Religie voor Dummies: Boeddhisme

( 2 )
 • Niels

  Hoi Micky,

  Het is duidelijk dat jouw onderzoek zich beperkt heeft tot wat er op het internet te vinden is.

  Boedha is geen naam maar een titel, zoals jijzelf ook al aangeeft, je zou in je artikel dan ook pas na verlichting van Gautama over Boedha Gautama kunnen spreken.

  De verdere verwijzingen in je artikel zijn die naar aftakkingen van de leer van Boedha Gautama. Daarom ben ik het in veel opzichten met je eens dat het boeddhisme (dat als niet religieus te boek staat) vaak wel zo wordt beoefend.

  Ik daag je uit in het kader van jouw “onderzoek” naar het boeddhisme en jouw mening daaromtrent de orginele leer van Boedha Gautama te ervaren.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor het aanbod, maar ik heb verder 0,0 intersse in Boeddha en zijn boom.

   Ik zoek en vind de antwoorden in mijzelf, niet in religie. Wat jij doet en waar jij in wilt geloven, dat is uiteraard allemaal aan jou. Maar ik ga het boeddhisme zeker niet verder onderzoeken, ik heb wel meerdere ietsen beters te doen met mijn tijd. 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>