George Kavassilas – Galactic Space Family vs. Alien Overlords & The God Program (video)

( 8 )
 • Ank

  Toevallig gisteravond bekeken. Erg goed interview, mede door de goede gerichte vragen, waardoor George soms net een stapje verder ging in zijn uitleg dan in andere interviews, waardoor er voor mij toch weer nieuwe en verdiepende elementen in zaten. Puur genieten.

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Wat een mooi interview! Heb het doorgestuurd naar mijn kinderen en naar vrienden die het zullen waarderen. Dank je wel.

  Beantwoorden
 • Adriana

  Hartstikke bedankt voor deze informatie, Micky 🙂

  Beantwoorden
 • Ria

  Thanx voor het delen..moet wel 2 keer kijken mijn Engels is niet zo goed..je nieuwe berichten komen niet meer op facebook , tenminste niet bij mij..maakt niet zoveel uit dan ga ik naar je site..maar het is wel vreemd.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zeker vreemd Ria, en ik kan daar zelf niets aan doen, dat is facebook die blijkbaar censureert. Ik doe verder dan die berichten op die pagina plaatsen ook niets met facebook, heb er geen verstand van en wil er geen verstand van hebben 😉

   Beantwoorden
 • RIA

  ja snap ik…dank je.

  Beantwoorden
 • rob

  Interessant interview, bedankt voor de link. Verder geeft George aan dat hij wel eens naar Europa wilt. Zullen we hem eens naar Nederland halen?

  Beantwoorden
 • Erik Breuker Eikelenboom

  Wow… dit is een van de beste interviews die ik ooit gezien heb. Bedankt voor het posten.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>