Alles in eigen beheer, en geheel onafhankelijk!

23
Reageer op dit artikel

12 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Sterkte met de operatie

rob

Ik vond het al zo verdacht, die getallen, dat er zo weinig interesse leek te zijn. Veel succes en eigenlijk is het goed nieuws, een stap naar onafhankelijkheid! Kun je nu ook in eigen beheer laten zien hoeveel een video bekeken wordt? Dan hebben we ook een beeld van hoeveel mensen er nu langzaam uit coma geraken of uit hun fluoride staar zoals eerder genoemd werd op deze site.

Ik snap het niet zo goed..gaat me iets boven de pet..maar veel succes.

Ina

Succes, Mickey. Ik had je Annunaki- uitzending op You Tube bekeken, lekker makkelijk via de tv

New World Disorder

Een moedige zet! Terwijl de rest van de alternatieve media blijven janken om hoe slecht YouTube en andere platformen zijn, pakt Micky zelf het voortouw.

Je zou kunnen overwegen om een back-up kanaal op Bitchute kunnen maken. Daar zitten vast een aantal Nederlanders die nog nooit van de ComplotConcurrent hebben gehoord 😉

Als zelfredzaamheid en zelfdenkzaamheid tezamen komen……………………natuurlijk , daar worden we blij van!
Fijn ook je te “kennen”

madadoec

Even een test MICKY, ik bekijk al jouw uitzendingen helemaal nu wil ik weten zijn er nog meer mensen die dat doen?

Gerben

Kijk ze ook altijd van begin tot eind

rob

Ik ook en waag het niet de uitzending versneld af te spelen!

Gerben

Goed nieuws & suc6

Freeflip

Goed plan Micky. Veel succes 😉

Inanna Nornen

Veel succes met het zelf beheren van eigen video’s. Ik zie al dat het je nu al is gelukt als ik me niet vergis. Ik was het niet altijd met je eens, maar je had ook best goede dingen in je uitzending! Ik vind het wel grappig en frapant dat nou net bij die Annunaki uitzending waarbij we een discussie hadden je opeens minder kijkers had. “De queen bitch lacht wel in mij. “XD 113 kijkers mooi getal! Ik denk dat Inanna het niet zo leuk vond. Maar ik wens je wel oprechte sucses 😉

DrIglo

Heb je goed Micky, en bandbreedte hoeft niet duur te zijn. Eventueel gooi je op termijn oudere videos op een 2e, goedkope maar trage server met veel HD space.

1 aflevering is redelijk groot, maar een snelle server met weinig HD space zou je als 1e server kunnen gebruiken om nieuwe eps aan te bieden, verplaats je ze naar de trage dan is dat wel te forwarden naar waar de bestanden wel staan.

Heleen

Goede en dappere keuze Micky. Succes!