Religie voor Dummies: Katholieken versus Protestanten

8
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
amadeus

Quote “” Een van de dingen die ik nooit gesnapt heb als het over religie gaat, is die eeuwige strijd tussen KATHOLIEKEN en PROTESTANTEN. Zo lang ik mij kan herinneren hebben die twee groeperingen mot met elkaar. En dat niet alleen, complete oorlogen zijn er uitgevochten tussen deze groeperingen, die zich ALLEBEI CHRISTELIJK noemen ” Het getuigt echt van religieuze kennis om het katholieke geloof ” christelijk ” te noemen. En als je over god spreekt, over welke god heb je het dan ? Ken je het verschil tussen god en God? Jammer je neerbuigende taal over mensen die gelovig… Lees verder »