De Krachten van Beperking

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Sem abdul hamid
5 jaren geleden

Ik begin steeds minder van te begrujpen. Ik heb bijna alle boeken van sitchin gelezen. Nou komt u met verhaaltjes waar ik steeds minder van begrijp. Wat is er aan de hand met jullie zg. Onderzoekers? Steeds meer mensen raken in de war. Of is het zo dat jullie steeds meer mensen proberen in de maling te nemen. Indien dat het geval is, dan een goeie raad, hou ermee op en begint a.u.b. normaal te doen.

Herma
5 jaren geleden

Dit begrijp ik dus wel. Hier ben ik het helemaal mee eens. Dit is ook mijn visie van de afgelopen 40 jaar. Maar ken jij ook “de meesters van het verre oosten” of de boeken Jane Roberts “Seth” Ben eigenlijk wel benieuwd wat jij daarvan vindt.

Herma
5 jaren geleden

Dan was je er ook niet doorgekomen

Peet
3 jaren geleden

“Hebt je vijanden lief” wie zei dat toch ook al weer?
Nu begin ik pas een beetje te begrijpen wat daarmee bedoeld werd!