De Krachten van Beperking

( 6 )
 • Sem abdul hamid

  Ik begin steeds minder van te begrujpen. Ik heb bijna alle boeken van sitchin gelezen. Nou komt u met verhaaltjes waar ik steeds minder van begrijp. Wat is er aan de hand met jullie zg. Onderzoekers? Steeds meer mensen raken in de war. Of is het zo dat jullie steeds meer mensen proberen in de maling te nemen. Indien dat het geval is, dan een goeie raad, hou ermee op en begint a.u.b. normaal te doen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het gaat er niet om wat ik vind, het gaat er ook niet om wat Sitchin vindt, en feitelijk zou het voor jou helemaal niets uit moeten maken wat wie dan ook vind, het gaat er wat mij betreft om wat jij vind. Wat voel jij nu je dit artikel heb gelezen van het werk van Sitchin bijvoorbeeld? Ik breng mij kennis en innerlijk weten over via deze site, dus dat is allemaal mijn mening, ik dring niemand die mening op, ik wil juist dat een ieder in zichzelf ten rade gaat wat wel of niet resoneert. Daar ga ik niet over bij jou, daar is bij jou maar 1 persoon verantwoordelijk voor, en die persoon ben jij, snap je?

   Dus je kan met dingen die ik schrijf resoneren, en je kan met dingen ook niet resoneren. Het gaat erom dat je voor jezelf op zoek gaat naar jouw waarheid, niemand anders dan jijzelf heeft die waarheid voor jou in pacht!

   Beantwoorden
 • Herma

  Dit begrijp ik dus wel. Hier ben ik het helemaal mee eens. Dit is ook mijn visie van de afgelopen 40 jaar. Maar ken jij ook “de meesters van het verre oosten” of de boeken Jane Roberts “Seth” Ben eigenlijk wel benieuwd wat jij daarvan vindt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee helaas die boeken ken ik niet. Ik ben nooit zo’n lezer geweest, als ik in mijn hele leven 20 boeken heb gelezen dan is dat veel haha. Sinds 4 jaar ben ik visueel gehandicapt, zie nog maar 5 procent, dus boeken lezen gaat nu helemaal niet meer.

   Beantwoorden
 • Herma

  Dan was je er ook niet doorgekomen

  Beantwoorden
 • Peet

  “Hebt je vijanden lief” wie zei dat toch ook al weer?
  Nu begin ik pas een beetje te begrijpen wat daarmee bedoeld werd!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>