De ComplotConcurrent – Uitzending 43 “Eindeloze Mind Games” (26-3-2019)

14
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Adriana

Het is zo ongelofelijk stupide dat de doorsnee mens hiervoor valt! Creëer een probleem, kom met de oplossing, en voila. De bang gemaakte mens levert graag zijn wapens in, de bang gemaakte mens laat zonder verder nadenken z’n kinderen vaccineren met doodenge stoffen, die veel schadelijker zijn dan de ziektes die uiteindelijk ons immuun systeem alleen sterker maken, de bang gemaakte mens is het helemaal eens met het voorstel van meer camera’s en toezicht, de bang gemaakte mens willen zelfs geen kinderen meer! Wat zijn we toch gemakkelijk te bespelen, als we bang zijn! Hou op je zo bang te… Lees verder »

Topper hij was weer goed…deze uitzending staat niet op face book..vreemd. Deze van Mark Passio zul je wel kennen, maar misschien leuk voor iemand die hem niet kent…..https://www.youtube.com/watch?v=rYFQ2akHy-E&feature=share&fbclid=IwAR2-N1YwP4A9r1EKaEKyFq1L-f5B3aPYyZ8HYMSemWDRQBm2v-AEnXKSyPI

Ja, uitzending 43 staat niet op mijn face book…..hellup ik word gepest..

Ank Calmes

Kijkend naar de referentielijst is er weer meer voorbij gekomen dan je je als toegewijde complotter realiseert. Goeie uitzending Micky.
Ik maak me wel zorgen over de volgende belastingverhoging. Als alle auto’s dit prachtige systeem hebben, waar Volvo nu mee komt, zijn al onze boete innende verkeersagenten werkloos en verliest de staat bijna een miljard aan “ Inkomsten uit Veiligheidszorg” zoals de verkeersboetes met een mooi word heten.

rob

Ik volg de politiek niet zo, heb ook niet gestemd. maar door deze uitzending ben ik wat debatten aan het volgen. Nu heb ik die meneer Jetten van D66 eens bekeken, en deze maakt op mij een vreemde indruk. Hij geeft geen antwoord op vragen en lijkt ook geen emotie te bezitten, hij of het lijkt bijna een robot. Zou dat een soort hybride zijn of zo, wat denken jullie?vreemd….

Je hebt met andere politici andere ervaringen begrijp ik?

rob

Ja , als je het zo bekijkt, hahaha.