Probleem, reactie, oplossing: De 3 fases gebruikt door een kosmisch veroveraar

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
5 jaren geleden

Hoi Micky, Ben inmiddels aangekomen op je andere stukken over dit onderwerp. Ik lees al jaren je teksten en die van george kavassilas ..alles resoneert met mijn eigen resonantie.. Je zin???….we mogen meereizen naar de sterren, worden geïtroduceerd in de galactische federaties, iedereen zal massaal vlinders en regenbogen uitpoepen….lijkt voor mij op de pokemon go hype van nu..ook niets zeggend Kinderen een ijsje aanbieden…wetende dat je de hele fabriek kan hebben.. Beste micky ik ga je site doorlezen.ik blijf graag je stukken lezen..vaak praat ik hier over tegen andere…maar dan verklaren ze mij voor gek..nou lekker belangrijk..smile…..je space 5D brother..mvg… Lees verder »

New World Disorder
3 jaren geleden

“Fase 1, het oude controle systeem, is uitgespeeld. Mensen worden in een te rap tempo wakker in deze tijd. Dus moet ‘men’ met iets nieuws komen. Voor velen van ons niet nieuw, maar voor de massa is het wel nieuw. Een groter speelveld, iets meer ruimte, iets meer ‘vrijheid’. Zogenaamde eerlijke leiders, een eerlijk geldsysteem, eerlijke technologie die de oude technologie overbodig gaat maken.” Mooi om dit te lezen ruim 4 jaar na publicatie. Ik heb me enige tijd verleden verdiept in het hele blockchain en gedecentraliseerde gebeuren. Eerlijke geldsystemen en eerlijke technologie zijn dan ook termen die je vaak… Lees verder »

Lida
2 jaren geleden

Super al je artikelen Micky. Ik ben “per ongeluk” op je site terecht gekomen en ik lees ze graag. Dank je wel voor al de info.