordat het gristendom hun pagan-achtige leefwijze om zeep hielp. In… Lees verder »

paul
9 maanden geleden
Reply to  paul

ipv een heel concert hier 1 nr. https://www.youtube.com/watch?v=64CACoHNBEI