Alles heeft bewustzijn

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
jozef goos
2 jaren geleden

Mooi artikel Dore

Nicole
8 maanden geleden

Dit lees ik in een tijd waarin het bijna een vereiste is dat we bewust gaan worden. En met het begin van die ‘tijd’ is bewust worden zo snel gegaan. En door jouw artikel besef ik waar ik al aan ben begonnen en dat er nog genoeg werk is, ook al denk ik soms ‘arrogant’ wel eens van niet! Dank je wel voor dit mooie artikel. Ik heb het gedeeld op FB, waar ik mee worstel of ik er blijf of niet. Ik laat elke dag tot de avond mijn WiFi uit en ga elke dag ruim een uur lopen… Lees verder »

Dore
8 maanden geleden
Reply to  Nicole

Ja fijn om te lezen, ook een goede reminder voor mezelf om dit artikel nog een keer te lezen hahaha op sommige momenten kan je heel diep afreizen in al die verbindingen, maar als je in het verlaten deel zit in jezelf dan dan voel je het gewoon niet.. dan ben je gewoon zo afgesneden van alles en iedereen..echt heftig!
Dit nr helpt mij de laatste tijd om te connecten met de Aarde en de Zon :https://www.youtube.com/watch?v=ziv4dGc1TjE
😉