Alles in eigen beheer, en geheel onafhankelijk!

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

Sterkte met de operatie

rob
2 jaren geleden

Ik vond het al zo verdacht, die getallen, dat er zo weinig interesse leek te zijn. Veel succes en eigenlijk is het goed nieuws, een stap naar onafhankelijkheid! Kun je nu ook in eigen beheer laten zien hoeveel een video bekeken wordt? Dan hebben we ook een beeld van hoeveel mensen er nu langzaam uit coma geraken of uit hun fluoride staar zoals eerder genoemd werd op deze site.

Ria
2 jaren geleden

Ik snap het niet zo goed..gaat me iets boven de pet..maar veel succes.

Ina
2 jaren geleden

Succes, Mickey. Ik had je Annunaki- uitzending op You Tube bekeken, lekker makkelijk via de tv

New World Disorder
2 jaren geleden

Een moedige zet! Terwijl de rest van de alternatieve media blijven janken om hoe slecht YouTube en andere platformen zijn, pakt Micky zelf het voortouw.

Je zou kunnen overwegen om een back-up kanaal op Bitchute kunnen maken. Daar zitten vast een aantal Nederlanders die nog nooit van de ComplotConcurrent hebben gehoord 😉

New World Disorder
2 jaren geleden

Bitchute is net als YouTube en Vimeo, maar ze claimen vóór de vrijheid van meningsuiting en tegen censuur te zijn… behalve als er beelden van een shooting in New Zealand worden verspreid. Dat mag dan weer niet. Maar toch, Bitchute is een soort circlejerk voor de alternatieve media.

DTube is wel een blockchain project, gebouwd op de blockchain van Steemit.

madadoec
2 jaren geleden

Misschien was ik de enige, maar nu lees ik dat er veel meer zijn, die de uitzendingen in zijn geheel uit kijken.
Ga zo door MICKY en nu uitzending 44 in zijn geheel bekijken, want ik wil niets missen.

nicole
1 jaar geleden
Reply to  madadoec

Ik heb Micky nog maar pas ontdekt maar ik ontdekte hem volgens mij op Facebook en dat ging over iets dat me toen zo raakte, ik voelde hetzelfde als Micky. Oh…. Dat ging over 5G.
Als ik iets van Micky wil lezen is het nu vaak iets waar ik ‘toevallig’ mee bezig ben en benieuwd ben of hij dat ook behandelt. En ik kijk alles van begin tot eind en dan weet hij me zo te boeien en hij heeft me zelfs een keer uit een dalletje gehaald. Dus ja, ik luister het helemaal ?

2 jaren geleden

Als zelfredzaamheid en zelfdenkzaamheid tezamen komen……………………natuurlijk , daar worden we blij van!
Fijn ook je te “kennen”

madadoec
2 jaren geleden

Even een test MICKY, ik bekijk al jouw uitzendingen helemaal nu wil ik weten zijn er nog meer mensen die dat doen?

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Kijk ze ook altijd van begin tot eind

rob
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Ik ook en waag het niet de uitzending versneld af te spelen!

Gerben
2 jaren geleden

Goed nieuws & suc6

Freeflip
2 jaren geleden

Goed plan Micky. Veel succes 😉

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Veel succes met het zelf beheren van eigen video’s. Ik zie al dat het je nu al is gelukt als ik me niet vergis. Ik was het niet altijd met je eens, maar je had ook best goede dingen in je uitzending! Ik vind het wel grappig en frapant dat nou net bij die Annunaki uitzending waarbij we een discussie hadden je opeens minder kijkers had. “De queen bitch lacht wel in mij. “XD 113 kijkers mooi getal! Ik denk dat Inanna het niet zo leuk vond. Maar ik wens je wel oprechte sucses 😉

DrIglo
2 jaren geleden

Heb je goed Micky, en bandbreedte hoeft niet duur te zijn. Eventueel gooi je op termijn oudere videos op een 2e, goedkope maar trage server met veel HD space.

1 aflevering is redelijk groot, maar een snelle server met weinig HD space zou je als 1e server kunnen gebruiken om nieuwe eps aan te bieden, verplaats je ze naar de trage dan is dat wel te forwarden naar waar de bestanden wel staan.

DrIglo
2 jaren geleden

YT Vimeo etc wordt ook heel naar op termijn:

youtu.be / 04d0I5Tr9Kw

Heleen
2 jaren geleden

Goede en dappere keuze Micky. Succes!