Religie voor Dummies: Het leven van Jezus Christus

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Max
4 jaren geleden

Atheïsten,communisten, marxisten,globalisten,duivels en andere zombies, beweren dat God niet bestaat.Maar,God is er altijd al geweest en zal er altijd zijn.Ons eigen bestaan en dat van het hele universum wijst op het bestaan van een eeuwige God.Je kunt ook bewijs dat God bestaat vinden door naar de natuur te kijken.Als je naar de natuur kijkt, dan lijken veel dieren en planten wel op een schilderij en zie je ook tekenen van een ontwerp.Net zoals we in de schilderijen van Rubens de hand van een meester zien en in de techniek van een iPhone het intellect van een ingenieur onderscheiden, zo zien… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Max

Lees deze site maar goed door wat Jezus is: solarmythology.com
Deze kan ook wel aanvullen: rejectionofpascalswager.net

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

https://youtu.be/xzNKjgoBklY
Ook interessant ?

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Jezus was de eerste zombie.
En nee ik ben geen aanhanger,
eerder een vrachtwagen.
Er zit in elk verhaal, sprookje, mythe een kern. En die is belangrijker dan het verhaal en zijn spelers.
Het gaat niet om die knakker maar om de boodschap dus. En die is door een hoop schapen geblaat moeilijk te vinden. Alles begint puur en in zich zelf.
Ben je dit kwijt, kan wetenschap gevonden uit het geloof best hulpvol zijn.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Wakker worden is als de weg naar verlichting. Ben je eenmaal wakker gaat je ware licht aan. Dan kan je pas echt je eigen licht op zaken en dingen zetten. En dat vinden de onderkruipsels niet fijn. Als Maria de zee vertaald. En in de zee vind een maagdelijke conceptie plaats door vissen. Dan vertaald Jezus het vissen tijdperk. Totdat hij op water liep en de Waterman zag, en daar nog wat over kwijt wilde. Vissen gaat over scholen en samen leren bewegen, Waterman over overvloed. Sprookjes verboden aan sterren en planeten en de rest van de rambam, best grappig… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

De ware reden dat Jezus aan het kruis kwam is wederom zoals altijd geld.
Overal waar die gozer kwam lag de handel plat. Doctors waren hun patiënten kwijt, de bakker verkocht geen brood en het zelfde liedje voor de wijn en visboer.de kerk en zelfs de geldruilers werden niet ontzien. Weg met die knakker dus.
Net als pim.
Alleen pim is heel wijs blijven liggen.
Ik zou ook niet meer op staan.

amadeus
2 jaren geleden

” Quote Christenen VIEREN ZIJN GEBOORTE , dood, en alles wat daar mee te maken heeft. IK KEN JEZUS ZIJN VERHAAL EIGENLIJK NIET ECHT. IK HEB VEEL VAN HOREN ZEGGEN, MAAR IK HEB NOOIT ZELF ONDERZOEK GEDAAN Omdat jezus zo belangrijk schijnt te zijn, vandaag een RELIGIE VOOR DUMMIES , helemaal in het teken van deze mysterieuze figuur.” Enkele zinnen heb ik in de quote vetgedrukt geplaatst. Als ik dit lees, dan begrijp ik waarom je zoveel onzin uitkraait in je artikel. Geen enkel letter onderbouwt!!! Wie bepaalt of iemand christen is ? al eens afgevraagd ? Als ik tegen… Lees verder »

Bob
1 jaar geleden

Sukkel