George Kavassilas – Galactic Space Family vs. Alien Overlords & The God Program (video)

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Toevallig gisteravond bekeken. Erg goed interview, mede door de goede gerichte vragen, waardoor George soms net een stapje verder ging in zijn uitleg dan in andere interviews, waardoor er voor mij toch weer nieuwe en verdiepende elementen in zaten. Puur genieten.

Akky van der Veer
1 jaar geleden

Wat een mooi interview! Heb het doorgestuurd naar mijn kinderen en naar vrienden die het zullen waarderen. Dank je wel.

Adriana
1 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor deze informatie, Micky 🙂

Ria
1 jaar geleden

Thanx voor het delen..moet wel 2 keer kijken mijn Engels is niet zo goed..je nieuwe berichten komen niet meer op facebook , tenminste niet bij mij..maakt niet zoveel uit dan ga ik naar je site..maar het is wel vreemd.

RIA
1 jaar geleden

ja snap ik…dank je.

rob
1 jaar geleden

Interessant interview, bedankt voor de link. Verder geeft George aan dat hij wel eens naar Europa wilt. Zullen we hem eens naar Nederland halen?

Erik Breuker Eikelenboom
1 jaar geleden

Wow… dit is een van de beste interviews die ik ooit gezien heb. Bedankt voor het posten.

Monique
1 jaar geleden

Ja, echt een te gek en super inspirerend interview weer dit. Soms vraag ik me weleens af waarom ik dit in hemelsnaam allemaal begrijp hahaha..