De Krachten van Beperking

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sem abdul hamid

Ik begin steeds minder van te begrujpen. Ik heb bijna alle boeken van sitchin gelezen. Nou komt u met verhaaltjes waar ik steeds minder van begrijp. Wat is er aan de hand met jullie zg. Onderzoekers? Steeds meer mensen raken in de war. Of is het zo dat jullie steeds meer mensen proberen in de maling te nemen. Indien dat het geval is, dan een goeie raad, hou ermee op en begint a.u.b. normaal te doen.

Herma

Dit begrijp ik dus wel. Hier ben ik het helemaal mee eens. Dit is ook mijn visie van de afgelopen 40 jaar. Maar ken jij ook “de meesters van het verre oosten” of de boeken Jane Roberts “Seth” Ben eigenlijk wel benieuwd wat jij daarvan vindt.

Herma

Dan was je er ook niet doorgekomen

Peet

“Hebt je vijanden lief” wie zei dat toch ook al weer?
Nu begin ik pas een beetje te begrijpen wat daarmee bedoeld werd!