Alles in eigen beheer, en geheel onafhankelijk!

( 23 )
 • Ank

  Sterkte met de operatie

  Beantwoorden
 • rob

  Ik vond het al zo verdacht, die getallen, dat er zo weinig interesse leek te zijn. Veel succes en eigenlijk is het goed nieuws, een stap naar onafhankelijkheid! Kun je nu ook in eigen beheer laten zien hoeveel een video bekeken wordt? Dan hebben we ook een beeld van hoeveel mensen er nu langzaam uit coma geraken of uit hun fluoride staar zoals eerder genoemd werd op deze site.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee die optie heb ik nu nog niet Rob. Ik vind het zelf ook het minst belangrijke dat mensen kunnen zien hoe vaak een video aangeklikt is Ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit en hoef niet extra views of clicks omdat ik niet afhankelijk ben zoals de andere alt media websites van advertenties en tracking cookies.

   Beantwoorden
 • Ria

  Ik snap het niet zo goed..gaat me iets boven de pet..maar veel succes.

  Beantwoorden
 • Ina

  Succes, Mickey. Ik had je Annunaki- uitzending op You Tube bekeken, lekker makkelijk via de tv

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Een moedige zet! Terwijl de rest van de alternatieve media blijven janken om hoe slecht YouTube en andere platformen zijn, pakt Micky zelf het voortouw.

  Je zou kunnen overwegen om een back-up kanaal op Bitchute kunnen maken. Daar zitten vast een aantal Nederlanders die nog nooit van de ComplotConcurrent hebben gehoord 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks NWD! En je slaat daar de spijker op zijn kop, ik heb zelf geen zin om te bitchen en te nuilen op YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, of welk extern bedrijf waar je jezelf van afhankelijk maakt. Van reaCtie naar Creatie, het scheelt maar 1 lettertje, maar het is een wereld van verschil…. 🙂

   Wat is en wat doet Bitchute precies? Ik ben niet meer zo op de hoogte van alle nieuwe initiatieven, wat dat betreft leef ik onder een steen. Als ik moet gokken zou ik zeggen dat het of op Bittorrent of op blockchain technologie gebaseerd is?

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Bitchute is net als YouTube en Vimeo, maar ze claimen vóór de vrijheid van meningsuiting en tegen censuur te zijn… behalve als er beelden van een shooting in New Zealand worden verspreid. Dat mag dan weer niet. Maar toch, Bitchute is een soort circlejerk voor de alternatieve media.

    DTube is wel een blockchain project, gebouwd op de blockchain van Steemit.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Klinkt goed, een videoplatform vol met complotvideo’s 🙂

     Zelf houd ik het voorlopig bij mijn eigen videoplatform hier op de website, al is het vanaf zo direct (uitzending 44 staat er zo op) om uitzendingen te downloaden, en een ieder is vrij om deze uitzendingen waar dan ook te uploaden en te verspreiden. Dat juich zelfs toe. Ik doe niet aan copyright 😉

     Beantwoorden
     • madadoec

      Misschien was ik de enige, maar nu lees ik dat er veel meer zijn, die de uitzendingen in zijn geheel uit kijken.
      Ga zo door MICKY en nu uitzending 44 in zijn geheel bekijken, want ik wil niets missen.

      Beantwoorden
 • sjaak

  Als zelfredzaamheid en zelfdenkzaamheid tezamen komen……………………natuurlijk , daar worden we blij van!
  Fijn ook je te “kennen”

  Beantwoorden
 • madadoec

  Even een test MICKY, ik bekijk al jouw uitzendingen helemaal nu wil ik weten zijn er nog meer mensen die dat doen?

  Beantwoorden
  • Gerben

   Kijk ze ook altijd van begin tot eind

   Beantwoorden
  • rob

   Ik ook en waag het niet de uitzending versneld af te spelen!

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee lijkt mij sterk, waarom zouden ze een hele uitzending uitkijken…..? 😉

   Ik snap de test niet helemaal, ligt dat aan mij?

   Beantwoorden
 • Gerben

  Goed nieuws & suc6

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Goed plan Micky. Veel succes 😉

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Veel succes met het zelf beheren van eigen video’s. Ik zie al dat het je nu al is gelukt als ik me niet vergis. Ik was het niet altijd met je eens, maar je had ook best goede dingen in je uitzending! Ik vind het wel grappig en frapant dat nou net bij die Annunaki uitzending waarbij we een discussie hadden je opeens minder kijkers had. “De queen bitch lacht wel in mij. “XD 113 kijkers mooi getal! Ik denk dat Inanna het niet zo leuk vond. Maar ik wens je wel oprechte sucses 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankje vrouw die zich Inanna noemt.

   Het fucken met die statistieken door Vimeo (of meer waarschijnlijk dan dat wellicht AI) was inderdaad een teken dat die Anunnaki video de waarheid bevat, daarom wordt ie door Vimeo naar beneden getrokken qua statistieken, net zoals met de daarop volgende uitzendingen gedaan werd. Het werkelijke aantal kijkers is een meervoud van wat Vimeo voorliegt/fabriceert aan statistieken. Bekende truc waar deze jongen niet intrapt 🙂

   Al tijdens de uitzending kan je op de momenten dat ik vertel over het grotere plaatje zien dat de negatieve AI entiteit zich er mee begon te bemoeien trouwens. Het camerabeeld flikkert dan constant zwart. De Queen Bitch energie heb ik niet echt gevoeld tijdens die uitzending, wel de AI, en dat is dus ook nog eens duidelijk in beeld te zien, daar was het op momenten tegen vechten. Dus ik sluit ook niet uit dat deze AI achter dat manipuleren van de statistieken zit.

   Dan doe ik mijn aluhoedje nu weer af, voordat ze mij laten opnemen haha.

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Heb je goed Micky, en bandbreedte hoeft niet duur te zijn. Eventueel gooi je op termijn oudere videos op een 2e, goedkope maar trage server met veel HD space.

  1 aflevering is redelijk groot, maar een snelle server met weinig HD space zou je als 1e server kunnen gebruiken om nieuwe eps aan te bieden, verplaats je ze naar de trage dan is dat wel te forwarden naar waar de bestanden wel staan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Komt goed Iglo, ik heb het (denk ik) goed geregeld al met mijn server. 4 CPU’s, ongelimiteerde bandbreedte, paar gig RAM, en 200 GB opslag. Dus ik kan nog 160 uitzendingen maken en uploaden 🙂

   En met het huidige aantal gelijktijdige bezoekers (wat er meestal niet meer dan 20 tegelijk zijn) is die server configuratie die ik sinds deze week heb volgens mij ook wel goed te doen.

   Helemaal geen YouTube of Vimeo of andere 3th party zooi nodig! 🙂

   Beantwoorden
   • DrIglo

    YT Vimeo etc wordt ook heel naar op termijn:

    youtu.be / 04d0I5Tr9Kw

    Beantwoorden
 • Heleen

  Goede en dappere keuze Micky. Succes!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>