De ComplotConcurrent – Uitzending 44 “De Koning leeft, lang leve de Koning!” (4-4-2019)

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
2 jaren geleden

M.b.t. de bomenkap. “Ruin the ocean, kill the trees, kill bacteria, create artificial clouds & geoengineering”
| Jim Lee (onlangs op Freeman TV) heeft hier een mooie video over gemaakt: https://youtu.be/eKZyaEwUOHc

Mooi die speech van Michael Jackson, ik vraag me af hoe de muziekindustrie er nu uit had gezien als hij daadwerkelijk 50% van Sony in zijn bezit had. Michael’s speech doet me overigens denken aan Kanye West’s ” Radio, fuck you!” speech waardoor hij werd geïnstitutionaliseerd (MK ultra’d).

Puike uitzending weer!

ikke
2 jaren geleden

In de 1e plaats gefeliciteerd met je onafhankelijkheid.

Het verhaal van MJ is idd een groot lulverhaal ja hij was gek op kinderen maar niet op die manier.
En money it is als een artiest sterft /vermoordt wordt, is er nog meer te verdienen dan als de artiest nog in leven zou zijn.
Het nummer Remember the Time zou ook passend zijn geweest, gek genoeg kende ik het nummer money niet.
Was een goede show….toppie

Annet van Dijk
2 jaren geleden

In heel Nederland worden massaal bomen gekapt. Op de facebook pagina Stop Bomenkap Nu is hier veel informatie over verzameld. O.a. over de achterliggende gedachte, dat bomen worden gekapt voor signaalbereik van 5G en ook als inkomstenbron (biomassa subsidie) voor Staatsbosbeheer. Zie ook deze link: http://www.interessantetijden.nl/2019/03/18/klimaatcrematorium-eneco-lage-weide-stookt-in-10-jaar-utrecht-kaal/?fbclid=IwAR0XEVEiWIveNScQ6YSKwwW0Qwh8ceWXJjDPVtT91HM-6mE9YcZvLHGsHL4

Ria
2 jaren geleden
Reply to  Annet van Dijk

Ja, Annet..zelfs in normale straten, lanen en langs wegen worden de bomen weggekapt..het is toch om te huilen.

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Annet van Dijk

Ja Annet, heel logisch om, als je van de klimaat club bent, om bos, wat CO2 opneemt, te kappen om biomassa te creëeren en te verbranden, wat CO2 produceert.

Ria
2 jaren geleden

Dat was weer anderhalf uur veel kijkplezier..ik zie hier een echte Michael fan..zou het ook kunnen zijn dat de Michael die we later zagen niet de echte was maar een kloon van een Egyptische Farao, hoho mijn fantasie gaat altijd op de loop met dat soort dingen. Wat betreft 5G denk ik toch aan de meest kwetsbare groepen, baby’s, kinderen, dieren..zij kunnen zich niet beschermen tegen straling zoals jij en ik dat misschien kunnen..kinderen zijn toch al kapot geênt..gaan al rochelend met eeuwige snotneuzen en verstopte oren door het leven. Grote bedrijven krijgen waanzinnig veel subsidie als ze over stappen… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden

Dank voor de show Micky. Heb ook niet naar die docu over Michael Jackson gekeken, voelde de rottigheid al aankomen. Heb ooit ergens gelezen dat zijn lievelingsnummer ‘Smile’ is en hij zingt t zelf ook, bij deze https://youtu.be/qFk_OxpMm9o

Ank
2 jaren geleden

In het midden latend wat de waarheid is in de documentaire film Leaving Neverland, is de zeer weldoordachte manier waarop het grooming proces beschreven wordt en de mate van bereidheid van ouders om hun kinderen op te offeren aan welke vorm van misbruik dan ook, in ruil voor beroemdheid en geldelijk gewin.

DrIglo
2 jaren geleden

Helaas, deze laatste cc nog niet kunnen zien. Michael was heel duidelijk over wie hem verfuckt heeft. Heel kleine clip, iets als ‘ze maken je groot, en dan plukken ze je kaal’ – hij had het over de Tribe. Vooral die optredens in London waren de doodsteek. Hij zou een paar shows gaan doen, maar hij kon al haast niet meer lopen en dan krijgt ie tientallen optredens in de mik gedrukt. Alles voor de poen!